Wkurza mnie...

Gość: kubatbg

#5644511 Napisano: 30.04.2013 12:46:25
"Tanie" linie lotnicze .... emotka emotka emotka

https://fbcdn-sph...8288_307135094_n.jpg
0 0

Gość: chochliczka

#5644530 Napisano: 30.04.2013 13:04:18
wkurza mnie ze od poczatku konkursu strona hallsow mi nie dziala wrrr nie moge wyslac zgloszenia emotka emotka
0 0

assal

#5644555 Napisano: 30.04.2013 13:23:03
Mi za pierwszym razem halls też nie działa. Wchodzę w ten drugi konkurs, wracam znów do loterii i mogę wpisać wszystko emotka
0 0

79magda

#5644583 Napisano: 30.04.2013 13:50:13
Życzę z całego serca temu gnojowi, który dziś w sklepie zaopiekował się portfelem mojego 82-letniego Dziadka, aby uschła mu łapa, a do kompletu niech zakupi czeską wódkę bądź ruski bimber i oślepnie po jego spożyciu emotka
0 0

Gość: kubatbg

#5644605 Napisano: 30.04.2013 14:13:16
emotka na holls proponuje wejsce przez inna przeglądarkę u mnie hula tylko na expolor

madzia przyłącza się do życzeń dla szczęśliwego "znalazcy"
emotka
0 0

abodak

#5644607 Napisano: 30.04.2013 14:15:07
79magda napisał(a):

Życzę z całego serca temu gnojowi, który dziś w sklepie zaopiekował się portfelem mojego 82-letniego Dziadka, aby uschła mu łapa, a do kompletu niech zakupi czeską wódkę bądź ruski bimber i oślepnie po jego spożyciu emotka

ech niedawno portfelem mojej mamy tez sie ktos ,,zaopiekowal" pamiętam jak płakała dlatego doskonale Cie rozumiem emotka
0 0

deva

#5644634 Napisano: 30.04.2013 15:01:48
wkurza mnie, ze jest tak mało ciekawych konkursów:
tesco,
real
carrefour
intermarche
delikatesy centrum
zero konkursów

no i oczywiście tak długo każa czekać na wyniki

dawno po obradach np. drogeire natura i cisza z suszarkami
0 0

Gość: aneti

#5644640 Napisano: 30.04.2013 15:10:21
orange!!!!! uważają że przewry w dostawie netu to moja wina, wymieniłam już telefon, filtry, zmieniłam router na na liveboxa a ten pi*** internet nadal ciągle się rwie emotka emotka jak oni mnie wnerwiają emotka
0 0

anialistopad

#5644642 Napisano: 30.04.2013 15:13:30
Hochland mnie wkurza nie mogę odesłać danych,mam kod z smsa i nie wchodzi mi ta stronka tylko normalna konkursowa emotka
0 0

tereniagno

#5644698 Napisano: 30.04.2013 16:44:08
Wkurza mnie,że tyle zgłoszeń wysłałam już z Hallsów i nic nie mogę wygrać emotka
0 0

Gość: amif

#5644725 Napisano: 30.04.2013 17:22:07
nie mogę podać danych adresowych w wesołych literkach na fb
0 0

asantesana

#5644763 Napisano: 30.04.2013 18:41:44
- że trzeba się prosić o zaległe nagrody
- że niektóre nagrody warte wg organizatora majątek wyglądają jak z chińskiego bazaru
- wątek paragony (więcej oferujących niż nagród)
- brak wygranej konsoli w Leclercu pomimo wielkich starań
- brak Hortexu w mojej Biedronce
- ból głowy
- życie

0 0

sylzab2294

#5644764 Napisano: 30.04.2013 18:44:34
aneti napisał(a):

orange!!!!! uważają że przewry w dostawie netu to moja wina, wymieniłam już telefon, filtry, zmieniłam router na na liveboxa a ten pi*** internet nadal ciągle się rwie emotka emotka jak oni mnie wnerwiają emotka

o witaj w klubie mam to samo...wnerwia mnie to nieziemsko emotka i do tego,że chyba jelitówka mnie łapie emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#5644770 Napisano: 30.04.2013 18:58:15
sylzab2294 napisał(a):

aneti napisał(a):

o witaj w klubie mam to samo...wnerwia mnie to nieziemsko emotka i do tego,że chyba jelitówka mnie łapie emotka emotka

kiedyś miałam Internet w Orange( zanim połączyli się z TP), ileż ja się nawkur***łam, jak się cieszyłam, gdy skończyła mi się umowa i podpisaliśmy nową z TP... a teraz znów jaja jakieś, ostatnio 3 razy dzwoniłam zgłosić awarię w ciągu tygodnia... emotka A wcześniej, gdy miałam jeszcze tą umowę w Orange zepsuł się modem, oczywiście nie z mojej winy, nie dali zastępczego, byłam 2 miesiące bez Internetu... rachunki musiałam opłacać, ale korzystać nie mogłam. Teraz zastanawiam się jak długo wytrzymam z nimi emotka I tez mnie to wkurza emotka
0 0

sylzab2294

#5644773 Napisano: 30.04.2013 19:03:35
zaczytana-pola napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

aneti napisał(a):

kiedyś miałam Internet w Orange( zanim połączyli się z TP), ileż ja się nawkur***łam, jak się cieszyłam, gdy skończyła mi się umowa i podpisaliśmy nową z TP... a teraz znów jaja jakieś, ostatnio 3 razy dzwoniłam zgłosić awarię w ciągu tygodnia... emotka A wcześniej, gdy miałam jeszcze tą umowę w Orange zepsuł się modem, oczywiście nie z mojej winy, nie dali zastępczego, byłam 2 miesiące bez Internetu... rachunki musiałam opłacać, ale korzystać nie mogłam. Teraz zastanawiam się jak długo wytrzymam z nimi emotka I tez mnie to wkurza emotka

ja mam od czasu kiedy byli neostradą...czyli TP, teraz jak połączyli się to jest totalna porażka...Też dzwonię non stop i kasę tracę na te durne telefony, bo przecież trzeba dzwonić na infolinię płatną..wrrrr....Ostatnim razem już mi Pani powiedziała, że jak ustawię parametry na sztywno będzie dobrz i na pewno nei zadzwonię do Nich! a ja nie dzwonię, bo nie mam ani kasy ani zdrowia na wykłócanie, ale zastanawiam się nad wypowiedzeniem umowy na podstawie niezgodności umowy z towarem! Bo to już przechodzi ludzkie granice...5 min mam net a 10 nie-na takiej zasadzie działam! emotka
0 0

luk1990

#5644891 Napisano: 30.04.2013 22:26:41
wkurza mnie bezmyślnośc na drogach...aż muszę się wyżalic,bo siedzi to we mnie i nie moge dojść nadal do siebie emotka wracam sobie dzisiaj spokojnie do domu-takim laskiem-wlekłam się za ciężarówką tak jak i sznur aut-ale mysle-nie wyprzedzam-nie spieszy mi się ,bo ciemno i droga niezbyt szeroka...no ale jak to zwykle komuś się spieszyło- jakiś bezmózg lewym pasem wyprzedził wszytkich-na ieszczęście z naprzeciwka szła grupa młodzieży-bez swiateł,odblasków- zupełnie nic....no i opczywiście jechał z taką prędkościa,że w nich uderzył...jak przejeżdżałam to stały tam juz samochody innych ludzi ,a tam sporo krwi i Ci młodzi ludzie nieprzytomni-pojechałam ,bo na nic tam się nue przydam skoro ktoś juz pomagał-ale nadal nie mogę dojść do siebie i siedze ze łzami w oczach....nie wiem,czy omuś coś sie stało ale no wątpie,że nie emotka bo jechał dosyć szybko ;/ ehhhh...jakie to wszystko jest kruche i ulotne....zawsze staram się wpajać dzieciakom żeby miały światełka i odblaski ale niektórzy nie rozumieją,że to naprawdę ratuje życie!!!!!! teraz chyba nie usnę z tego wszystkiego emotka
0 0

slonecznik1309

#5644893 Napisano: 30.04.2013 22:39:31
luk1990 napisał(a):

wkurza mnie bezmyślnośc na drogach...aż muszę się wyżalic,bo siedzi to we mnie i nie moge dojść nadal do siebie emotka wracam sobie dzisiaj spokojnie do domu-takim laskiem-wlekłam się za ciężarówką tak jak i sznur aut-ale mysle-nie wyprzedzam-nie spieszy mi się ,bo ciemno i droga niezbyt szeroka...no ale jak to zwykle komuś się spieszyło- jakiś bezmózg lewym pasem wyprzedził wszytkich-na ieszczęście z naprzeciwka szła grupa młodzieży-bez swiateł,odblasków- zupełnie nic....no i opczywiście jechał z taką prędkościa,że w nich uderzył...jak przejeżdżałam to stały tam juz samochody innych ludzi ,a tam sporo krwi i Ci młodzi ludzie nieprzytomni-pojechałam ,bo na nic tam się nue przydam skoro ktoś juz pomagał-ale nadal nie mogę dojść do siebie i siedze ze łzami w oczach....nie wiem,czy omuś coś sie stało ale no wątpie,że nie emotka bo jechał dosyć szybko ;/ ehhhh...jakie to wszystko jest kruche i ulotne....zawsze staram się wpajać dzieciakom żeby miały światełka i odblaski ale niektórzy nie rozumieją,że to naprawdę ratuje życie!!!!!! teraz chyba nie usnę z tego wszystkiego emotka

emotka emotka
0 0

dolly

#5644896 Napisano: 30.04.2013 22:44:19
luk1990 napisał(a):

wkurza mnie bezmyślnośc na drogach...uderzył...

emotka bo słów odpowiednich nie znajduję emotka
0 0

zaczytana-pola

#5644951 Napisano: 01.05.2013 00:27:42
Mnie też wkurzają wydarzenia drogowe... Dzisiaj wracałam do domu i w sąsiedniej miejscowości przed szkołą stały samochody, szły dzieciaki z rodzicami i był... pan listonosz, który wjechał mi prawie w samochód włączając się do ruchu, zdążyłam odbić kierownicą w lewo w ostatnim momencie. Całe szczęście, ze nie jechało nic z naprzeciwka.. Czasami zastanawiam się komu dają w naszym kraju prawo jazdy. Gdyby ten facet wjechał we mnie, to ja siedziałabym teraz w więzieniu... za morderstwo emotka bo nie darowałabym mu tego. Ludziom zawsze wszędzie się spieszy, a ja... chciałabym chociaż odrobinę kultury na drodze- zarówno ze strony pieszych, jak i kierowców... emotka
0 0

jarko44

#5644963 Napisano: 01.05.2013 00:53:39
Brak zwrotek z Monnari emotka Mam nadzieję, że się jutro przyczłapią...

A nasze drogi zaczynają przypominać te afrykańskie- tam jednak ludzie jakimś cudem w tym chaosie i szalonym pędzie do przodu dość harmonijnie i bezkoolizyjnie się przemieszczają...
0 0