Wkurza mnie...

bartula

#5560650 Napisano: 23.01.2013 11:56:49
wszystkoooooooooooooooooooooooooooooo emotka czyli ktoś z boku by powiedział, że nic i to też mnie wkurza emotka
0 0

Gość: chochliczka

#5560703 Napisano: 23.01.2013 12:27:25
Nie lubię eurobanku - miałam z nimi niezłe przeboje,Ale aż sama na siebie się wkurzam, że te reklamy z panem Adamczykiem uwielbiam oglądac- chyba przez to, że wydaje się On byc taki sympatyczny emotka
0 0

anialistopad

#5560713 Napisano: 23.01.2013 12:34:29
wkurza mnie loreal , nie dzwonią do mnie emotka
0 0

Gość: merkana

#5560719 Napisano: 23.01.2013 12:38:09
Wkurzają mnie moje kostki u dłoni- od mrozu i wiatru tak strasznie popękały, a skóra na nich wyschła do tego stopnia, że krew mi z nich leci i pieką potwornie emotka emotka
0 0

moskala22

#5560722 Napisano: 23.01.2013 12:39:27
wkurza mnie styczeń - Czy kazdego roku musi być beznadziejnie dobijającym miesiącem, który w dodatku dłuży się niemiłosiernie?
0 0

Gość: gosia16

#5560735 Napisano: 23.01.2013 12:46:58
moskala22 napisał(a):

wkurza mnie styczeń - Czy kazdego roku musi być beznadziejnie dobijającym miesiącem, który w dodatku dłuży się niemiłosiernie?

Ja już jestem w tym wieku chyba, że żaden miesiąc mi się nie dłuży.Masakra emotka
0 0

Gość: pola731

#5560741 Napisano: 23.01.2013 12:48:37
wkurza mnie nutella
0 0

79magda

#5560745 Napisano: 23.01.2013 12:51:30
moskala22 napisał(a):

Styczeń to mój ulubiony miesiąc w roku emotka i zawsze zbyt szybko się kończy emotka

0 0

joan

#5560748 Napisano: 23.01.2013 12:52:28
merkana napisał(a):

Wkurzają mnie moje kostki u dłoni- od mrozu i wiatru tak strasznie popękały, a skóra na nich wyschła do tego stopnia, że krew mi z nich leci i pieką potwornie emotka emotka

Przestaną, gdy będziesz nosić rękawiczki emotka
0 0

#5560752 Napisano: 23.01.2013 12:53:59
joan napisał(a):

merkana napisał(a):

No właśnie najdziwniejsze jest to, że noszę. I to nie byle jakie! Narciarskie grubaśne a i tak nic nie dały emotka emotka
0 0

Gość: mikki85

#5560758 Napisano: 23.01.2013 12:58:02
merkana napisał(a):

joan napisał(a):

merkana napisał(a):

No właśnie najdziwniejsze jest to, że noszę. I to nie byle jakie! Narciarskie grubaśne a i tak nic nie dały emotka emotka

więc przejdź na lżejszy kaliber

może z Decathlona
0 0

joan

#5560761 Napisano: 23.01.2013 12:59:18
merkana napisał(a):

To może nie o mróz chodzi? A nie myjesz rąk zbyt często?
0 0

beniaminowa

#5560762 Napisano: 23.01.2013 12:59:27
merkana napisał(a):

joan napisał(a):

merkana napisał(a):

Polecam krem Neutrogena z czerwoną zakrętką... Mi tak samo pękały - trzymam rączkę od wózka jak wychodzę na spacery, a wiatr i mróz robią swoje. Neutrogena przyniosła ukojenie dla skóry moich rąk emotka
0 0

#5560769 Napisano: 23.01.2013 01:04:01
mikki85 napisał(a):

merkana napisał(a):

joan napisał(a):

merkana napisał(a):

może z Decathlona

Rzuciłam się na takie narciarskie, bo czasem czekam na pociąg nawet kilka godzin, więc myślałam, że to będzie najlepsze rozwiązanie.

Joan myję ręce dość często, ale nie obsesyjnie. A może to przez to, że czasem po wymyciu rąk na uczelni nie wycieram ich, bo zwyczajnie nie ma czym, i tak sobie przehasam po korytarzu z mokrymi? Nie mam już pomysłu, ale wygląda to fatalnie i piecze, że nawet naczyń umyć mi nie da (co akurat mnie cieszy, zatrudnię lubego).
emotka
0 0

joan

#5560777 Napisano: 23.01.2013 01:09:28
merkana napisał(a):

Rzuciłam się na takie narciarskie, bo czasem czekam na pociąg nawet kilka godzin, więc myślałam, że to będzie najlepsze rozwiązanie.

Joan myję ręce dość często, ale nie obsesyjnie. A może to przez to, że czasem po wymyciu rąk na uczelni nie wycieram ich, bo zwyczajnie nie ma czym, i tak sobie przehasam po korytarzu z mokrymi? Nie mam już pomysłu, ale wygląda to fatalnie i piecze, że nawet naczyń umyć mi nie da (co akurat mnie cieszy, zatrudnię lubego).
emotka

Spróbuj może kremu Isana z mocznikiem, przyjemnie pachnie i nie jest tak tłusty, jak Neutrogena. Ważne, żebyś miała go ze sobą na uczelni. Dłonie wysusz, ale nie dmuchawą, tylko chusteczkami. I jeszcze jedna rzecz: weź pod uwagę, że na uczelni raczej nie spotkasz delikatnych mydełek w WC, a raczej najtańsze breje emotka

Rękawiczki również noszę narciarskie, bez nich bym sfiksowała emotka
0 0

Gość: pola731

#5560780 Napisano: 23.01.2013 01:10:16
merkana napisał(a):

myję ręce dość często, ale nie obsesyjnie. A może to przez to, że czasem po wymyciu rąk na uczelni nie wycieram ich, bo zwyczajnie nie ma czym, i tak sobie przehasam po korytarzu z mokrymi? Nie mam już pomysłu, ale wygląda to fatalnie i piecze, że nawet naczyń umyć mi nie da (co akurat mnie cieszy, zatrudnię lubego). emotka

ładnie podgoi Ci kostki krem Penaten (ten gęsty, w okrągłym , płaskim pudełku - taki na odparzenia dla dzieciaków) albo Sudocrem , grubsza warstwa i bawełniane rękawiczki na noc
0 0

martuska11

#5560783 Napisano: 23.01.2013 01:10:51
merkana napisał(a):

mikki85 napisał(a):

merkana napisał(a):

joan napisał(a):

merkana napisał(a):

może z Decathlona

emotka

polecam kupić w aptece maść z witaminą A- kosztuje grosze, ładnie pachnie i jest bardzo tłusta. smaruj nią ręce a wszytko wróci do normy
0 0

asantesana

#5560791 Napisano: 23.01.2013 01:13:15
merkana napisał(a):

Nacieraj dłonie oliwą z oliwek kilka razy dziennie, wieczorem możesz ją odrobinkę podgrzać, natrzeć ręce i włożyć jakieś bawełniane rękawiczki. Skóra stanie się bardziej elastyczna.
0 0

joan

#5560795 Napisano: 23.01.2013 01:14:15
Rękawiczki bawełniane w Rossku kupić można, jakby co emotka
0 0

#5560799 Napisano: 23.01.2013 01:16:26
Dzięki dziewczyny! Mam oliwę z oliwek i rękawiczki, jeśli nie pomoże, polecę po któryś z kremów! Jeszcze raz dzięki, mam nadzieję, że się tego pozbędę! emotka emotka emotka
0 0