Wkurza mnie...

Gość: yaro2004

#5330382 Napisano: 16.08.2012 06:36:48
arta napisał(a):

kaki76 napisał(a):

drugi raz tak nie zrobie mialam nauczke w plusie zaplacilam 200 pare zl.za naprawe tel.na gwarancji bo oryginalv nie mialam

ale ja nie rozumiem problemu. Na forum padło tyle rozwiązań, wystarczy z któregoś skorzystać i po problemie. emotka

Dokładnie, wyślij im ten orginał i już. Tylko go skseruj przed wysłaniem. Jak padnie telefon idziesz do BOK po podpis i pieczątkę że paragon jest autentyczny i po kłopocie.
0 0

Gość: goralecka

#5330402 Napisano: 16.08.2012 06:48:26
Banki mnie wkurzają emotka dawali kiedyś ludziom kredyty na potęgę a teraz oferują jakieś śmieszne pieniądze emotka jak żyć? emotka
0 0

dolly

#5330422 Napisano: 16.08.2012 07:01:58
goralecka napisał(a):

Banki mnie wkurzają emotka dawali kiedyś ludziom kredyty na potęgę a teraz oferują jakieś śmieszne pieniądze emotka jak żyć? emotka

a mnie wkurza oprocentowanie na kontach. Kiedyś były większe jak teraz na lokatach, ech
emotka
0 0

zaczytana-pola

#5330481 Napisano: 16.08.2012 07:54:40
yaro2004 napisał(a):

arta napisał(a):

kaki76 napisał(a):

drugi raz tak nie zrobie mialam nauczke w plusie zaplacilam 200 pare zl.za naprawe tel.na gwarancji bo oryginalv nie mialam

ale ja nie rozumiem problemu. Na forum padło tyle rozwiązań, wystarczy z któregoś skorzystać i po problemie. emotka

Dokładnie, wyślij im ten orginał i już. Tylko go skseruj przed wysłaniem. Jak padnie telefon idziesz do BOK po podpis i pieczątkę że paragon jest autentyczny i po kłopocie.

Najlepiej chyba iść od razu z paragonem i kserem paragonu do BOK-u po pieczątkę i odesłać ksero z pieczątką na konkurs. Skoro Regulamin taką możliwość daje, to nie mają prawa tego nie uznać.
0 0

anialistopad

#5330608 Napisano: 16.08.2012 08:55:37
mam ích w du.. Wysle ksero na pewmo nie dam oryginalu jak nie dadza zabawki trudno.oczy mí lzawia i cieknie z nosa jakies badziewie sie pyli wkurza mnie to juz . emotka
0 0

mia

#5330708 Napisano: 16.08.2012 09:32:51
Wkurza mnie to, że dziś poszłam zrobić pasemka i znowu wyszły żółte jak kurze jaja! emotka
To był czwarty raz i ostatni - zapowiedziałam rodzinie, że jak jeszcze kiedyś wspomnę o pasemkach, to mają mnie w d... kopnąć!!!
Najwyraźniej u mnie tylko dekoloryzacja by miała szansę powodzenia.

Piszę to z szamponetką nałożoną na łeb... emotka
0 0

zaczytana-pola

#5330715 Napisano: 16.08.2012 09:37:51
mia napisał(a):

Wkurza mnie to, że dziś poszłam zrobić pasemka i znowu wyszły żółte jak kurze jaja! emotka
To był czwarty raz i ostatni - zapowiedziałam rodzinie, że jak jeszcze kiedyś wspomnę o pasemkach, to mają mnie w d... kopnąć!!!
Najwyraźniej u mnie tylko dekoloryzacja by miała szansę powodzenia.

Piszę to z szamponetką nałożoną na łeb... emotka

Może zmień fryzjera emotka Przecież wszystko da się zrobić, nawet blond pasemka zamiast kurzych jaj emotka
0 0

Gość: size

#5330732 Napisano: 16.08.2012 09:47:09
kaki76 napisał(a):

mam ích w du.. Wysle ksero na pewmo nie dam oryginalu jak nie dadza zabawki trudno.oczy mí lzawia i cieknie z nosa jakies badziewie sie pyli wkurza mnie to juz . emotka

Słuchaj kaki, ja przy fakturze za skuter płaciłam chyba 6 zł za odpis. Niecały rok temu. Spróbuj tak. Dowiedz się jedynie czy to honorują, bo różnie może być. I już się nie wkurzaj emotka Nowy domek, nowe kafelki, nowy remontowy zapach emotka
0 0

mia

#5330764 Napisano: 16.08.2012 10:08:37
ilonar2301 napisał(a):

Może zmień fryzjera emotka Przecież wszystko da się zrobić, nawet blond pasemka zamiast kurzych jaj emotka

Za każdym razem jest inny... Zresztą przyznaję, że lojalnie mnie zawsze uprzedzają o efekcie, jaki może być w przypadku moich włosów, ale ciągle miałam nadzieję, że z wiekiem i wzrastającą ilością siwych to się zmieni emotka
Dobrze, że z Groupera tym razem, więc przynajmniej pieniądze niewielkie.

Dobra tam, teraz jestem ciemnorudo-kasztanowa z jasnorudymi refleksami i tak może już być! emotka
0 0

dolly

#5330774 Napisano: 16.08.2012 10:17:54
mia napisał(a):

Zawsze to lepsze jak zielone u Ani z Zielonego Wzgórza (chyba.... lepsze )

size napisał(a):

kaki76 napisał(a):

Słuchaj kaki, ja przy fakturze za skuter płaciłam chyba 6 zł za odpis. Niecały rok temu. Spróbuj tak. Dowiedz się jedynie czy to honorują, bo różnie może być. I już się nie wkurzaj emotka Nowy domek, nowe kafelki, nowy remontowy zapach emotka

tylko czy zabawka warta zachodu i tych nawet 6zł
0 0

Gość: postscript

#5331139 Napisano: 17.08.2012 10:36:59
dolly napisał(a):

postscript napisał(a):

taaaak, dziennikarze to zli ludzie. zgadzam sie z Toba emotka

bbbuuuuuaaahhhhahahaaha spadłam z krzesła
emotka emotka emotka

emotka

ale czemu? nieprawde napisalem? emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#5331198 Napisano: 17.08.2012 11:20:08
kupiłam kawę tchibo na konkurs, obrzydliwa jest, żółte tchibo to paskudztwo!
poświęciłam 14 zł, a tu weny brak, pewnie nie wygram i tylko paskudna kawa zostanie, nawet dac jej komuś nie uchodzi.....
e, tam bez sensu to granie w co popadnie emotka
0 0

Gość: beciala

#5331205 Napisano: 17.08.2012 11:26:38
czarnygreg napisał(a):

kupiłam kawę tchibo na konkurs, obrzydliwa jest, żółte tchibo to paskudztwo!
poświęciłam 14 zł, a tu weny brak, pewnie nie wygram i tylko paskudna kawa zostanie, nawet dac jej komuś nie uchodzi.....
e, tam bez sensu to granie w co popadnie emotka

pierwszy raz jak ja kupiłam, też myślałam,że jest z nią coś nie tak, bo tego przecież nie da się pić emotka emotka
0 0

kalisto1986

#5331214 Napisano: 17.08.2012 11:34:43
mia napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Za każdym razem jest inny... Zresztą przyznaję, że lojalnie mnie zawsze uprzedzają o efekcie, jaki może być w przypadku moich włosów, ale ciągle miałam nadzieję, że z wiekiem i wzrastającą ilością siwych to się zmieni emotka
Dobrze, że z Groupera tym razem, więc przynajmniej pieniądze niewielkie.

Dobra tam, teraz jestem ciemnorudo-kasztanowa z jasnorudymi refleksami i tak może już być! emotka

następnym razem poproś o nałożeniu np kolor touch po zmyciu rozjaśniacza i będzie ok
emotka ( on nie niszczy dodatkowo włosów i zmywa się po jakiś czasie). Zresztą przy ciemnych włosach warto zrobić pasemka cieniutkie i następnym razem jeszcze raz po całej długości ( wtedy już będą ładne emotka

Wkurza mnie kupujący na allegro
Kupił przedmiot w środe ( zapłacił przez płace z allegro - w informacji mam podane że wysyłam najpóźniej do 7 dni od zaksięgowania na moim koncie|) dzisiaj pisze, czy paczka została wysłana, na moją informację, że jeszcze nie - wielki foch z prośbą o wytłumaczenie czemu tak długo ( okraszone masą pytajników emotka )
No do cholery 3 dni temu zakup ( żadnego meila z prośbą o szybszą wysyłkę), pieniądze wczoraj na koncie, pomine, że co niektórzy mają długi weekand , ale fochy po takim czasie zdecydowanie mnie wkurzają
0 0

anialistopad

#5331288 Napisano: 17.08.2012 12:30:54
kurde wysylalam wczoraj sms na loterie silan i dzis dostalam sms o wygranej nagrodzie dziennej patrze na paragon ostatnia cyfra 9 a u mnie w smsie ostatnia jest 6 i co teraz nagroda przepada bo paragon ma byc zgodny ze zgloszeniem tak powiedzial mi pan ze smolara wkurzylam sie teraz sama na siebie wysle ten paragon to mi nie uznaja przez 1 glupia cyfre emotka
0 0

isiulka

#5331321 Napisano: 17.08.2012 12:48:35
kaki76 napisał(a):

kurde wysylalam wczoraj sms na loterie silan i dzis dostalam sms o wygranej nagrodzie dziennej patrze na paragon ostatnia cyfra 9 a u mnie w smsie ostatnia jest 6 i co teraz nagroda przepada bo paragon ma byc zgodny ze zgloszeniem tak powiedzial mi pan ze smolara wkurzylam sie teraz sama na siebie wysle ten paragon to mi nie uznaja przez 1 glupia cyfre emotka

Jesli nie maja w systemie zgłoszenia z tą prawidłową 6 to mozesz sprobowac napisac reklamacje.
0 0

anialistopad

#5331336 Napisano: 17.08.2012 01:00:02
isiulka a co mialabym tam napisac doradzisz mí?
0 0

Gość: rafi323raf

#5331362 Napisano: 17.08.2012 01:24:41
ale wysłałaś prawidłowego smsa i oni się pomylili, czy Ty?

bo tak to raczej nic nie odkręcisz, jak złego wysłałaś
0 0

anialistopad

#5331369 Napisano: 17.08.2012 01:30:21
ja pomylilam ostatnia cyfre zamiast 9 napisalam 6 pan kazal jeszcze raz zagrac z dobrym paragonem
0 0

Gość: gracet

#5331380 Napisano: 17.08.2012 01:43:26
kazał ci zagrać jeszcze raz, może Cię jeszcze raz wylosują
0 0