Wkurza mnie...

ankasss

#5503062 Napisano: 09.12.2012 06:51:07
epidemia grypy żołądkowej: siostra z dwójką małych bąków w szpitalu; 1 mały bąk chory w domu, 2 duże bąki chore w domu (mama i szwagier). Tylko ja się ostałam prawie zdrowa - zobaczymy jak długo
0 0

Gość: kasia9791

#5503264 Napisano: 09.12.2012 08:24:05
Wkurza mnie to
http://www.iozn.pl/petycja/petycja
co jeszcze ta unia wymyśli emotka emotka
0 0

Gość: mariolakal

#5503406 Napisano: 09.12.2012 09:37:18
Wkurza mnie to, że zawiodłam się na niektórych domniemanych przyjaciołach... Ogłosiłam na NK zamiar sprzedaży TV z Cyfrowego Polsatu, a Oni zamiast mi ewentualnie pogratulować, pisali teksty w sensie: znowu wygrałaś > Dlaczego nie ja ? Nadmieniam, że wszystkim moim najbliższym wysyłam zawsze info o każdym konku, ale Oni twierdzą, że wygrać się nie da...
PS. To moja pierwsza cenna wygrana w tym roku, gdyż jedynie boniki do kaufa udawało mi się zgarnąć /zresztą dla rodzinki, a nie tylko dla siebie/... Zawsze się cieszę z wygranych moich znajomych, z forum tym bardziej...
A jednak zawiść ludzka nie ma granic... emotka
0 0

tereniagno

#5503418 Napisano: 09.12.2012 09:43:52
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie to, że zawiodłam się na niektórych domniemanych przyjaciołach... Ogłosiłam na NK zamiar sprzedaży TV z Cyfrowego Polsatu, a Oni zamiast mi ewentualnie pogratulować, pisali teksty w sensie: znowu wygrałaś > Dlaczego nie ja ? Nadmieniam, że wszystkim moim najbliższym wysyłam zawsze info o każdym konku, ale Oni twierdzą, że wygrać się nie da...
PS. To moja pierwsza cenna wygrana w tym roku, gdyż jedynie boniki do kaufa udawało mi się zgarnąć /zresztą dla rodzinki, a nie tylko dla siebie/... Zawsze się cieszę z wygranych moich znajomych, z forum tym bardziej...

emotka Kij im w oko !
0 0

Gość: kaskikk

#5503430 Napisano: 09.12.2012 09:50:03
mightyb napisał(a):

Wkurza mnie ból pleców emotka Leki z deka uśmierzają ból emotka (

a ja na ból polecam BEN-GAY zielony emotka
0 0

cudaczek121

#5503441 Napisano: 09.12.2012 09:56:40
tereniagno napisał(a):

mariolakal napisał(a):

emotka Kij im w oko !

olej zazdrośników emotka Szczerze Ci gratuluję tv i mam nadzieję,że coś równie cennego Ci wpadnie jeszcze w tym roku emotka
0 0

#5503442 Napisano: 09.12.2012 09:56:47
tereniagno napisał(a):

mariolakal napisał(a):

emotka Kij im w oko !

emotka Też chciałabym tak powiedzieć... Jednak boli mnie to, ze zawsze starałam się być życzliwą osóbką i tak mnie ludziska oceniali... Niejedni wygrali dzięki mojej szczęśliwej rączce i zawsze się z tego cieszyłam... Skoro nie ja to ktoś inny wygrał, a przeważnie ktoś z moich ulubionych... I to niewąskie nagrody... Jednak nigdy mi na myśl nie przyszło żeby Im zazdrościć lub jakieś profity z tego mieć... Tym bardziej mnie to boli... emotka
0 0

asia670

#5503464 Napisano: 09.12.2012 10:12:54
mariolakal napisał(a):

tereniagno napisał(a):

mariolakal napisał(a):

emotka Kij im w oko !

emotka Też chciałabym tak powiedzieć... Jednak boli mnie to, ze zawsze starałam się być życzliwą osóbką i tak mnie ludziska oceniali... Niejedni wygrali dzięki mojej szczęśliwej rączce i zawsze się z tego cieszyłam... Skoro nie ja to ktoś inny wygrał, a przeważnie ktoś z moich ulubionych... I to niewąskie nagrody... Jednak nigdy mi na myśl nie przyszło żeby Im zazdrościć lub jakieś profity z tego mieć... Tym bardziej mnie to boli... emotka

znam z autopsji-nie jesteś sama emotka
0 0

Gość: merkana

#5503466 Napisano: 09.12.2012 10:13:29
A mnie wkurza to, że idą Święta, tyle inspiracji dookoła, a ja zupełnie wypaliłam się konkursowo. Nic nie wpada, nie potrafię nawet napisać niczego dobrego.
Postanowiłam więc, że odpuszczam na miesiąc. emotka emotka życie bez konkursów jest mega trudne, ale muszę znów złapać bakcyla. emotka
0 0

Gość: mkmadzia7

#5503497 Napisano: 09.12.2012 10:32:39
baxter napisał(a):

eciepecie napisał(a):

eciepecie napisał(a):

eciepecie napisał(a):

Totalny burdel w bazie konkursów emotka
Po jakiego grzyba stwarza się kategorie, skoro od długiego już czasu konkursy dodawane są jak leci do kategorii aktualne?!
Ja rozumiem, że ktoś zgłaszający może mieć w d..e kategorie, ale od czego do cholery jest ten, kto zatwierdza do bazy? Ja w tytule jest foto albo kup i wygraj to trzeba być naprawdę ślepym, by tego nie zauważyć.
Po co ta cała sztuczna moderacja, skoro i tak nie działa, bo wszyscy chyba śpią?!
To już lepiej chyba, by każdy zgłoszony konkurs od razu ukazywał się w bazie, bez konieczności oczekiwania na jakieś niedbałe zatwierdzenie. Przynajmniej nie będzie konkursów spóźnionych....
Codziennie po kilka w złych kategoriach emotka
Przykładowo tylko z dziś (sorry, wylało mi się, od dawna mnie to wcurwia, tylko nie otwierałem pyska licząc na poprawę - ale poprawy nie ma!!)

https://www.e-kon...ticles-1-105696.html foto
https://www.e-kon...ticles-1-105690.html foto
https://www.e-kon...ticles-1-105679.html promo

dziś znów w aktualnych:
https://www.e-kon...ticles-1-105753.html (SMS)
https://www.e-kon...ticles-1-105765.html (SMS)
Q¬WA PIONAS, OTWÓRZ OCZY!!!!! emotka

https://www.e-kon...ticles-1-105848.html
Zadanie konkursowe polega na (...) przesłaniu ich zdjęcia.
https://www.e-kon...ticles-1-105845.html
zdjęcia w jak najlepszej rozdzielczości należy wysłać na wskazany poniżej adres.
Oczywiście - kategoria OGÓLNE, bo po co FOTO?! emotka

przyznaję, moja wina w konkach z tesco magazynu emotka dodawałam je 30 listopada około północy i coś nie pomyslałam, ze to przeciez smsowe, sory, więcej sie to nie przydarzy

jeśli ktoś podrzuci link do blędnie wprowadzonych informacji w konkursie lub zlej kategorii to poprawiam to natychmiast emotka więc ... zamiast pisać komenty pod konkursem, napiszcie np do mnie na pw, gg, czy maila ... poprawię błędy emotka
0 0

konwaliowa

#5503539 Napisano: 09.12.2012 11:05:58
Skąd macie takich znajomych dziwnych.. ja się chwalę wszystkim znajomym o moich wygranych.. nikt mi nigdy nie powiedział złego słowa. Przyzwyczaili się do mnie i mojego dziwactwa.
0 0

#5503606 Napisano: 10.12.2012 01:32:43
konwaliowa napisał(a):

Skąd macie takich znajomych dziwnych.. ja się chwalę wszystkim znajomym o moich wygranych.. nikt mi nigdy nie powiedział złego słowa. Przyzwyczaili się do mnie i mojego dziwactwa.

Oni nie mówią złych słów... A dobrych troszku... Na odpieprz... emotka
0 0

#5503622 Napisano: 10.12.2012 04:28:42
Wkurza mnie, że zasnąć nie mogę, a jutro, chilliii dzisiaj mam dyżur u wnusia... On na pewno nie pozwoli mi się kimnąć... emotka
Wstałam, zrobiłam sobie kawę, której zazwyczaj nie piję i obmyślam pewien strategiczny plan...
Ciekawe, co z tego wyniknie... emotka
0 0

Gość: tato999

#5503665 Napisano: 10.12.2012 06:59:44
merkana napisał(a):

A mnie wkurza to, że idą Święta, tyle inspiracji dookoła, a ja zupełnie wypaliłam się konkursowo. Nic nie wpada, nie potrafię nawet napisać niczego dobrego.
Postanowiłam więc, że odpuszczam na miesiąc. emotka emotka życie bez konkursów jest mega trudne, ale muszę znów złapać bakcyla. emotka

a konkursy to życie? przystopuj troszkę bo życie na konkursach się nie kończy
0 0

cc_investigator

#5504015 Napisano: 10.12.2012 10:17:25
Wkurza mnie zjawisko, które nasila się na pomniejszych kreatywnych na facebooku - jęczenie, proszenie w komentarzach typu:
a może mnie wybierzecie...
tak bardzo się starałam...
wisiałam połową ciała przez balkon (zimą), bo nie mogłam złapać internetu, a tak bardzo chciałam wygrać dla synka...

I wiecie co, coraz częściej widzę, że autorki takiego lobbowania wygrywają. I wkurza mnie to, że zaczynam się zastanawiać, czy wygrywają, bo piszą najlepiej, czy najlepiej/najskuteczniej jęczą i proszą.

I może powinnam brać z nich przykład, ale jakoś nie mogę się przełamać.
0 0

luko922

#5504019 Napisano: 10.12.2012 10:19:03
cc_investigator napisał(a):

Wkurza mnie zjawisko, które nasila się na pomniejszych kreatywnych na facebooku - jęczenie, proszenie w komentarzach typu:
wisiałam połową ciała przez balkon (zimą), bo nie mogłam złapać internetu, a tak bardzo chciałam wygrać dla synka...

I wiecie co, coraz częściej widzę, że autorki takiego lobbowania wygrywają. I wkurza mnie to, że zaczynam się zastanawiać, czy wygrywają, bo piszą najlepiej, czy najlepiej/najskuteczniej jęczą i proszą.

emotka emotka emotka emotka
0 0

ane123ta

#5504061 Napisano: 10.12.2012 10:44:54
koper napisał(a):

Wkurza mnie moja bezsilność. Moja córeczka ma tylko 2,5 roku, a już trzeci raz leżymy w szpitalu z zapaleniem płuc. Łącznie miała 5 razy infekcję dróg oddechowych przebiegającą z dusznością- widok jak własne dziecko nie może złapać tchu, gdy każdy oddech przychodzi z wielkim trudem, to najgorszy widok jaki umiem sobie wyobrazić.
Ja już nie mam pomysłu jak z tym walczyć, jak temu zapobiegać. Jest pod opieką alergologa, codziennie przyjmuje leki przeciwalergiczne, a dalej każdy głupi katar przeradza się co najmniej w zapalenie oskrzeli...

zastanowiło mnie to co napisałaś. u mnie było to samo u mojego synka. od 2 lat odstawiłam produkty mleczne i odpukać mam spokój. a tak miesiąć antybiotyki i szpital tez był kilka razy.
0 0

ziolko

#5504070 Napisano: 10.12.2012 10:48:47
cc_investigator - też to zauważyłam

a jak kiedyś skomentowałam postępowanie jednej osoby, że jej zachowanie jest irytujące, bo udziela się tylko wtedy, kiedy jest konkurs, jęczy, smęci, wstawia masę serduszek, wkleja zdjęcia nie związane z tematyką profilu, to dowiedziałam się, że jestem zazdrośnica emotka emotka emotka

inne osoby też to wkurzało i to samo pisały. A najlepsze jest to, ze admin profilu wstawił się za tą jęczącą osobą emotka widać było, że takie lukrowanie, aż się niedobrze robiło, pochlebiało im emotka

albo pisanie - tak bardzo bym to chciała wygrać (niestety one piszą częściej, niż oni), bo to dla xxx czy yyy, bo o tym marzy, bo coś tam.. a później jeśli już wygra, to okazuje się, że xx czy yy wcale o tym nie marzył emotka hehehe

oczywiście są wyjątki, że ktoś chce spełnić marzenie kogoś, ale coraz mniej wierzę w to

ja też marzę o czymś, albo chciałabym niespodziankę mężowi sprawić, ale nawet nie piszę o tym, bo nie chcę smęcić i być wśród coraz większej grupy jęczących emotka
0 0

asantesana

#5504117 Napisano: 10.12.2012 11:08:40
cc_investigator napisał(a):

Ja uwielbiam: powinnam to wygrać, bo jeszcze nigdy nic nie wygrałam/em emotka
0 0

joan

#5504126 Napisano: 10.12.2012 11:10:44
asante napisał(a):

Ja uwielbiam: powinnam to wygrać, bo jeszcze nigdy nic nie wygrałam/em emotka

... i dlatego - zgodnie z wieloletnią tradycją - nie wygra Pani i tym razem emotka Tak trzeba komentować emotka
0 0