Wkurza mnie...

bloomcia

#5776497 Napisano: 20.11.2013 13:05:59
monika124 napisał(a):

Napiszę po raz ostatni.
Czy komukolwiek spośród osób, którym przeszkadza blokada wpadło do głowy, że to co zrobił pionas to ukłon w stronę osób, które od lat współtworzą bazę danych dając od siebie zdecydowanie więcej niż wymagane teraz trzy konkursy miesięcznie(oni nie zauważyliby nawet blokady)
Czy ktokolwiek z Was kiedykolwiek podziękował konkretnej osobie za to, że dodała do bazy konkurs, w którym wygraliście?
Wkurza mnie chrzanienie - nie biorę udziału, siedzę tylko na forum, tylko podczytuję itp. Konkursów w necie jest od groma i ciut, ale to już zostało napisane.
Wkurza mnie również branie zmian zbyt osobiście. Teksty typu żegnam się na zawsze. Nie ma zmian, które odpowiadałyby wszystkim w stu procentach.
Jestem na forum długo, bardzo długo. Od czasu mojej rejestracji forum zmieniało się kilka razy. Pewne zmiany przypadły mi do gustu inne nie. Rzucać się z balkonu z tego powodu nie zamierzałam. Po prostu podobnie jak część starszych forumowiczów przestałam pisać na forum czerpiąc z tego przyjemność, bo hejterzy i awanturnicy pojawiali się w praktycznie każdym wątku.

Nie mam problemu z dostępem do żadnego tematu. Dlaczego? Ponieważ od lat dodaję konkursy regularnie raz mniej raz więcej.
Zastanówcie się więc o co Wam chodzi? Korzystanie z pracy innych ok, ale dodanie czegoś od siebie to skandal. Przecież Wy nie korzystacie, Wy nie gracie. Jesteście tu czysto towarzysko.Z tego co wiem, tematy ogólne są dostępne więc o co halo?
Osobiście ciesze się ze zmiany i uważam, że jest to słuszne posunięcie. Okazało się, że można dodać trzy konkursy i o zgrozo nie zajmuje to tak wiele czasu, że trzeba by zrezygnować z pracy emotka

emotka
0 0

Gość: hittmanka

#5776504 Napisano: 20.11.2013 13:10:47
że chciałam dodać konkurs w "teraz" ale nie mogę wejść do wątku więc konkursu nie będzie emotka emotka
0 0

arabela79

#5776525 Napisano: 20.11.2013 13:31:18
Wkurzam się, ze teraz tyle nowych konkursów na głównej, ze nie nadążam z ich przeglądaniem:)
Nawet promocyjnych nagle więcej niż jedna strona, do tej pory było po parę na dzien,dwa emotka
Inna sprawa, że spada ich jakość.
Wiele wg mnie powinny się znaleźć w grupie lokalne.
Wczoraj też, jak znaczna część forumowiczów, zdenerwowalam się ta nagła zmianą, dziś juz inaczej podchodzę.
I pomyslcie-kolejny plus tej zmiany: jak teraz będzie dużo różnorodnych wygranych w MDW emotka
0 0

Gość: swibek

#5776538 Napisano: 20.11.2013 13:42:56
arabela79 napisał(a):

Wkurzam się, ze teraz tyle nowych konkursów na głównej, ze nie nadążam z ich przeglądaniem:)
Nawet promocyjnych nagle więcej niż jedna strona, do tej pory było po parę na dzien,dwa emotka
Inna sprawa, że spada ich jakość.
Wiele wg mnie powinny się znaleźć w grupie lokalne.
Wczoraj też, jak znaczna część forumowiczów, zdenerwowalam się ta nagła zmianą, dziś juz inaczej podchodzę.
I pomyslcie-kolejny plus tej zmiany: jak teraz będzie dużo różnorodnych wygranych w MDW emotka

emotka gratuluję zdrowego podejścia.. emotka z czasem większość osób to zrozumie i doceni.. w końcu to dla nas wszystkich ma wyjść na dobre.. emotka i już powoli wychodzi emotka
0 0

rkvi

#5776568 Napisano: 20.11.2013 14:03:11
eciepecie napisał(a):

monika124 napisał(a):

Czy komukolwiek spośród osób, którym przeszkadza blokada wpadło do głowy, że to co zrobił pionas to ukłon w stronę osób, które od lat współtworzą bazę danych dając od siebie zdecydowanie więcej niż wymagane teraz trzy konkursy miesięcznie (oni nie zauważyliby nawet blokady)
Czy ktokolwiek z Was kiedykolwiek podziękował konkretnej osobie za to, że dodała do bazy konkurs, w którym wygraliście? (....) Jestem na forum długo, bardzo długo. Od czasu mojej rejestracji forum zmieniało się kilka razy. Pewne zmiany przypadły mi do gustu inne nie. Rzucać się z balkonu z tego powodu nie zamierzałam. Po prostu podobnie jak część starszych forumowiczów przestałam pisać na forum czerpiąc z tego przyjemność, bo hejterzy i awanturnicy pojawiali się w praktycznie każdym wątku.
Nie mam problemu z dostępem do żadnego tematu. Dlaczego? Ponieważ od lat dodaję konkursy regularnie raz mniej raz więcej.
Zastanówcie się więc o co Wam chodzi? Korzystanie z pracy innych ok, ale dodanie czegoś od siebie to skandal. Przecież Wy nie korzystacie, Wy nie gracie. Jesteście tu czysto towarzysko.Z tego co wiem, tematy ogólne są dostępne więc o co halo? (...)

Święte słowa emotka
W ramki i na główną, zaraz obok tego wpisu pionasa: http://e-konkursy...70340/p/71/#p5776182

A jeśli ktoś nie korzysta z bazy, a korzysta z forum? Jeśli o mnie chodzi, to baza może być zablokowana, interesuje mnie tylko forum.
0 0

zaczytana-pola

#5776572 Napisano: 20.11.2013 14:05:13
rkvi napisał(a):

A jeśli ktoś nie korzysta z bazy, a korzysta z forum? Jeśli o mnie chodzi, to baza może być zablokowana, interesuje mnie tylko forum.

Przecież forum nie jest zablokowane emotka Zablokowane są tylko niektóre tematy emotka
0 0

ziolko

#5776577 Napisano: 20.11.2013 14:10:01
WAŻNOŚĆ KONKURSÓW BĘDZIE 50 DNI, A NIE 30

WIĘC 3 KONKURSY NA 50 DNI

info od Pionasa

-------

chyba 3 konkursy na 50 dni, to chyba nie jest wielki problem?? emotka
0 0

Gość: monika124

#5776579 Napisano: 20.11.2013 14:10:25
zaczytana-pola napisał(a):

rkvi napisał(a):

Przecież forum nie jest zablokowane emotka Zablokowane są tylko niektóre tematy emotka

Tematy, w których piszemy o konkursach z bazy, zatem tak czy inaczej z bazy się korzysta
0 0

rkvi

#5776580 Napisano: 20.11.2013 14:12:51
zaczytana-pola napisał(a):

rkvi napisał(a):

Wlasnie te tematy mnie interesują emotka emotka i wkurza mnie, aby korzystać z forum trzeba zasilać bazę.
0 0

Gość: amif

#5776581 Napisano: 20.11.2013 14:13:33
z jednej strony fajne zmiany, ukróci to "pasożytnictwo", ale z drugiej strony już druga godzinę przekopuje się przez nowe konki, a gdzie tu czas na rozwiazywanie, wysyłanie konków, zakupy konkowe ..... emotka
0 0

79magda

#5776582 Napisano: 20.11.2013 14:15:12
rkvi napisał(a):

Wlasnie te tematy mnie interesują emotka emotka i wkurza mnie, aby korzystać z forum trzeba zasilać bazę.

Mnie też wkurza, że jak chcę wyjąć coś z lodówki, muszę do niej najpierw to coś włożyć! emotka
0 0

anta

#5776584 Napisano: 20.11.2013 14:16:09
amif napisał(a):

z jednej strony fajne zmiany, ukróci to "pasożytnictwo", ale z drugiej strony już druga godzinę przekopuje się przez nowe konki, a gdzie tu czas na rozwiazywanie, wysyłanie konków, zakupy konkowe ..... emotka

według Ciebie "ukróci"??
przeciez bez logowania można wejść i zobaczyć jakie są konkursy nie wchodząc na forum
tak samo mozna wejść w "kliknijcie" i tez ma sie konkursy jak na tacy
0 0

turli

#5776587 Napisano: 20.11.2013 14:16:47
ziolko napisał(a):

info od Pionasa

-------

alleluja emotka
0 0

Gość: monika124

#5776588 Napisano: 20.11.2013 14:17:08
ziolko napisał(a):

info od Pionasa

-------

Ło Jezu toż to czysta rozpusta - jakby powiedziała jedna z moich ulubionych ciotek.
emotka emotka emotka
0 0

ciasssteczko

#5776589 Napisano: 20.11.2013 14:17:57
amif napisał(a):

problem z szukaniem nowych i przekopywaniem się przez lawinę dodanych w ciągu ostatnich godzin to chwilowa sytuacja, bo każdy chciał sobie odblokować wątki, potem się to na pewno rozluźni. właśnie dlatego warto było uprzedzić emotka
0 0

masza

#5776592 Napisano: 20.11.2013 14:20:05
nie mogę zmienić PINU w karcie Rexa , wpisuję wszystko prawidłowo emotka czy ktoś tez tak ma?
0 0

turli

#5776593 Napisano: 20.11.2013 14:20:17
Dla mnie jest najważniejsze żeby nie mogli nic komentować tacy hejterzy jak ten gosć ostatnio co ,,wchodzi tu tylko po to żeby się pośmiać ze znajomymi,, emotka nicku nie pamiętam.
Choć tacy też moga przcież dodac 3 konki..
0 0

mia

#5776594 Napisano: 20.11.2013 14:22:28
turli napisał(a):

Dla mnie jest najważniejsze żeby nie mogli nic komentować tacy hejterzy jak ten gosć ostatnio co ,,wchodzi tu tylko po to żeby się pośmiać ze znajomymi,, emotka nicku nie pamiętam.
Choć tacy też moga przcież dodac 3 konki..

Dlatego moim zdaniem dodatkowo powinien być spełniony warunek stażu na forum. emotka
Jakieś minimum - choćby 3 miesiące.

Jak znajdę czas, to będę gnębić o to władzę. emotka
0 0

joan

#5776595 Napisano: 20.11.2013 14:22:33
79magda napisał(a):

Mnie też wkurza, że jak chcę wyjąć coś z lodówki, muszę do niej najpierw to coś włożyć! emotka

Padłam i zwijam się, jak zaskroniec na asfalcie, ale masz świętą rację; aczkolwiek wygodniejsze byłyby lodówki z opcją teleportacji zawartości emotka
0 0

Gość: gosia16

#5776599 Napisano: 20.11.2013 14:25:13
masza napisał(a):

nie mogę zmienić PINU w karcie Rexa , wpisuję wszystko prawidłowo emotka czy ktoś tez tak ma?

a ta karta jest już aktywna?
0 0