Wkurza mnie...

kachakacha

#5659972 Napisano: 23.05.2013 16:57:48
A nie masz tam karty? Mi zaczęli wysyłać, jak założyłam kartę w Kruku.
0 0

cc_investigator

#5659999 Napisano: 23.05.2013 17:26:39
mia napisał(a):

Sms, który dostał w tej chwili... od W.KRUK emotka
Kurza, już dostaje smsy od Home&You, od Monnari, no dobra, sama się tam wkopałam, ale w żadnym Kruku w życiu nie grałam! emotka
Kto sprzedał moje dane? emotka

ktos, ktosprzedal i moje emotka
0 0

mia

#5660000 Napisano: 23.05.2013 17:28:28
kachakacha napisał(a):

A nie masz tam karty? Mi zaczęli wysyłać, jak założyłam kartę w Kruku.

A skąd! Moja noga tam nigdy nie stanęła nawet, nie mówiąc o karcie. emotka
0 0

Gość: pola731

#5660025 Napisano: 23.05.2013 18:01:33
mia napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

Wkurzyłam się i trochę mi smutno. Mam z mężem zasadę - nie chodzimy na żadne imprezy osobno, jest kierowcą międzynarodowym i widzimy go z córką tylko 4 dni w miesiącu. Na imprezy chodzimy tylko razem, więc nawet kawalerskie czy panieńskie wieczory odpadają. Mamy tak i już. A dziś w pracy mówią, że jest impreza integracyjna ( bez partnerów ) i robią zrzutę "na stół", a alkohol we własnym zakresie. No to mówię że nie przyjdę. Jak wszyscy zaczęli na mnie jechać jacy my jesteśmy poj...i, nienormalni i t.d, że taką mamy zasadę. No ale chyba ich to nie powinno obchodzić!

Kochana, powiedz im, że to oni są nienormalni/poje... - żeby się uchlać nie trzeba pretekstu imprezy integracyjnej, nawet w pojedynkę da radę! emotka

ja też się nie piszę na żadne integracje w pracy - i tak spędzam tam 10 godzin dziennie - za dużo żeby weekend poświęcać na chlanie wśród ludzi, których znam tak krótko - spędzę ten czas z dziećmi

dziś wszedł szef do socjalnego, popatrzył na grillową listę i pyta czemu się nie wpisałam - ale miałam wygodną wymówkę - zajęcia i zaliczenia na uczelni - nie drążył - a podobno bardzo się czepia jak się ktoś wyłamuje
0 0

tereniagno

#5660046 Napisano: 23.05.2013 18:22:32
Wkurza mnie,ze nie mogę wejść na swoją skrzynkę mailową
"W związku z trwającymi pracami administracyjnymi, Twoja skrzynka jest obecnie niedostępna." emotka emotka
0 0

agamaty

#5660064 Napisano: 23.05.2013 18:41:26
magnus napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

mia napisał(a):

Sms, który dostał w tej chwili... od W.KRUK emotka
Kurza, już dostaje smsy od Home&You, od Monnari, no dobra, sama się tam wkopałam, ale w żadnym Kruku w życiu nie grałam! emotka
Kto sprzedał moje dane? emotka

ktos, ktosprzedal i moje emotka

OPERATOR, niestety emotka

i moje też!
0 0

abodak

#5660078 Napisano: 23.05.2013 18:56:41
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie,ze nie mogę wejść na swoją skrzynkę mailową
"W związku z trwającymi pracami administracyjnymi, Twoja skrzynka jest obecnie niedostępna." emotka emotka

nie wkurzaj się -posprzątają i ci oddadzą emotka ech zeby tak zastać napis przed domem:Nie wchodź -sprzątam:D
0 0

Gość: koza.k90

#5660123 Napisano: 23.05.2013 19:37:36
teodozja napisał(a):

Trochę mnie wkurza, a bardziej śmieszy moja skleroza. Poszłam na zakupy i nie włożyłam sobie do portfela pieniędzy. Zrobiłam więc zakupy tylko za drobne, które były w portfelu, a pieniądze spokojnie leżały na stole w pokoju.

bo kto to widział wyjmować kasę z portfela emotka emotka emotka

im grubszy, tym lepiej emotka
0 0

cudaczek121

#5660138 Napisano: 23.05.2013 19:44:56
Kilka dni temu ojciec zamówił serwis obiadowy w internecie, bo rodzice idą w tą sobotę na wesele córki znajomych i miał go dostarczyć kurier dpd. Wcześniej pouczyłam ojca,żeby koniecznie otworzył paczkę w obecności kuriera i sprawdził,czy aby nic się nie stłukło.Na co mój kochany tatuś całkiem serio się spytał,czy to tak można, bo chyba nie wypada emotka Akurat miał czas w pracy, to otworzył przesyłkę i okazało się,że chyba wykrakałam, bo jeden jedyny talerzyk był potłuczony emotka Za dwa dni kurier przywozi paczkę z tym jednym jedynym, który był do wymiany i znowu był w kawałkach emotka Ojciec się wkurzył i zadzwonił do firny z której ten serwis sprowadzili i pani mu podała adres sklepu we Wrocławiu, w którym może odebrać brakujący talerzyk.Pojechałam tam z nim,a sprzedawca stwierdził,że on nic nie wie i prosił przyjść jutro jak będzie szefowa emotka No więc grzecznie spytałam, czy pan nie mógłby po prostu zadzwonić teraz do szefowej,żebyśmy nie musieli przychodzić jutro emotka Z oporami, ale na szczęście się zgodził i szefowa mimo że nie miała żadnego info z firmy w Katowicach, to bez problemu poleciła wydać nam nowy talerzyk z kompletu.Swoją drogą jak ci kurierzy DPD traktują przesyłki emotka Aż boję się pomyśleć, co by było gdyby ojciec nie rozpakował tego wtedy w obecności kuriera tylko np. w piątek wieczorem emotka
0 0

sambolera

#5660342 Napisano: 23.05.2013 23:26:36
cudaczek121 napisał(a):

Kilka dni temu ojciec zamówił serwis obiadowy w internecie, bo rodzice idą w tą sobotę na wesele córki znajomych i miał go dostarczyć kurier dpd. Wcześniej pouczyłam ojca,żeby koniecznie otworzył paczkę w obecności kuriera i sprawdził,czy aby nic się nie stłukło.Na co mój kochany tatuś całkiem serio się spytał,czy to tak można, bo chyba nie wypada emotka Akurat miał czas w pracy, to otworzył przesyłkę i okazało się,że chyba wykrakałam, bo jeden jedyny talerzyk był potłuczony emotka Za dwa dni kurier przywozi paczkę z tym jednym jedynym, który był do wymiany i znowu był w kawałkach emotka Ojciec się wkurzył i zadzwonił do firny z której ten serwis sprowadzili i pani mu podała adres sklepu we Wrocławiu, w którym może odebrać brakujący talerzyk.Pojechałam tam z nim,a sprzedawca stwierdził,że on nic nie wie i prosił przyjść jutro jak będzie szefowa emotka No więc grzecznie spytałam, czy pan nie mógłby po prostu zadzwonić teraz do szefowej,żebyśmy nie musieli przychodzić jutro emotka Z oporami, ale na szczęście się zgodził i szefowa mimo że nie miała żadnego info z firmy w Katowicach, to bez problemu poleciła wydać nam nowy talerzyk z kompletu.Swoją drogą jak ci kurierzy DPD traktują przesyłki emotka Aż boję się pomyśleć, co by było gdyby ojciec nie rozpakował tego wtedy w obecności kuriera tylko np. w piątek wieczorem emotka

historia jak z horroru emotka
0 0

zaczytana-pola

#5660344 Napisano: 23.05.2013 23:30:51
cudaczku, a po co było przez Internet zamawiać, jak można było osobiście we Wrocku kupić? emotka
0 0

cudaczek121

#5660450 Napisano: 24.05.2013 09:49:40
zaczytana-pola napisał(a):

cudaczku, a po co było przez Internet zamawiać, jak można było osobiście we Wrocku kupić? emotka

a to już pytanie raczej nie do mnie tylko do mojego ojca emotka Tato po prostu stwierdził,że on nie ma czasu latać po sklepach i wybierać.Pan w sklepie stwierdził, że do nich nigdy nie przyszły potłuczne przedmioty, a przecież kurierzy zawsze dostarczają im przesyłki z towarem.
Sambolera, chyba każdy by się wkurzył jakby na 2 dni przed planowaną uroczystością nie miał prezentu w komplecie, tylko po raz kolejny w kawałkach emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#5660452 Napisano: 24.05.2013 09:52:35
okropna pogoda mnie wkurza !
Kiedyś w maju to było jak w raju.
Słońce, czyste piękne niebo. A teraz?
0 0

notta

#5660456 Napisano: 24.05.2013 09:57:19
hoho..

kolejny konkursowy market zniknie?
http://biznes.one...news-detal#fp=biznes
0 0

iwona0103

#5660599 Napisano: 24.05.2013 12:16:32
wkurza mnie, że coś złego dzieje się z moimi konkursowymi odpowiedziami... znów brak wagi...
0 0

ilonaxx5

#5660609 Napisano: 24.05.2013 12:18:39
iwona0103 napisał(a):

wkurza mnie, że coś złego dzieje się z moimi konkursowymi odpowiedziami... znów brak wagi... [/quo u mnie to samo wky=urza mnie kamis biedronka

0 0

kasia19

#5660641 Napisano: 24.05.2013 12:44:23
wkurza mnie i wogóle mam doła konkurosowego ciągle nic,szczęście mnie opuściło we wszystkim emotka
0 0

ignam

#5660657 Napisano: 24.05.2013 12:53:30
kasia19 napisał(a):

wkurza mnie i wogóle mam doła konkurosowego ciągle nic,szczęście mnie opuściło we wszystkim emotka

Zauważyłam, że teraz dużo więcej osób bierze udział w konkursach. Kilka lat temu np. o książkę walczyło góra 70 osób, teraz często ponad 300. Facebook strasznie namieszał.
A wkurza mnie, że z każdym rokiem rośnie ilość nierozwiązanych konkursów. Konkursy widma emotka
0 0

Gość: bc14

#5660703 Napisano: 24.05.2013 13:22:30
wkurza mnie,ze nie potrafie znaleźć kluczyków do samochodu szukam ich od godziny i zaraz zamkną mi sklep jak nie znajdę...
0 0

dolly

#5660754 Napisano: 24.05.2013 13:57:47
bc14 napisał(a):

wkurza mnie,ze nie potrafie znaleźć kluczyków do samochodu szukam ich od godziny i zaraz zamkną mi sklep jak nie znajdę...

dzisiaj piątek, to nie jest otwarty dłużej?
0 0