Wkurza mnie...

ziolko

#5721267 Napisano: 19.08.2013 00:08:10
asante - to samo pisałam chochliczce na pw, no może okłady z arniki a nie zażywanie emotka
i tez uważam, że powinna iść do lekarza, bo nie wiadomo, co to może być, lepiej zareagować teraz, bo później leczenie może być bardziej skomplikowane lub może nastąpić pogorszenie
0 0

79magda

#5721268 Napisano: 19.08.2013 00:08:10
evita napisał(a):

79magda napisał(a):

Jakiś czas temu okulista zapisał mi zioła na krótkowzroczność zamiast okularów... stwierdził, że mam pić 5 kubków dziennie, a okularów nie nosić, bo oczy w nich nie pracują emotka nieważne, że bez okularów nie byłabym w stanie wejść do Jego gabinetu, błądziłabym po korytarzach do dziś być może... emotka

Może mają limity i o to chodziło. I teraz nie wiem czy emotka czy emotka

Masz rację, przekraczając próg jakiejkolwiek przychodni czuję się i śmiesznie i strasznie zarazem... emotka
0 0

asantesana

#5721272 Napisano: 19.08.2013 00:19:11
Ziołko, arnika zażywana działa od środka, szybciej i skuteczniej, maść jest dodatkiem - sprawdzone wielokrotnie, nawet przy zatrzaśnieciu drzwiami palców po dużej dawce arniki ból wszedł na "znośny" poziom, a paznokcie nie zrobiły się czarne.
79magda, czasami zastanawiam się czemu (komu)służą lekarze, mam aktualnie w bliskim otoczeniu przypadek, gdzie osoba od ponad roku skarżyła się na ból brzucha. Lekarz przepisywał tabletki przeciwbólowe i tego typu pierdółki. Nawet na USG nie wysłał. W tej chwili ten niewinny ból okazał się rakiem trzustki z przerzutami na wątrobę. I co, należy iść i nastukać lekarzowi? Jakby to wróciło tej osobie zdrowie (być może życie), to bym to chętnie zrobiła...
0 0

antylopia

#5721293 Napisano: 19.08.2013 08:46:10
wkurza mnie to, że wstałam rano by o magicznej godzinie 8 być przed drzwiami apteki i odebrac kod z konku zdrowopomaranczowo i okazało się, że w żadnej aptece tych kodów jeszcze nie maja emotka
0 0

ziolko

#5721313 Napisano: 19.08.2013 09:26:30
asante - jedyne wyjście to oskarżyć lekarza (do sądu)

nie wiedziałam o tym wewnętrznym stosowaniu arniki
0 0

staszek

#5721318 Napisano: 19.08.2013 09:33:17
antylopia napisał(a):

wkurza mnie to, że wstałam rano by o magicznej godzinie 8 być przed drzwiami apteki i odebrac kod z konku zdrowopomaranczowo i okazało się, że w żadnej aptece tych kodów jeszcze nie maja emotka

mnie też Ci z aptek Dbam o zdrowie wkurzają. Co prawda po kod jeszcze nie byłam, ale oni w ogóle nie wiedzieli o co chodzi z konkursem. Mimo że plakaty przed ladą wielkie wywieszone były. Jeden koleś wprost powiedział: "nic nie wiem o żadnym konkursie i szczerze mówiąc to nawet nie chce mi się szukać informacji".
Dzisiaj mama była w aptece i baba jej powiedziała, że oni żadnych kodów nie mają, a poza tym ona jako jedyna przychodziła po te porady, więc nie są ogarnięci.
Zastanawiam się po kiego wała robią konkurs skoro nikt z obsługi nie ma bladego pojęcia co z tym zrobić?
0 0

calliope

#5721331 Napisano: 19.08.2013 09:53:13
antylopia napisał(a):

hahaha zrobiłam to samo co Ty tylko ja jeszcze zaliczyłam wczoraj imprezę emotka ale przynajmniej kody dostałam emotka
0 0

antylopia

#5721332 Napisano: 19.08.2013 09:54:55
staszek napisał(a):

antylopia napisał(a):

mnie też Ci z aptek Dbam o zdrowie wkurzają. Co prawda po kod jeszcze nie byłam, ale oni w ogóle nie wiedzieli o co chodzi z konkursem. Mimo że plakaty przed ladą wielkie wywieszone były. Jeden koleś wprost powiedział: "nic nie wiem o żadnym konkursie i szczerze mówiąc to nawet nie chce mi się szukać informacji".
Dzisiaj mama była w aptece i baba jej powiedziała, że oni żadnych kodów nie mają, a poza tym ona jako jedyna przychodziła po te porady, więc nie są ogarnięci.
Zastanawiam się po kiego wała robią konkurs skoro nikt z obsługi nie ma bladego pojęcia co z tym zrobić?

napaliłam się na 2 rzeczy z tych nagród i będe wściekła jak już ktoś odbierze je przede mną bo ja w tym czasie będę jeżdziła po aptekach i pytala czy już mieli dostawę, a w niej kody emotka
Swoją drogą mam nadzieje , że te rzeczy to nie jakiś chłam
0 0

mia

#5721333 Napisano: 19.08.2013 09:56:41
A ja jestem najlepsza, bo oczywiście o konkursie nie wiedziałam, i mimo że chodzę do tej apteki, wszystkie porady i inne świstki z mety wypieprzałam... emotka
Nie wiem, czy jest sens teraz zaczynać się bawić w zbieranie. Chyba, że panie uwierzą mi na słowo (jako stałej klientce), że te badziewia dostawałam... emotka
0 0

asantesana

#5721338 Napisano: 19.08.2013 10:03:11
ziolko napisał(a):

asante - jedyne wyjście to oskarżyć lekarza (do sądu)

nie wiedziałam o tym wewnętrznym stosowaniu arniki

Ja mam taką w granulkach, wkłada sie pod język. Noszę w torebce, zeby w nagłych sytuacjach mieć natychmiast pod ręką, plecam, działa rewelacyjnie, wręcz czujesz jak ustepuje ból. Zwłaszcza jak ktoś ma takie ciało jak ja - czyli ledwo ktoś mnie dotknie a ja mam siniaka.
0 0

antylopia

#5721339 Napisano: 19.08.2013 10:03:31
mia napisał(a):

A ja jestem najlepsza, bo oczywiście o konkursie nie wiedziałam, i mimo że chodzę do tej apteki, wszystkie porady i inne świstki z mety wypieprzałam... emotka
Nie wiem, czy jest sens teraz zaczynać się bawić w zbieranie. Chyba, że panie uwierzą mi na słowo (jako stałej klientce), że te badziewia dostawałam... emotka

spróbować zawsze można. Jak masz panie ktore Cie kojarzą z widzenia to nie powinno być problemu. inna sprawa gdy chce się przystapić od tego tygodnia - wydaje mi sie ze nagrody szybko sie rozejda
0 0

notta

#5721420 Napisano: 19.08.2013 11:32:55
jak już narzekamy na lekarzy to ja teraz się też wyżalę co mnie spotkało przed wakacjami..
urlop zaplanowany na długi weekend, super pogoda, super miejscówka- wszystko zaplanowane już miesiąc wcześniej.
a w zeszłą środę przed weekendem ból- ząb mądrości dał o sobie znać.. spuchnięta cała- gadać nie mogłam, jeść nie mogłam tylko wyłam z z bezradności. Stomatolodzy jeden na wakacjach 2 tygodniowych, drugi z połamaną ręką na L4 a czwarty po telefonicznej rozmowie powiedział że nie mam przyjeżdżać bo i tak mnie nie przyjmie nawet z bólem bo już ma kolejkę.. < gdzie w piątek o tej godzinie ja już miałam się plażować nad morzem> Mam zadzwonić w piątek koło 12.. - to się zastanowi czy mnie przyjmie.. całe święto z łóżka nie wyłaziłam. nawet przez telefon podpowiedzieć nie chciała co sobie mogę kupić by złagodzić ból.. Dobrze że w rodzinie mam znajomych w aptece co mnie podratowali i w piątek już na lekach mogłam jechać ale i tak przez cały weekend jadłam same papki dla dzieci przez słomkę emotka
0 0

joan

#5721427 Napisano: 19.08.2013 11:35:16
ivanotta - w Katowicach jest pogotowie dentystyczne (świątek piątek 24h). prywatne, ale sprawdzone wielokrotnie przez moją rodzinę i znajomych. Oblukaj na przyszłość, gdzie w Twojej okolicy jest cosik podobnego.
0 0

notta

#5721432 Napisano: 19.08.2013 11:40:56
joan- chyba będę musiała.. bo to już kolejny raz w tym roku.. ostatnio miałam ten sam problem w Sylwestra.

Ząb mądrości cwaniak zawsze wyłazi jak mam balety zaplanowane emotka
0 0

joan

#5721434 Napisano: 19.08.2013 11:41:54
ivanotta napisał(a):

joan- chyba będę musiała.. bo to już kolejny raz w tym roku.. ostatnio miałam ten sam problem w Sylwestra.

Może to jest ząb roztropności? emotka
0 0

notta

#5721436 Napisano: 19.08.2013 11:44:48
joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Może to jest ząb roztropności? emotka

poszaleć nie daje normalnie emotka
aż strach go usuwać teraz emotka
0 0

vickichelm

#5721472 Napisano: 19.08.2013 12:18:59
Wkurza mnie mój mąż...
Chyba się źle dobraliśmy bo ja nie mam humoru rano a on z kolei na wieczór. I zaczyna się tak , że na wieczór mnie zdenerwuje ja chcę porozmawiać on mnie olewa... Później wstaje rano jak gdyby nigdy nic . Wszystko dla niego ok bo się wyspał i mu humor wrócił a ja jestem obrażona . Patologia społeczna emotka emotka emotka emotka
Powtarza się to notorycznie emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#5721508 Napisano: 19.08.2013 12:38:08
limit polubionych stron na facebooku emotka
0 0

anialistopad

#5721521 Napisano: 19.08.2013 12:47:41
vickichelm napisał(a):

Wkurza mnie mój mąż...
Chyba się źle dobraliśmy bo ja nie mam humoru rano a on z kolei na wieczór. I zaczyna się tak , że na wieczór mnie zdenerwuje ja chcę porozmawiać on mnie olewa... Później wstaje rano jak gdyby nigdy nic . Wszystko dla niego ok bo się wyspał i mu humor wrócił a ja jestem obrażona . Patologia społeczna emotka emotka emotka emotka
Powtarza się to notorycznie emotka

hehe miałam napisać co mnie wkurza,ale mnie rozbawiłaś haha znam to ,faceci tak mają jak się wyśpią i najedzą to wszystko im mija i zapominają i jest ok,Wkurza mnie Mc nie odbierają telefonów nie mozna z nimi dojść do ładu to jest dopiero agencja na medal emotka emotka
0 0

vickichelm

#5721533 Napisano: 19.08.2013 12:54:29
kaki z tym jedzeniem to bym polemizowała emotka bo w naszym związku ja tak mam , że jak jestem głodna to rozmowy ze mną nie ma emotka Dlatego staram się być zawsze najedzona emotka

Co chodzi o męza to tak mnie to dręczy wczoraj się obraził i o 20 poszedł spać mówie nie obrażaj się nic się nie stało a on mi coś odburknął nie minęły 2 minuty już śpi. A rano dzień dobry kochanie emotka A jaaa emotka emotka emotka
0 0