Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anialistopad
Postów 14156
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: gracet
Ronja
Postów 240
Data rejestracji 19.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pokolenie które nie pamięta żelaznej kurtyny?! i że w PRL rządzili formalnie mocodawcy z Moskwy a nie Polacy. Jak myślicie jak sobie już znowu podporządkuje Moskwa Ukrainę to jaki kraj będzie następny hę? Przecież całą kampanię Janukowycza i jego dojście do władzy zasponsorowała i umozliwiła róznymi środkami Moskwa a nie, że wybrali go sami Ukraińcy. Wraca co było...
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
Gość: jkkp
no i po kłopocie, miła pani w US pomogła,wszystko zrobione, aby i Wasze wkurzenia przechodziły tak szybko jak moje
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pokolenie ,które pamięta żelazną kurtynę z tej strony....i lekcje historii i opowiadania babci ,która uciekała z Ukrainy...zdaje się ,że kiedyś Ukraińcy nas wygonili czytaj ....wykorzenili ,wyplewili,wyrwali ,wymordowali .Nie podoba mi się ,ze lecimy im ku pomocy ,kiedy oni nie potrafią sie przyznać ,ze te zbrodnie miały miejsce...niech bronią się sami ...wiem ,moze nie powinnam wszystkich zamiatać do jednej kupki ,ale Kaki ma racje - Irak ,Afganistan wszędzie nas pełno....a nawet tam gdzie nas nie chcą.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
anialistopad
Postów 14156
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
selenes
Postów 629
Data rejestracji 08.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niektórzy mają świetne pióro i oczywiście nie ma mowy o takich częstochowskich, nudnawych rymach i jest pełna przewrotność i sensowna historia w takim utworze, ale większość to jakaś załama. Szczególnie jak zacznę przeglądać konki na FB.
Dzisiejszy dzień chyba mnie zainspirował wyjątkowo do takiego narzekania
The ultimate inspiration is the deadline
Gość: polarniczka
mnie też niestety to denerwuje, jeszcze jak ktoś zaczyna jakaś tam fanka wita i o zdrowie lub upominek pyta...mam ochotę wziąć za mordę i wywalić z fejsa...
malenka
Postów 441
Data rejestracji 20.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O to to! Ja dłuższe wypowiedzi piszę w zasadzie wyłącznie prozą. Jednak wiele osób pisze rymem i te wierszyki po prostu nie mają sensu. Czytam to i ani to ładne, ani składne, a nagrodę zgarnie na zasadzie "wkład pracy i oryginalność". No soryy, ale w prozie też się trzeba narzeźbić i napracować żeby każde słowo smakowało jak mus czekoladowy. Coś jest rymowane więc jakby z założenia musi być lepsze? Guzik prawda. Śledzę konkursy na fejsie i bardzo mało jest prawdziwych poetów wśród tamtejszych konkursowiczów.
xooxoo
Postów 969
Data rejestracji 29.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no, ale to rodzina
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polarniczka, z tymi " fanka wita i o upominek pyta"... to dla mnie jakaś straszna zagadka, której chyba nie chcę rozszyfrowywać.... Wchodzić tak i żebrać na każdy profil? Ten tekst nawet brzmi debilnie. Mój pięcioletni siostrzeniec ma lepsze sposoby na pozyskiwanie prezentów.
A zauważyłyście, że czym głupsza rymowanka to ma więcej zwrotek?
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To prawda, psucie rynku to chyba najgorsze co się obecnie dzieje w Polsce. Kiedyś pracowałam jako hostessa w Warszawie, świetnie zarabiałyśmy swego czasu, nikt nie chodził pracować za kiepskie stawki, nie było zainteresowania, a teraz znajdzie się ktoś nawet za 5 zł za godzinę
monikar
Postów 3323
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
rymowanki rymowankami mnie natomiast oprócz 10,100,1000 fanki wkurza także podlizywanie się organizatorom...są osoby na FB które jak zobaczą fajny konkurs na danym fanpejdżu to od razu atakują owy fanpejdź tysiącem postów zachwalających daną firmę czy produkt, same ochy i achy...strasznie to żenujące
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ostatnio był konkurs na profilu jednej firmy na najaktywniejszego fana. Jedna osoba wpadła w taki słowotok, że pisała wszędzie, byle co. Nawet same emotki, albo dzieliła zdanie na pojedyncze wyrazy, żeby było jak najwięcej wpisów.
I co? mimo zajęcia pierwszego miejsca w rankingu NIE wygrała
bo jej komentarze nie wnosiły nic do tego, co było na profilu danej firmy.
Poza tym też mnie wkurzają rymy wszędzie, gdzie się da, nawet jeśli zadaniem jest polubienie i udostępnienie informacji.
Albo wstawianie wszędzie tych samych rymowanek, w dodatku cudzych.
Albo zagranie na litość i żebranie o daną rzecz (rozumiem, że są różne sytuacje, ale tak sępić o cokolwiek?? trzeba mieć trochę godności)
Albo słodzenie wszystkim firmom, że TA najlepsza i żadnej innej nie! za chwilę na innym profilu, z tej samej dziedziny, ale inna marka pisze to samo. Żenada
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehe, ogólnie śmiesznie to brzmi, mój mąż nie ma bladego pojęcia co tutaj w konkursowym światku się wyprawia i nie dowierza, że ludzie piszą takie niekończące się wierszydła za zestaw patyczków do uszu i wacików
Pewnie w loteriach też zamiast zwykłej odpowiedzi rymowanka na 10 smsów.
"Aby za chwilę stać przed nagród tłokiem
podążam wciąż za rymowanym krokiem
by nagrody wszystkie wygrywać
nawet te za złotówkę"
Eee, nawet mi te rymy nie wychodzą częstochowskie
zezowaty_kot
Postów 2791
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja kojarzę z fb kilka osób, które widzę właśnie na każdym profilu, piszące i zachwalające dosłownie wszystko co się da. Nie wiem, dla samej zasady zachwalania? Czy z nadzieją, że skapnie na nich za to kilka kropel darmowego balsamu?
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
tabaza209
Postów 99
Data rejestracji 10.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Denerwuje mnie tylko właśnie "podlizywanie się" ,czy te sławne"...fanka wita i o upominek pyta"
Wypowiedź była edytowana 2 razy.