Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Merkana, jasne, że od nie wycierania. Miałam to samo w zimie. Nie wytarłam dokładnie i na przegubach normalnie popękana skóra. Wystarczy zwykły krem nivea, gruba warstwa i tyle. Najgorsze, że swędzi i tylko mozna pogorszyć drapiąc
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Ale mnie to wkurzyło, podnieśli ceny po to, żeby zmienić logo na jakiś dziwny bohomaz w chińskich kolorach (Poczta Polska made in China), zrobić nową stronę i zmieniać wystrój placówek. Niech wreszcie ktoś uruchomi jakąś konkurencję do ch...
Monika11
Postów 7736
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czerwony -nie powiem jaki
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czerwony to kolor miłości ... miłości do klienta
Jestem radosna jak wiosna!
krzysiek1693
Postów 469
Data rejestracji 23.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: czarnygreg
cóż, pisz za siebie, ja mam inne plany co do mojej przyszłości
Gość: merkana
Przyszedł, zrzucił kurtkę, butów nie wytrzepał ze śniegu i tak wchodzi do przedpokoju jak macho, a ja się krzątam w kuchni i pyszności gotuję. A on tak na mnie zerka, robi minę, jakby ktoś mu ktoś w kieszeń napluł i mówi:
Wiesz, brzuch tak ci jakoś odstaje nienaturalnie.
Ale to nie wszystko. Dziś na obiad- ryż z z sosem (pierś+ jakiś gotowiec z pudliszek). Siedzi, miele tym jęzorem, już czuję, że mu się coś nie podoba i nagle jak z maszynówki:
Słodki jakiś ten sos. I jakoś tak zwykle ładniej mi podajesz. Nawaliłaś mi na talerz jak świni do koryta. No i nie wytrzymałam. Puściłam mu taką wiązankę, że uderzył ręką w stół i w widelec, ryż z sosem został na komputerze i na ścianie, a ja go formalnie wygoniłam z tych nerwów. I poszedł z palcem, który jest zszyty na krav mage.
I śmiać mi się chce, i płakać. Powiedziałam już, że to, że jego tato ciągle marudzi mamie na obiadki (a kobiecina tak się stara, takie pyszności pod nos podstawia), to nie znaczy, że on będzie marudził na moje. Okropieństwo jakieś z tymi facetami.
ela
Postów 2041
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie
ludzka_istota
Postów 4195
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
2. Wkurza mnie abc- zawsze było OK wszystko w moim sklepie. dziś poszłam z bonem i usłyszałam, ze to już nie jest abc
3. Wkurza mnie zima, bo jest mi zimno.
4. Wkurza mnie ciągły ból i drętwienie prawej ręki.
5. Wkurza mnie styczeń- nei dość, ze ubogi w nagrody, to jeszcze to nieszczęsne abc...
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie wkurza to co piszesz! Daleko mi do hieny
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: mikki85
ogólnikami szastasz...
napisz konkretnie, co lub kto tak Ci zalazł za skórę
od razu będzie lżej
Wedel... Wedel... Wedel...
też nic nie mogę wygrać, bo żadnego konkursu ostatnio nie kojarzę
pewnie był u jakiejś chudej szczapy na pikantnym co nieco...
magdus8
Postów 457
Data rejestracji 04.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: merkana
A całkiem możliwe. W końcu on na punkcie chudości, której mi brak to szału dostaje. Ciekawe ile mu ta szczapa pod nos będzie podstawiać i sprzątać po nim gary
http://www.palettemojkolor.pl/
proszę - i nie biżuteria, tylko co godzinę bon do Apartu
cudaczek121
Postów 6821
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/