Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
frodo
Postów 3319
Data rejestracji 28.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro on jest takim despotą mając dopiero 20 lat, to strach myśleć co będzie za 10 czy 20 lat
dochaaa
Postów 1146
Data rejestracji 16.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Małżeństwo w tym jest podobne do życia, że to pole walki, a nie grządka róż.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gorzej jak za 20 lat się obudzi z ręką w nocniku, samotna, zgorzkniała, bez znajomych i przyjaciół. Dla mnie porażka ten facet z tego co relacjonujesz. Lepiej żeby teraz to się rozpadło, najpierw takie kłótnie, a potem będzie coraz gorzej aż pewnego dnia podniesie na nią rękę. Niech się lepiej weźmie on za siebie, bo opcja bez wykształcenia = robol = alkohol = awantury = mordobicie w wielu przypadkach.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
dochaaa
Postów 1146
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podejrzewam ze tak wlasnie bedzie.... Pewnego dnia sie obudzi zobaczy jaki z niego tyran (innego slowa ie potrafie na niego znalezc) zobaczy ze zostala calkiem sama bo on odcial ja od znajomych...postanowi odejsc on jej np nie pozwoli... naprawde strach myslec co to bedzie dalej
frodo
Postów 3319
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz co, trochę to śmieszne, że ona tak daje sobą manipulować... jakby była ubezwłasnowolniona. Najwyraźniej koleś trafił na podatny grunt. Szkoda mi jej. Ale nic z tym nie zrobisz, dopóki sama nie będzie chciała.
enfamka
Postów 177
Data rejestracji 02.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest zakochana i nie widzi tego co złe, to nornmalne, ktoś z boku widzi obiektywnie, a ona nie może, trzeba czasu aby przejrzała na oczy...choć czasem jest troszkę za pozno niestety...
frodo
Postów 3319
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak to niestety jest...
Często są takie sytuacje, że kobiety przychodzą składać skargi na swoich mężów na policję, że oni je biją. Przy pytaniu: kiedy pierwszy raz mąż panią uderzył? Pada odpowiedź: jeszcze przed ślubem... Nic dodać nic ująć! Pozostaje pytanie: Po co w takim razie wychodziły na takiego faceta za mąż
dochaaa
Postów 1146
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14219
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
dochaaa
Postów 1146
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dochaaa
Postów 1146
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po części Cię rozumiem bo mi tez wtedy zawalił się cały świat , straciłam sens życia .nic mi się nie chciało , nie miałam z kim pogadać bo przyjaciółka mnie olała.Ale tłumaczyłam sobie to tym , że ona jest pod jego wpływem , ze kiedyś się ogarnie i to dawało mi siłę by walczyć o tą przyjaźń.Ty masz jeszcze 2 przyjaciółkę na , którą możesz liczyć , wspólnie coś zróbcie , może akurat zrozumie.I wiem jakie to uczucie jest , taki żal , niemoc i zawiedzenie
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
cudaczek121
Postów 6820
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Może Twojej przyjaciółce się wydaje,że już nigdy w życiu nikogo lepszego nie pozna.Postaraj się skutecznie odwieść ją od ślubu z takim patafianem nim będzie za późno
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dochaaa
Postów 1146
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mikki85
czasem trzeba przyjaciołom pozwolić odejść, żyć własnym życiem, popełniać własne błędy
być może kiedyś jeszcze Wasze drogi się zejdą i przyjaźń powróci
najgorszą rzeczą jest uszczęśliwiać kogoś na siłę
może ta Twoja koleżanka naprawdę trafiła na swoją drugą połowę i dobrze jej w tym związku, a może dopiero po jakimś czasie, po latach zrozumie, że to nie ten i będzie szukała czyjeś pomocy
wówczas pamiętaj o niej
teraz nie ma sensu ingerować, bo do niej i tak nic nie dotrze
prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie, a to jeszcze nie jest kryzysowa sytuacja
ludzie uczą się na błędach, nie na cudzych słowach
dochaaa
Postów 1146
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokladnie, z jednej strony chce z nia dalej utrzymywac kontakt bo jest mi bliska ale z drugiej strony to dorosla dziewczyna i sama decyduje o swoim losie... jesli na wlasne zyczenie chce sobie spieprzyc zycie to droga wolna, nikt nie przezyje za nia zycia...
Gość: mikki85
ale potem miałam dziwny sen z pogranicza fantastyki i horroru, w którym moja przyjaciółka w tym swoim nowym życiu ulega... mutacji i staje się jakąś hybrydą, której się najzwyczajniej w świecie boję
zrozumiałam wtedy, że popełniam błąd starając się na siłę ją zatrzymać
lepiej mieć dobre wspomnienia, niż uraz do kogoś kto był nam bliski
może kiedyś jeszcze nasze drogi się zejdą, ale nic na siłę