Wkurza mnie...

barszcz

#5841961 Napisano: 26.03.2014 15:43:28
ziolko napisał(a):

barszcz napisał(a):

Ja strasznie rozpaczałam jak mi wypadały wlosy,ale teraz pierwszy raz w źyciu mam kręcone emotka
Niestety w przeciwieństwie do Was chciałabym mieć siwe,bo uwielbiam mieć białe pasemka.Te nowe wyrosły kruczo czarne i moja fryzerka natrudziła się jak licho,zeby je rozjaśnić.I weź tu uszczęśliw kobite emotka

co robiłaś, że tak się zmieniły? olej rycynowy?

Miałam przepisaną przez lekarza jakąś robioną miksturę do wcierania na noc,spaam w czepku itp.A póżniej przez kilka miesięcy używałam tylko Dermeny.
0 0

Gość: katrin22

#5841967 Napisano: 26.03.2014 15:57:40
A mam pytanie, może ktoś wie czy ten szampon co reklamują na siwe włosy działa? JA nie mam tego problemu, ale bliska mi osoba ma już pojedyncze siwe włosy emotka
0 0

ilonaxx5

#5841968 Napisano: 26.03.2014 16:00:19
barszcz napisał(a):

ziolko napisał(a):

barszcz napisał(a):

Ja strasznie rozpaczałam jak mi wypadały wlosy,ale teraz pierwszy raz w źyciu mam kręcone emotka
Niestety w przeciwieństwie do Was chciałabym mieć siwe,bo uwielbiam mieć białe pasemka.Te nowe wyrosły kruczo czarne i moja fryzerka natrudziła się jak licho,zeby je rozjaśnić.I weź tu uszczęśliw kobite emotka

Miałam przepisaną przez lekarza jakąś robioną miksturę do wcierania na noc,spaam w czepku itp.A póżniej przez kilka miesięcy używałam tylko Dermeny.

ta mikstura to na siwe włosy emotka emotka emotka
0 0

zezowaty_kot

#5841972 Napisano: 26.03.2014 16:03:28
katrin22 napisał(a):

A mam pytanie, może ktoś wie czy ten szampon co reklamują na siwe włosy działa? JA nie mam tego problemu, ale bliska mi osoba ma już pojedyncze siwe włosy emotka

Jaki szampon? Pierwsze słyszę emotka
0 0

Gość: katrin22

#5841976 Napisano: 26.03.2014 16:10:12
zezowaty_kot napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Jaki szampon? Pierwsze słyszę emotka

DX2 na siwe włosy
0 0

zaczytana-pola

#5841977 Napisano: 26.03.2014 16:10:20
Wkurzają mnie wszędobylskie lizuski. Baby "stare", a głupie emotka Jak w przedszkolu emotka
0 0

barszcz

#5841978 Napisano: 26.03.2014 16:12:36
ilonaxx5 napisał(a):

barszcz napisał(a):

ziolko napisał(a):

barszcz napisał(a):

ta mikstura to na siwe włosy emotka emotka emotka

Niestety nie,to miało powstrzymać wypadanie włosów!
0 0

Gość: swibek

#5842007 Napisano: 26.03.2014 16:47:01
emotka jak dobrze być blondynką! emotka siwizny nie znać wcale.. emotka ale wypadać wypadają, a jak nerwa dostanę to garściami sama wyrywam!! emotka
0 0

anialistopad

#5842018 Napisano: 26.03.2014 17:14:26
no kur..........rossman mnie wkur..........mieli wysłać do mnie nagrode z bobini,niby wysłali tylko,że ja jej nie mam ,ufoludki przechwycili.Kody się nie drukują z domestosa i ajaxa,komputer padł , emotka kto ma laptopa do sprzedania>? e tam delikatesy centrum rozwiazane i nic zostałam z paragonami emotka
0 0

zezowaty_kot

#5842051 Napisano: 26.03.2014 18:02:04
emotka emotka emotka emotka

Już nawet siły nie mam, żeby pisać jaka kretynka ze mnie emotka
Tak się napracowałam, przykleiłam syna do bajki w tablecie żeby mieć pół godziny ciszy i napisać na konkurs na tym przeklętym wizażu.pl na którym tak trudno coś wygrać. Przeszczęśliwa, że udało mi się napisać super zgłoszenie pomyślałam, że skopiuję je przed wysłaniem, na wszelki wypadek. I zamiast skopiować to skasowałam przez przypadek emotka
0 0

Gość: Anonima

#5842052 Napisano: 26.03.2014 18:03:21
wkurza mnie watek "informuja", wole juz na niego nie patrzec emotka
0 0

mia

#5842058 Napisano: 26.03.2014 18:07:38
Anonima napisał(a):

wkurza mnie watek "informuja", wole juz na niego nie patrzec emotka

Dokładnie.
Oprócz tego, że nie wygrałam, dowiaduję się jeszcze w czym mogłam wziąć udział, a nie wzięłam... emotka
0 0

Gość: pewnastudentka

#5842076 Napisano: 26.03.2014 18:45:23
zezowaty_kot napisał(a):

Tak się napracowałam, przykleiłam syna do bajki w tablecie żeby mieć pół godziny ciszy i napisać na konkurs na tym przeklętym wizażu.pl na którym tak trudno coś wygrać. Przeszczęśliwa, że udało mi się napisać super zgłoszenie pomyślałam, że skopiuję je przed wysłaniem, na wszelki wypadek. I zamiast skopiować to skasowałam przez przypadek emotka

w takich wypadkach pomaga Ctrl + Z i wszystko powinno wrócić emotka mi do tej pory wszędzie działało - w formularzach, w mailach, na forum emotka
0 0

zezowaty_kot

#5842079 Napisano: 26.03.2014 18:54:49
pewnastudentka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

w takich wypadkach pomaga Ctrl + Z i wszystko powinno wrócić emotka mi do tej pory wszędzie działało - w formularzach, w mailach, na forum emotka

Wiem... tyle, że ja się tak wkurzyłam, że odruchowo i pod wpływem emocji pierwsze co zrobiłam to zamknęłam stronę... emotka
0 0

Ronja

#5842082 Napisano: 26.03.2014 18:57:49
Wkurza mnie wygrana zepsuta rzecz, której naprawa kosztuje tyle, ile nówka sztuka. Po co komu takie wygrane, za które trzeba sobie zapłacić samemu? Prestiżowe firmy noż k****! emotka
0 0

jolidlo

#5842108 Napisano: 26.03.2014 19:42:01
Wkurza mnie, że jutro jestem świadkiem na Bierzmowaniu i będę wyglądać jak fleja bo nie mam się w co ubrać i nie mam gustu...A wszystkie płaszczyki i inne dodatki które mi się podobają są za drogie na moją kieszeń.
0 0

onmyown

#5842111 Napisano: 26.03.2014 19:50:42
wkurza mnie że z delikatesów dzwonili do mnie w przeciągu jednej godziny 3 razy kiedy nie mogłam odebrać i już prawdopodobnie po ptokach:/ Powinni podzielić to na trzy dni, lub chociaż dzwonić w odstępie 2-3 godzinnym. Nie zawsze da się odebrać telefon, zwłaszcza że dzwonili w godzinach pracy
0 0

doris1

#5842118 Napisano: 26.03.2014 20:05:33
jolidlo napisał(a):

Wkurza mnie, że jutro jestem świadkiem na Bierzmowaniu i będę wyglądać jak fleja bo nie mam się w co ubrać i nie mam gustu...A wszystkie płaszczyki i inne dodatki które mi się podobają są za drogie na moją kieszeń.

W takim wypadku pomaga szukanie sklepowych wyprzedaży, gdzie można naprawdę fajną rzecz wyhaczyć oraz (to do gustu) przeglądanie magazynów modowych, czy zdjęć w necie i znalezienie rzeczy jak na obrazku i wtedy jest pewność, że wszystko do siebie jako tako pasuje emotka
0 0

Gość: hittmanka

#5842120 Napisano: 26.03.2014 20:08:53
doris1 napisał(a):

jolidlo napisał(a):

W takim wypadku pomaga szukanie sklepowych wyprzedaży, gdzie można naprawdę fajną rzecz wyhaczyć oraz (to do gustu) przeglądanie magazynów modowych, czy zdjęć w necie i znalezienie rzeczy jak na obrazku i wtedy jest pewność, że wszystko do siebie jako tako pasuje emotka

Szczera przyjaciólka też jest nieoceniona jeżeli masz obawy co do gustu emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5842123 Napisano: 26.03.2014 20:11:42
onmyown napisał(a):

wkurza mnie że z delikatesów dzwonili do mnie w przeciągu jednej godziny 3 razy kiedy nie mogłam odebrać i już prawdopodobnie po ptokach:/ Powinni podzielić to na trzy dni, lub chociaż dzwonić w odstępie 2-3 godzinnym. Nie zawsze da się odebrać telefon, zwłaszcza że dzwonili w godzinach pracy

napisze ktoś wreszcie z jakiego nr dzwonili ?????

już wiem
0 0