Wkurza mnie...

kalisto1986

#5598706 Napisano: 28.02.2013 22:51:47
zaczytana-pola napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Ilonar dzisiaj wiosna zawitała do mnie i nie mam jej zamiaru wypuścić, więc poczekasz trochę emotka

Podzieliłabyś się. Chociaż przez weekend emotka

oj nie ma tak dobrze emotka Tym bardziej,że w weeekend ma być jeszcze cieplej - nie oddam - moja wiosna i koniec emotka
0 0

Gość: katrin22

#5598707 Napisano: 28.02.2013 22:53:09
kalisto1986 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Ilonar dzisiaj wiosna zawitała do mnie i nie mam jej zamiaru wypuścić, więc poczekasz trochę emotka

oj nie ma tak dobrze emotka Tym bardziej,że w weeekend ma być jeszcze cieplej - nie oddam - moja wiosna i koniec emotka

O Ty sknero! i tak śpisz w dzień emotka dawaj wiosnę emotka

0 0

kalisto1986

#5598710 Napisano: 28.02.2013 22:55:34
Katrin oj tam, oj tam - usnełam po spacerze emotka Najpierw pokulałam się troszkę po słoneczku, później na myjni mąż mył auto, a ja jak oszołom stałam z ryjkiem wystawionym do słońca - nie wiesz jakie to męczące ? emotka

A tak serio to dzisiaj zarejestrowałam przebiśniegi - więc jest dobrze, brzydka zima już ucieka emotka
0 0

#5598737 Napisano: 28.02.2013 23:10:54
kalisto1986 napisał(a):

Katrin oj tam, oj tam - usnełam po spacerze emotka Najpierw pokulałam się troszkę po słoneczku, później na myjni mąż mył auto, a ja jak oszołom stałam z ryjkiem wystawionym do słońca - nie wiesz jakie to męczące ? emotka

A tak serio to dzisiaj zarejestrowałam przebiśniegi - więc jest dobrze, brzydka zima już ucieka emotka

Wiem, wiem jakie to męczące i zazdroszczę tych drzemek emotka ale korzystaj póki możesz emotka
0 0

kalisto1986

#5598767 Napisano: 28.02.2013 23:27:31
katrin22 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Wiem, wiem jakie to męczące i zazdroszczę tych drzemek emotka ale korzystaj póki możesz emotka

później tez będę mogła ( w końcu nie jeden jest rodzić ), ale mam nadzieje,że już nie będę tego tak potrzebowała jak teraz emotka
0 0

luk1990

#5598770 Napisano: 28.02.2013 23:31:07
A mnie totalnie wkurza posucha w konkursach emotka Za chwilkę marzec,a to do tej pory niewiele ciekawych konkursów było...a co za tym idzie marnie w wygranych....niech sie wreszcie coś ruszy...zaklinam emotka
0 0

#5598806 Napisano: 01.03.2013 00:02:38
kalisto1986 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

później tez będę mogła ( w końcu nie jeden jest rodzić ), ale mam nadzieje,że już nie będę tego tak potrzebowała jak teraz emotka

Później dostaniesz zastrzyk energii. JA pamiętam jak w nocy karmiłam Kubusia, następnie budziłam męża i dawałam Mu Małego, by nosił GO do odbicia emotka i na tym kończyła się moja nocna rola, a i jeszcze musiałam przebrać, bo mąż to się do tego nie nadawał.
0 0

dolly

#5598826 Napisano: 01.03.2013 01:12:57
katrin22 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

O Ty sknero! i tak śpisz w dzień emotka dawaj wiosnę emotka

Katrin emotka emotka emotka
0 0

Gość: mikki85

#5598846 Napisano: 01.03.2013 07:51:35
cały czas wydaje mi się, że dziś... sobota

wczoraj żyłam piątkiem
0 0

Gość: swibek

#5599051 Napisano: 01.03.2013 12:17:31
wkurzają mnie te "niby darmowe" programy do PITów! Takie PITolenie smutków! Co pobieram jakiś to owszem darmowy ale narzucają mi już fundację na 1%.. no OK, chcę przekazać 1% ale komuś innemu.. i czy nie ma wersji programu, żebym sama mogła to wpisać? Czy tylko w wersji papierkowej mogę uzupełnić sama? Niedługo to i na papierkach będą już narzucone i jeszcze za opłatą może.. emotka potrzebuję normalny program z czystym formularzem!! emotka
emotka czy ktoś z Was zna taki w necie, ja już pobrałam 8 róznych i wszędzie są fundacje, które mi nie odpowiadają.. emotka
0 0

anialistopad

#5599057 Napisano: 01.03.2013 12:22:04
mikki85 napisał(a):

cały czas wydaje mi się, że dziś... sobota

wczoraj żyłam piątkiem

mam to samo i na dokładkę boli mnie głowa, wypiłam 2 kawy i wzięłam tabletkę , guzik nic nie pomaga emotka
0 0

olunka

#5599066 Napisano: 01.03.2013 12:32:21
swibek napisał(a):

wkurzają mnie te "niby darmowe" programy do PITów! Takie PITolenie smutków! Co pobieram jakiś to owszem darmowy ale narzucają mi już fundację na 1%.. no OK, chcę przekazać 1% ale komuś innemu.. i czy nie ma wersji programu, żebym sama mogła to wpisać? Czy tylko w wersji papierkowej mogę uzupełnić sama? Niedługo to i na papierkach będą już narzucone i jeszcze za opłatą może.. emotka potrzebuję normalny program z czystym formularzem!! emotka
emotka czy ktoś z Was zna taki w necie, ja już pobrałam 8 róznych i wszędzie są fundacje, które mi nie odpowiadają.. emotka

ja od lat używam z tej strony
http://www.gofin.pl/index.php

po prawej jest okienko z programem pit
0 0

#5599087 Napisano: 01.03.2013 12:48:17

No co mi katrinujesz emotka Ja wiem, że Kali ma większe prawa, ale Ona chciała wiosnę mieć tylko dla siebie emotka
0 0

notta

#5599095 Napisano: 01.03.2013 12:54:15
wkurza mnie moja ostatnia konkursowa bezsilność..
0 0

Gość: swibek

#5599153 Napisano: 01.03.2013 13:40:11
olunka napisał(a):

swibek napisał(a):

duży buźźź dla Cię!! emotka emotka emotka
0 0

kalisto1986

#5599238 Napisano: 01.03.2013 15:02:17
katrin22 napisał(a):

No co mi katrinujesz emotka Ja wiem, że Kali ma większe prawa, ale Ona chciała wiosnę mieć tylko dla siebie emotka

no ba i mam dla siebie emotka
Jak mnie wzieła faza na porządki wiosenne, to oznacza,że wiosna już zostaje emotka

Słonko świeci, powietrze, tak przyjemne,że w całym domu od rana okna pootwierane, tylko,żeby jeszcze mały czart zaraził się tym zapałem i ruszył do tego co musi zrobić ...
0 0

Gość: mkmadzia7

#5599321 Napisano: 01.03.2013 16:21:31
swibek napisał(a):

olunka napisał(a):

swibek napisał(a):

duży buźźź dla Cię!! emotka emotka emotka

ale w tych "wymuszających" przekazanie na daną organizację 1% można wpisywać też inne organizacje, wybrane przez siebie.
Przynajmniej http://peregrinus.pl/pl/ tak ma emotka
0 0

marzanna

#5599337 Napisano: 01.03.2013 16:44:45
Od tygodnia usiłuję oddać gratis używany mebel. Zamieściłam ogłoszenie w internecie, które cieszyło się sporą popularnością, ale co z tego, skoro kolejne chętne osoby puszczają mnie delikatnie mówiąc w trąbę emotka Pierwsza chętna osoba zapewniała, że jest zdecydowana, prosiła o kontakt telefoniczny i o zaklepanie mebla. No i nie zgłosiła się w umówionym terminie, oczywiście nie informując mnie o tym emotka Kolejna osoba, utyskująca matka dwójki dzieci, prosiła o zarezerwowanie dla niej mebla, bo dzieci nie mają na czym spać. OK, zarezerwowałam, ale ona już więcej się nie odezwała, nawet nie napisała maila, że rezygnuje. Trzecia osoba, kolejna z listy, która w mailu błagała mnie o mebel i o kontakt w przypadku, gdy nie zgłosi się poprzednia osoba, też kompletnie zignorowała mój email, że mebel jest do odebrania. Czwarta osoba owszem jest chętna, ale jeśli ja zapewnię transport z Warszawy do Otwocka emotka No i rezultat jest taki, że jutro przyjeżdżają nowe meble, a ten stary nie ma amatora i mi zawadza. Naprawdę odechciewa mi się oddawania czegokolwiek osobom pozornie potrzebującym, a tak naprawdę to kombinatorom, cwaniakom bez odrobiny kultury osobistej emotka
0 0

merynosek

#5599346 Napisano: 01.03.2013 16:51:56
luk1990 napisał(a):

A mnie totalnie wkurza posucha w konkursach emotka Za chwilkę marzec,a to do tej pory niewiele ciekawych konkursów było...a co za tym idzie marnie w wygranych....niech sie wreszcie coś ruszy...zaklinam emotka

Podbijam! Straszna posucha... Wkurza mnie też brak jakichkolwiek wygranych...
0 0

elhad

#5599408 Napisano: 01.03.2013 17:53:42
marzanna napisał(a):

Od tygodnia usiłuję oddać gratis używany mebel. Zamieściłam ogłoszenie w internecie, które cieszyło się sporą popularnością, ale co z tego, skoro kolejne chętne osoby puszczają mnie delikatnie mówiąc w trąbę emotka Pierwsza chętna osoba zapewniała, że jest zdecydowana, prosiła o kontakt telefoniczny i o zaklepanie mebla. No i nie zgłosiła się w umówionym terminie, oczywiście nie informując mnie o tym emotka Kolejna osoba, utyskująca matka dwójki dzieci, prosiła o zarezerwowanie dla niej mebla, bo dzieci nie mają na czym spać. OK, zarezerwowałam, ale ona już więcej się nie odezwała, nawet nie napisała maila, że rezygnuje. Trzecia osoba, kolejna z listy, która w mailu błagała mnie o mebel i o kontakt w przypadku, gdy nie zgłosi się poprzednia osoba, też kompletnie zignorowała mój email, że mebel jest do odebrania. Czwarta osoba owszem jest chętna, ale jeśli ja zapewnię transport z Warszawy do Otwocka emotka No i rezultat jest taki, że jutro przyjeżdżają nowe meble, a ten stary nie ma amatora i mi zawadza. Naprawdę odechciewa mi się oddawania czegokolwiek osobom pozornie potrzebującym, a tak naprawdę to kombinatorom, cwaniakom bez odrobiny kultury osobistej emotka

Skontaktuj się z lokalnymi stowarzyszeniami, którzy statutowo zajmują się pomocą ubogim rodzinom. Myślę, że oni będą wdzięczni za taką informację.
0 0