Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze, ojca miałyśmy wspólnego, czy co
Nie łam się mam to samo, co 2 tygodnie nakładam w domku farbę na odrosty (farba w kolorze moich włosów) i jest git! w moim przypadku farba Palette sprawdza się doskonale i można ją podzielić na pół, więc nie wychodzi drogo, ale owszem dosyć często trzeba się "bawić"
taka nasza uroda
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj wiem, wiem, są te jakieś pieluchy na nietrzymanie moczu, ale NAPRAWDĘ wolę tradycyjne sposoby
Wkurza mnie, że zapodziałam gdzieś coś wielkości znaczka pocztowego
silvia8
Postów 1205
Data rejestracji 16.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
u mnie jest 1/3 siwych.. masakra
próbowałyście odsiwiaczy? bo ja właśnie zastanawiam się, czy tego nie wypróbować, ale nie wiem jaki i jakie będą efekty
u mnie siwe włosy są wynikiem niedoboru witaminy B12. Sprawdzałyście jakie macie wyniki? B12 niestety jest tylko prywatnie.. i odpowiada za jeden z rodzajów anemii
marzenier
Postów 2263
Data rejestracji 08.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś oddawałam krew regularnie
A tam przy każdym pobraniu ja dokładnie badają
I pani mi mówiła ze mam przyjmować jakieś suplementy bo stan mam lekko anemiczny
Co zdziwiło mnie nieco bo na anemika to ja raczej nie wyglądam
Wręcz przeciwnie
Ale jedno z drugim nie ma nic do rzeczy
Czarna ma przyszłość , a raczej siwa
Geny plus skłonności do anemi =
siwy łeb
Cóż...to podobno w modzie teraz
Kolor na gołębia
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
żałuję, że nie zrobiłam wcześniej wyników na B12, może nie musiałabym przeżywać tego, co w ub. roku..
Przy zwykłej morfologii można sprawdzić, z jakiego powodu jest mała hemoglobina. Badanie MCV wtedy jest powyżej normy. Przy braku żelaza - poniżej
Jednym z objawów niedoboru B12 jest wczesne siwienie, problemy z żołądkiem, nerwowość, problemy z błonami śluzowymi (np. w jamie ustnej)
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
marzenier
Postów 2263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Noooo to ja
Nerwowość ?? Paznokcie zdarza mi sie gryźć jak nawiedzona
Trzeba sie wybrać na badania chyba nie ma co
ilonaxx5
Postów 2904
Data rejestracji 22.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teodozja
Postów 1041
Data rejestracji 11.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz rację, u mnie: stres, stres i stres. Nawet ostatnio fryzjerka powiedziała, że w pewnym momencie mojego życia "musiało się coś stać", bo bardzo dużo włosów mi wypadło (teraz odrastają śmiesznymi kępkami). Cóż: proza życia
teodozja
Postów 1041
Data rejestracji 11.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2791
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja po porodzie i w trakcie karmienia stałam się na pół łysa. Autentycznie na pół łysa i musiałam obciąć moje bardzo długie włosy.
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
marzenier
Postów 2263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wtedy to na świat przyszło moje pierwsze dziecię
Najwidoczniej macierzyństwo mi tak " służy "
A młody ma dopiero półtora roczku
Co to potem będzie
Ale dobrze wiedzieć że tak zacne grono jest ze mną
Głowa ( siwa) do góry więc i do przodu
avatea
Postów 1345
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny - nieważne co na głowie - ważne to co w głowie
Po wypadku też osiwiałam i siwa jestem choć buzia młoda... Czasem mi przykro, ale... Farby, tonery i inne takie
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
ilonaxx5
Postów 2904
Data rejestracji 22.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2791
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Siwe, nie siwe - przynajmniej miałaś włosy
Teraz to już będziesz miała tylko weselej, jak zacznie Ci latorośl gadać bez przerwy, zadawać tysiące pytań, na które jak się okaże nie znasz odpowiedzi
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie jest gorzej, bo mi przez te nasze konkursy wypadają włosy.Nie tyle przez konkursy co przez "konkursowe" szampony.Zawsze po Fructisach (garnier), Glisskur(schwarzkopf) , albo Pantene lenie się jak pies. Jedynie H&S mnie ratuje, ale ten ostatanio nie robi konkursów
zaczytana-pola
Postów 11518
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz rację. Lepsze siano na głowie, niż w głowie.
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety w przeciwieństwie do Was chciałabym mieć siwe,bo uwielbiam mieć białe pasemka.Te nowe wyrosły kruczo czarne i moja fryzerka natrudziła się jak licho,zeby je rozjaśnić.I weź tu uszczęśliw kobite
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
co robiłaś, że tak się zmieniły? olej rycynowy?