Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przez Ciebie się uśmiechnęłam, a miałam zamiar wkurzać się do wieczora
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jesteś zbyt młoda na bycie zmierzłą babą, trzeba mieć Cię na oku
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale ja już zapowiedziałam szanownemu małżonkowi, że mam doła dołów i jak nie przyniesie mi kwiatka to celibat przez miesiąc murowany
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: emilka1705
asantesana
Postów 6360
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Mężczyźni nie czytają między wierszami, wprost to jedyna droga
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko gdzie później ta przyjemność z podaunku
asantesana
Postów 6360
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Oto jest pytanie...
Trochę sobie żartowałam, ale myślę, że mężczyźni są prości w obsłudze i trzeba ich pewnych rzeczy nauczyć. Pamiętam np. jak dostawałam od jednego z nich takie bukiety kwiatów jak dla cioci na imieniny (wielkie, kokardki, jakieś złotka itp.), których nie znoszę. Żeby go nie obrazić, kiedyś przy okazji wspólnego kupowania dla kogoś kwiatów perorowałam na temat tego, jakie piękne są takie naturalne kwiaty, bez ozdób, najlepiej polne, albo słoneczniki, że te ozdoby tylko psują urok kwiatów itd. I nagle zaczęłam dostawać kwiaty takie jak lubię
anialistopad
Postów 14219
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie,nie Asante, dobrze napisałaś.. mężczyznom trzeba jasno, klarownie i prosto kawę na ławę, bo tak owijając to kicha. Tylko, że my kobiety własnie chcemy żeby Oni sie domyślili, a nie tak bez emocji. Jak powiesz mimo chodem, że chcialabys nowe kolczyki to może, zatrybi i kupi, ale to że chciałabym np. z turkusem a nie cyrkonią juz się nie domyśli , więc znów trzeba sie uciec do podstepu
asantesana
Postów 6360
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
To prawda, rzadko zdarzają się egzemplarze, które na tyle znają/chcą poznać kobietę, że wiedzą, co jej się podoba, potrafią ją zaskoczyć (pozytywnie, bo negatywnie to u nich bułka z masłem). Ale zdarzają się. Z drugiej strony trzeba nauczyć się tego, że oni tacy po prostu są - ich mózg inaczej funkcjonuje i nie jest to zwykle (bo nie zawsze) kwestia ich złej woli. I trzeba nauczyć się cieszyć z tego, w jaki sposób okazują uczucie - nawet jeśli jest to nietrafiony prezent, choć czasami ma się ochotę powiedzieć mu żeby sam sobie te kolczyki nosił lub sam używał takich paskudnych perfum. Kurcze, wzięło mnie na ciężkie przemyślenia
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha, no cięęężkie
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego przed różnymi okazjami wolę powiedzieć co bym chciała dostać
Gość: jkkp
ech dziewczyny mi 15 lat zajęło zrozumienie tego, że facetom trzeba konkretnie i na temat i nie zadużo od razu, bo mózg nie przyjmuje, ale to miłe "zwierzątka"
joan
Postów 18746
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
asantesana
Postów 6360
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha, Joan, dobrze, że mojego wkurza to pudło z rajstopami, to kolejnych nie przyjdzie mu do głowy kupić
Asante, u nas sobie właśnie przeliczenia robia co im bardziej opłacalnie wyjdzie
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
asantesana
Postów 6360
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
To oznacza dla mnie podwyżkę 620%, to się w głowie nie mieści, ja chce uciec z tego kraju...
A najgorsze w tym wszystkim jest to, że zawsze i wszędzie osoby chcące żyć same są dyskryminowane (bo opłata tanieje przy większych mieszkaniach, a gdybym mieszkała z kimś, również opłata na osobę byłaby mniejsza), nie mogę tego już znieść...
joan
Postów 18746
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Współczuję takiej podwyżki, u mnie wybrano opcję "na głowę", co ma - moim zdaniem - największy sens.
Co do drugiej części wypowiedzi, to zgadzam się
zaczytana-pola
Postów 11585
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane