Wkurza mnie...

Gość: rafi323raf

#5776796 Napisano: 20.11.2013 18:19:14
plocia napisał(a):

Jak każdy będzie dodawał co chwila konkurs by se odblokować zablokowane wątki to admini nie wydolą w zatwierdzaniu konkursów i kto na tym traci ?? I admini bo będą zawaleni robotą i konkursowicze którzy chcą grać, dodają i ...się wściekają bo nic nie wychodzi.
Paranoja emotka

e-konkursy to też baza konkursów, to raczej admini nie będą niezadowoleni z tego, że są nimi zawaleni.

a blokada dobra, jeszcze jak tylko 3 konkursy na 50 dni to rzeczywiście nie jest to problem. A przynajmniej różnym trollom i może agencjom nie będzie się chciało dodawać emotka
0 0

Gość: gracet

#5776797 Napisano: 20.11.2013 18:25:40
gracet napisał(a):

a ja sprawdzam, szukam, wpisuję a i tak potem okazuje się, że jest już w bazie emotka
50 minut nie moje a dziś dodanych konkursów: 1

po uzyskaniu informacji od przemiłej zdolnejbestii jak szybko znaleźć konkurs w bazie, ZMIENIAM ZDANIE!
3 konkursy na 50 dni to nie jest to problem, a konkursów w bazie mamy dzięki temu do wyboru, do koloru
0 0

siatka

#5776800 Napisano: 20.11.2013 18:27:33
jak to jest miałam 3 dodane konkursy przez kilka godzin a teraz znów mam 1
0 0

rifle77

#5776802 Napisano: 20.11.2013 18:30:55
gracet napisał(a):

gracet napisał(a):

a ja sprawdzam, szukam, wpisuję a i tak potem okazuje się, że jest już w bazie emotka

po uzyskaniu informacji od przemiłej zdolnejbestii jak szybko znaleźć konkurs w bazie, ZMIENIAM ZDANIE!
3 konkursy na 50 dni to nie jest to problem, a konkursów w bazie mamy dzięki temu do wyboru, do koloru

Tylko ciekawe ile z tej dużej ilości będzie dobrej jakości emotka
0 0

Gość: gracet

#5776806 Napisano: 20.11.2013 18:43:43
rifle77 napisał(a):

gracet napisał(a):

gracet napisał(a):

Tylko ciekawe ile z tej dużej ilości będzie dobrej jakości emotka

jeden szuka z górnej półki a inny łatwizny, jeden potrzebuje samochodu innemu wystarczy kubek... dla każdego coś dobrego
0 0

Gość: dorotawysocka

#5776808 Napisano: 20.11.2013 18:44:14
nie o jakość tu chodzi
0 0

Gość: marielu

#5776814 Napisano: 20.11.2013 18:54:16
rafi323raf napisał(a):

(...) A przynajmniej różnym trollom i może agencjom nie będzie się chciało dodawać emotka

Mary <- troll emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5776866 Napisano: 20.11.2013 20:21:49
rafi323raf napisał(a):

plocia napisał(a):

Jak każdy będzie dodawał co chwila konkurs by se odblokować zablokowane wątki to admini nie wydolą w zatwierdzaniu konkursów i kto na tym traci ?? I admini bo będą zawaleni robotą i konkursowicze którzy chcą grać, dodają i ...się wściekają bo nic nie wychodzi.
Paranoja emotka

e-konkursy to też baza konkursów, to raczej admini nie będą niezadowoleni z tego, że są nimi zawaleni.

a blokada dobra, jeszcze jak tylko 3 konkursy na 50 dni to rzeczywiście nie jest to problem. A przynajmniej różnym trollom i może agencjom nie będzie się chciało dodawać emotka

żebyś się nie pomylił

wystarczy, że taka agencja założy anonimowe konto i będzie dodawała swoje konkursy

kto jej zabroni emotka emotka
0 0

jola29k

#5776868 Napisano: 20.11.2013 20:23:49
wszystko mnie wkurza emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

radosna

#5776869 Napisano: 20.11.2013 20:26:00
Wkurza mnie głupawka, która dopadła mnie 15 minut temu emotka
Weszłam sobie na konkursy dzisiaj dodane i jak zobaczyłam tę przepastną listę konkursów dzisiaj dodanych, to mnie skręca ze śmiechu, tarzam się niemalże po podłodze i nie mogę się opanować emotka
0 0

anta

#5776892 Napisano: 20.11.2013 20:54:24
radosna napisał(a):

Weszłam sobie na konkursy dzisiaj dodane i jak zobaczyłam tę przepastną listę konkursów dzisiaj dodanych, to mnie skręca ze śmiechu, tarzam się niemalże po podłodze i nie mogę się opanować emotka

o matko, aż oplułam komputer ze śmiechu

emotka emotka emotka
0 0

mimbla

#5776893 Napisano: 20.11.2013 20:55:15
Wkurza mnie ta zmiana... jak większość forumowiczów.

Ciekawe jak długo będzie się czekać na dodanie przed adminów konkursu do bazy?!
Szkoda tylko, że wcześniej nie sprawdzano skrupulatnie czy dodany konkurs był już w bazie, bo niejednokrotnie ten sam konkurs pojawiał się w bazie w 2 czy 3 wersjach - bo byl inaczej nazwany przez dodających.

I dlaczego z dodanych konkursów 2 czy 3 - widnieje u mnie tylko 1!!!!!
0 0

mia

#5776897 Napisano: 20.11.2013 20:58:15
radosna napisał(a):

Ja tam na wszelki wypadek w ogóle nawet nie zaglądam! Jeszcze mi monitor pęknie. emotka
Ograniczam się dziś tylko i wyłącznie do konkursów kończących się. Wystarczy mi do szczęścia i tak. emotka
0 0

anta

#5776899 Napisano: 20.11.2013 20:58:39
mimbla napisał(a):

Szkoda tylko, że wcześniej nie sprawdzano skrupulatnie czy dodany konkurs był już w bazie, bo niejednokrotnie ten sam konkurs pojawiał się w bazie w 2 czy 3 wersjach - bo byl inaczej nazwany przez dodających.

bo pewnie jeszcze nie zostały dodane do bazy przez odpowiednie osoby
0 0

mimbla

#5776906 Napisano: 20.11.2013 21:06:07
anta napisał(a):

mimbla napisał(a):

bo pewnie jeszcze nie zostały dodane do bazy przez odpowiednie osoby

Evika miałam na myśli, że zresetowało mi to co miałam dodane wcześniej!!!!!
0 0

kamcia

#5776909 Napisano: 20.11.2013 21:12:19
dodałam dzisiaj 3 konkursy, dostałam dostęp do wszystkich wątkow, wchodzę teraz a tu 1 konkurs emotka i znowu blokada dlaczego???????????
0 0

mimbla

#5776916 Napisano: 20.11.2013 21:23:16
usiłuję dodać lokalny konkurs a tu info, że " Mamy już zgłoszenie o podanym linku" . Sprawdzam bazę - nic takiego nie ma !!!!!

http://www.mmwroc...s-club?category=news

Normalnie jestem tu od 2004 i chyba czas się wynieść! emotka
Najpierw założony w pierwszej wersji forum top mojego autorstwa - "moje dzisiejsze wygrane" po zmianach został przypisany adminom - o czym nawet nie pisnęłam słowem, a teraz takie głupoty z tymi dodawanymi konkursami.

0 0

ankasss

#5776921 Napisano: 20.11.2013 21:31:55
anta napisał(a):

radosna napisał(a):

o matko, aż oplułam komputer ze śmiechu

emotka emotka emotka

dzisiaj mam taki dzień że trudno mnie rozśmieszyć, bo jestem wkurzona na wszystko i wszystkich ale jak sprawdziłam konkursy dzisiaj dodane to zwariowałam emotka hahah
0 0

Gość: zibek

#5776924 Napisano: 20.11.2013 21:35:18
mimbla napisał(a):

usiłuję dodać lokalny konkurs a tu info, że " Mamy już zgłoszenie o podanym linku" . Sprawdzam bazę - nic takiego nie ma !!!!!

Najpierw założony w pierwszej wersji forum top mojego autorstwa - "moje dzisiejsze wygrane" po zmianach został przypisany adminom - o czym nawet nie pisnęłam słowem, a teraz takie głupoty z tymi dodawanymi konkursami.

... ale dokąd? emotka
0 0

rifle77

#5776930 Napisano: 20.11.2013 21:45:28
mimbla napisał(a):

W dzisiejszych czasach gdzie każdy chce ściągnąć na swoją stronę jak najwięcej osób wy robicie całkowicie na odwrót emotka emotka Jestem tu od wielu lat ale pierwszy raz widzę tak niemiła niespodziankę z waszej strony. Wg. mnie jest to początek końca e-konkursów i jest mi z tego powodu strasznie przykro emotka
0 0