Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: chochliczka
anialistopad
Postów 14219
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: merkana
moskala22
Postów 3535
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
Gość: gosia16
Ja już jestem w tym wieku chyba, że żaden miesiąc mi się nie dłuży.Masakra
Gość: pola731
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Styczeń to mój ulubiony miesiąc w roku
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Przestaną, gdy będziesz nosić rękawiczki
No właśnie najdziwniejsze jest to, że noszę. I to nie byle jakie! Narciarskie grubaśne a i tak nic nie dały
Gość: mikki85
więc przejdź na lżejszy kaliber
może z Decathlona
joan
Postów 18746
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To może nie o mróz chodzi? A nie myjesz rąk zbyt często?
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam krem Neutrogena z czerwoną zakrętką... Mi tak samo pękały - trzymam rączkę od wózka jak wychodzę na spacery, a wiatr i mróz robią swoje. Neutrogena przyniosła ukojenie dla skóry moich rąk
Rzuciłam się na takie narciarskie, bo czasem czekam na pociąg nawet kilka godzin, więc myślałam, że to będzie najlepsze rozwiązanie.
Joan myję ręce dość często, ale nie obsesyjnie. A może to przez to, że czasem po wymyciu rąk na uczelni nie wycieram ich, bo zwyczajnie nie ma czym, i tak sobie przehasam po korytarzu z mokrymi? Nie mam już pomysłu, ale wygląda to fatalnie i piecze, że nawet naczyń umyć mi nie da (co akurat mnie cieszy, zatrudnię lubego).
joan
Postów 18746
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Spróbuj może kremu Isana z mocznikiem, przyjemnie pachnie i nie jest tak tłusty, jak Neutrogena. Ważne, żebyś miała go ze sobą na uczelni. Dłonie wysusz, ale nie dmuchawą, tylko chusteczkami. I jeszcze jedna rzecz: weź pod uwagę, że na uczelni raczej nie spotkasz delikatnych mydełek w WC, a raczej najtańsze breje
Rękawiczki również noszę narciarskie, bez nich bym sfiksowała
Gość: pola731
ładnie podgoi Ci kostki krem Penaten (ten gęsty, w okrągłym , płaskim pudełku - taki na odparzenia dla dzieciaków) albo Sudocrem , grubsza warstwa i bawełniane rękawiczki na noc
martuska11
Postów 42
Data rejestracji 28.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polecam kupić w aptece maść z witaminą A- kosztuje grosze, ładnie pachnie i jest bardzo tłusta. smaruj nią ręce a wszytko wróci do normy
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Nacieraj dłonie oliwą z oliwek kilka razy dziennie, wieczorem możesz ją odrobinkę podgrzać, natrzeć ręce i włożyć jakieś bawełniane rękawiczki. Skóra stanie się bardziej elastyczna.
joan
Postów 18746
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7