Wkurza mnie...

slonecznik1309

#5329843 Napisano: 16.08.2012 12:13:21
barcza napisał(a):

denira napisał(a):

merkana napisał(a):

Dość często się tu ostatnio wpisuję, ale wkurza mnie olewatorskie podejście do konkursów ze strony mojego narzeczonego. Kurczę, sama za swoją kasę kupuję wszystkie produkty promocyjne, wyszukuje konkursy i promocje, wymyślam miliony haseł, a kiedy poprosiłam go o ułożenie wierszyka na konkurs z Arielem (nieważne jakiego, chciałam, żeby się po prostu zaangażował jakoś, albo poudawał), to powiedział, że pracuje i nie ma czasu na pierdoły. A ja niby mam? Zajmuję się domem, dorabiam w polu, a do tego we wrześniu jadę do Holandii, żeby zarobić na swoją część rachunków i żeby nie było, że mnie utrzymuje. Ale jak wygram wycieczkę, to pierwszy żeby ze mną jechać. Podobnie z całym sprzętem RTV i AGD- jest nasz. A żeby chociaż zapytał Słuchaj, jakie masz tam teraz konkursy, zrobię ci zakupy. A w życiu emotka . Dlatego wkurzam się ciągle, że nie wspiera mnie, a dodam, że łeb do pisania ma, bo jest dziennikarzem. emotka Ech, chyba muszę poczekać na dzieci, może one kiedyś pomogą matce wycinać kupony i wysyłać paragony na poczcie emotka emotka

zmień narzeczonego

przed slubem radze spisac intercyze lub zmienic narzeczonego emotka

my gramy jakies 3 lata i już mąż jest wrobiony w konkursy emotka dziś własnie dzownił: co kupić po pracy na konkursy? czasem układa mi hasełka bo jest w tym dobry emotka ostatnio był nawet w odległym krańcu Polski i udało mi się go namówić na zakupy w Realu - przy okazji konkursów emotka emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#5329845 Napisano: 16.08.2012 12:14:00
kaki76 napisał(a):

wkurza mnie maz robil zakupy w realu na lego i na tym samym paragonie kupil telefon ja dopiero teraz zobaczylam a wczoraj gralam i wygralam dzis sms dzwonilam babka chce oryginal a ktos mi pisal ze ksero moge dac ale jak ,jak ona nie chce kopi no kur... Wkurzyli mnie i oni jeszcze

o ile pamiętam w reg jest mowa o kopii, jak się kobita upiera to niech ci odeśle paragon z powrotem i już,
0 0

olunka

#5329849 Napisano: 16.08.2012 12:18:37
wkurza mnie ,że nie przyszła ani jedna piłka z biedronki a tu kaufland już rozsyłają, a do mnie znowu nic:(
0 0

ludzka_istota

#5329867 Napisano: 16.08.2012 12:29:37
merkana napisał(a):

Poprawiłyście mi humor emotka Myślę, że zanim go rzucę, dam mu jeszcze szansę w Leclercu:P
Denira- to zazdroszczę Ci męża emotka

Renatak0- a ile razy ja się nasłuchałam, że to mój chory nałóg i powinnam zmienić zainteresowania emotka

Ogólnie, to on wziął udział w jednym jedynym konkursie, w czasie Euro, jak były Tango do wygrania. Ale jak nie wygrał, to powiedział, że ma w d*** konkursy i więcej nie gra. Nie ma to jak poddać się za pierwszym razem emotka

Mój spróbował w Stokrotce- tydzień myślał nad hasłem, żeby ambitne było i na poziomie. Dumał, pisał, poprawiał. Wysłał ostatniego dnia pod moja komendę: jaki prefiks, jakie znaki itd. Nie wygrał- obraził się na Stokrotkę (już nie robi tam zakupów). Ja wygrałam dwoma hasłami- rymowankami częstochowskimi. Napuszył się na mnie... Faceci...
0 0

cc_investigator

#5329910 Napisano: 16.08.2012 01:02:26
ludzka_istota napisał(a):

merkana napisał(a):

Poprawiłyście mi humor emotka Myślę, że zanim go rzucę, dam mu jeszcze szansę w Leclercu:P
Denira- to zazdroszczę Ci męża emotka

Renatak0- a ile razy ja się nasłuchałam, że to mój chory nałóg i powinnam zmienić zainteresowania emotka

Ogólnie, to on wziął udział w jednym jedynym konkursie, w czasie Euro, jak były Tango do wygrania. Ale jak nie wygrał, to powiedział, że ma w d*** konkursy i więcej nie gra. Nie ma to jak poddać się za pierwszym razem emotka

Mój spróbował w Stokrotce- tydzień myślał nad hasłem, żeby ambitne było i na poziomie. Dumał, pisał, poprawiał. Wysłał ostatniego dnia pod moja komendę: jaki prefiks, jakie znaki itd. Nie wygrał- obraził się na Stokrotkę (już nie robi tam zakupów). Ja wygrałam dwoma hasłami- rymowankami częstochowskimi. Napuszył się na mnie... Faceci...

toć, to nie można sobie wchodzić w paradę i stanowić dla siebie konkurencji emotka

my sobie też czasem wytykamy, które konkursy ważniejsze, jak trzeba przysiąść nad jednym konkretnym komputerem i się nim podzielić emotka

Powiedz mu, że losowali emotka Ja mam taką opcję, bo też w stokrotce (swiiftowskiej) nie wygrałam emotka
0 0

Gość: moloes

#5329915 Napisano: 16.08.2012 01:08:05
Wkurza mnie ,że jeden dzien wolnego w środku tygodnia i już nic nie załatwisz ,bo większość sobie tygodniowe wakacje z tego zrobila emotka
0 0

dolly

#5330037 Napisano: 16.08.2012 02:21:45
postscript napisał(a):

taaaak, dziennikarze to zli ludzie. zgadzam sie z Toba emotka

bbbuuuuuaaahhhhahahaaha spadłam z krzesła
emotka emotka emotka

emotka
0 0

dolly

#5330057 Napisano: 16.08.2012 02:34:35
moloes napisał(a):

Wkurza mnie ,że jeden dzien wolnego w środku tygodnia i już nic nie załatwisz ,bo większość sobie tygodniowe wakacje z tego zrobila emotka

no, ale przecież właśnie od tego sa wakacje emotka
0 0

zarania

#5330075 Napisano: 16.08.2012 02:44:03
merkana napisał(a):

Dość często się tu ostatnio wpisuję, ale wkurza mnie olewatorskie podejście do konkursów ze strony mojego narzeczonego. Kurczę, sama za swoją kasę kupuję wszystkie produkty promocyjne, wyszukuje konkursy i promocje, wymyślam miliony haseł, a kiedy poprosiłam go o ułożenie wierszyka na konkurs z Arielem (nieważne jakiego, chciałam, żeby się po prostu zaangażował jakoś, albo poudawał), to powiedział, że pracuje i nie ma czasu na pierdoły. A ja niby mam? Zajmuję się domem, dorabiam w polu, a do tego we wrześniu jadę do Holandii, żeby zarobić na swoją część rachunków i żeby nie było, że mnie utrzymuje. Ale jak wygram wycieczkę, to pierwszy żeby ze mną jechać. Podobnie z całym sprzętem RTV i AGD- jest nasz. A żeby chociaż zapytał Słuchaj, jakie masz tam teraz konkursy, zrobię ci zakupy. A w życiu emotka . Dlatego wkurzam się ciągle, że nie wspiera mnie, a dodam, że łeb do pisania ma, bo jest dziennikarzem. emotka Ech, chyba muszę poczekać na dzieci, może one kiedyś pomogą matce wycinać kupony i wysyłać paragony na poczcie emotka emotka

Mój mąż nie przeszkadza mi w konkursach, lecz także nie wspiera. Nagrody uważa za klamoty, które zagracają nasze mieszkanie, chyba że wygram coś na czym mu osobiście zależy. Nigdy nie wymyśla haseł, nie wysyła smsów, ale odbiera tel. i nie wyrzuca paragonów. Wkurza mnie jednak, że każe mi jeździć po zakupy konkursowe osobno, bo niecierpliwi się jak kupuję 1-3 drobiazgi na osobne paragony, a on na mnie czeka.
0 0

sylwika76

#5330084 Napisano: 16.08.2012 02:54:02
olunka napisał(a):

wkurza mnie ,że nie przyszła ani jedna piłka z biedronki a tu kaufland już rozsyłają, a do mnie znowu nic:(

popytaj sąsiadów
emotka
ja czekałam i martwiłam się, że nie dostałam aż tu sąsiad przyszedł z moimi piłkami twierdząc,że już w tamtym tygodniu były
i trafia mnie bo żadnego awiza,ani karteczki w drzwiach od kuriera nie miałam, nie wspomnę o telefonie
0 0

olunka

#5330093 Napisano: 16.08.2012 02:56:34
sylwika76 napisał(a):

olunka napisał(a):

popytaj sąsiadów
emotka
ja czekałam i martwiłam się, że nie dostałam aż tu sąsiad przyszedł z moimi piłkami twierdząc,że już w tamtym tygodniu były
i trafia mnie bo żadnego awiza,ani karteczki w drzwiach od kuriera nie miałam, nie wspomnę o telefonie

a jednak warto się tu wpisać:)

z biedronki mam komplet w domu, teraz czekam na kauflanda
0 0

Gość: vilemo

#5330131 Napisano: 16.08.2012 03:28:17
ale się wkurzyłam...
sprzedałam golarkę z konkursu Nivea Superpharm (uznałam jednak, że na depilator się nie nada). Pakuję ją i patrzę na to oświadczenie stanowiące załącznik do gwarancji, a tam data 1.08 ale 2011 emotka
0 0

Gość: eveliina

#5330217 Napisano: 16.08.2012 04:28:11
3 godziny temu wróciłam z boskich wakacji i nie dość, że smutna (znów poznałam cudownych ludzi - choć obiecywałam sobie już nigdy nie zawierać znajomości z animatorami bo potem ciężko się rozstać, przy okazji - FABIO, JUŻ TÊSKNIÊ!!!, no to więc znów cierpię) to jeszcze zgubili mi walizkę, teraz czekam na telefon czy została w Tunezji czy pojechała do Katowic zamiast do Krakowa emotka
0 0

anialistopad

#5330346 Napisano: 16.08.2012 06:14:19
no wkur,., mnie ta babka od lego dzwonilam ponownie i cenzura dalej chce oryginal ja do nie ze w regulaminie jest mowa o kopi a ona mi ze regvlamin sobie a ona ma prawo chchiec oryginal i koniec a jak wysle kopie to nagrody nie dostane no kur.. To jak w koncu jest tylko ja tak mam?poje... Baba jakas i wyrzutnia przepadnie telefon jest wazniejszy od niej ale zla jestem i jeszcze balagan w domu lazíenke remontuja masakra normalnie
0 0

Gość: arta

#5330356 Napisano: 16.08.2012 06:21:21
kaki76 napisał(a):

no wkur,., mnie ta babka od lego dzwonilam ponownie i cenzura dalej chce oryginal ja do nie ze w regulaminie jest mowa o kopi a ona mi ze regvlamin sobie a ona ma prawo chchiec oryginal i koniec a jak wysle kopie to nagrody nie dostane no kur.. To jak w koncu jest tylko ja tak mam?poje... Baba jakas i wyrzutnia przepadnie telefon jest wazniejszy od niej ale zla jestem i jeszcze balagan w domu lazíenke remontuja masakra normalnie

wsadź do koperty oryginał oraz kopię paragonu i drugą kopertę ze znaczkiem. Napisz list, w którym prosisz grzecznie o odesłanie oryginału z powodu telefonu, który tam jest. emotka Myślę, że oni chcą tylko spojrzeć na ten paragon, więc gdy pokażesz i zostawisz też kopię - odeślą.
0 0

Gość: size

#5330361 Napisano: 16.08.2012 06:23:22
arta napisał(a):

kaki76 napisał(a):

wsadź do koperty oryginał oraz kopię paragonu i drugą kopertę ze znaczkiem. Napisz list, w którym prosisz grzecznie o odesłanie oryginału z powodu telefonu, który tam jest. emotka Myślę, że oni chcą tylko spojrzeć na ten paragon, więc gdy pokażesz i zostawisz też kopię - odeślą.

A może potwierdzić notarialnie zgodność z oryginałem? Parę groszy to kosztuje. Jak Organizatorzy na takie coś patrzą?
0 0

Gość: yaro2004

#5330362 Napisano: 16.08.2012 06:24:03
arta napisał(a):

kaki76 napisał(a):

Abo wyślij orginał, a odpis zrobią Ci w tesco do gwarancji. Ja brałem kopie paragonu w realu z pieczątką i podpisem. Bo miałem podobną sytuację.
0 0

#5330364 Napisano: 16.08.2012 06:24:55
size napisał(a):

A może potwierdzić notarialnie zgodność z oryginałem? Parę groszy to kosztuje. Jak Organizatorzy na takie coś patrzą?

to zabawa 15-30zł i formalnie, w świetle prawa nikt nie może się do tego przyczepić
0 0

anialistopad

#5330369 Napisano: 16.08.2012 06:27:47
drugi raz tak nie zrobie mialam nauczke w plusie zaplacilam 200 pare zl.za naprawe tel.na gwarancji bo oryginalv nie mialam
0 0

#5330376 Napisano: 16.08.2012 06:32:49
kaki76 napisał(a):

drugi raz tak nie zrobie mialam nauczke w plusie zaplacilam 200 pare zl.za naprawe tel.na gwarancji bo oryginalv nie mialam

ale ja nie rozumiem problemu. Na forum padło tyle rozwiązań, wystarczy z któregoś skorzystać i po problemie. emotka
0 0