Wkurza mnie...

mia

#5776601 Napisano: 20.11.2013 14:28:22
masza napisał(a):

nie mogę zmienić PINU w karcie Rexa , wpisuję wszystko prawidłowo emotka czy ktoś tez tak ma?

A mnie wkurza, że nie mam tej karty...
Czy ktoś jeszcze czeka oprócz mnie na nią? emotka
0 0

masza

#5776603 Napisano: 20.11.2013 14:29:24
gosia16 napisał(a):

masza napisał(a):

nie mogę zmienić PINU w karcie Rexa , wpisuję wszystko prawidłowo emotka czy ktoś tez tak ma?

a ta karta jest już aktywna?

ponoć KAKI sie udało
0 0

inka113

#5776608 Napisano: 20.11.2013 14:31:53
mia napisał(a):

masza napisał(a):

Ja jeszcze nie dostalam
0 0

rafal100

#5776620 Napisano: 20.11.2013 14:35:57
eciepecie napisał(a):

mia napisał(a):

masza napisał(a):

Kurier dzwonił godzinę temu, że jedzie, ale jeszcze nie dojechał.... emotka więc w zasadzie też jeszcze nie mam emotka

wkurza mnie ze do mnie nikt nie dzwonił i nic nie mam emotka ale wczoraj dostałam smsa, że powiadomią w ciągu kilka dni o jej doładowaniu czy coś takiego
już dotarła
0 0

masza

#5776623 Napisano: 20.11.2013 14:38:00
masza napisał(a):

gosia16 napisał(a):

masza napisał(a):

a ta karta jest już aktywna?

ponoć KAKI sie udało

Uff, nieaktywna jest i dlatego emotka
0 0

Gość: jua

#5776624 Napisano: 20.11.2013 14:38:20
Fajnie, że 3 konkursy na 50 dni. Pomysł całkiem rozsądny, z 30 rzeczywiście była przesada. Ja osobiście nie znam nikogo z forum, więc proszę mnie o stronniczość nie osądzać, ale osobom z długim stażem i ogólnie rzeczowo udzielającym się indywidualnie przyznawałabym dostęp do wszystkiego. Niektórzy na prawdę nie posługują się wyszukiwarką z taką biegłością jak młodzi, a nie czytają blogów, nie siedzą na fejsbukach. Konkursy w hipermarketach ciężko zgłosić, każdy o nich wie, więc są bardzo szybko dodawane. Szkoda stracić takich użytkowników, weźcie to pod uwagę emotka
0 0

marionzzz

#5776627 Napisano: 20.11.2013 14:39:21
mia napisał(a):

turli napisał(a):

Dla mnie jest najważniejsze żeby nie mogli nic komentować tacy hejterzy jak ten gosć ostatnio co ,,wchodzi tu tylko po to żeby się pośmiać ze znajomymi,, emotka nicku nie pamiętam.
Choć tacy też moga przcież dodac 3 konki..

Dlatego moim zdaniem dodatkowo powinien być spełniony warunek stażu na forum. emotka
Jakieś minimum - choćby 3 miesiące.

Jak znajdę czas, to będę gnębić o to władzę. emotka

nie mam nic przeciwko różnym blokadom ale np przy wątku teraz taka blokada jest chyba zupełnie bez sensu -mam konkurs który chciałam na szybko wrzucić i...zonk! nie mogę bo muszę najpierw wrzucić trzy konki,czego w tym momencie nie jestem w stanie zrobić!! kto traci? konkursowicz! bo zamiast wrzucic szybko konk w topik "teraz"nie mogę bo mam zablokowany dostęp! i trochę to bez sensu się zrobiło bo takich osób jak ja jest więcej, chciałyby się szybko podzielić fajnym szybkim konkiem i nie mogą...i inni z tego nie skorzystają... do przemyślenia dla adminów emotka pozdrawiam

ps. i może jakieś ulgi dla forumowiczów ze stażem,którzy jakby nie było to forum też tworzą...
0 0

pionas

#5776634 Napisano: 20.11.2013 14:50:16
0 0

darog

#5776644 Napisano: 20.11.2013 15:01:18
3 konkursy dodane i ...dalej nie mogę wleźć np. na Tesco
0 0

kalisto1986

#5776650 Napisano: 20.11.2013 15:05:35
darog napisał(a):

nie a ich jeszcze w bazie, musisz poczekać emotka to nie jest tak, że wrzucasz konkurs i system go dodaje, tylko to robi się ręcznie. Od wczoraj te kilkaset konkursów sprawdza, zatwierdza itp pionas - pewnie las podziękowań słyszy za to ...
0 0

anta

#5776653 Napisano: 20.11.2013 15:06:43
darog napisał(a):

bo jeszcze pewnie nie zostały dodane do bazy
0 0

mia

#5776672 Napisano: 20.11.2013 15:25:45
rafal100 napisał(a):

mia napisał(a):

masza napisał(a):

a do mnie nikt nie dzwonił i nic nie mam emotka ale wczoraj dostałam smsa, że powiadomią w ciągu kilka dni o jej doładowaniu czy coś takiego

Ale ja nawet smsa nie mam żadnego... emotka
0 0

darog

#5776673 Napisano: 20.11.2013 15:25:51
kalisto1986 napisał(a):

darog napisał(a):

nie a ich jeszcze w bazie, musisz poczekać emotka to nie jest tak, że wrzucasz konkurs i system go dodaje, tylko to robi się ręcznie. Od wczoraj te kilkaset konkursów sprawdza, zatwierdza itp pionas - pewnie las podziękowań słyszy za to ...

aha emotka dzięki za info emotka
0 0

rkvi

#5776682 Napisano: 20.11.2013 15:34:02
79magda napisał(a):

rkvi napisał(a):

Wlasnie te tematy mnie interesują emotka emotka i wkurza mnie, aby korzystać z forum trzeba zasilać bazę.

Mnie też wkurza, że jak chcę wyjąć coś z lodówki, muszę do niej najpierw to coś włożyć! emotka

Nie rozumiem jak to się ma do mojego wpisu? Nie wyjmuję nic z bazy, tylko z forum, a tam czasami " włożę" jakiś wpis, więc o co chodzi? emotka
0 0

ziolko

#5776711 Napisano: 20.11.2013 16:08:13
anta napisał(a):

darog napisał(a):

pionas będzie później, więc jeśli inni admini nie wrzucą konkursów, to poczeka na niego
0 0

Gość: barcza

#5776714 Napisano: 20.11.2013 16:09:25
marionzzz napisał(a):

mia napisał(a):

turli napisał(a):

Dla mnie jest najważniejsze żeby nie mogli nic komentować tacy hejterzy jak ten gosć ostatnio co ,,wchodzi tu tylko po to żeby się pośmiać ze znajomymi,, emotka nicku nie pamiętam.
Choć tacy też moga przcież dodac 3 konki..

Dlatego moim zdaniem dodatkowo powinien być spełniony warunek stażu na forum. emotka
Jakieś minimum - choćby 3 miesiące.

jak dla mnie smieszne na forum od 2006 roku i nie mogę wchodzić na tesco itp. ja jestem do pozna w pracy więc już sklepowe konki dodane i co zakaz- może dać zakaz za staż mały jeżeli wchodzimy na forum to chyba nabijamy wyświetlenia stron to nie starczy
Jak znajdę czas, to będę gnębić o to władzę. emotka

nie mam nic przeciwko różnym blokadom ale np przy wątku teraz taka blokada jest chyba zupełnie bez sensu -mam konkurs który chciałam na szybko wrzucić i...zonk! nie mogę bo muszę najpierw wrzucić trzy konki,czego w tym momencie nie jestem w stanie zrobić!! kto traci? konkursowicz! bo zamiast wrzucic szybko konk w topik "teraz"nie mogę bo mam zablokowany dostęp! i trochę to bez sensu się zrobiło bo takich osób jak ja jest więcej, chciałyby się szybko podzielić fajnym szybkim konkiem i nie mogą...i inni z tego nie skorzystają... do przemyślenia dla adminów emotka pozdrawiam

ps. i może jakieś ulgi dla forumowiczów ze stażem,którzy jakby nie było to forum też tworzą...

emotka
0 0

jola_asia

#5776747 Napisano: 20.11.2013 16:56:53
ziolko napisał(a):

anta napisał(a):

darog napisał(a):

pionas będzie później, więc jeśli inni admini nie wrzucą konkursów, to poczeka na niego

ja dodałam 3 a mam tylko 1 dodany emotka
0 0

evita

#5776754 Napisano: 20.11.2013 17:02:27
Wczoraj wybył mi jeden już zaakceptowany konkurs, dzisiaj po osiągnięciu 3 zniknął kolejny. Od dwóch godzin jak młotek szukam konkursów, potem je wpisuję, żeby na koniec dowiedzieć się, ze jest już w bazie. Mój błąd, ze nie sprawdzam czy czasem go już nie ma.

Nie wiem gdzie już szukać, jak ktoś ma pomysł to poproszę.
0 0

Gość: gracet

#5776782 Napisano: 20.11.2013 18:00:08
evita napisał(a):

Wczoraj wybył mi jeden już zaakceptowany konkurs, dzisiaj po osiągnięciu 3 zniknął kolejny. Od dwóch godzin jak młotek szukam konkursów, potem je wpisuję, żeby na koniec dowiedzieć się, ze jest już w bazie. Mój błąd, ze nie sprawdzam czy czasem go już nie ma.

Nie wiem gdzie już szukać, jak ktoś ma pomysł to poproszę.

a ja sprawdzam, szukam, wpisuję a i tak potem okazuje się, że jest już w bazie emotka
50 minut nie moje a dziś dodanych konkursów: 1
0 0

Gość: plocia

#5776793 Napisano: 20.11.2013 18:12:11
Jak każdy będzie dodawał co chwila konkurs by se odblokować zablokowane wątki to admini nie wydolą w zatwierdzaniu konkursów i kto na tym traci ?? I admini bo będą zawaleni robotą i konkursowicze którzy chcą grać, dodają i ...się wściekają bo nic nie wychodzi.
Paranoja emotka
0 0