Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: rafi323raf
e-konkursy to też baza konkursów, to raczej admini nie będą niezadowoleni z tego, że są nimi zawaleni.
a blokada dobra, jeszcze jak tylko 3 konkursy na 50 dni to rzeczywiście nie jest to problem. A przynajmniej różnym trollom i może agencjom nie będzie się chciało dodawać
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: gracet
po uzyskaniu informacji od przemiłej zdolnejbestii jak szybko znaleźć konkurs w bazie, ZMIENIAM ZDANIE!
3 konkursy na 50 dni to nie jest to problem, a konkursów w bazie mamy dzięki temu do wyboru, do koloru
siatka
Postów 137
Data rejestracji 08.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
rifle77
Postów 366
Data rejestracji 10.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Tylko ciekawe ile z tej dużej ilości będzie dobrej jakości
Zwrot pieniędzy za zakupy: https://www.plane...l/rejestracja/23761/
https://www.tipli.pl/p/243786
Gość: gracet
jeden szuka z górnej półki a inny łatwizny, jeden potrzebuje samochodu innemu wystarczy kubek... dla każdego coś dobrego
Gość: dorotawysocka
Gość: marielu
Mary <- troll
Gość: koza.k90
żebyś się nie pomylił
wystarczy, że taka agencja założy anonimowe konto i będzie dodawała swoje konkursy
kto jej zabroni
jola29k
Postów 2305
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
radosna
Postów 2443
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Weszłam sobie na konkursy dzisiaj dodane i jak zobaczyłam tę przepastną listę konkursów dzisiaj dodanych, to mnie skręca ze śmiechu, tarzam się niemalże po podłodze i nie mogę się opanować
Jestem radosna jak wiosna!
anta
Postów 271
Data rejestracji 03.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o matko, aż oplułam komputer ze śmiechu
mimbla
Postów 279
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ciekawe jak długo będzie się czekać na dodanie przed adminów konkursu do bazy?!
Szkoda tylko, że wcześniej nie sprawdzano skrupulatnie czy dodany konkurs był już w bazie, bo niejednokrotnie ten sam konkurs pojawiał się w bazie w 2 czy 3 wersjach - bo byl inaczej nazwany przez dodających.
I dlaczego z dodanych konkursów 2 czy 3 - widnieje u mnie tylko 1!!!!!
mia
Postów 17548
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Ja tam na wszelki wypadek w ogóle nawet nie zaglądam! Jeszcze mi monitor pęknie.
Ograniczam się dziś tylko i wyłącznie do konkursów kończących się. Wystarczy mi do szczęścia i tak.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
anta
Postów 271
Data rejestracji 03.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo pewnie jeszcze nie zostały dodane do bazy przez odpowiednie osoby
mimbla
Postów 279
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Evika miałam na myśli, że zresetowało mi to co miałam dodane wcześniej!!!!!
kamcia
Postów 357
Data rejestracji 23.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mimbla
Postów 279
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.mmwroc...s-club?category=news
Normalnie jestem tu od 2004 i chyba czas się wynieść!
Najpierw założony w pierwszej wersji forum top mojego autorstwa - "moje dzisiejsze wygrane" po zmianach został przypisany adminom - o czym nawet nie pisnęłam słowem, a teraz takie głupoty z tymi dodawanymi konkursami.
ankasss
Postów 1231
Data rejestracji 12.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzisiaj mam taki dzień że trudno mnie rozśmieszyć, bo jestem wkurzona na wszystko i wszystkich ale jak sprawdziłam konkursy dzisiaj dodane to zwariowałam
Gość: zibek
... ale dokąd?
rifle77
Postów 366
Data rejestracji 10.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
W dzisiejszych czasach gdzie każdy chce ściągnąć na swoją stronę jak najwięcej osób wy robicie całkowicie na odwrót