Wkurza mnie...

siatka

#5776937 Napisano: 20.11.2013 21:51:54
kamcia napisał(a):

dodałam dzisiaj 3 konkursy, dostałam dostęp do wszystkich wątkow, wchodzę teraz a tu 1 konkurs emotka i znowu blokada dlaczego???????????

ja też tak miałam
0 0

rifle77

#5776949 Napisano: 20.11.2013 22:05:58
ejulek59 napisał(a):

rifle77 napisał(a):

mimbla napisał(a):

usiłuję dodać lokalny konkurs a tu info, że " Mamy już zgłoszenie o podanym linku" . Sprawdzam bazę - nic takiego nie ma !!!!!

http://www.mmwroc...s-club?category=news

Normalnie jestem tu od 2004 i chyba czas się wynieść! emotka
Najpierw założony w pierwszej wersji forum top mojego autorstwa - "moje dzisiejsze wygrane" po zmianach został przypisany adminom - o czym nawet nie pisnęłam słowem, a teraz takie głupoty z tymi dodawanymi konkursami.

W dzisiejszych czasach gdzie każdy chce ściągnąć na swoją stronę jak najwięcej osób wy robicie całkowicie na odwrót emotka emotka Jestem tu od wielu lat ale pierwszy raz widzę tak niemiła niespodziankę z waszej strony. Wg. mnie jest to początek końca e-konkursów i jest mi z tego powodu strasznie przykro emotka

Tak bardzo narzekacie a w ciągu 2 dni dodano ponad 600 konkursów emotka Sąsiadka szczęśliwa bo dziś wygrała 3 nagrody a nigdy nic nie trafiała. Poza tym jakoś nie widać, żeby ludziom zależało na opuszczeniu tej strony a jednak wciąż słychać ględzenie. Chwyćcie się lepiej roboty a nie stękajcie. Podziwiam adminów za tą decyzję emotka

A ja podziwiam osobę która dodała "0" (ZERO) konkursów za wypowiadanie się w tym temacie. I jeżeli ktoś ma się wziąc do roboty to chyba piszesz os sobie. WKURZA mnie to emotka
0 0

zaczytana-pola

#5776950 Napisano: 20.11.2013 22:06:39
Prawda jest taka, że jest tylko garstka osób, które narzekają. pozostali spokojnie wyszukali te 3 konkursy, dodali i jest OK. Czy to naprawdę taki ogromny problem?
0 0

anta

#5776954 Napisano: 20.11.2013 22:14:11
miałam 12 dodanych konkursów, a teraz 11, a jak wejde głębiej to mam 10 - o co tu chodzi?
0 0

Gość: jackk76

#5776955 Napisano: 20.11.2013 22:14:52
Wkurza mnie, że to forum robi się coraz bardziej dziwne. Dostaje się karniaki bez powodu, nawet nie odpisuje się na wyjaśnienia. Do tego zmiana z tymi 3 konkursami. Aż strach jutro tu zajrzeć. Moja propozycja - Może wprowadźcie jeszcze opłaty.
0 0

rifle77

#5776956 Napisano: 20.11.2013 22:17:37
ejulek59 napisał(a):

rifle77 napisał(a):

ejulek59 napisał(a):

rifle77 napisał(a):

mimbla napisał(a):

usiłuję dodać lokalny konkurs a tu info, że " Mamy już zgłoszenie o podanym linku" . Sprawdzam bazę - nic takiego nie ma !!!!!

Najpierw założony w pierwszej wersji forum top mojego autorstwa - "moje dzisiejsze wygrane" po zmianach został przypisany adminom - o czym nawet nie pisnęłam słowem, a teraz takie głupoty z tymi dodawanymi konkursami.

W dzisiejszych czasach gdzie każdy chce ściągnąć na swoją stronę jak najwięcej osób wy robicie całkowicie na odwrót emotka emotka Jestem tu od wielu lat ale pierwszy raz widzę tak niemiła niespodziankę z waszej strony. Wg. mnie jest to początek końca e-konkursów i jest mi z tego powodu strasznie przykro emotka

Tak bardzo narzekacie a w ciągu 2 dni dodano ponad 600 konkursów emotka Sąsiadka szczęśliwa bo dziś wygrała 3 nagrody a nigdy nic nie trafiała. Poza tym jakoś nie widać, żeby ludziom zależało na opuszczeniu tej strony a jednak wciąż słychać ględzenie. Chwyćcie się lepiej roboty a nie stękajcie. Podziwiam adminów za tą decyzję emotka

A ja podziwiam osobę która dodała "0" (ZERO) konkursów za wypowiadanie się w tym temacie. I jeżeli ktoś ma się wziąc do roboty to chyba piszesz os sobie. WKURZA mnie to emotka

Żona dodaje tu tak wiele konkursów, że limit przekroczyła wielokrotnie. Ja tu siadłem dzisiaj dla relaksu a tylko mnie zdołowało to Wasze ciągłe narzekanie. Prawie 300 osób potrafiło osłodzić innym grającym życie jednak jak zwykle musiało się znaleźć sporo dziegciu emotka

To bądź taki jak żona i dopiero się wypowiadaj. Bo skoro sam nie dodajesz to też zaliczasz się do tego "dziegciu" o którym piszesz.
0 0

tereniagno

#5776957 Napisano: 20.11.2013 22:19:50
mimbla napisał(a):

Dziś zgłosiłam ten link emotka
0 0

zaczytana-pola

#5776958 Napisano: 20.11.2013 22:21:14
rifle77, a czy nie lepiej odpalić google i zamiast narzekać i marudzić, to wyszukać 3 konkursiki, wrzucić do bazy i po sprawie? emotka
0 0

rifle77

#5776964 Napisano: 20.11.2013 22:27:54
zaczytana-pola napisał(a):

rifle77, a czy nie lepiej odpalić google i zamiast narzekać i marudzić, to wyszukać 3 konkursiki, wrzucić do bazy i po sprawie? emotka

Tak też robię - bo to nie jest problem tak jak piszesz. Tylko uważam że to nie jest dobry pomysł bo wiele osób poprostu korzysta z tego forum. Nie zawsze ilość dodanych konkursów świadczy o zaangażowaniu osoby.
0 0

barszcz

#5776965 Napisano: 20.11.2013 22:28:33
Wkurza mnie,że przez paskudną pogodę,nie potrafię myśleć o świętach,upominkach i takich tam fajnych rzeczach emotka
0 0

Gość: jackk76

#5776967 Napisano: 20.11.2013 22:28:36
Można było chociaż dla użytkowników z większym stażem wprowadzić okres powiedzmy miesiąca na dodanie konkursów, a tu wchodzisz na forum i emotka
0 0

anta

#5776968 Napisano: 20.11.2013 22:28:38

dokładnie tak

znalazłam konkurs którego nie ma w bazie i wysłałam na PW osobie która ma 0 dodanych /i płacze na forum/, a ona olała mnie, a jest na forum
czy warto pomagac?
0 0

zaczytana-pola

#5776969 Napisano: 20.11.2013 22:30:45
rifle77 napisał(a):

Tak też robię - bo to nie jest problem tak jak piszesz. Tylko uważam że to nie jest dobry pomysł bo wiele osób poprostu korzysta z tego forum. Nie zawsze ilość dodanych konkursów świadczy o zaangażowaniu osoby.

Ale tu w istocie nie chodzi o to, żeby zwiększyć ilość dodanych konkursów. To kwestia pośrednia. Blokada związana jest z tym, żeby ograniczyć przynajmniej w jakimś stopniu dostęp do NIEKTÓRYCH działów osobom "z zewnątrz".
0 0

rifle77

#5776971 Napisano: 20.11.2013 22:31:58

rifle77 napisał(a):

Ale tu w istocie nie chodzi o to, żeby zwiększyć ilość dodanych konkursów. To kwestia pośrednia. Blokada związana jest z tym, żeby ograniczyć przynajmniej w jakimś stopniu dostęp do NIEKTÓRYCH działów osobom "z zewnątrz".

Ale w tej chwili ograniczenie jest dla osób i z zewnątrz jak i tych którzy są na forum od wielu lat.
0 0

Gość: size

#5776973 Napisano: 20.11.2013 22:33:32
barszcz napisał(a):

Wkurza mnie,że przez paskudną pogodę,nie potrafię myśleć o świętach,upominkach i takich tam fajnych rzeczach emotka

Barszczyku kochany, jak Cię miło widzieć z nami emotka

PS Standardowo, jak to w listopadzie, wkurzają mnie przeklęte krety emotka
0 0

zaczytana-pola

#5776975 Napisano: 20.11.2013 22:35:02
rifle77 napisał(a):

rifle77 napisał(a):

Ale w tej chwili ograniczenie jest dla osób i z zewnątrz jak i tych którzy są na forum od wielu lat.

Dlatego należy dodać 3 konkursy, żeby to odblokować. Komuś, kto będzie chciał wejść na chwilę albo wyszukać wątek w google, nic nie wyskoczy.
0 0

kamcia

#5776977 Napisano: 20.11.2013 22:39:01
siatka napisał(a):

kamcia napisał(a):

dodałam dzisiaj 3 konkursy, dostałam dostęp do wszystkich wątkow, wchodzę teraz a tu 1 konkurs emotka i znowu blokada dlaczego???????????

ja też tak miałam

Czy może ktoś mi wyjaśnić co zrobiłam nie tak?
0 0

kalisto1986

#5776980 Napisano: 20.11.2013 22:41:07
anta napisał(a):

dokładnie tak

znalazłam konkurs którego nie ma w bazie i wysłałam na PW osobie która ma 0 dodanych /i płacze na forum/, a ona olała mnie, a jest na forum
czy warto pomagac?

nie warto, też dzisiaj próbowałam, odezwała się tylko garstka emotka
0 0

evita

#5776981 Napisano: 20.11.2013 22:42:14
kamcia napisał(a):

siatka napisał(a):

kamcia napisał(a):

ja też tak miałam

Czy może ktoś mi wyjaśnić co zrobiłam nie tak?

Prawdopodobnie ktoś zgłosił konkurs przed Tobą - Twoja propozycja konkursu została więc odrzucona. Czy się mylę?

Też miałam więcej ale spadło.
0 0

anta

#5776982 Napisano: 20.11.2013 22:42:59
a miałam dobre chęci .....

i tak zle i tak nie dobrze....
0 0