Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
slonecznik1309
Postów 3975
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my gramy jakies 3 lata i już mąż jest wrobiony w konkursy
Gość: czarnygreg
o ile pamiętam w reg jest mowa o kopii, jak się kobita upiera to niech ci odeśle paragon z powrotem i już,
olunka
Postów 8526
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
ludzka_istota
Postów 4195
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Mój spróbował w Stokrotce- tydzień myślał nad hasłem, żeby ambitne było i na poziomie. Dumał, pisał, poprawiał. Wysłał ostatniego dnia pod moja komendę: jaki prefiks, jakie znaki itd. Nie wygrał- obraził się na Stokrotkę (już nie robi tam zakupów). Ja wygrałam dwoma hasłami- rymowankami częstochowskimi. Napuszył się na mnie... Faceci...
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toć, to nie można sobie wchodzić w paradę i stanowić dla siebie konkurencji
my sobie też czasem wytykamy, które konkursy ważniejsze, jak trzeba przysiąść nad jednym konkretnym komputerem i się nim podzielić
Powiedz mu, że losowali
Gość: moloes
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bbbuuuuuaaahhhhahahaaha spadłam z krzesła
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no, ale przecież właśnie od tego sa wakacje
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój mąż nie przeszkadza mi w konkursach, lecz także nie wspiera. Nagrody uważa za klamoty, które zagracają nasze mieszkanie, chyba że wygram coś na czym mu osobiście zależy. Nigdy nie wymyśla haseł, nie wysyła smsów, ale odbiera tel. i nie wyrzuca paragonów. Wkurza mnie jednak, że każe mi jeździć po zakupy konkursowe osobno, bo niecierpliwi się jak kupuję 1-3 drobiazgi na osobne paragony, a on na mnie czeka.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
sylwika76
Postów 3492
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
popytaj sąsiadów
ja czekałam i martwiłam się, że nie dostałam aż tu sąsiad przyszedł z moimi piłkami twierdząc,że już w tamtym tygodniu były
i trafia mnie bo żadnego awiza,ani karteczki w drzwiach od kuriera nie miałam, nie wspomnę o telefonie
nie głosuję na facebooku
olunka
Postów 8526
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
a jednak warto się tu wpisać:)
z biedronki mam komplet w domu, teraz czekam na kauflanda
Gość: vilemo
sprzedałam golarkę z konkursu Nivea Superpharm (uznałam jednak, że na depilator się nie nada). Pakuję ją i patrzę na to oświadczenie stanowiące załącznik do gwarancji, a tam data 1.08 ale 2011
Gość: eveliina
anialistopad
Postów 14229
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: arta
wsadź do koperty oryginał oraz kopię paragonu i drugą kopertę ze znaczkiem. Napisz list, w którym prosisz grzecznie o odesłanie oryginału z powodu telefonu, który tam jest.
Gość: size
A może potwierdzić notarialnie zgodność z oryginałem? Parę groszy to kosztuje. Jak Organizatorzy na takie coś patrzą?
Gość: yaro2004
Abo wyślij orginał, a odpis zrobią Ci w tesco do gwarancji. Ja brałem kopie paragonu w realu z pieczątką i podpisem. Bo miałem podobną sytuację.
to zabawa 15-30zł i formalnie, w świetle prawa nikt nie może się do tego przyczepić
anialistopad
Postów 14229
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale ja nie rozumiem problemu. Na forum padło tyle rozwiązań, wystarczy z któregoś skorzystać i po problemie.