Wkurza mnie...

Gość: hepinka

#5795870 Napisano: 20.12.2013 17:38:43
co wejdę na stronę Tymbarka to albo juz rozdali wszystko na dziś, albo jest przed 1 rozdaniem... grrr
0 0

Gość: depakinka

#5795981 Napisano: 20.12.2013 22:02:57
Wkurza mnie dodawanie linków do laurek i prezentacji tam gdzie odpowiedź miała być w formie pisemnej...to już nie pierwszy raz kiedy ludzie uciekają się do nieuczciwości aby tylko zdobyć nagrodę. Tym razem Galeria Mokotów się nie popisała, kto będzie następny? emotka
0 0

kalisto1986

#5796017 Napisano: 20.12.2013 23:22:46
asiabuczkowska napisał(a):

wkurza mnie kurier K-ex - od środy leży u nich paczka w magazynie i nie raczą ruszyć d..y, by mi ją dowieźć!!!!!!!!!
telefonów nie odbierają, na maile odpowiadają zdawkowo, ze niby jutro dostarczą, ale tak odpisują od środy.........a zamówiłam częsci do samochodu i nie możemy naprawić ;(

nie tak samo wkurza ta firma. Od 2 dni czeka u mnie paczka na nadanie - prezenty dla dzieci, które nie dostaną ich już chyba na święta emotka A firma kurierska nie raczy nawet odpowiedzieć na meile, ani zadzwonić emotka

Dzisiaj wyszła do mnie również tą firma paczka, coś czuję, że siostra dostanie zdjęcie prezentu z dopiskiem, że do sań mikołaja nie zmieścił się, więc doleci po świętach emotka
0 0

zezowaty_kot

#5796019 Napisano: 20.12.2013 23:35:52
Też miałam problemy z tą firmą. Dostarczyli mi kiedyś nagrodę, odebrałam, już używałam 2 tygodnie a tu nagle dzwoni organizator, że podałam fałszywe dane. Aż się popłakałam, że mi zabiorą cudeńko, przecież dane były moje... Co się okazało? Przewozili kilka nagród i pomieszaly im się formularze. Zamiast się przyznać szli w zaparte, że podpisałam się jako ktoś inny. W końcu oni powiedzieli Organizatorowi, że przy odbiorze powiedziałam, że zmieniłam nazwisko bo wyszłam za mąż- tak mi organizator powiedział w rozmowie. Oczywiście kurier wyssał z palca historyjkę. Szczęśliwie dla mnie w końcu się przyznali, ale tydzień czasu chodziłam jak struta.
0 0

malenka

#5796087 Napisano: 21.12.2013 12:08:42
Wkurza mnie to, że nie mam weny! A paragony konkursowe leżą i patrzą się na mnie jak wyrzut sumienia. Na przyszłość będę chyba najpierw wymyślać hasła, a dopiero później robić zakupy.
0 0

notta

#5796096 Napisano: 21.12.2013 12:59:09
malenka napisał(a):

Wkurza mnie to, że nie mam weny! A paragony konkursowe leżą i patrzą się na mnie jak wyrzut sumienia. Na przyszłość będę chyba najpierw wymyślać hasła, a dopiero później robić zakupy.

u mnie to samo a druga sprawa to fakt że święta idą (nie czuje klimatu), wszystkie niezałatwione sprawy zwalają mi się na głowę emotka
Czyli przez święta będę mieć ręce pełne roboty zamiast odpoczywać..
0 0

xman111

#5796098 Napisano: 21.12.2013 13:28:00
malenka napisał(a):

U mnie wręcz przeciwnie. Jeszcze dwa tygodnie temu grałem po 20 konkursów dziennie a teraz w schowku pustki. Najlepsze konkursy świąteczne już zaliczone. Brakuje mi konkursu takiego jak zeszłoroczne lepieje.
0 0

Gość: barcza

#5796104 Napisano: 21.12.2013 14:02:29
cudaczek121 napisał(a):

dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

naprawdę drogo się cenią ci fachowcy.Pozostała część tej kwoty to antywirusy na kompy członków mojej rodziny.Chyba muszę sobie poszukać faceta informatyka albo programistę, to będę miała "usługi informatyczne" gratis emotka emotka

własnie dlatego, że to fachowiec, to tyle płacisz. Nie wierzę, że nie wiedzieliście, że godzina pracy informatyka to koszt ok 100zł. Stomatolog tyle bierze za 30min, zdaje się, że adwokat za 15-30min 100-150zł więc o co chodzi?

a o to chodzi,że jak ten chłopak miał problemy, bo ojciec nie chciał płacić mu alimentów, a jego mama miała jakieś tam sprawy spadkowe, to mój tato im za darmo doradzał i pomagał pisać pisma do sądu,to mógłby on trochę taniej policzyć.Poza tym bez mojej wiedzy i zgody wystawił fakturę vat, a gdyby było bez faktury, to bym taniej zapłaciła emotka

Chyba powinnaś wiedzieć, że nie wystawienie faktury Vat to oszustwo podatkowe i ty zajmujesz się prawem emotka
0 0

cudaczek121

#5796108 Napisano: 21.12.2013 14:18:26
barcza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

naprawdę drogo się cenią ci fachowcy.Pozostała część tej kwoty to antywirusy na kompy członków mojej rodziny.Chyba muszę sobie poszukać faceta informatyka albo programistę, to będę miała "usługi informatyczne" gratis emotka emotka

własnie dlatego, że to fachowiec, to tyle płacisz. Nie wierzę, że nie wiedzieliście, że godzina pracy informatyka to koszt ok 100zł. Stomatolog tyle bierze za 30min, zdaje się, że adwokat za 15-30min 100-150zł więc o co chodzi?

a o to chodzi,że jak ten chłopak miał problemy, bo ojciec nie chciał płacić mu alimentów, a jego mama miała jakieś tam sprawy spadkowe, to mój tato im za darmo doradzał i pomagał pisać pisma do sądu,to mógłby on trochę taniej policzyć.Poza tym bez mojej wiedzy i zgody wystawił fakturę vat, a gdyby było bez faktury, to bym taniej zapłaciła emotka

Chyba powinnaś wiedzieć, że nie wystawienie faktury Vat to oszustwo podatkowe i ty zajmujesz się prawem emotka

No widzisz jaki ze mnie prawnik, bo tego nie wiedziałam,naprawdę emotka

Wkurza mnie, że dziś rano w moją siostrę wjechał jakiś facet autem na zagranicznej rejestracji.Była w szpitalu na badaniach, na szczęście jej się nic nie stało,ale auto dziesięcioletnie do kasacji,a chciała nim trochę jeszcze pojeździć, bo nie ma kasy nawet na używane emotka Jakie to szczęście,że jej synek z nią nie jechał, bo tył samochodu dokumentnie zniszczony,więc aż strach pomyśleć,że Młodemu mogłoby się coś stać emotka Niech ten rok się już skończy, bo dla mojej rodziny nie jest najlepsza ta końcówka szczególnie emotka
0 0

radosna

#5796109 Napisano: 21.12.2013 14:34:18
Wkurza mnie to, że pieniądze są ważniejsze od ludzi:
http://odkrywcy.p...69080,wiadomosc.html
0 0

serene

#5796122 Napisano: 21.12.2013 15:14:10
wkurza mnie podejście niektórych kasjerek do konkursów. Skoro jest konkurs-to Szanowne Panie powinny być poinformowane o zasadach.
Albo są i kręcą...
Byłam w Groszku na zakupach do Megaloterii. Zrobiłam zakupy-kuponu nie dostałam, na moje pytanie czemu nie dostałam -Pani irytująco powiedziała,że konkurs daaaaawno się skończył. Napisałam maila do Agencji.
Poprosili skan paragonu i nazwe sklepu. Następnie Pani z Agencji napisała maila,że właściciel sklepu bardzo przeprasza i zaprasza do sklepu po kupon emotka ...
Szkoda słów...
Ciekawe ile kuponów zebrali od nieświadomych klientów. ... emotka emotka emotka
0 0

Gość: katrin22

#5796138 Napisano: 21.12.2013 16:02:12
barcza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Uff, jak dobrze, że są na tym świecie jeszcze takie uczciwe osoby jak ty emotka emotka

cudaczek121 Ty się nigdy nie spodziewaj rewanżu, są ludzie i ludziska emotka

0 0

ameryka

#5796140 Napisano: 21.12.2013 16:09:21
a mnie wkurza to co mało kogo: świąteczny galimatias, kolędy, szał zakupów i sylwester. emotka
0 0

Gość: eveliina

#5796173 Napisano: 21.12.2013 17:42:21
serene napisał(a):

wkurza mnie podejście niektórych kasjerek do konkursów. Skoro jest konkurs-to Szanowne Panie powinny być poinformowane o zasadach.
Albo są i kręcą...
Byłam w Groszku na zakupach do Megaloterii. Zrobiłam zakupy-kuponu nie dostałam, na moje pytanie czemu nie dostałam -Pani irytująco powiedziała,że konkurs daaaaawno się skończył. Napisałam maila do Agencji.
Poprosili skan paragonu i nazwe sklepu. Następnie Pani z Agencji napisała maila,że właściciel sklepu bardzo przeprasza i zaprasza do sklepu po kupon emotka ...
Szkoda słów...

o, mnie też to wkurza bo w Lewiatanie, w którym robię zakupy na konkurs za każdym razem toczę bój z paniami o kupon - a to rzekomo nie te produkty kupiłam, a to im się niby kwota nie zgadza, albo że konkurs już skończył - dla mnie robienie zakupów na ten konkurs to masakra! niestety do innych sklepów mam daleko więc jestem skazana na "uprzejme" panie
emotka
0 0

Gość: bruce

#5796174 Napisano: 21.12.2013 17:50:30
eveliina napisał(a):

serene napisał(a):

Albo są i kręcą...
Szkoda słów...

o, mnie też to wkurza bo w Lewiatanie, w którym robię zakupy na konkurs za każdym razem toczę bój z paniami o kupon - a to rzekomo nie te produkty kupiłam, a to im się niby kwota nie zgadza, albo że konkurs już skończył - dla mnie robienie zakupów na ten konkurs to masakra! niestety do innych sklepów mam daleko więc jestem skazana na "uprzejme" panie
emotka

Ja miałam podobne zdarzenia na początku tej loterii. Nawet tam już nie pojechałam drugi raz - co mi z tego, że wydam kasę na dojazd, dostanę ów nieszczęsny kupon, wypełnię go na oczach tej "życzliwej" ekspedientki, przypnę do niego paragon, wrzucę do urny, wyjdę, po czym ona spokojnie go po prostu zniszczy. emotka
W temacie - wkurza mnie uciążliwy spam, który dostaję już od kilku dni dosłownie codziennie na moje prywatne konto mail o treści: "Twoje nagie fotki wyciekły do internetu, radziłbym się tym zainteresować". Normalnie - koszmar! emotka
0 0

ameryka

#5796176 Napisano: 21.12.2013 17:55:27
kupony są od pewnego czasu dostępne na stronie promocyjnej konkursu megaloteria o więc drukujcie emotka skoro ich nie ma w każdym sklepie.
Mnie wkurza że w sklepach nie ma nazwy produktu i kupując pisze: napój, słodycze, nabiał i bądź tu mądry czy takie paragony przechodzą.
0 0

Gość: bruce

#5796239 Napisano: 21.12.2013 21:14:05
ameryka napisał(a):

Mnie wkurza że w sklepach nie ma nazwy produktu i kupując pisze: napój, słodycze, nabiał i bądź tu mądry czy takie paragony przechodzą.

Dokładnie! Ja w ten sposób straciłam niedawno grę dla dziecka z konkursu Algidy z tutejszej bazy - wygrałam, ale paragon podawał ogólnie nazwę "słodycze", a sklep mi nie mógł potwierdzić zakupu lodów, bo go zlikwidowano...
Wkurza mnie bardzo ilość oszustów i ich bezczelność - normalnie przez tę aferę z koszami słodyczy boję się dodawać jakiekolwiek konkursy do bazy, zwłaszcza - z FB, bo: a nuż zmienią potem regulaminy? emotka
0 0

sylzab2294

#5796246 Napisano: 21.12.2013 21:41:22
depakinka napisał(a):

Wkurza mnie dodawanie linków do laurek i prezentacji tam gdzie odpowiedź miała być w formie pisemnej...to już nie pierwszy raz kiedy ludzie uciekają się do nieuczciwości aby tylko zdobyć nagrodę. Tym razem Galeria Mokotów się nie popisała, kto będzie następny? emotka

popieram w 100% mnie to też wkurza jak nie wiem emotka
0 0

ziolko

#5796274 Napisano: 21.12.2013 23:24:22
bruce - te nagie fotki to może być jakiś newsletter, poszukaj na końcu maila, czy nie ma info, że "aby zrezygnować..."
ewentualnie zablokuj takiego nadawcę.
0 0

ziolko

#5796275 Napisano: 21.12.2013 23:26:22
sylzab2294 napisał(a):

depakinka napisał(a):

popieram w 100% mnie to też wkurza jak nie wiem emotka

też mnie to wkurza emotka
albo nagradzanie laurek tam, gdzie jest kupon.
Ostatnio jedni się tłumaczyli, że laureaci włożyli masę pracy w projekty przestrzenne i świecące. A jak zapytałam, dlaczego nagrodzili nieregulaminowe zgłoszenie, skoro nie mieściło się na kuponie, to powiedzieli, że "to był tylko taki miły dodatek, którego nie brali pod uwagę" - sami sobie zaprzeczali, parodia emotka emotka
0 0