Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: zwierzyniec
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może szmponetkami ? albo polecam venite z dodadkiem henny - one szybko się spłukują, nie niszczą włosów i nie widać tak odrostów.
Iva ja na twoim miejscu nie farbowałabym na inny kolor jeśli ten Ci się podoba
Wkurza mnie od rana syn - zasmarkany, a nie chce przebrać się w ciepłe ciuchy, mimo, że w domu lodownia
Gość: merkana
Ja w czerwcu ścięłam swoje włosy- z takich za tyłek zostały mi do ramion. OCzywiście mój facet stwierdził, że teraz wyglądam jak stara baba, że straciłam cały dziewczęcy urok
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój mąż zauważa nawet to,że zmieniłam szampon do włosów
A w temacie wkurza mnie kac pourodzinowy dwa piwa i dwie lampki wina i umieram...ehhh
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już nie mam pomysłu jak z tym walczyć, jak temu zapobiegać. Jest pod opieką alergologa, codziennie przyjmuje leki przeciwalergiczne, a dalej każdy głupi katar przeradza się co najmniej w zapalenie oskrzeli...
Gość: emilka1705
Gość: katrin22
Trzymaj się i życzę zdrówka małej Idze i mam nadzieję, że znajdziecie przyczynę.
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper trzymaj się ! Wiem co czujesz ,u nas jest to samo.
Jutro pani dr. ma podjąć decyzję jak dalej leczyć moją małą ...
Trzymajcie się i zdrówka życzę.
notta
Postów 8873
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Właśnie siedzę z farbą kasztanową na włosach, mam nadzieje że to pomoże. W sumie to trochę moje włosy wzbudzałyby zainteresowanie w poniedziałek w pracy, a ja nie lubię się wyróżniać i pewnie czułabym się jak zbuntowana nastolatka w gimnazjum
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Gość: sarsaparilla
U mnie to nieco insza inszość bo ciemne włosy mam odkąd skończyłam 20 lat (taa, to było prawie 14 lat temu), mało kto pamięta jak wyglądałam jako blondynka. Dostosowuję do tego makijaż i nikt mi nie wierzy gdy mówię, że natura dała mi niemal platynowy blond w prezencie.
Maria, mój małż zauważa z pewnością, gdy odwalę się w sukienkę i szpile, a najszybciej zwraca uwagę na to, gdy zwiążę włosy, czego nie cierpi, szampon do włosów olewa;).
Tak naginając temat do szamponów, wygrałam niedawno jeden z L'Occitane, matko i córko jaki on był super! Naprawdę widać, że to wyższa półka, włosy były jak po prostownicy, lśniły i trzymały się grawitacji. Jednak kiedy zobaczyłam, że kosztuje 65zł zrzedła mi mina, szkoda mi tyle kasy na to wydawać.
Koper, moja córa też była w szpitalu, nadal chodzimy na wizyty kontrolne do neurologa (torbiel podpajęczynówkowa). Też czasem nie wiem co mam robić gdy mówi, że znów boli ją głowa. Najfajniejsze było to, że mamy chodzić na kontrolę co 3 msc. Niestety pańcia z recepcji zapisując ją kilka msc temu, zapomniała wpisać jej nazwisko do listy i nas nie przyjęli. Na nic tłumaczenia, musimy czekać ponad 2 msc na kolejny termin wizyty.
Gość: joaska81
Koper jesteśmy z Tobą! Dacie radę!
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
maribog
Postów 1022
Data rejestracji 27.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w takich wypadkach przydaje się wypiekacz do chlebka
Gość: mightyb
alamak
Postów 778
Data rejestracji 25.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam podobnie z synem, z tym, że był wtedy niemowlakiem. Każdy katar kończył się zap. oskrzeli albo płuc. Bez przerwy był na lekach, ale i tak był tydzień zdrowy, 3 tygodnie chory i tak w kółko. Po wielu lekarzach się nachodziliśmy, w końcu znalazłam homeopatę i normalnie cud! Pamiętam do dziś jak po tych pierwszych kulkach przez 6 mies. nie był ani razu chory! Nie wiem, jak się zapatrujesz na tego typu leczenie, ale może warto spróbować? Przytulam
anialistopad
Postów 14221
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polecam termofor z ciepłą wodą , mi zawsze pomaga
www.zabawkikrasnala.pl
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja w czwartek pod mała gorke nie mogłam wyjechac z garazu jadac do laryngologa-poszłam pieszo . Boje sie jutra ze rano o 7 do pracy nie wyjade:(
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety wypiekacza nie mam, bo nawet Smolar mnie nim nie uszczęśliwił
Bardziej mnie martwi jednak to, jak się do pracy dostanę, ale liczę, że to tylko akumlator i jak mój luby wróci za 3h z pracy to go podłączy i coś z tego będzie
Gość: emilka1705