Wkurza mnie...

mkrzysiek

#5799598 Napisano: 02.01.2014 11:28:41
Wkurza mnie Carrefour w gazetce promocja na laptopy Lenovo a w sklepie ani jednej sztuki emotka
Dotarłem potem do drgiego sklepu i taka sama sytuacja emotka
0 0

antylopia

#5799604 Napisano: 02.01.2014 11:32:51
zezowaty_kot napisał(a):

Iii

ignam napisał(a):

No ja mam dzisiaj dzień! Najpierw Students.pl a teraz się okazało, że zakończyli Diamonds na Nivea 5 dni przed regulaminowym terminem. emotka
Chciałam dodać odpowiedź i już nie mogę. emotka emotka emotka
Ładnie się rok konkursowy zaczął. emotka

emotka jak to zakończyli? Ja poświęciłam czas żeby nastukac tych punktów i dopiero miałam pisać. Mam zapisane, że do 5 stycznia konkurs?!

Dokładnie konkurs miał się zakończyć 5 emotka
0 0

notta

#5799696 Napisano: 02.01.2014 12:58:38
a mnie wkurza ból kolana który wziął się znikąd, fakt w sylwestra zrobiłam spacerowy maraton i kolano mogło nie wytrzymać takiego wysiłku- nie zwyczajne do takiego wzmożonego chodzenia emotka
0 0

cudaczek121

#5800026 Napisano: 02.01.2014 19:05:41
Miałam mieć w tym roku jak najmniej powodów do wkurzania,ale nie- już drugiego dnia nowego roku muszę mieć powód emotka Właśnie się dowiedziałam,że do dwóch innych osób z forum smartfon z Crunchipsów dotarł już przed Świętami, a do mnie nie emotka emotka A wysłałam swoje dane poleconym priorytetem 19 grudnia, bo za późno odczytałam maila,że można jednak skanem wysłać emotka Facet twierdził w mailu,że to nawet lepiej dla nich,że pocztą tradycyjną, a nagrody i tak nie mam emotka
0 0

zezowaty_kot

#5800041 Napisano: 02.01.2014 19:27:24
antylopia napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Iii

ignam napisał(a):

No ja mam dzisiaj dzień! Najpierw Students.pl a teraz się okazało, że zakończyli Diamonds na Nivea 5 dni przed regulaminowym terminem. emotka
Chciałam dodać odpowiedź i już nie mogę. emotka emotka emotka
Ładnie się rok konkursowy zaczął. emotka

emotka jak to zakończyli? Ja poświęciłam czas żeby nastukac tych punktów i dopiero miałam pisać. Mam zapisane, że do 5 stycznia konkurs?!

Dokładnie konkurs miał się zakończyć 5 emotka

jakiś chłam na początku wysłałam od niechcenia, dobrze, że chociaż kilka punkcików wykorzystałam emotka
0 0

zezowaty_kot

#5800053 Napisano: 02.01.2014 19:53:27
Co do Nivea - wysłałam teraz normalnie zgłoszenie, nie było komunikatu, że konkurs się zakończył... a ja chciałam tylko sprawdzić i napisałam kilka liter bez sensu. Czyli i tak diamenciki przepadły emotka
0 0

ignam

#5800060 Napisano: 02.01.2014 20:18:36
zezowaty_kot napisał(a):

Co do Nivea - wysłałam teraz normalnie zgłoszenie, nie było komunikatu, że konkurs się zakończył... a ja chciałam tylko sprawdzić i napisałam kilka liter bez sensu. Czyli i tak diamenciki przepadły emotka

Potwierdzam - znowu działa. Mail też przyszedł emotka Teraz się wkurzam, bo wypadłam z rankingu emotka
0 0

Gość: magdaa

#5800096 Napisano: 02.01.2014 21:29:23
bruce napisał(a):

Wkurzają mnie Arabowie na FB! emotka emotka emotka

a mnie inni Arabowie!

http://www.tokfm....ona.html#BoxSlotIIMT emotka
0 0

tereniagno

#5800116 Napisano: 02.01.2014 21:47:40
mkrzysiek napisał(a):

Wkurza mnie Carrefour w gazetce promocja na laptopy Lenovo a w sklepie ani jednej sztuki emotka
Dotarłem potem do drgiego sklepu i taka sama sytuacja emotka

Za taką cenę,to nie wiadomo czy były wystawione na sklep.Myślę,że nie ujrzały dziennego światła emotka
0 0

Gość: nniewidzialnaa

#5800124 Napisano: 02.01.2014 22:00:49
wkurza mnie, że zgubiłam kupon z lotka, teraz tylko liczę na to, że los swoim szczęściem mnie ominie i nikt z mojej miejscowości nie wygra, bo się załamię, jeśli to byłby mój zagubiony kupon..
0 0

vickichelm

#5800126 Napisano: 02.01.2014 22:08:36
a mnie wkurzają źli, głupi i beznadziejni ludzieeeeeeeeeee
0 0

renatak0

#5800127 Napisano: 02.01.2014 22:10:08
nniewidzialnaa napisał(a):

wkurza mnie, że zgubiłam kupon z lotka, teraz tylko liczę na to, że los swoim szczęściem mnie ominie i nikt z mojej miejscowości nie wygra, bo się załamię, jeśli to byłby mój zagubiony kupon..

A ja przesiadłam moje startery z których wysłałam hasła na konki,które na dniach maja być rozwiazane
emotka
0 0

Gość: bruce

#5800128 Napisano: 02.01.2014 22:12:01
magdaa napisał(a):

a mnie inni Arabowie!

http://www.tokfm....ona.html#BoxSlotIIMT emotka

Dosłownie - szok! emotka emotka
0 0

jola29k

#5800159 Napisano: 02.01.2014 23:14:30
Wszystko mnie wkurza a najbardziej że dziś mija 14 lat jak taki skurw.... zabił mi mamę i wujka , i mam ochotę dziś komuś przyłożyć bardziej niż zawsze emotka emotka
0 0

Gość: solvenia

#5800175 Napisano: 02.01.2014 23:42:24
ignam napisał(a):

gosia16 napisał(a):

ignam napisał(a):

gosia16 napisał(a):

ignam napisał(a):

Weszłam przez kopię na students.pl. Na głównej stronie mogę przeczytać tylko tyle: "Dziękujemy Wam i do zobaczenia! Stało się! Ktoś musi napisać tekst, który zawsze jest ciężko stworzyć. Tekst, który jest tym, zwiastującym koniec."

Dalej nie mogę wejść. Na Facebooku i Google cisza.
Miałam coś koło 27 000 punktów.
emotka emotka emotka

dalej pisze tak
Długo zastanawiałem się, co tak naprawdę powinno się tu pojawić. Stwierdziłem, że na początku przedstawię jak się sprawy mają, a później oddam głos redakcji.
Sprawy się mają tak, że z dniem 01.01.2014 po ponad pięciu latach działalności przestajemy wydawać Students.pl. Od tej daty nie znajdziecie już w serwisie nowych tekstów czy filmów wideo. Wyłączona zostanie możliwość rejestracji nowych użytkowników oraz nie będzie możliwe logowanie na istniejące konta. Wasze dane osobowe zostaną usunięte z naszych serwerów. Możliwe będzie jedynie przeglądanie treści, które powstały od początku istnienia serwisu.

Dziękujemy Wam za wiele miesięcy, które z nami spędziliście. Za Waszą cierpliwość i oddanie. Być może spotkamy się w innych miejscach sieci.

A czy jest tam jakaś data? Kiedy oni to napisali. Zaskoczyli mnie totalnie.

taka data jest na górze strony 31. Grudzień 2013, 00:00 Od redakcji

Dziękuję.
No ładnie mi się rok zaczął emotka
I chyba nie tylko mnie.
Tak się nie robi.
emotka

Kurde, ja jeszcze miałam tam bloga i fajne teksty, nigdzie indziej nie publikowane. Miałam nadzieję, że to problem ze stroną, ale będzie mi przykro jak się okaże, że wszystko co pisałam przepadło emotka
0 0

monikar

#5800191 Napisano: 03.01.2014 00:04:44
wkurza mnie dwulicowość niektórych osób...
0 0

Gość: bruce

#5800242 Napisano: 03.01.2014 09:11:23
jola29k napisał(a):

Wszystko mnie wkurza a najbardziej że dziś mija 14 lat jak taki skurw.... zabił mi mamę i wujka , i mam ochotę dziś komuś przyłożyć bardziej niż zawsze emotka emotka

Rany, co za wpis! emotka Współczuję Ci serdecznie! emotka emotka Dopiero w zestawieniu z taką prawdziwą tragedią widzimy, jak błahe są nasze zwyczajne problemy... Cofam to, co wpisałam w tym wątku kiedykolwiek. emotka
0 0

Gość: brightwitch

#5800254 Napisano: 03.01.2014 09:54:54
solvenia napisał(a):

ignam napisał(a):

gosia16 napisał(a):

ignam napisał(a):

gosia16 napisał(a):

ignam napisał(a):

Weszłam przez kopię na students.pl. Na głównej stronie mogę przeczytać tylko tyle: "Dziękujemy Wam i do zobaczenia! Stało się! Ktoś musi napisać tekst, który zawsze jest ciężko stworzyć. Tekst, który jest tym, zwiastującym koniec."

Dalej nie mogę wejść. Na Facebooku i Google cisza.
Miałam coś koło 27 000 punktów.
emotka emotka emotka

dalej pisze tak
Długo zastanawiałem się, co tak naprawdę powinno się tu pojawić. Stwierdziłem, że na początku przedstawię jak się sprawy mają, a później oddam głos redakcji.
Sprawy się mają tak, że z dniem 01.01.2014 po ponad pięciu latach działalności przestajemy wydawać Students.pl. Od tej daty nie znajdziecie już w serwisie nowych tekstów czy filmów wideo. Wyłączona zostanie możliwość rejestracji nowych użytkowników oraz nie będzie możliwe logowanie na istniejące konta. Wasze dane osobowe zostaną usunięte z naszych serwerów. Możliwe będzie jedynie przeglądanie treści, które powstały od początku istnienia serwisu.

Dziękujemy Wam za wiele miesięcy, które z nami spędziliście. Za Waszą cierpliwość i oddanie. Być może spotkamy się w innych miejscach sieci.

A czy jest tam jakaś data? Kiedy oni to napisali. Zaskoczyli mnie totalnie.

taka data jest na górze strony 31. Grudzień 2013, 00:00 Od redakcji

Dziękuję.
No ładnie mi się rok zaczął emotka
I chyba nie tylko mnie.
Tak się nie robi.
emotka

Kurde, ja jeszcze miałam tam bloga i fajne teksty, nigdzie indziej nie publikowane. Miałam nadzieję, że to problem ze stroną, ale będzie mi przykro jak się okaże, że wszystko co pisałam przepadło emotka

Spróbuj usunąć ciasteczka z przeglądarki i strona powinna normalnie odpalić.
0 0

Gość: amif

#5800450 Napisano: 03.01.2014 14:40:43
Graf przeszedł samego siebie, dzwoni kobieta i pyta jak ja interpretuję regulamin konkursu Żywca z Tesco, wg niej skoro wysłałam 1 sms mogą mi wymienić 6 nakrętek, mimo że mam więcej, ręce opadają emotka
0 0

Gość: nice

#5800464 Napisano: 03.01.2014 14:57:51
amif napisał(a):

Graf przeszedł samego siebie, dzwoni kobieta i pyta jak ja interpretuję regulamin konkursu Żywca z Tesco, wg niej skoro wysłałam 1 sms mogą mi wymienić 6 nakrętek, mimo że mam więcej, ręce opadają emotka

A tak jakoś od samego początku mi ten regulamin się nie podobał. Zero w nim precyzji. emotka emotka
0 0