Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
slonecznik1309
Postów 3972
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kasiap76
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie mieszkamy w tym samym regionie, bo moja rodzinka tez czesto mowi pocukruj czy zgrubła, na dwor tez idziemy
Gość: emilka1705
edith
Postów 2561
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja mam problem w pracy ,jak dziecko idzie do domu to mowię do niego:biegnij szybciutko do mamusi tylko powoli
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdyby ktos tak do mnie sie zwrocil pomyslalabym, ze mi grozi
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może w sposób umyślny zgubił
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Dobre, nie słyszałam tego
Ja bym uciekała, żeby mi ktoś nie zładował
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może facet też miał wyciszony telefon albo było dzwonione o nieodpowiedniej porze - spał, jadł, uprawiał seks, itp
Przecież oddzwaniał facet. Morał z tego taki, że telefony są strasznie uperdliwe.
Napisz do tego sklepu. Nie rozumiem - skoro było kupione w sklepie stacjonarnym, to po co było odsyłane?
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak zgrubła to musi schuść
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
mia
Postów 17578
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Jo, toć i pewnie, że tak...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Piękny ten nasz język
Gość: chochliczka
Gość: pola731
nie podejrzewam , oni wiedzą , że ze mną łatwiej się dogadać jak kawę na ławę wyłożą - kłamstwa nie znoszę , prawdę znoszę/akceptuję/toleruję
dziś będę wyważać drzwiczki - trudno
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo jeśli masz zamek typu wkładka to da się otworzyć..
ostatnio mąż ze szwagrem zabrali się za wymianę wkładki w zamku, rozwiercili, umęczyli się ze 3 godziny, po czym szwagier spróbował blaszką zagietą na nowej wkładce.. i otworzył ją
no ale tamta już była rozwiercona i za późno było na takie eksperymenty
a jeśli masz taki typowy, z dziurką
Gość: sarsaparilla
Uwielbiam też gdy sprzątaczki w mojej szkole zwracają się do mnie w 3ciej osobie. Pójdzie tam, czy już skończyła... Wtedy czuję się jakbym grała w Misiu.
Gość: agusia222
Gość: sarsaparilla
Mój tata kiedyś tak głęboko zasnął, że po tym jak moja mama przez pół godziny dobijała się do drzwi, wydzwaniała telefonem i nic to nie dało, wezwała ślusarza.
Pan wiercił dobre 20 minut bo mają podwójne drzwi, rozwalił 3 zamki, aż tata wyłonił się w piżamie i otwierając drzwi, zapytał przerażoną wizją pogrzebu mamę, o co chodzi:).
Gość: katrin22
Oddzwaniał, ale nie na ten numer męża. A kontaktujemy się już tydzień, na maila,gg i telefony nie odpowiada. A odsyłane, bo mamy daleko do tego sklepu( a tak się mąż umawiał, że w razie w odeśle)
Mam nadzieję, że odzyskamy kasę.