Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: adamadam
pól dnia satelity
chyba pójda reklamacje bo pieniążki to biora od razu
Gość: konkursowiczka_marnotrawna
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ooo to mamy tak samo "wesoło"
Ja w tym roku właśnie zaprotestowałam. Kupiłam synkowi prezent, który mówiłam, że w życiu nie kupie
Aż ciekawa jestem reakcji
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I brawo.Chyba teraz kolej u mnie na takie rozwiązanie.
Gość: konkursowiczka_marnotrawna
Liczyłam na to, że ciotce zrobi się głupio... a córka po ich wyjściu dostała swoje ulubione ciacha, poza tym stwierdziła, że te czekoladki, które dałam dziewczynom są "niedoble"
Gość: czarnygreg
Ja juz jestem po, po latach kupowania świetnych, przydatnych prezentów kiedy moje dziecko nie dostawało albo nic albo jakieś dziwactwa z wyprzedażowego koszyka z komentarzem ze pieniędzy mało postanowiłam ze zakręcam kurek
i nie chodzi mi o to ze czasem prezentów nie było wcale, jeszcze gorsze jest chyba dostawanie rzeczy które np zalegały w szafie, kompletnie nieprzydatnych pierdółek typu durnostojki,
fajnie, ze mój spory juz syn potrafi patrzeć na to z poczuciem humoru,
ale mnie nieraz serce bolało, kiedy ja sie starałam znależć coś naprawdę fajnego a mój syn był obdarowywany np używaną grą komputerową, różowym T shirtem,
są ludzie którzy tylko oczekują, liczą co dostaną a sami nawet na czekoladę sie nie wysilą,
ja sie nauczyłam o własne dziecko dbać i już
i wam też to polecam
monikar
Postów 3318
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
przeczytałam i oczom nie wierzę...aż mi łzy ciekną po policzkach...jak można coś takiego napisać?? w takich momentach życzę osobie która to napisała ciężkiej, bardzo bolesnej choroby...być może nie powinnam tego pisać ale inaczej nie potrafię...
Gość: kluseczka
robimy prezenty moim rodzicom, teściom
od dwóch lat sąsiadce, która jest sama (właśnie dwa lata temu umarł jej mąż)(brak rewanżu), i jeszcze np. w tym roku dzieciom znajomych którzy do nas przyjadą przed świętami z drugiego końca polski (rewanż jest)
NIGDY NIE PATRZĘ KUPUJĄC PREZENT czy mogę się spodziewać rewanżu. Kupuję te wszystkie drobiazgi, bo lubię i sprawia mi dużą przyjemność obdarowywanie kogoś drugiego. Radość, zaskoczenie na twarzy obdarowanej osoby - bezcenne
A niestety sytuację mam ciężką, bo trójka dzieci to: kupowanie co sezon obuwia, ubrania, składki w szkole, przedszkolu, pieluchy... no po prostu cuda wianki.Pracuje tylko mąż, ja niekiedy niektóre z wygranych chowam skrzętnie przed dziećmi i właśnie z okazji świąt wyciągam i przepakowuję w świąteczny papier. Nie musi być drogi prezent, ważne jest że się myśli o drugiej osobie (zawsze staram się, by był adekwatny do potrzeb i użyteczny) A że ta osoba nie pomyślała, coż trudno, obejdę się bez czekolady.
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może mam za mało dobre serce...może - w sumie mam to gdzieś.
Uwierz,że gdyby chodziło o ubogich krewnych tej rozmowy by nie było.
Gość: czarnygreg
ja juz dawno prezentami dla mnie sie nie przejmuję
ale dziecko to zupełnie inna sprawa,
Gość: bruce
Gość: kluseczka
i swoje dzieci traktuję priorytetowo
ludzka_istota
Postów 4169
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
isiulka
Postów 3465
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś ukradł zdjęcia chorej dziewczynki i próbuje wyłudzić pieniądze!!!! Większego chamstwa dawno nie widziałąm!
cudaczek121
Postów 6774
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
czego to ludzie nie zrobią dla chęci wzbogacenia się
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
isiulka
Postów 3465