Wkurza mnie...

efelinkaaa

#5595784 Napisano: 26.02.2013 10:51:55
joan, no daj mi pomarudzić emotka

przez Ciebie się uśmiechnęłam, a miałam zamiar wkurzać się do wieczora emotka
0 0

merynosek

#5595785 Napisano: 26.02.2013 10:52:48
Ostatnio same porażki emotka Nie tylko w konkursach emotka
0 0

joan

#5595788 Napisano: 26.02.2013 10:55:59
efelinkaaa napisał(a):

Jesteś zbyt młoda na bycie zmierzłą babą, trzeba mieć Cię na oku emotka
0 0

efelinkaaa

#5595799 Napisano: 26.02.2013 11:04:32
joan napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Jesteś zbyt młoda na bycie zmierzłą babą, trzeba mieć Cię na oku emotka

ale ja już zapowiedziałam szanownemu małżonkowi, że mam doła dołów i jak nie przyniesie mi kwiatka to celibat przez miesiąc murowany emotka muszę zachować kamienną twarz emotka
0 0

Gość: emilka1705

#5595806 Napisano: 26.02.2013 11:11:24
elefinkaaa- bardzo delikatnie sugerujesz mężowi czego Ci trzeba emotka
0 0

asantesana

#5595808 Napisano: 26.02.2013 11:13:33
emilka1705 napisał(a):

Mężczyźni nie czytają między wierszami, wprost to jedyna droga emotka
0 0

dolly

#5595980 Napisano: 26.02.2013 13:16:05
asante napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

tylko gdzie później ta przyjemność z podaunku emotka
0 0

asantesana

#5595994 Napisano: 26.02.2013 13:24:16
dolly napisał(a):

asante napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

tylko gdzie później ta przyjemność z podaunku emotka

Oto jest pytanie...
Trochę sobie żartowałam, ale myślę, że mężczyźni są prości w obsłudze i trzeba ich pewnych rzeczy nauczyć. Pamiętam np. jak dostawałam od jednego z nich takie bukiety kwiatów jak dla cioci na imieniny (wielkie, kokardki, jakieś złotka itp.), których nie znoszę. Żeby go nie obrazić, kiedyś przy okazji wspólnego kupowania dla kogoś kwiatów perorowałam na temat tego, jakie piękne są takie naturalne kwiaty, bez ozdób, najlepiej polne, albo słoneczniki, że te ozdoby tylko psują urok kwiatów itd. I nagle zaczęłam dostawać kwiaty takie jak lubię emotka
0 0

anialistopad

#5596007 Napisano: 26.02.2013 13:32:13
Wkurza mnie radio zet i ich spam smsowy jak się tego pozbyć? emotka
0 0

dolly

#5596013 Napisano: 26.02.2013 13:36:24
asante napisał(a):

Oto jest pytanie...
Trochę sobie żartowałam, ale myślę, że mężczyźni są prości w obsłudze i trzeba ich pewnych rzeczy nauczyć. Pamiętam np. jak dostawałam od jednego z nich takie bukiety kwiatów jak dla cioci na imieniny (wielkie, kokardki, jakieś złotka itp.), których nie znoszę. Żeby go nie obrazić, kiedyś przy okazji wspólnego kupowania dla kogoś kwiatów perorowałam na temat tego, jakie piękne są takie naturalne kwiaty, bez ozdób, najlepiej polne, albo słoneczniki, że te ozdoby tylko psują urok kwiatów itd. I nagle zaczęłam dostawać kwiaty takie jak lubię emotka

Nie,nie Asante, dobrze napisałaś.. mężczyznom trzeba jasno, klarownie i prosto kawę na ławę, bo tak owijając to kicha. Tylko, że my kobiety własnie chcemy żeby Oni sie domyślili, a nie tak bez emocji. Jak powiesz mimo chodem, że chcialabys nowe kolczyki to może, zatrybi i kupi, ale to że chciałabym np. z turkusem a nie cyrkonią juz się nie domyśli , więc znów trzeba sie uciec do podstepu emotka
0 0

asantesana

#5596041 Napisano: 26.02.2013 13:59:27
dolly napisał(a):

asante napisał(a):

Oto jest pytanie...

Nie,nie Asante, dobrze napisałaś.. mężczyznom trzeba jasno, klarownie i prosto kawę na ławę, bo tak owijając to kicha. Tylko, że my kobiety własnie chcemy żeby Oni sie domyślili, a nie tak bez emocji. Jak powiesz mimo chodem, że chcialabys nowe kolczyki to może, zatrybi i kupi, ale to że chciałabym np. z turkusem a nie cyrkonią juz się nie domyśli , więc znów trzeba sie uciec do podstepu emotka

To prawda, rzadko zdarzają się egzemplarze, które na tyle znają/chcą poznać kobietę, że wiedzą, co jej się podoba, potrafią ją zaskoczyć (pozytywnie, bo negatywnie to u nich bułka z masłem). Ale zdarzają się. Z drugiej strony trzeba nauczyć się tego, że oni tacy po prostu są - ich mózg inaczej funkcjonuje i nie jest to zwykle (bo nie zawsze) kwestia ich złej woli. I trzeba nauczyć się cieszyć z tego, w jaki sposób okazują uczucie - nawet jeśli jest to nietrafiony prezent, choć czasami ma się ochotę powiedzieć mu żeby sam sobie te kolczyki nosił lub sam używał takich paskudnych perfum. Kurcze, wzięło mnie na ciężkie przemyślenia emotka
0 0

dolly

#5596049 Napisano: 26.02.2013 14:06:38
asante napisał(a):

(...) Kurcze, wzięło mnie na ciężkie przemyślenia emotka

haha, no cięęężkie emotka Masz rację, ta niby "zła wola" to klucz do wszystkiego emotka
0 0

koper

#5596055 Napisano: 26.02.2013 14:13:43
Mój mąż nie jest mistrzem w wybieraniu prezentów, raz np na urodziny dostałam od niego nowe karty pamięci do laptopa, bo marudziłam, że "wolno chodzi". Niby chciał dobrze, ale emotka
Dlatego przed różnymi okazjami wolę powiedzieć co bym chciała dostać emotka
0 0

Gość: jkkp

#5596056 Napisano: 26.02.2013 14:13:50
asante napisał(a):

dolly napisał(a):

asante napisał(a):

Oto jest pytanie...

To prawda, rzadko zdarzają się egzemplarze, które na tyle znają/chcą poznać kobietę, że wiedzą, co jej się podoba, potrafią ją zaskoczyć (pozytywnie, bo negatywnie to u nich bułka z masłem). Ale zdarzają się. Z drugiej strony trzeba nauczyć się tego, że oni tacy po prostu są - ich mózg inaczej funkcjonuje i nie jest to zwykle (bo nie zawsze) kwestia ich złej woli. I trzeba nauczyć się cieszyć z tego, w jaki sposób okazują uczucie - nawet jeśli jest to nietrafiony prezent, choć czasami ma się ochotę powiedzieć mu żeby sam sobie te kolczyki nosił lub sam używał takich paskudnych perfum. Kurcze, wzięło mnie na ciężkie przemyślenia emotka

ech dziewczyny mi 15 lat zajęło zrozumienie tego, że facetom trzeba konkretnie i na temat i nie zadużo od razu, bo mózg nie przyjmuje, ale to miłe "zwierzątka" emotka jak już tak jest dobrze nakierowany facet to aż przyjemnie na serduszku się robi emotka sprawdzone w zyciu emotka
0 0

joan

#5596058 Napisano: 26.02.2013 14:14:57
Laseczki, wkrótce Dzień Kobiet emotka jeśli nie chcecie dostać rajstop i goździka, lepiej zacznijcie wysyłać jasne sygnały do mężczyzn, czas leci emotka
0 0

asantesana

#5596061 Napisano: 26.02.2013 14:16:43
Własnie zwariowałam. A Prezydenta Miasta Krakowa mam ochotę zastrzelić. Ten emotka wymyślił sobie, że będziemy od lipca płacić za wywóz śmieci wg powierzchni mieszkania, nie od osoby. Dla mnie oznacza to wzrost opłaty z 8,46 zł na 53 zł. Mam ochotę rzucać czymś w tego d...a. emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

dolly

#5596067 Napisano: 26.02.2013 14:22:56
joan napisał(a):

Laseczki, wkrótce Dzień Kobiet emotka jeśli nie chcecie dostać rajstop i goździka, lepiej zacznijcie wysyłać jasne sygnały do mężczyzn, czas leci emotka

haha, Joan, dobrze, że mojego wkurza to pudło z rajstopami, to kolejnych nie przyjdzie mu do głowy kupić emotka

Asante, u nas sobie właśnie przeliczenia robia co im bardziej opłacalnie wyjdzie emotka
0 0

asantesana

#5596080 Napisano: 26.02.2013 14:36:31
dolly napisał(a):

Asante, u nas sobie właśnie przeliczenia robia co im bardziej opłacalnie wyjdzie emotka

To oznacza dla mnie podwyżkę 620%, to się w głowie nie mieści, ja chce uciec z tego kraju...
A najgorsze w tym wszystkim jest to, że zawsze i wszędzie osoby chcące żyć same są dyskryminowane (bo opłata tanieje przy większych mieszkaniach, a gdybym mieszkała z kimś, również opłata na osobę byłaby mniejsza), nie mogę tego już znieść... emotka
0 0

joan

#5596083 Napisano: 26.02.2013 14:38:50
asante napisał(a):

To oznacza dla mnie podwyżkę 620%, to się w głowie nie mieści, ja chce uciec z tego kraju...
A najgorsze w tym wszystkim jest to, że zawsze i wszędzie osoby chcące żyć same są dyskryminowane (bo opłata tanieje przy większych mieszkaniach, a gdybym mieszkała z kimś, również opłata na osobę byłaby mniejsza), nie mogę tego już znieść... emotka

Współczuję takiej podwyżki, u mnie wybrano opcję "na głowę", co ma - moim zdaniem - największy sens.

Co do drugiej części wypowiedzi, to zgadzam się emotka Wystarczy chociażby spróbować wyjechać w pojedynkę na wczasy emotka
0 0

zaczytana-pola

#5596090 Napisano: 26.02.2013 14:42:37
Czytam ostatnio o najnowszych doniesieniach i mam podobne odczucia. Najchętniej spakowałabym walizki i pojechała gdzieś do dżungli i zamieszkała w chacie z patyków i liści z dala od TV, Internetu i radia emotka
0 0