Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
alamak
Postów 778
Data rejestracji 25.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Leczy mnie więc lekarz pierwszego kontaktu.
ziolko
Postów 10399
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli nie masz problemów większych z tarczycą, to wystarczy, że np co kwartał zrobisz badania hormonów tarczycy i wg tego będziesz regulować tabletki.
Ewentualnie wizyta prywatna... u mnie na przyszły rok na NFZ zapisują dopiero od 2 listopada, a u Ciebie już nie ma wizyt?
Gość: agnus27
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na szczęście mam wspaniałą lekarkę,która już kilka razy wyciągnęła mnie z opresji.Mam do niej zaufanie,ale wkurzają mnie problemy w dostaniu się do specjalisty.to nienormalne
monikar
Postów 3310
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
u mnie do endokrynologa są zapisy na koniec 2014 roku
ja musiałam iść prywatnie bo nie dałam rady tyle czekać i teraz płacę: wizyta 100zł, badania najmniej 100zł a muszę je często powtarzać...tragedia
Gość: koza.k90
klient kupuje coś nad ranem, płaci przed 9 przez PAYU i tego samego dnia kurier zabiera paczkę, która nazajutrz jest u kupującego
ale ten leci w kulki i zaniża ocenę za... czas realizacji przesyłki
arabela79
Postów 1022
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ludze sami napędzaja takie akcje:(
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha, a ja mam jedne buty
To chyba był cud. Jedna babcia próbowała mi je zwinąć - podchodziła do tego kilkakrotnie.... Śmieszne uczucie, trzymasz parę butów w ręku, a ktoś je z tyłu ciągnie...
Ale to co się działo, to masakra - ludzie wynosili po kilkanaście par w koszykach (już można znaleźć na All). Taki tłum, jedna mama zgubiła dziecko, poleciała w najlepsze na zakupy, a maluch płakał i jej szukał. W życiu czegoś takiego nie widziałam...
vickichelm
Postów 2545
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10399
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18619
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nie ze złota, ale akurat Lidl ma czasem całkiem fajne & tanie obuwie i ubrania, głównie sportowe.
Chociaż mam Lidla pod nosem, NIGDY nie udało mi się załapać na żadną promocję, obojętnie, czy dotyczyła kurtek, czy czekolad
ilonaxx5
Postów 2904
Data rejestracji 22.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: iwek
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
vickichelm
Postów 2545
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.lidl.p...xsl/oferta.htm?id=72
te buty są świetne jakościowo i w atrakcyjnej cenie
Mam ochotę iść w poniedziałek po kapcie do przedszkola, ale trochę się boję (chociaż z drugiej strony lubię tą adrenalinkę
a buty są już tutaj:
http://allegro.pl...=1&string=lupilu
i kurtki za ponad 90zł (w sklepie po 45) itd... ja wiem, że biznes is biznes, ale szkoda mi tych rodziców, którzy chcieli coś taniej kupić dla swoich pociech...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
madzia34
Postów 1739
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
buty kupowałam w zeszłym roku-niestety moze w miescie sa dobre-w górach nie zdały egzaminu
joan
Postów 18619
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
No wiadomo, w góry lepiej wziąć Lomera, a nie Lidla
Moja koleżanka kupiła buty Lidla opisane, jako "trekkingowe" i... czuła każdy kamyk na trasie dwudniowej wędrówki. Do tego glebę zaliczyła (kolano rozwalone), bo droga była w niektórych miejscach podmokła. Ale na miasto się to obuwie jak najbardziej nadaje
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tak na marginesie, to wkurzają mnie sprzedający! Szukamy samochodu, wszędzie gdzie dzwonimy, to są achy i ochy, samochłod piękny, lakier oryginalny jak z salonu, silnik idealnie pracuje - jedziemy po 200-400km, a na miejscu widać grubą szpachlę, odpadający lakier , a silnik może i owszem - pracuje ładnie, ale z wydechu leci taaaaaaaaaki dym, jak z komina elektrowni... Po co to kłamać? My tracimy tylko czas i pieniądze...
doris1
Postów 1043
Data rejestracji 31.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzę prywatnie, nie mam wyjścia, tylko ten w okolicy konsultuje ciężarne.
Nie powiem, bo jestem zadowolona, ale pierwsza wizyta 150!
Wymyśliłam, że trzeba zmienić sposób leczenia, już dziś zapisać się do specjalistów, np. neurologa, endokrynologa i do kogo kto sobie tam jeszcze wymyśli, a wizytę zawsze można odwołać.
No bo jak inaczej??