Wkurza mnie...

cudaczek121

#5595389 Napisano: 25.02.2013 19:54:34
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że mój siostrzeniec ma teraz chorobę bostońską.Coraz to nowe choroby się pojawiają,ech emotka Wkurzam się też, bo od początku roku nic większego nie mogę wygrać, a potem się dziwić,że niektórzy grają bez paragonów.Ale jak tu grać,jak ma się paragon tak rzadko się wygrywa emotka emotka emotka

A to konkursów NIEparagonowych w Polsce nie ma? Same konkursy promocyjne w bazie czy co? emotka

są nieparagonowe joan, oczywiście,ale zazwyczaj w promocyjnych są ciekawsze i bardziej wartościowe nagrody emotka
0 0

Gość: gracet

#5595394 Napisano: 25.02.2013 19:57:21
olunka napisał(a):

alamak napisał(a):

barszcz napisał(a):

alamak napisał(a):

gosia16 napisał(a):

alamak napisał(a):

Wkurza mnie, że leki są takie drogie. Młody ma uszkodzone oko, bo w szkole ktoś go uderzył, nie dośc że mnie to strasznie martwi, to jeszcze w aptece zapłaciłam ponad 50 dych emotka I to akurat teraz, jak kiepsko z kasą emotka

szkoła chyba ma ubezpieczenie ,to niech płaci
zgłoś wypadek

Hmm, nie pomyślałam o tym. A podpowie ktoś jak, gdzie to zgłosić?

Zgłoś koniecznie ubezpieczenie,które płacimy w szkołach obejmuje wypadki w szkole i poza nią.My mieliśmy wypadek -samochodowy i moje dzieci dostały odszkodowanie z ubezpieczenia w szkole.musisz tylko dostarczyć dokumentacje medzyczną podstęplowaną jako zgodna z oryginałem i zbieraj rachunki za leki! emotka

Dzięki za radę!

wypadek zgłasza się u ubezpieczyciela po zakonczeniu leczenia, druki najczęściej mozna pobrać w szkole, najlepiej dołączyć wszystkie zaświadczenia lekarskie np z udzielenia pierwszej pomocy na pogotowiu, potem wypis z leczenia u specjalisty itd, oni mają tabele ile za jakie uszkodzenie i nawet dziecka nie chcą ogladać (ostatnio tak miałam) mam doświadczenie bo syn już kilka razy coś tam zrobił w szkole a nawet poza szkołą i zawsze dostał odszkodowanie

chyba wystarczy iść do szkoły oni powinni wszystko załatwić
0 0

joan

#5595402 Napisano: 25.02.2013 20:02:07
cudaczek121 napisał(a):

joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że mój siostrzeniec ma teraz chorobę bostońską.Coraz to nowe choroby się pojawiają,ech emotka Wkurzam się też, bo od początku roku nic większego nie mogę wygrać, a potem się dziwić,że niektórzy grają bez paragonów.Ale jak tu grać,jak ma się paragon tak rzadko się wygrywa emotka emotka emotka

A to konkursów NIEparagonowych w Polsce nie ma? Same konkursy promocyjne w bazie czy co? emotka

są nieparagonowe joan, oczywiście,ale zazwyczaj w promocyjnych są ciekawsze i bardziej wartościowe nagrody emotka

Zaprawdę powiadam Ci, że to jest tzw. miejska legenda emotka
0 0

Gość: magdaa

#5595528 Napisano: 25.02.2013 22:04:47
Wkurza mnie, że boli mnie głowa, gardło i jest mi zimno a na dodatek muszę uczyć się niemieckiego emotka Das ist wunderbar emotka
0 0

Gość: mariolakal

#5595564 Napisano: 25.02.2013 22:56:23
Wkurza mnie, że jutro nie będę miała dostępu do neta do 18-ej i nie będą na bieżąco... emotka
PS. To się cheeeeeba nazywa "uzależnienie"... emotka
0 0

margo466

#5595575 Napisano: 25.02.2013 23:06:12
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że jutro nie będę miała dostępu do neta do 18-ej i nie będą na bieżąco... emotka

to niestety jest uzależnienie emotka
0 0

joan

#5595581 Napisano: 25.02.2013 23:11:21
mariolakal napisał(a):

Powiedz szczerze - i tak nie zamierzałaś wstać z wyrka przed szesnastą, a dwie godzinki to w sam raz, żeby ugotować obiadek i zrobić się na bóstwo emotka
0 0

Gość: dunajec

#5595622 Napisano: 26.02.2013 00:26:52
Wkurza mnie w e-konkursach zmiana szaty graficznej
Jest zupełnie do kitu - choć miało pewnie być śliczniej!!!
0 0

Gość: swibek

#5595627 Napisano: 26.02.2013 00:58:02
emotka wkurza mnie komentarz powyżej..

.. otóż strona była testowana, była możliwość sprawdzić ją i WYRAZIĆ swoją opinię.. ale jak się MILCZY na forum od 5 lat (2 posty to zdecydowanie za mało) i nie rozmawia się na temat zmian w nowej wersji to nie ma się co wkurzać.. Odrobina aktywności nikomu nie zaszkodziła.. emotka fakt faktem - klamka zapadła! Strona jest zmieniona i teraz przyzwyczajamy się do nowej szatki.. emotka
0 0

Gość: size

#5595630 Napisano: 26.02.2013 01:38:27
swibek napisał(a):

.. otóż strona była testowana, była możliwość sprawdzić ją i WYRAZIĆ swoją opinię.. ale jak się MILCZY na forum od 5 lat (2 posty to zdecydowanie za mało) i nie rozmawia się na temat zmian w nowej wersji to nie ma się co wkurzać.. Odrobina aktywności nikomu nie zaszkodziła.. emotka fakt faktem - klamka zapadła! Strona jest zmieniona i teraz przyzwyczajamy się do nowej szatki.. emotka

Aj tam zaraz powód do wkurzania emotka
A jeśli już, to tylko takie (takiej rangi) miejmy emotka
0 0

joan

#5595661 Napisano: 26.02.2013 08:30:02
swibek napisał(a):

Piąteczka! emotka
0 0

Gość: jenny21

#5595676 Napisano: 26.02.2013 09:00:52
a mnei wkurza, że czasem zamarkuje sobie konka i "rze4gapiam" termin zakonczenia bo siedze nad innym, ehhh
0 0

Gość: amif

#5595682 Napisano: 26.02.2013 09:09:29
wkurza mnie fb, nie mogę się zalogować na jednym z kont - prace serwisowe, ciekawe czemu akurat na tym jednym koncie emotka
0 0

koper

#5595726 Napisano: 26.02.2013 09:59:48
Ależ miałam wczoraj fatalny dzień, wszystko za co się zabrałam kończyło się porażką. Listonosz przyniósł mi list z pismem z pewnej instytucji, który mnie bardzo wkurzył, zaraz tam zadzwonię i będę wyjaśniać... Nie znalazłam ważnego dokumentu (w międzyczasie 2 razy się przeprowadzałam, więc miał prawo się "zagubić"). Jeszcze parę innych drobiazgów do tego doszło, generalnie wczoraj nie udało mi się zrobić nic z rzeczy, które sobie zaplanowałam. Naiwnie myślałam, że rano obudzę się w dobrym humorze, a ja dalej jestem wkurzona emotka
0 0

efelinkaaa

#5595750 Napisano: 26.02.2013 10:27:12
mam wrażenie, że wszyscy dookoła odnoszą sukcesy osobiste... tylko ja stoję w takim martwym miejscu emotka
0 0

aurorcia

#5595755 Napisano: 26.02.2013 10:32:08
efelinkaaa napisał(a):

mam wrażenie, że wszyscy dookoła odnoszą sukcesy osobiste... tylko ja stoję w takim martwym miejscu emotka

Też masz takie wrażenie ? emotka
0 0

joan

#5595757 Napisano: 26.02.2013 10:35:03
aurorcia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

A co to są te sukcesy osobiste? emotka
0 0

efelinkaaa

#5595762 Napisano: 26.02.2013 10:38:48
joan napisał(a):

aurorcia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

A co to są te sukcesy osobiste? emotka

praca z dobrą wypłatą, życie usłane różami...
0 0

aurorcia

#5595763 Napisano: 26.02.2013 10:38:57
aurorcia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Muszę sprostować, bo osobiste sukcesy to zdecydowanie mam! Ale te zawodowe to szkoda gadać emotka
0 0

joan

#5595778 Napisano: 26.02.2013 10:48:15
efelinkaaa napisał(a):

praca z dobrą wypłatą, życie usłane różami...

A świstak siedzi i zawija w te sreberka...

Każdy ma trochę lepiej tu, a trochę gorzej tam, takie życie. Co do "dobrej wypłaty", to dla mnie nie jest ona motywacją, by gdzieś pracować. Liczą się inne aspekty, np. niezabieranie papierów do domu, urlopy w dowolnym czasie, przyjazna atmosfera, wolne weekendy, zero telefonów służbowych po przyjściu z pracy. Wychodzę z założenia, że wypłata powinna starczyć na podstawowe potrzeby i opłaty, resztę można mieć z konkursów. Już ja znam kilku takich z "dobrą wypłatą", zero życia osobistego, że tak powiem emotka
0 0