Wkurza mnie...

cudaczek121

#5798653 Napisano: 30.12.2013 20:12:24
Wkurza mnie Play, bo na infolinii dowiedziałam się,że zablokowali mi już jakiś czas temu numer na smsy i rozmowy wychodzące, bo niby używałam startera niezgodnie z przeznaczeniem i tym samym złamałam paragraf 6 ut.1 ustawy prawo telekomunikacyjne emotka A jak poprosiłam Panią,żeby mi wskazała, co konkretnie robiłam nie tak, nie potrafiła mi odpowiedzieć,ale mają mi w przeciągu tygodnia odblokować.
W nadchodzącym roku życzę Wam, abyście mieli jak najmniej konkursowych i pozakonkursowych powodów do wkurzania,no i żebyście nie musieli zbyt często czytać moich wpisów w tym wątku,dla większości z Was śmiesznych, wydumanych i bzdurnych (co Ty się Cudaczkowa tak wkurzasz z byle powodu,jakbyś prawdziwych problemów nie miała emotka )
0 0

madzia34

#5798660 Napisano: 30.12.2013 20:26:57
wkurza mnie ze nie dotarły bony do Im z woseby emotka myślałam ze zrobie zakupy na sylwestra:(
0 0

monia24

#5798724 Napisano: 30.12.2013 22:23:27
antylopia napisał(a):

isiulka napisał(a):

mama2006 napisał(a):

wkurza mnie non stop pokazywana na wszystkich kanałach reklama MediaExpert z Dodą.Brr, już patrzeć nie mogę.

Tez na to nie moge patrzec, ale przestrzegam przed tym sklepem w przypadku zakupów internetowych. W opisie jest napisane ze wszystko nowe niesmigane, cena normalna wiec nie ma powodów by przypuszczać ze coś jest nie tak, a potem otrzymuje sie towar powystawowy, w tym wypadku upierniczony brudem z rozwalonym pudelkiem. Aby towar oddac pofatygowałam się juz osobiscie do sklepu i sie okazalo ze maja po jednej sztuce wszystkiego i musza je wystawiać, a zwrotów nie przyjmują bo towar jest sprawny.

Ale jak to nie przyjmują zwrotów? Przecież masz prawo do zwrotu bez podania przyczyny.

Z tego co wiem jeśli nie kupowałaś w sklepie stacjonarnym masz 10 dni na oddanie towaru bez podania przyczyny.
0 0

anialistopad

#5798730 Napisano: 30.12.2013 22:55:30
przegapilam polowe konkursow,monster.ajax,fa w rossmanie.disney w tesco i wiele innych. Znalazlam zagubione paragony z palmolive,juz nie potrzebne zreszta. Aj szkoda pisac jutro robie porzadek z paragonami,kupie album na foty i je tam poukladam,bo juz dosc gubienia waznych papierkow
0 0

ignam

#5799236 Napisano: 01.01.2014 13:58:00
Wkurzył mnie students.pl Z Firefoxa mnie od wczoraj nie łączy, z Explorera weszłam, żeby się dowiedzieć, ze wyłączyli rejestracje i logowanie w serwisie. Dostawałam jakieś wiadomości na maila ale nie mogłam ich otworzyć. Czy to znaczy, że mi przepadły wszystkie uzbierane punkty?
Uprzedzali gdzieś?
Na Facebooku można tylko komentować.
emotka
0 0

Gość: brightwitch

#5799309 Napisano: 01.01.2014 17:46:22
ignam napisał(a):

Wkurzył mnie students.pl Z Firefoxa mnie od wczoraj nie łączy, z Explorera weszłam, żeby się dowiedzieć, ze wyłączyli rejestracje i logowanie w serwisie. Dostawałam jakieś wiadomości na maila ale nie mogłam ich otworzyć. Czy to znaczy, że mi przepadły wszystkie uzbierane punkty?
Uprzedzali gdzieś?
Na Facebooku można tylko komentować.
emotka

Nie kojarzę, czy uprzedzali, a punkty przepadły - skoro nie da się zalogować, to nie ma jak ich wykorzystać. Dane osobowe podobno pousuwali.
0 0

zdolnabestia

#5799311 Napisano: 01.01.2014 17:50:21
Mi students od wczoraj w ogóle nie działa.
0 0

ignam

#5799335 Napisano: 01.01.2014 18:42:43
Weszłam przez kopię na students.pl. Na głównej stronie mogę przeczytać tylko tyle: "Dziękujemy Wam i do zobaczenia! Stało się! Ktoś musi napisać tekst, który zawsze jest ciężko stworzyć. Tekst, który jest tym, zwiastującym koniec."

Dalej nie mogę wejść. Na Facebooku i Google cisza.
Miałam coś koło 27 000 punktów.
emotka emotka emotka
0 0

Gość: gosia16

#5799339 Napisano: 01.01.2014 18:45:48
ignam napisał(a):

Weszłam przez kopię na students.pl. Na głównej stronie mogę przeczytać tylko tyle: "Dziękujemy Wam i do zobaczenia! Stało się! Ktoś musi napisać tekst, który zawsze jest ciężko stworzyć. Tekst, który jest tym, zwiastującym koniec."

emotka emotka emotka

dalej pisze tak
Długo zastanawiałem się, co tak naprawdę powinno się tu pojawić. Stwierdziłem, że na początku przedstawię jak się sprawy mają, a później oddam głos redakcji.
Sprawy się mają tak, że z dniem 01.01.2014 po ponad pięciu latach działalności przestajemy wydawać Students.pl. Od tej daty nie znajdziecie już w serwisie nowych tekstów czy filmów wideo. Wyłączona zostanie możliwość rejestracji nowych użytkowników oraz nie będzie możliwe logowanie na istniejące konta. Wasze dane osobowe zostaną usunięte z naszych serwerów. Możliwe będzie jedynie przeglądanie treści, które powstały od początku istnienia serwisu.

Dziękujemy Wam za wiele miesięcy, które z nami spędziliście. Za Waszą cierpliwość i oddanie. Być może spotkamy się w innych miejscach sieci.
0 0

radosna

#5799340 Napisano: 01.01.2014 18:48:30
Wkurza mnie to, że jestem chora. Katar to najpaskudniejsza choroba zimowa. Czuję się tak, jakby miała spuchniętą w środku głowę. Czy znacie super lekarstwo na lepsze oddychanie, ale nie wysuszające, bo jestem wysuszona ponad normę emotka
0 0

ignam

#5799344 Napisano: 01.01.2014 18:55:31
gosia16 napisał(a):

ignam napisał(a):

emotka emotka emotka

dalej pisze tak
Długo zastanawiałem się, co tak naprawdę powinno się tu pojawić. Stwierdziłem, że na początku przedstawię jak się sprawy mają, a później oddam głos redakcji.
Sprawy się mają tak, że z dniem 01.01.2014 po ponad pięciu latach działalności przestajemy wydawać Students.pl. Od tej daty nie znajdziecie już w serwisie nowych tekstów czy filmów wideo. Wyłączona zostanie możliwość rejestracji nowych użytkowników oraz nie będzie możliwe logowanie na istniejące konta. Wasze dane osobowe zostaną usunięte z naszych serwerów. Możliwe będzie jedynie przeglądanie treści, które powstały od początku istnienia serwisu.

Dziękujemy Wam za wiele miesięcy, które z nami spędziliście. Za Waszą cierpliwość i oddanie. Być może spotkamy się w innych miejscach sieci.

A czy jest tam jakaś data? Kiedy oni to napisali. Zaskoczyli mnie totalnie.
0 0

Gość: gosia16

#5799346 Napisano: 01.01.2014 18:58:48
ignam napisał(a):

gosia16 napisał(a):

ignam napisał(a):

emotka emotka emotka

dalej pisze tak

taka data jest na górze strony 31. Grudzień 2013, 00:00 Od redakcji
0 0

ignam

#5799350 Napisano: 01.01.2014 19:02:42
gosia16 napisał(a):

ignam napisał(a):

gosia16 napisał(a):

ignam napisał(a):

emotka emotka emotka

dalej pisze tak

taka data jest na górze strony 31. Grudzień 2013, 00:00 Od redakcji

Dziękuję.
No ładnie mi się rok zaczął emotka
I chyba nie tylko mnie.
Tak się nie robi.
emotka
0 0

Gość: szakal007

#5799399 Napisano: 01.01.2014 20:53:00
radosna napisał(a):

Wkurza mnie to, że jestem chora. Katar to najpaskudniejsza choroba zimowa. Czuję się tak, jakby miała spuchniętą w środku głowę. Czy znacie super lekarstwo na lepsze oddychanie, ale nie wysuszające, bo jestem wysuszona ponad normę emotka

xylometazolin
0 0

barszcz

#5799401 Napisano: 01.01.2014 20:54:53
Na katar najlepsza jest surowa cebula wkładana do nosa( kawałki rzecz jasna emotka ) emotka dzięki niej mój katar trwał ostatnio jeden dzień.
0 0

radosna

#5799406 Napisano: 01.01.2014 21:09:41
koniczynka123 napisał(a):

Wkurza mnie, że na Sylwestra do nas przyszła niezapraszana, niechciana gościówa, która w dodatku nie chce wyjść emotka

Zagłodź ją emotka Głodna szybko ucieknie!
0 0

isiulka

#5799430 Napisano: 01.01.2014 21:48:41
monia24 napisał(a):

antylopia napisał(a):

isiulka napisał(a):

mama2006 napisał(a):

wkurza mnie non stop pokazywana na wszystkich kanałach reklama MediaExpert z Dodą.Brr, już patrzeć nie mogę.

Tez na to nie moge patrzec, ale przestrzegam przed tym sklepem w przypadku zakupów internetowych. W opisie jest napisane ze wszystko nowe niesmigane, cena normalna wiec nie ma powodów by przypuszczać ze coś jest nie tak, a potem otrzymuje sie towar powystawowy, w tym wypadku upierniczony brudem z rozwalonym pudelkiem. Aby towar oddac pofatygowałam się juz osobiscie do sklepu i sie okazalo ze maja po jednej sztuce wszystkiego i musza je wystawiać, a zwrotów nie przyjmują bo towar jest sprawny.

Ale jak to nie przyjmują zwrotów? Przecież masz prawo do zwrotu bez podania przyczyny.

Z tego co wiem jeśli nie kupowałaś w sklepie stacjonarnym masz 10 dni na oddanie towaru bez podania przyczyny.

No właśnie w tym problem, że każdy mówi że mam prawo oddać do 10 dni, ale mało kto wie co zrobić jak sprzedawca tego nie respektuje. To nie był jakiś majątek więc uznałam , że szkoda tracić nerwy. Sprzęt faktycznie działa po prostu był tak brudny, że nie bardzo nadawał się na prezent, ale na szczęście prezentobiorca był wyrozumiały emotka
0 0

ignam

#5799481 Napisano: 02.01.2014 00:00:30
No ja mam dzisiaj dzień! Najpierw Students.pl a teraz się okazało, że zakończyli Diamonds na Nivea 5 dni przed regulaminowym terminem. emotka
Chciałam dodać odpowiedź i już nie mogę. emotka emotka emotka
Ładnie się rok konkursowy zaczął. emotka
0 0

zezowaty_kot

#5799486 Napisano: 02.01.2014 00:32:26
Iii
ignam napisał(a):

No ja mam dzisiaj dzień! Najpierw Students.pl a teraz się okazało, że zakończyli Diamonds na Nivea 5 dni przed regulaminowym terminem. emotka

emotka jak to zakończyli? Ja poświęciłam czas żeby nastukac tych punktów i dopiero miałam pisać. Mam zapisane, że do 5 stycznia konkurs?!
0 0

ignam

#5799492 Napisano: 02.01.2014 00:51:26
zezowaty_kot napisał(a):

Iii

ignam napisał(a):

emotka jak to zakończyli? Ja poświęciłam czas żeby nastukac tych punktów i dopiero miałam pisać. Mam zapisane, że do 5 stycznia konkurs?!

"Konkurs zakończył się, Twoja odpowiedź nie zostanie uwzględniona"
Taki tekst. Punktów nie odejmuje. A w regulaminie do 05.01.
emotka
0 0