Wkurza mnie...

elhad

#5749819 Napisano: 05.10.2013 19:43:50
Za 10 minut wychodzę do Lidla - jak ktoś jest zainteresowany, to proszę PW.
0 0

joan

#5749827 Napisano: 05.10.2013 20:04:07
bartek0395 napisał(a):

Mnie wkurza to, że jak ktoś coś wygra w konkursie to odrazu to sprzedaje. Do jasnej ciasnej wiem że liczą się dla tego kogoś pieniążki (niestety i stety) ale niech ten ktoś nie zabiera nagrody komuś sprzed nosa.....

Dawno się tak nie uśmiałam emotka Może dlatego, że zwykle na tym forum nie natykam się na wpisy wybitnie uzdolnionych książąt emotka
0 0

ziolko

#5749854 Napisano: 05.10.2013 21:28:08
wkurza mnie bezczelne blokowanie... ale blokada działa w obie strony emotka
0 0

warcik

#5749878 Napisano: 05.10.2013 23:00:12
Wkurza mnie, jak osoby wysyłąją X zgłoszeń mając 1 paragon, albo nawet wcale. Następnie wygrywają kilka nagród i poszukują paragonów do kupienia. A ja zostaję ze stosem paragonów, bo jak posyłam 3 zgłoszenia to mam 3 paragony.
Czy ktoś w ogóle pomyśli, że w ten sposób może odebrał szansę na nagrodę osobie, która uczciwie kupuje tyle ile posyła. Pewnie jestem naiwna...
0 0

dolly

#5749886 Napisano: 05.10.2013 23:30:17
ja byłam w lidlu wieczorkiem po chlebek, bo nigdzie juz nie bylo i w koszyku z torebkami byly wlansie kuferki. TO co piszecie, o wyścigu to leże i wkiczę, w zeszłym roku widizałam taki szął na karpie w realu, toć to prawie to samo tylko na torebki emotka
0 0

tereniagno

#5749892 Napisano: 05.10.2013 23:52:07
warcik napisał(a):

Wkurza mnie, jak osoby wysyłąją X zgłoszeń mając 1 paragon, albo nawet wcale. Następnie wygrywają kilka nagród i poszukują paragonów do kupienia. A ja zostaję ze stosem paragonów, bo jak posyłam 3 zgłoszenia to mam 3 paragony.
Czy ktoś w ogóle pomyśli, że w ten sposób może odebrał szansę na nagrodę osobie, która uczciwie kupuje tyle ile posyła. Pewnie jestem naiwna...

To nie jest nowość,mnie też to wkurza i myślę,że jest więcej osób takich jak my emotka
0 0

notta

#5749893 Napisano: 06.10.2013 00:05:55
mnie wkurza brak weny i motywacji do działania emotka
siedzę sobie zadumana a w twarz beztrosko śmieje się ze mnie moja praca magisterska- w sumie to tylko jej szkielet
0 0

tereniagno

#5749901 Napisano: 06.10.2013 00:32:59
ziolko napisał(a):

A mnie wkurza SPAM na PW emotka emotka
0 0

margo466

#5749911 Napisano: 06.10.2013 06:30:34
tereniagno napisał(a):

warcik napisał(a):

To nie jest nowość,mnie też to wkurza i myślę,że jest więcej osób takich jak my emotka

mnie też to wkurza emotka
0 0

jorunn2010

#5749914 Napisano: 06.10.2013 08:11:58
bartek0395 napisał(a):

Mnie wkurza to, że jak ktoś coś wygra w konkursie to odrazu to sprzedaje. Do jasnej ciasnej wiem że liczą się dla tego kogoś pieniążki (niestety i stety) ale niech ten ktoś nie zabiera nagrody komuś sprzed nosa.....

wybacz, ale jak gram np. o lodówkę za I miejsce a wygram blender jako III nagrodę, to jasne że sprzedam, bo po co mi dwa blendery?
a w temacie: wkurza mnie presja, jaką wywiera na mnie mąż w sprawie szukania przeze mnie pracy. Już i tak mi ciężko, że nigdzie mnie nie chcą, czy kasa zainwestowana w podyplomówki nigdy się nie zwróci?
0 0

Gość: koza.k90

#5749926 Napisano: 06.10.2013 09:17:12
dolly napisał(a):

ja byłam w lidlu wieczorkiem po chlebek, bo nigdzie juz nie bylo i w koszyku z torebkami byly wlansie kuferki. TO co piszecie, o wyścigu to leże i wkiczę, w zeszłym roku widizałam taki szął na karpie w realu, toć to prawie to samo tylko na torebki emotka

to ja się pisze na taki kuferek jak będziesz w lidlu emotka
0 0

monikar

#5750017 Napisano: 06.10.2013 14:49:00
Wkurza mnie brak weny konkursowej...Już trzeci dzień siedzę nad konkursem Vanish w C4 i nic konkretnego nie potrafię wymyślić... emotka
0 0

wanderlust

#5750045 Napisano: 06.10.2013 16:37:18
Zapomniałem o Leonie w Tesco, przepadły 3 paragony a jeszcze chciałem dziś dokupić emotka
0 0

trojan

#5750046 Napisano: 06.10.2013 16:40:15
rosik93 napisał(a):

Zapomniałem o Leonie w Tesco, przepadły 3 paragony a jeszcze chciałem dziś dokupić emotka

konkurs do 9.10.2013. emotka
0 0

Gość: asiasia

#5750047 Napisano: 06.10.2013 16:42:01
rosik93 napisał(a):

Konkurs trwa do 9 października więc spokojnie
0 0

wanderlust

#5750058 Napisano: 06.10.2013 17:36:01
asiasia napisał(a):

Konkurs trwa do 9 października więc spokojnie

A faktycznie, ale ze mnie gapa emotka Wrzucili do zakończonych i nie zauważyłem daty.
0 0

Gość: kubatbg

#5750111 Napisano: 06.10.2013 19:45:55
http://www.youtub.../watch?v=G1ncr1b44NA
Ogromnie emotka mnie to że do naszej policji przyjmują w hurtowych ilościach ludzi
a)niewykształconych
b)niekompetentnych
c)niezrównoważonych psychicznie
d)kompletnych idiotów którzy myślą że oznaka daje im super-moc podan-ludzia którego już prawo nie dotyczy ....

ludzie w jakim świecie będą żyły nasze dzieci jak te poczwary z zwykłych krawężników kiedyś z biegiem czasu awansują na komendantów ... emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5750144 Napisano: 06.10.2013 20:57:57
kubatbg napisał(a):

Ogromnie emotka mnie to że do naszej policji przyjmują w hurtowych ilościach ludzi
a)niewykształconych
b)niekompetentnych
d)kompletnych idiotów którzy myślą że oznaka daje im super-moc podan-ludzia którego już prawo nie dotyczy ....

ludzie w jakim świecie będą żyły nasze dzieci jak te poczwary z zwykłych krawężników kiedyś z biegiem czasu awansują na komendantów ... emotka emotka emotka emotka

ludzie nie walczą o swoje, kładą lagę na wielu rzeczach, odwracają głowę od ważnych rzeczy nie interesują się tym co dzieje się w naszym kraju, a należy pokazywać palcem złe zachowania, wyśmiewać głupotę, tępić debilizm i niesprawiedliwość, nauczyć się walczyć o swoje prawa i je egzekwować...przykładów można szukać wszędzie, niemiła Pani w urzędzie? ta siksa siedzi tam za nasze podatki, lekarz, który nie che wypisać skierowania na specjalistyczne badania? tego idiotę też utrzymujemy...a rząd? skoro ich wybraliśmy, możemy ich także odwołać...oni też pracują za nasze....uwielbiam oglądać na youtube filmiki z gościem co jeździ po Polsce i walczy ze strażą miejską i foto radarami... takich ludzi w Polsce nam trzeba, a nie strusi, co wsadzają głowę w piasek i mają wszystko gdzieś...
0 0

dolly

#5750151 Napisano: 06.10.2013 21:15:01
koza.k90 napisał(a):

dolly napisał(a):

to ja się pisze na taki kuferek jak będziesz w lidlu emotka

osz kurczę, czemu na pw nie pisałaś? zajrzę jutro rano i dam CI znać, czy jeszcze są

ziolko napisał(a):

hehe, mnie to śmieszy, bo jak dla mnie to strach przed wymianą zdań.
0 0

Gość: kubatbg

#5750197 Napisano: 06.10.2013 23:20:42
polarniczka napisał(a):

kubatbg napisał(a):

a)niewykształconych
b)niekompetentnych

ludzie nie walczą o swoje, kładą lagę na wielu rzeczach, odwracają głowę od ważnych rzeczy nie interesują się tym co dzieje się w naszym kraju, a należy pokazywać palcem złe zachowania, wyśmiewać głupotę, tępić debilizm i niesprawiedliwość, nauczyć się walczyć o swoje prawa i je egzekwować...przykładów można szukać wszędzie, niemiła Pani w urzędzie? ta siksa siedzi tam za nasze podatki, lekarz, który nie che wypisać skierowania na specjalistyczne badania? tego idiotę też utrzymujemy...a rząd? skoro ich wybraliśmy, możemy ich także odwołać...oni też pracują za nasze....uwielbiam oglądać na youtube filmiki z gościem co jeździ po Polsce i walczy ze strażą miejską i foto radarami... takich ludzi w Polsce nam trzeba, a nie strusi, co wsadzają głowę w piasek i mają wszystko gdzieś...

Takiego myślenia nam Polakom barakuje !!! dziękuje ze dajesz mi poczucie ze może jednak sa jeszcze ludzie a nie same parapety (i to pisze ja .....dostający jednak wypłatę z podtków:P)

mi w głowie sie nie miesci ze ten facio o ktorym piszesz
ma w sadach kilkanascie rozpraw o uwaga "nękanie i stal-king" pracowników straży miejskiej... oczywiscie koszty rozpraw które notorycznie straż miejska przegrywa ida z naszych NASZYCH pieniędzy !!!!
0 0