Wkurza mnie...

vickichelm

#5782460 Napisano: 29.11.2013 13:28:38
bank ... W nocy zostało mi niesłusznie pobrane 2 x po 50 zł... Dzwoniłam na infolinie była jakaś awaria i automatycznie pobrali mi (ale nie tylko mi , Pani mówiła ze maja wiele zgloszeń )te pieniądze emotka Została mi na tym koncie stówa , rano idę do bankomatu a tu brak środków... Ciekawe kiedy mi oddadzą...
Posprawdzajcie u siebie (bank z żubrem)...
0 0

frodo

#5782466 Napisano: 29.11.2013 13:35:32
vickichelm napisał(a):

bank ... W nocy zostało mi niesłusznie pobrane 2 x po 50 zł... Dzwoniłam na infolinie była jakaś awaria i automatycznie pobrali mi (ale nie tylko mi , Pani mówiła ze maja wiele zgloszeń )te pieniądze emotka Została mi na tym koncie stówa , rano idę do bankomatu a tu brak środków... Ciekawe kiedy mi oddadzą...
Posprawdzajcie u siebie (bank z żubrem)...

U mnie niby wszystko w porządku emotka
0 0

arabela79

#5782468 Napisano: 29.11.2013 13:36:32
marzenier napisał(a):

Wkurza mnie ze genialne pomysły przychodzą zawsze w najmniej odpowiedniej chwili
Najcześciej jak juz leżę i zasypiam
Z pamięcią u mnie kiepsko wiec rano najcześciej juz nie pamietam
Skończyło sie to tym ze pod obstrzalem męża drałowalam dziś w nocy do kuchnie po długopis i kartkę zeby zapisać rymowanke
Czy to juz choraba ? emotka :)

I ja mam identycznie!
Noc lub prysznic.
Czyli jest nas więcej chorych nałogów emotka
0 0

moskala22

#5782475 Napisano: 29.11.2013 13:41:32
rachel napisał(a):

marzenier napisał(a):

Wkurza mnie ze genialne pomysły przychodzą zawsze w najmniej odpowiedniej chwili
Skończyło sie to tym ze pod obstrzalem męża drałowalam dziś w nocy do kuchnie po długopis i kartkę zeby zapisać rymowanke

Mam to samo z rtym ze zwykle pod prysznicem....tam nie ma jak zapisac ...a już po kąpieli cenzura blada nie pamietam ....

a ja zawsze na genialne pomysły wpadam w .... KOŚCIELE emotka
0 0

Gość: merkana

#5782485 Napisano: 29.11.2013 13:53:09
arabela79 napisał(a):

marzenier napisał(a):

I ja mam identycznie!
Noc lub prysznic.

I ja dołączam do nocnych mózgów emotka Wtedy najczęściej zapisuję wszystko na telefonie, budząc przy tym pół miasta, tak mocno to dziadostwo wtedy świeci.

A mnie wkurza mój facet. Rany, już nie mam do niego sił. Odkąd w bójce złamał sobie nos, ciągle ma problemy z zatokami. Dopiero 2 tyg temu zmusiłam go do ponownego zdjęcia rtg, które wykazało przewklekłe zapalenie zatok szczękowych i czołowej. Najgorsze jest to, że przerwał antybiotyk "bo mu nie pomagał" (a brał go dopiero 3 dni) i ciągle wyłazi na dwór bez czapki, za to z "przylizanymi na wodę" włosami. Dzieciak straszny, żeby chociaż w d***ę można było dać, a to kolos taki emotka Najgorsze jest jednak to, że bez przerwy odkrzsztusza tą wydzielinę, charczy i buczy, a ja już siły nie mam! Jego lekarz rodzinny to jakiś buc, łaskę robi, żeby wypisać skierowanie do laryngologa. Ech, jak ja nie znoszę zimy! emotka emotka
0 0

zezowaty_kot

#5782487 Napisano: 29.11.2013 13:57:38
merkana napisał(a):

arabela79 napisał(a):

marzenier napisał(a):

I ja mam identycznie!
Noc lub prysznic.

I ja dołączam do nocnych mózgów emotka Wtedy najczęściej zapisuję wszystko na telefonie, budząc przy tym pół miasta, tak mocno to dziadostwo wtedy świeci.

A mnie wkurza mój facet. Rany, już nie mam do niego sił. Odkąd w bójce złamał sobie nos, ciągle ma problemy z zatokami. Dopiero 2 tyg temu zmusiłam go do ponownego zdjęcia rtg, które wykazało przewklekłe zapalenie zatok szczękowych i czołowej. Najgorsze jest to, że przerwał antybiotyk "bo mu nie pomagał" (a brał go dopiero 3 dni) i ciągle wyłazi na dwór bez czapki, za to z "przylizanymi na wodę" włosami. Dzieciak straszny, żeby chociaż w d***ę można było dać, a to kolos taki emotka Najgorsze jest jednak to, że bez przerwy odkrzsztusza tą wydzielinę, charczy i buczy, a ja już siły nie mam! Jego lekarz rodzinny to jakiś buc, łaskę robi, żeby wypisać skierowanie do laryngologa. Ech, jak ja nie znoszę zimy! emotka emotka

Nos w rurę od odkurzacza i ogień emotka Ale żeby nie było zbyt zabawnie - odkąd mój mąż dorobił się złamania nosa charczy całe noce. A że mnie budzi najmniejszy nawet dźwięk to musiał zorganizować sobie noclegi w pokoju obok. Teraz dzielą nas 2 pary drzwi i 2 ściany - emotka
0 0

agamaty

#5782536 Napisano: 29.11.2013 15:20:59
a mnie wkurza wróż Maciej... niech no idzie komu innemu powróżyć a nie wszystkim moim telefonom po kolei...
0 0

joan

#5782538 Napisano: 29.11.2013 15:22:07
agamaty napisał(a):

a mnie wkurza wróż Maciej... niech no idzie komu innemu powróżyć a nie wszystkim moim telefonom po kolei...

U mnie już był i to kilka razy. Mam przerwę w myśleniu, bo pisał, że osoba, o której myślę, ma wobec mnie podłe zamiary emotka
0 0

beata21

#5782539 Napisano: 29.11.2013 15:22:34
agamaty napisał(a):

nie martw się mi też chciał przepowiedzieć przyszłość emotka
0 0

cudaczek121

#5782541 Napisano: 29.11.2013 15:27:23
A mnie wkurza,że siedzę w pracy i zaczęłam w pewnym momencie płakać bez powodu, chociaż nikt mi nic złego nie zrobił emotka
0 0

agamaty

#5782543 Napisano: 29.11.2013 15:28:24
cudaczek121 napisał(a):

A mnie wkurza,że siedzę w pracy i zaczęłam w pewnym momencie płakać bez powodu, chociaż nikt mi nic złego nie zrobił emotka

jak w ciąży byłam to płakałam z byle powodu emotka
0 0

normafia

#5782544 Napisano: 29.11.2013 15:32:54
cudaczek121 napisał(a):

Nie martw się, też tak mam. A jak dobrze pomyślę, to zawsze wydumam sobie jakiś powód emotka
0 0

barszcz

#5782546 Napisano: 29.11.2013 15:33:39
normafia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Nie martw się, też tak mam. A jak dobrze pomyślę, to zawsze wydumam sobie jakiś powód emotka

Ja tak miałam jak byłam w ciaży emotka
0 0

joan

#5782549 Napisano: 29.11.2013 15:35:31
Strach płakać, trzeba się ciągle uśmiechać, żeby odsunąć od siebie podejrzenia emotka
0 0

cudaczek121

#5782556 Napisano: 29.11.2013 15:41:11
barszcz napisał(a):

normafia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ja tak miałam jak byłam w ciaży emotka

to mi póki co na razie nie grozi emotka
0 0

frodo

#5782568 Napisano: 29.11.2013 16:01:31
joan napisał(a):

agamaty napisał(a):

U mnie już był i to kilka razy. Mam przerwę w myśleniu, bo pisał, że osoba, o której myślę, ma wobec mnie podłe zamiary emotka

Trzeba koniecznie zidentyfikować tą osobę, bo i wobec mnie ma podłe zamiary emotka Mam pewne podejrzenie...
0 0

monia24

#5782582 Napisano: 29.11.2013 16:55:23
frodo napisał(a):

joan napisał(a):

agamaty napisał(a):

Trzeba koniecznie zidentyfikować tą osobę, bo i wobec mnie ma podłe zamiary emotka Mam pewne podejrzenie...

Bo świat już taki jest. Osoba o złych zamiarach myśli też o mnie, dobrze że mamy wróża Macieje i On nas ostrzeże.
0 0

cudaczek121

#5782585 Napisano: 29.11.2013 17:02:12
monia24 napisał(a):

frodo napisał(a):

joan napisał(a):

agamaty napisał(a):

Bo świat już taki jest. Osoba o złych zamiarach myśli też o mnie, dobrze że mamy wróża Macieje i On nas ostrzeże.

zablokujcie sobie te numery i będzie spokój. Mnie bardzo drażniły ciągłe telefony z ofertami play i t-mobile, więc dodałam te numery do zablokowanych emotka
0 0

Gość: bruce

#5782613 Napisano: 29.11.2013 18:03:02
frodo napisał(a):

joan napisał(a):

agamaty napisał(a):

Też u Was dziś był? emotka Mnie rozbawił do łez tym SMS-em!
0 0

izak1000

#5782626 Napisano: 29.11.2013 18:31:23
bruce napisał(a):

frodo napisał(a):

joan napisał(a):

agamaty napisał(a):

Też u Was dziś był? emotka Mnie rozbawił do łez tym SMS-em!

a mnie jeszcze nastraszył,że będę w szoku jak się dowiem co mnie spotka emotka
0 0