Wkurza mnie...

avatea

#5816642 Napisano: 02.02.2014 21:01:04
bachacz napisał(a):

Wkurza mnie, że mało mogę, proszę o przeczytanie mojej ostatniej notki na blogu -stopka (Waga czyjegoś życia) , może razem będziemy mogli więcej. emotka

Udostępniłam u siebie na fb emotka
0 0

mia

#5816663 Napisano: 02.02.2014 21:24:35
bachacz napisał(a):

Wkurza mnie, że mało mogę, proszę o przeczytanie mojej ostatniej notki na blogu -stopka (Waga czyjegoś życia) , może razem będziemy mogli więcej. emotka

Udostępnione, zagłosowane. emotka
0 0

bachacz

#5816778 Napisano: 03.02.2014 07:56:48
Avatea, Mia, Okrysia Dziękuję , dzięki takim jak Wy osobom człowiekowi wraca wiara że może się uda. Wiem, że ten wątek nie do podziękowań, to żeby stało się zadość, mogę być wkurzona jeszcze i dziś, że ciągle mało mogę. emotka emotka
0 0

malenka89

#5817367 Napisano: 03.02.2014 21:04:00
Wkurzył mnie Media Contact.... Ostatnio po długim okresie skusiłam się na konkurs, który organizowali. Nie trzeba było nic kupować, więc pomyślałam, a co mi tam, nic nie tracę emotka Udało mi się wygrać jakimś cudem kartę podarunkową do Tesco, przesłali ją bardzo szybko, poleżała kilka dni w domu i dziś wybrałam się na zakupy. Przy kasie okazało się, że kartą nie da się ani zapłacić, ani sprawdzić salda, ani cokolwiek co pozwoliłoby sprawdzić czy ona w ogóle jest aktywna emotka W Tesco trafiłam na bardzo miłe Panie (aż sama byłam zaskoczona), latały po wszystkich kasach, kombinowały na wszystkie sposoby, ale ani rusz emotka
0 0

ziolko

#5817456 Napisano: 03.02.2014 23:41:08
wkurzają mnie oszuści na fb emotka
https://www.faceb...ioOrganikaPL?fref=ts

Wystarczy popatrzeć na filmy z losowania, to zobaczycie, że jak losują rabaty i próbki, to jest losowanie uczciwe. Całą dłoń widać.
Zaś podczas losowania nagród głównych ZAWSZE facet trzyma jakiś pasek papieru pomiędzy kciukiem a palcem wskazującym.
Napisałam o tym na ich profilu, jeszcze kilka osób, że też to zauważyli. I co? nasze komentarze zniknęły a wszyscy, co o tym pisali - zostali zablokowani.

Więc jeśli ich lubicie to radzę ich odlubić!!

OSZUSTOM MÓWIĘ NIE!!

0 0

isiulka

#5817463 Napisano: 04.02.2014 00:34:36
ziolko napisał(a):

wkurzają mnie oszuści na fb emotka
https://www.faceb...ioOrganikaPL?fref=ts

Wystarczy popatrzeć na filmy z losowania, to zobaczycie, że jak losują rabaty i próbki, to jest losowanie uczciwe. Całą dłoń widać.
Zaś podczas losowania nagród głównych ZAWSZE facet trzyma jakiś pasek papieru pomiędzy kciukiem a palcem wskazującym.
Napisałam o tym na ich profilu, jeszcze kilka osób, że też to zauważyli. I co? nasze komentarze zniknęły a wszyscy, co o tym pisali - zostali zablokowani.

Więc jeśli ich lubicie to radzę ich odlubić!!

OSZUSTOM MÓWIĘ NIE!!

Hahaha faktycznie, niezła ściema emotka amatorzy emotka
0 0

zezowaty_kot

#5817486 Napisano: 04.02.2014 08:46:59
Jak mnie wkurza, że co drugi konkurs, w który kliknę okazuje się być "polub, udostepnij" Coraz mniej kreatywnych... emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5817489 Napisano: 04.02.2014 09:03:29
malenka89 napisał(a):

Wkurzył mnie Media Contact.... Ostatnio po długim okresie skusiłam się na konkurs, który organizowali. Nie trzeba było nic kupować, więc pomyślałam, a co mi tam, nic nie tracę emotka Udało mi się wygrać jakimś cudem kartę podarunkową do Tesco, przesłali ją bardzo szybko, poleżała kilka dni w domu i dziś wybrałam się na zakupy. Przy kasie okazało się, że kartą nie da się ani zapłacić, ani sprawdzić salda, ani cokolwiek co pozwoliłoby sprawdzić czy ona w ogóle jest aktywna emotka W Tesco trafiłam na bardzo miłe Panie (aż sama byłam zaskoczona), latały po wszystkich kasach, kombinowały na wszystkie sposoby, ale ani rusz emotka

albo atrapę karty Ci przysłali, albo zapomnieli doładować emotka

napisz o jaki konk chodzi - może ktoś jeszcze wygrał
0 0

malenka89

#5817507 Napisano: 04.02.2014 09:52:59
koza.k90 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

albo atrapę karty Ci przysłali, albo zapomnieli doładować emotka

napisz o jaki konk chodzi - może ktoś jeszcze wygrał

Konkurs na zdjęcie choinki.

0 0

malenka89

#5817520 Napisano: 04.02.2014 10:16:32
koza.k90 napisał(a):

maleńka89, moja karta podarunkowa z innego konka jest w czerwonej obwolucie i dołączono do niej paragon (KOPIA DLA KLIENTA) z info kiedy ją doładowano i na jaką kwotę

ważna 12 miesięcy

U mnie żadnego paragonu nie było emotka Ja zawsze muszę mieć pecha emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5817524 Napisano: 04.02.2014 10:17:58
malenka89 napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

maleńka89, moja karta podarunkowa z innego konka jest w czerwonej obwolucie i dołączono do niej paragon (KOPIA DLA KLIENTA) z info kiedy ją doładowano i na jaką kwotę

ważna 12 miesięcy

U mnie żadnego paragonu nie było emotka Ja zawsze muszę mieć pecha emotka

to dzwoń do nich z awanturą

niech Ci najwyżej bony przyślą, a nie pustą, nieaktywną kartę
0 0

ziolko

#5817545 Napisano: 04.02.2014 10:38:53
bioorganika, o których pisałam wyżej - nawet usunęła film z ostatniego losowania - żenada
0 0

Ronja

#5817650 Napisano: 04.02.2014 13:07:11
Znowu niestety czytałam wiadomości, zawsze prawie potem czuję się zdołowana. Same ludzkie tragedie praktycznie. A w dodatku mam te dni i wtedy przeżywam tak, że tylko emotka emotka emotka emotka emotka emotka i pytanie dokąd ten świat zmierza.
0 0

picola

#5817652 Napisano: 04.02.2014 13:12:14
Ronja napisał(a):

Znowu niestety czytałam wiadomości, zawsze prawie potem czuję się zdołowana. Same ludzkie tragedie praktycznie. A w dodatku mam te dni i wtedy przeżywam tak, że tylko emotka emotka emotka emotka emotka emotka i pytanie dokąd ten świat zmierza.

czytałam fajną książkę, tam jest postawiona bardzo słuszna teza, że teraz media żerują na wzbudzaniu lęku, to się dobrze sprzedaje, a przecież świat wcale nie jest okrutniejszy, gorszy, bardziej straszny niż kiedyś. Tylko teraz się o tym pisze, złe wiadomości to dobre newsy. A wokół dzieje się tyle dobrych, fajnych rzeczy... rozejrzyj się, na pewno znajdziesz coś pozytywnego
ps i nie czytaj złych wiadomości, lepiej sięgnij po dobrą książkę emotka
0 0

joan

#5817653 Napisano: 04.02.2014 13:14:11
picola napisał(a):

czytałam fajną książkę, tam jest postawiona bardzo słuszna teza, że teraz media żerują na wzbudzaniu lęku, to się dobrze sprzedaje, a przecież świat wcale nie jest okrutniejszy, gorszy, bardziej straszny niż kiedyś. Tylko teraz się o tym pisze, złe wiadomości to dobre newsy. A wokół dzieje się tyle dobrych, fajnych rzeczy... rozejrzyj się, na pewno znajdziesz coś pozytywnego

Nic dodać, nic ująć.
0 0

monikar

#5817664 Napisano: 04.02.2014 13:38:38
ziolko napisał(a):

bioorganika, o których pisałam wyżej - nawet usunęła film z ostatniego losowania - żenada

właśnie szukam tego filmu i nie widzę emotka

nic mnie tak nie wkurza jak oszukiwanie na FB! Powinni zrobic z tym porządek raz na zawsze bo to o pomstę do nieba woła emotka
0 0

Ronja

#5817671 Napisano: 04.02.2014 13:44:45
picola napisał(a):

Ronja napisał(a):

Wiem, że macie rację emotka (jakieś przesilenie wiosenne mnie dopadło wcześniej bo zimą wrrrrry). Może do empiku wstąpię. Lubię nowe książki; prasy kobiecej typowo też ostatnio nie potrafię znieść (Bluszcz upadł), a mnie wkurzają te wielostronicowe opisy nastrzykwań kwasami itd., jakby dziewczyna już nie mogła sie światu pokazać inaczej niż tip -top emotka Szukam jakiegoś miłego w odbiorze radia, które by mnie rano nastroiło pozytywnie...
0 0

xooxoo

#5817676 Napisano: 04.02.2014 13:48:30
Ronja napisał(a):

Dlatego ja nie mam telewizora aktualnie, nie włączam w internetowym tv wiadomości, nie czytam stron na których te katastrofy występują.. Jakoś trzeba sobie radzić. To jednak nie oznacza, że nie użalam się nad sobą i nie chce mi się z tego powodu wyć emotka Czasami mam ochotę sama sobie palnąć w łeb emotka

Aktualnie wkurza mnie to, że tyle sobie zaplanowałam a nic z tego nie wychodzi. emotka
0 0

anialistopad

#5817690 Napisano: 04.02.2014 14:09:39
Wkurza mnie groszek , jak jest konkurs to nie mają produktów,a jak się zakończy to raptem cudownie się pojawiają emotka No kurde żeby kawy prima nie było to już przegięcie emotka
0 0

Ronja

#5817692 Napisano: 04.02.2014 14:13:16
xooxooxoo napisał(a):

Ronja napisał(a):

Dlatego ja nie mam telewizora aktualnie, nie włączam w internetowym tv wiadomości, nie czytam stron na których te katastrofy występują.. Jakoś trzeba sobie radzić. To jednak nie oznacza, że nie użalam się nad sobą i nie chce mi się z tego powodu wyć emotka Czasami mam ochotę sama sobie palnąć w łeb emotka

Już mi lepiej jak wiem, że taka wrażliwość jak moja dotyczy jeszcze kogoś emotka Mąż się ze mnie śmieje, że nawet horroru nie może ze mną ostatnio obejrzeć a potem dodaje, że zazdrości mi wyobraźni bo on stara się tak przeżywać tę fikcję, bardziej się wczuć a nie umie emotka Życie jest pełne ironii emotka
0 0