Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marlena083
Postów 1141
Data rejestracji 04.12.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2561
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
He he witaj w klubie
Gość: hittmanka
mnie wkurza (tak w temacie) dół finansowy... wszystko tak się zbiegło.... mój wczoraj dostał 500zł mandatu i dzisiaj 100zł do zapłacenia za przekroczenie zużycia paliwa w służbowym aucie (tz. autem jeżdzi tylko w pracy i po wyznaczonych trasach) no qrna... pół wypłaty pójdzie i to terminy 10 dniowe.... a i tak cianiuuuutko ostatnio jest
ps. chyba że ktoś ma na zbyciu lużne 600zł to z checią przygarnę
cudaczek121
Postów 6818
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ściema jak nic
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
gosiaczeq
Postów 130
Data rejestracji 05.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem, że coraz mniej osób korzysta z tradycyjnej poczty, ale żeby za kartkę papieru płacić nawet 12 zł ;/ .
Na necie też pustynia a jak znalazłam 1 firmę, to koszt wysyłki takiej kartki to 14 zł, pogięło
notta
Postów 8868
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
był sobie fajny konkurs ostatnio, super nagrody nawet ich całkiem sporo było wiec duża szansa na ugranie czegoś dla siebie. Napisałam kilka dni przed zakończeniem zgodnie z regulaminem 3 razy sprawdzałam i wydawało mi się że wiadomość wysłałam. Po czym ogłaszają wyniki a mnie nie ma, szukam wiadomości na poczcie i jej nie ma ani w wysłanych, ani w koszu ani w roboczych.. kompletna luka w pamięci
Szczęśliwych paragonów życzę
|
monikar
Postów 3355
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja miałam tak samo z konkursem w cosmo gdzie do wygrania były bilety na koncery Beyonce i perfumy,zasiadłam do laptopa wieczorkiem, napisałam fajny tekst, wysłałam, patrzę a konkurs trwał do 12 w południe
Gość: gracet
elhad
Postów 1060
Data rejestracji 20.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli masz gdzieś w pobliżu placówki dla osób niepełnosprawnych np. Warsztat Terapii Zajęciowej, Środowiskowy Dom Samopomocy itp. - to zachęcam do odwiedzenia ich. Robią naprawdę piękne rzeczy, takie, których nie kupisz w żadnym sklepie - a zapłacisz naprawdę tylko kilka złotych.
Gość: kubatbg
Wkurza.... przeraża....
elhad
Postów 1060
Data rejestracji 20.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18745
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Niestety, to gorzka prawda
yuliya25 - gupki i tyle
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Kochana, powiedz im, że to oni są nienormalni/poje... - żeby się uchlać nie trzeba pretekstu imprezy integracyjnej, nawet w pojedynkę da radę!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
notta
Postów 8868
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
właśnie o tym konkursie pisałam
teodozja
Postów 1041
Data rejestracji 11.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrrrryyy
Postów 872
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każda strona wgrywa się kilkadziesiąt sekund/ kilka minut.
Inne śmigają a ta strasznie muli. Wkurza mnie to
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Kurza, już dostaje smsy od Home&You, od Monnari, no dobra, sama się tam wkopałam, ale w żadnym Kruku w życiu nie grałam!
Kto sprzedał moje dane?
Gość: hittmanka
też miałam dzisiaj