Wkurza mnie...

dolly

#5560872 Napisano: 23.01.2013 02:11:16
merkana napisał(a):

Dzięki dziewczyny! Mam oliwę z oliwek i rękawiczki, jeśli nie pomoże, polecę po któryś z kremów! Jeszcze raz dzięki, mam nadzieję, że się tego pozbędę! emotka emotka emotka

Merkana, jasne, że od nie wycierania. Miałam to samo w zimie. Nie wytarłam dokładnie i na przegubach normalnie popękana skóra. Wystarczy zwykły krem nivea, gruba warstwa i tyle. Najgorsze, że swędzi i tylko mozna pogorszyć drapiąc emotka
0 0

asantesana

#5561032 Napisano: 23.01.2013 04:18:04
Widzieliście nową Pocztę Polską emotka
Ale mnie to wkurzyło, podnieśli ceny po to, żeby zmienić logo na jakiś dziwny bohomaz w chińskich kolorach (Poczta Polska made in China), zrobić nową stronę i zmieniać wystrój placówek. Niech wreszcie ktoś uruchomi jakąś konkurencję do ch...
0 0

Monika11

#5561044 Napisano: 23.01.2013 04:29:15
asante napisał(a):

Widzieliście nową Pocztę Polską emotka
Ale mnie to wkurzyło, podnieśli ceny po to, żeby zmienić logo na jakiś dziwny bohomaz w chińskich kolorach (Poczta Polska made in China), zrobić nową stronę i zmieniać wystrój placówek. Niech wreszcie ktoś uruchomi jakąś konkurencję do ch...

czerwony -nie powiem jaki emotka emotka
0 0

radosna

#5561076 Napisano: 23.01.2013 05:02:03
http://www.market...essage.php?art=37276

Czerwony to kolor miłości ... miłości do klienta emotka
0 0

krzysiek1693

#5561088 Napisano: 23.01.2013 05:07:44
Wkurzają mnie konkursowi oszuści, hieny których pełno, którymi wszyscy się staniemy...
0 0

Gość: czarnygreg

#5561100 Napisano: 23.01.2013 05:15:32
krzysiek1693 napisał(a):

Wkurzają mnie konkursowi oszuści, hieny których pełno, którymi wszyscy się staniemy...

cóż, pisz za siebie, ja mam inne plany co do mojej przyszłości emotka
0 0

Gość: merkana

#5561106 Napisano: 23.01.2013 05:21:58
A ja się wkurzam po raz kolejny. Normalnie wyjdę z siebie zaraz. Mój (rzekomo) ukochany zdążył mnie 2 razy doprowadzić do szału w ciągu ostatniej godziny.
Przyszedł, zrzucił kurtkę, butów nie wytrzepał ze śniegu i tak wchodzi do przedpokoju jak macho, a ja się krzątam w kuchni i pyszności gotuję. A on tak na mnie zerka, robi minę, jakby ktoś mu ktoś w kieszeń napluł i mówi:
Wiesz, brzuch tak ci jakoś odstaje nienaturalnie. emotka To się nazywa delikatność! Myślałam, że mu ten ryż odcedzany wtedy na głowę wysypie! I teraz czuję się jak jakiś świniak, skoro już mi tak pojechał.

Ale to nie wszystko. Dziś na obiad- ryż z z sosem (pierś+ jakiś gotowiec z pudliszek). Siedzi, miele tym jęzorem, już czuję, że mu się coś nie podoba i nagle jak z maszynówki:
Słodki jakiś ten sos. I jakoś tak zwykle ładniej mi podajesz. Nawaliłaś mi na talerz jak świni do koryta. No i nie wytrzymałam. Puściłam mu taką wiązankę, że uderzył ręką w stół i w widelec, ryż z sosem został na komputerze i na ścianie, a ja go formalnie wygoniłam z tych nerwów. I poszedł z palcem, który jest zszyty na krav mage.

I śmiać mi się chce, i płakać. Powiedziałam już, że to, że jego tato ciągle marudzi mamie na obiadki (a kobiecina tak się stara, takie pyszności pod nos podstawia), to nie znaczy, że on będzie marudził na moje. Okropieństwo jakieś z tymi facetami.
0 0

ela

#5561113 Napisano: 23.01.2013 05:25:55
wkurza mnie to że im wiecej czasu poświecam na konkursy tym bardziej nic nie wpada emotka emotka emotka emotka
0 0

joan

#5561116 Napisano: 23.01.2013 05:29:44
merkana - w całej tej sytuacji jedno jest pocieszające: dałaś mu wyraźnie znać, gdzie są granice emotka Z drugiej strony, ludzie często nie zdają sobie sprawy z tego, co mają, dopóki im się tego na chwilę nie zabierze. Piękna dziewczyna 24h? Obiadki podane, jak w eleganckiej restauracji? Oj, to się chyba stało dorozumiane. A przecież w tym jest pewien zamysł, starania, przejaw miłości!
0 0

bethan

#5561126 Napisano: 23.01.2013 05:36:39
czarnygreg napisał(a):

krzysiek1693 napisał(a):

cóż, pisz za siebie, ja mam inne plany co do mojej przyszłości emotka

Właśnie emotka
0 0

ludzka_istota

#5561130 Napisano: 23.01.2013 05:39:29
1. Wkurza mnie Wedel- nic nie mogę u nich wygrać emotka
2. Wkurza mnie abc- zawsze było OK wszystko w moim sklepie. dziś poszłam z bonem i usłyszałam, ze to już nie jest abc emotka .
3. Wkurza mnie zima, bo jest mi zimno.
4. Wkurza mnie ciągły ból i drętwienie prawej ręki.
5. Wkurza mnie styczeń- nei dość, ze ubogi w nagrody, to jeszcze to nieszczęsne abc... emotka
0 0

aurorcia

#5561136 Napisano: 23.01.2013 05:42:17
krzysiek1693 napisał(a):

A mnie wkurza to co piszesz! Daleko mi do hieny emotka
0 0

Gość: mikki85

#5561186 Napisano: 23.01.2013 06:11:15
krzysiek1693 napisał(a):

ogólnikami szastasz...

napisz konkretnie, co lub kto tak Ci zalazł za skórę

od razu będzie lżej
0 0

#5561187 Napisano: 23.01.2013 06:12:32
ludzka_istota napisał(a):

1. Wkurza mnie Wedel- nic nie mogę u nich wygrać emotka
2. Wkurza mnie abc- zawsze było OK wszystko w moim sklepie. dziś poszłam z bonem i usłyszałam, ze to już nie jest abc emotka .
3. Wkurza mnie zima, bo jest mi zimno.
4. Wkurza mnie ciągły ból i drętwienie prawej ręki.
5. Wkurza mnie styczeń- nei dość, ze ubogi w nagrody, to jeszcze to nieszczęsne abc... emotka

Wedel... Wedel... Wedel...

też nic nie mogę wygrać, bo żadnego konkursu ostatnio nie kojarzę
0 0

#5561188 Napisano: 23.01.2013 06:15:06
merkana napisał(a):

A ja się wkurzam po raz kolejny. Normalnie wyjdę z siebie zaraz. Mój (rzekomo) ukochany zdążył mnie 2 razy doprowadzić do szału w ciągu ostatniej godziny.
Przyszedł, zrzucił kurtkę, butów nie wytrzepał ze śniegu i tak wchodzi do przedpokoju jak macho, a ja się krzątam w kuchni i pyszności gotuję. A on tak na mnie zerka, robi minę, jakby ktoś mu ktoś w kieszeń napluł i mówi:
Wiesz, brzuch tak ci jakoś odstaje nienaturalnie. emotka To się nazywa delikatność! Myślałam, że mu ten ryż odcedzany wtedy na głowę wysypie! I teraz czuję się jak jakiś świniak, skoro już mi tak pojechał.

Ale to nie wszystko. Dziś na obiad- ryż z z sosem (pierś+ jakiś gotowiec z pudliszek). Siedzi, miele tym jęzorem, już czuję, że mu się coś nie podoba i nagle jak z maszynówki:
Słodki jakiś ten sos. I jakoś tak zwykle ładniej mi podajesz. Nawaliłaś mi na talerz jak świni do koryta. No i nie wytrzymałam. Puściłam mu taką wiązankę, że uderzył ręką w stół i w widelec, ryż z sosem został na komputerze i na ścianie, a ja go formalnie wygoniłam z tych nerwów. I poszedł z palcem, który jest zszyty na krav mage.

I śmiać mi się chce, i płakać. Powiedziałam już, że to, że jego tato ciągle marudzi mamie na obiadki (a kobiecina tak się stara, takie pyszności pod nos podstawia), to nie znaczy, że on będzie marudził na moje. Okropieństwo jakieś z tymi facetami.

pewnie był u jakiejś chudej szczapy na pikantnym co nieco...
0 0

magdus8

#5561193 Napisano: 23.01.2013 06:19:16
a mnie wkurza, że wszyscy piszą o jakimś konkursie z Palette, gdzie do wygrania jest jakaś biżuteria, a ja nie mogę takiego konkursu znaleźć emotka Tym bardziej, że mam paragon na Palette, bo ostatnio kupowałam

0 0

Gość: merkana

#5561197 Napisano: 23.01.2013 06:20:27
mikki85 napisał(a):

merkana napisał(a):

pewnie był u jakiejś chudej szczapy na pikantnym co nieco...

A całkiem możliwe. W końcu on na punkcie chudości, której mi brak to szału dostaje. Ciekawe ile mu ta szczapa pod nos będzie podstawiać i sprzątać po nim gary emotka
0 0

#5561204 Napisano: 23.01.2013 06:26:08
magdus8 napisał(a):

a mnie wkurza, że wszyscy piszą o jakimś konkursie z Palette, gdzie do wygrania jest jakaś biżuteria, a ja nie mogę takiego konkursu znaleźć emotka Tym bardziej, że mam paragon na Palette, bo ostatnio kupowałam

http://www.palettemojkolor.pl/

proszę - i nie biżuteria, tylko co godzinę bon do Apartu
0 0

cudaczek121

#5561207 Napisano: 23.01.2013 06:27:35
Merkana,pocieszyłaś mnie tym postem swoim.Czytając takie wypowiedzi przestaję żałować,że nie mam faceta emotka
0 0

magdus8

#5561212 Napisano: 23.01.2013 06:29:19
mikki85 napisał(a):

magdus8 napisał(a):

http://www.palettemojkolor.pl/

proszę - i nie biżuteria, tylko co godzinę bon do Apartu

dzięki bardzo emotka

to teraz wkurza mnie tylko choróbsko, które wreszcie i mnie dopadło emotka
0 0