Wkurza mnie...

sylzab2294

#5640521 Napisano: 23.04.2013 15:27:59
cudaczek121 napisał(a):

staszek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyły mnie dziś babki w Rossmannie.Byłam odebrać wygrany tusz.Okazałam kod odbioru, swój dowód osobisty,dałam też w rozliczeniu stary, zużyty tusz.Jena pani poszła na zaplecze i przyniosła mi nagrodę.No to się pytam czy mam gdzię pokwitować odbiór.Ona na to-momencik spytam koleżanki.Tamta potwierdziła,że faktycznie jest formularz odbioru nagrody.Po czym poszły obie na zaplecze i jedna z nich wróciła do mnie po ok. 20 minutach twierdząc,że nie może znaleźć formularza, więc mam się podpisać na normalnej kartce z pieczątką sklepu emotka Wkurzyło mnie takie coś, bo jak ja wczoraj zapomniałam kodu odbioru, to mi po prostu nie wydały nagrody,a dziś myślałam, że szybko załatwię, bo mi się spieszyło,to z kolei musiałam czekać tyle czasu emotka

a ta normalna kartka z pieczątką nie była przypadkiem żółta, jak kiedyś sławetna teczka emotka )

w temacie piekące oczy...

nie, akurat była biała,he,he. Wkurzam się na te babki może już trochę mniej, bo jakiś czas potem z innego dobrze poinformowanego źródła dowiedziałam się,że panie pracujące na kasie w Rossmannie zarabiają tylko 1150 zł, to ja im się trochę nie dziwię,że im się nie chce robić za taką kaskę no,ale swoją drogą niezły bajzel tam muszą mieć na tym zapleczu, skoro głupiego formularza nie mogły znaleźć emotka

a mnie wkurza, jak ktoś mówi, ze panie zarabiają tylko 1150zł...co to komu do tego emotka Taka jest nasza rzeczywistość! Niektórzy zarabiają jeszcze mniej i nigdy bym nie powiedziała "tylko"! Dla mnie to i tak bardzo dużo!A zachowanie obsługi to kwestia wychowania, niestety emotka
0 0

zaczytana-pola

#5640530 Napisano: 23.04.2013 15:33:02
dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

(...) dowiedziałam się,że panie pracujące na kasie w Rossmannie zarabiają tylko 1150 zł, to ja im się trochę nie dziwię,że im się nie chce robić za taką kaskę no,ale swoją drogą niezły bajzel tam muszą mieć na tym zapleczu, skoro głupiego formularza nie mogły znaleźć emotka

emotka emotka wiesz co Cudaczek, czasami jak coś "walniesz" to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać

Dokładnie emotka emotka Cudaczku, z tego co wiem, pracujesz u taty, więc pewnie nie do końca zdajesz sobie sprawę jakie mamy realia emotka Pracy- brak, kasa- minimalna, zwolnienia- są, przyjęć- brak. W dzisiejszych czasach i 1150 zł to dużo emotka
0 0

teodozja

#5640537 Napisano: 23.04.2013 15:38:56
zaczytana-pola napisał(a):

dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

(...) dowiedziałam się,że panie pracujące na kasie w Rossmannie zarabiają tylko 1150 zł, to ja im się trochę nie dziwię,że im się nie chce robić za taką kaskę no,ale swoją drogą niezły bajzel tam muszą mieć na tym zapleczu, skoro głupiego formularza nie mogły znaleźć emotka

emotka emotka wiesz co Cudaczek, czasami jak coś "walniesz" to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać

Dokładnie emotka emotka Cudaczku, z tego co wiem, pracujesz u taty, więc pewnie nie do końca zdajesz sobie sprawę jakie mamy realia emotka Pracy- brak, kasa- minimalna, zwolnienia- są, przyjęć- brak. W dzisiejszych czasach i 1150 zł to dużo emotka

No ale realnie rzecz biorąc to jest mało tak czy siak. Nie można temu zaprzeczyć. Ja tam kiedys pracowałam, zaraz po studiach. Tyle wtedy płacili za 3/4 etatu, dodatkowy zarobek był za nadgodziny na zlecenie i mnóstwo kosmetyków. Starałam się każdego grzecznie obsłużyc niezależnie od wysokości zarobku i się cieszyłam że wogóle mam pracę. emotka
0 0

staszek

#5640540 Napisano: 23.04.2013 15:39:30
dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

oj tak, oj tak emotka jak sobie przypominam żółtą teczkę w koszu to banan (żółty) pojawia mi się sam na twarzy emotka
0 0

zdolnabestia

#5640544 Napisano: 23.04.2013 15:41:24
joan napisał(a):

prawie zerowe ciśnienie wody w kuchennym kranie

joan napisał(a):

Zaczęło już coś pylić? Bo z nosa mi leci, jak z kranu i szukam przyczyny emotka

Wnioskuję, że nie jest tak źle emotka
0 0

zaczytana-pola

#5640546 Napisano: 23.04.2013 15:42:32
teodozja napisał(a):

No ale realnie rzecz biorąc to jest mało tak czy siak. Nie można temu zaprzeczyć. Ja tam kiedys pracowałam, zaraz po studiach. Tyle wtedy płacili za 3/4 etatu, dodatkowy zarobek był za nadgodziny na zlecenie i mnóstwo kosmetyków. Starałam się każdego grzecznie obsłużyc niezależnie od wysokości zarobku i się cieszyłam że wogóle mam pracę. emotka

Mało, ale co poradzić. Takie czasy emotka Do tego miłym TRZEBA być, bo na to samo stanowisko czeka 20 kolejnych osób emotka
0 0

joan

#5640562 Napisano: 23.04.2013 16:02:48
zdolnabestia napisał(a):

joan napisał(a):

joan napisał(a):

I Ty Brutusie przeciwko mnie? A gdzie solidarność jajników? emotka
0 0

dolly

#5640637 Napisano: 23.04.2013 17:37:50
joan napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

joan napisał(a):

joan napisał(a):

I Ty Brutusie przeciwko mnie? A gdzie solidarność jajników? emotka

bbbbbuuuuuaaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaa emotka

Joan
emotka
0 0

joan

#5640652 Napisano: 23.04.2013 18:00:18
dolly napisał(a):

bbbbbuuuuuaaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaa emotka
Joan emotka

emotka
0 0

cudaczek121

#5640699 Napisano: 23.04.2013 19:06:45
zaczytana-pola napisał(a):

dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ilonka,rzeczywiście pracuję u ojca,ale to nie oznacza,że nie znam realiów.Mam znajomych, którzy zarabiają znacznie poniżej swoich oczekiwań/szukają pracy/właśnie ją stracili i szukają jakiejkolwiek.Mój znajomy prowadzi z żoną agencję pocztową-mają 2 punkty we Wrocławiu i teraz szukają kogoś, kto zechciałby przyjść na pięć dni w tygodniu/8 godzin za 1500 zł na rękę.I on do mnie mówi,że albo ludzie się nie nadają albo jak już ktoś by ewentualnie był bardziej kumaty w sprawach pocztowych,to mówi,że dla niego 1500 zł to za mało i że jak mój znajomy podniósłby pensję, to może ktoś będzie chętny emotka Nie ma dnia,żebym nie martwiła się o swoją przyszłość, bo przecież moi rodzice nie będą żyli wiecznie i kiedyś mogę stracić pracę "u tatusia",ale nie zamierzam wybrzydzać, bo wiadomo,że lepiej mieć załóżmy tysiąc złotych niż okrągłe zero emotka
0 0

cudaczek121

#5640701 Napisano: 23.04.2013 19:11:03
dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dolly, nie na darmo mam taki nick a nie inny emotka Bo ja to w ogóle takie dziwadło jestem emotka
0 0

anialistopad

#5641311 Napisano: 24.04.2013 14:34:37
Od 2 tygodni wyjątkowe nie wkurza mnie mąż więc na niego się nie będę żaliła,za to wkurza mnie cały świat konkursowy,który się na mnie wypiął i nie chce dawać nagród (nawet piłka z hochlandu mam mnie gdzieś),wkurza mnie pies sąsiada,który za ścianą wyje ,bo siedzi sam w domu,mój wredny syn ,który się nie chce słuchać .Kurna nawet kotlety mielone mi dziś nie wyszły ,porozpadały się ,co za tydzień jakiś porąbany mam .Wszystko mnie drażni ,najchętniej spakowałabym się i wyjechała sama na koniec świata ,gdzieś na bezludną wyspę emotka
0 0

ludzka_istota

#5641334 Napisano: 24.04.2013 15:01:23
wkurzają mnie gópje ludzie, a zwłaszcza mój napuszony facet.
0 0

mgrzel

#5641353 Napisano: 24.04.2013 15:21:48
anialistopad napisał(a):

Od 2 tygodni wyjątkowe nie wkurza mnie mąż więc na niego się nie będę żaliła,za to wkurza mnie cały świat konkursowy,który się na mnie wypiął i nie chce dawać nagród (nawet piłka z hochlandu mam mnie gdzieś),wkurza mnie pies sąsiada,który za ścianą wyje ,bo siedzi sam w domu,mój wredny syn ,który się nie chce słuchać .Kurna nawet kotlety mielone mi dziś nie wyszły ,porozpadały się ,co za tydzień jakiś porąbany mam .Wszystko mnie drażni ,najchętniej spakowałabym się i wyjechała sama na koniec świata ,gdzieś na bezludną wyspę emotka

ludzka_istota napisał(a):

wkurzają mnie gópje ludzie, a zwłaszcza mój napuszony facet.

Jak poczytałam narzekania to od razu mi lepiej, bo to znaczy, że nie tylko ja mam takie problemy. Razem zawsze raźniej - oby do lepszego jutra emotka
0 0

maribog

#5642103 Napisano: 25.04.2013 17:04:54
wrrr... przyjechała żołądkowa, a raczej kupa szkła bo "woda ognista" popłynęła sobie ... Nie odebrałem - teraz dochodź człowieku swojego emotka
0 0

picola

#5642111 Napisano: 25.04.2013 17:23:03
maribog napisał(a):

wrrr... przyjechała żołądkowa, a raczej kupa szkła bo "woda ognista" popłynęła sobie ... Nie odebrałem - teraz dochodź człowieku swojego emotka

u mnie też potłuczona butelka, na dodatek kurier zostawił pudło pod drzwiami i pojechał sobie emotka
0 0

Gość: magdaa

#5642133 Napisano: 25.04.2013 17:57:10
picola napisał(a):

maribog napisał(a):

u mnie też potłuczona butelka, na dodatek kurier zostawił pudło pod drzwiami i pojechał sobie emotka

o! ale ja z tego co pamiętam to w regulaminie konkursu jest opisane co zrobić jak przyjadą potłuczone butelki emotka
0 0

Gość: chochliczka

#5642425 Napisano: 26.04.2013 10:41:11
magdaa napisał(a):

picola napisał(a):

maribog napisał(a):

o! ale ja z tego co pamiętam to w regulaminie konkursu jest opisane co zrobić jak przyjadą potłuczone butelki emotka

w reg napisane jest zwe trzeba przy kurierze sprawdzic,wypelnic protokol reklamacyjny i tylko wtedy reklamacje uznaja emotka
Nic mnie nie wkurza ,ale dzien dopier osie zaczal emotka
0 0

efelinkaaa

#5642932 Napisano: 27.04.2013 09:24:12
Brak zasięgu w T-Mobile.... Po raz setny od listopada. Achhh jak ja uwielbiam tą sieć emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5643342 Napisano: 28.04.2013 11:10:49
zamiast weekendowego biegania przeziębienie i walka z gorączką.... te biurowe przeciągi emotka
0 0