Wkurza mnie...

isiulka

#5842129 Napisano: 26.03.2014 20:22:07
hittmanka napisał(a):

doris1 napisał(a):

jolidlo napisał(a):

Wkurza mnie, że jutro jestem świadkiem na Bierzmowaniu i będę wyglądać jak fleja bo nie mam się w co ubrać i nie mam gustu...A wszystkie płaszczyki i inne dodatki które mi się podobają są za drogie na moją kieszeń.

W takim wypadku pomaga szukanie sklepowych wyprzedaży, gdzie można naprawdę fajną rzecz wyhaczyć oraz (to do gustu) przeglądanie magazynów modowych, czy zdjęć w necie i znalezienie rzeczy jak na obrazku i wtedy jest pewność, że wszystko do siebie jako tako pasuje emotka

Szczera przyjaciólka też jest nieoceniona jeżeli masz obawy co do gustu emotka

Jak mieszkasz niedaleko Poznania to może się skusisz

30 marca w drogerii Rossmann w Poznań City Center odbędzie się niezwykłe wiosenne wydarzenie.
Od godz. 11.00 do 20.00 na miłośniczki mody czekają liczne atrakcje, w tym warsztaty z Mają Sablewską, znaną doradczynią wizerunkową i ambasadorką marki Perwoll.
Jest to świetna okazja do ciekawego spędzenia wolnej niedzieli - skorzystania z usług wizażystów i stylistów, a także wygrania atrakcyjnych nagród.
Jest to propozycja zarówno dla osób z Poznania czy okolic, jak również dla tych którzy nie mają jeszcze planów na weekend.
0 0

Gość: tato999

#5842133 Napisano: 26.03.2014 20:35:51
katrin22 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A mam pytanie, może ktoś wie czy ten szampon co reklamują na siwe włosy działa? JA nie mam tego problemu, ale bliska mi osoba ma już pojedyncze siwe włosy emotka

Jaki szampon? Pierwsze słyszę emotka

DX2 na siwe włosy

DX2 jst tylko dla facetów
0 0

staszek

#5842142 Napisano: 26.03.2014 21:01:22
tato999 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A mam pytanie, może ktoś wie czy ten szampon co reklamują na siwe włosy działa? JA nie mam tego problemu, ale bliska mi osoba ma już pojedyncze siwe włosy emotka

Jaki szampon? Pierwsze słyszę emotka

DX2 na siwe włosy

DX2 jst tylko dla facetów

tak samo jak pasta do zębów, damska i męska emotka
0 0

Gość: goralecka

#5842195 Napisano: 26.03.2014 22:45:28
Kiedyś wydawało mi się oczywistym,, ze w zyciu bede kierowac sie sercem. A teraz juz sama nie wiem co zrobic rozum mowi jedno, serce drugie. Tylko czy da sie kogos pokochac z czasem? emotka
0 0

dolly

#5842197 Napisano: 26.03.2014 22:58:11
goralecka napisał(a):

Kiedyś wydawało mi się oczywistym,, ze w zyciu bede kierowac sie sercem. A teraz juz sama nie wiem co zrobic rozum mowi jedno, serce drugie. Tylko czy da sie kogos pokochac z czasem? emotka

da, ale nie bedzie to "porywajaca" milosc. To znaczy , to jest tylko i wylacznie moje osobiste zdanie.
0 0

Gość: jkkp

#5842287 Napisano: 27.03.2014 10:57:05
pan z agencji Ambasady Marek zadzwonił, przeprosił za zaistniałą sytuację (Statoil- Black) faktycznie pracownik firmy zadzwonił do mnie, a nie powinien bo byłam na rezerwie emotka Trochę mniej się wkurzam, ale niesmak pozostaje emotka
0 0

sylzab2294

#5842293 Napisano: 27.03.2014 11:12:28
jkkp napisał(a):

pan z agencji Ambasady Marek zadzwonił, przeprosił za zaistniałą sytuację (Statoil- Black) faktycznie pracownik firmy zadzwonił do mnie, a nie powinien bo byłam na rezerwie emotka Trochę mniej się wkurzam, ale niesmak pozostaje emotka

moim zdaniem, musieli coś powiedzieć i jakoś się wytłumaczyć, skoro uderzyłaś wyżej emotka
0 0

sylzab2294

#5842294 Napisano: 27.03.2014 11:13:20
dolly napisał(a):

goralecka napisał(a):

da, ale nie bedzie to "porywajaca" milosc. To znaczy , to jest tylko i wylacznie moje osobiste zdanie.

moje też emotka
0 0

joan

#5842297 Napisano: 27.03.2014 11:16:28
goralecka napisał(a):

A ja uważam, że się da - jest wiele par, gdzie ludzie na początku wręcz się nie znosili, ale byli skazani na swoje towarzystwo (np. w pracy), co w końcu zakończyło się szczęśliwym i gorącym związkiem emotka
0 0

asantesana

#5842313 Napisano: 27.03.2014 11:35:29
joan napisał(a):

goralecka napisał(a):

A ja uważam, że się da - jest wiele par, gdzie ludzie na początku wręcz się nie znosili, ale byli skazani na swoje towarzystwo (np. w pracy), co w końcu zakończyło się szczęśliwym i gorącym związkiem emotka

Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że się nie da i że to tylko strata czasu - obu stron. Ale każdy musi sam przez to przejść, bo może akurat będziesz wyjątkiem emotka
Joan, bo od nienawiści do miłosci i odwrotnie jest jeden krok, lecz od rozumu do serca - lata świetlne. To moje zdanie emotka
0 0

joan

#5842319 Napisano: 27.03.2014 11:38:15
asante napisał(a):

Joan, bo od nienawiści do miłosci i odwrotnie jest jeden krok, lecz od rozumu do serca - lata świetlne. To moje zdanie emotka

Racja, słusznie zauważyłaś, że mój wpis dotyczył spraw sercowych (nienawiść - miłość) emotka
0 0

asantesana

#5842335 Napisano: 27.03.2014 12:08:50
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Racja, słusznie zauważyłaś, że mój wpis dotyczył spraw sercowych (nienawiść - miłość) emotka

Lata praktyki emotka
A w temacie - przyszedł ręcznik palmolive - wartość nagrody 60 zł. Wściekle zielony, cienki, wielki napis Palmolive, tania reklamówka warta max 10 zł. Wolałabym juz dostać nagrodę niższego rzędu, czyli kosmetyki, bardziej użyteczne. I to mnie wkurza.
0 0

zezowaty_kot

#5842336 Napisano: 27.03.2014 12:09:27
asante napisał(a):

joan napisał(a):

goralecka napisał(a):

Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że się nie da i że to tylko strata czasu - obu stron. Ale każdy musi sam przez to przejść, bo może akurat będziesz wyjątkiem emotka

emotka
0 0

Gość: dotti25

#5842368 Napisano: 27.03.2014 13:34:54
Zacytuję Sapkowskiego "król bez­gra­nicznie kochał swą małżonkę, królową, a ona całym ser­cem kochała je­go. Coś ta­kiego mu­siało skończyć się nieszczęściem" emotka

może niektóre decyzje lepiej podejmować "na zimno"?
0 0

zaczytana-pola

#5842369 Napisano: 27.03.2014 13:36:44
Wkurza mnie Plus. Znów zasięg skacze jak ropucha na trampolinie emotka
0 0

xooxoo

#5842372 Napisano: 27.03.2014 13:43:12
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie Plus. Znów zasięg skacze jak ropucha na trampolinie emotka

mnie też! żeby gdzieś się dodzwonić muszę wybierać numer trzy razy, żeby w końcu był normalny sygnał. emotka
0 0

dolly

#5842375 Napisano: 27.03.2014 13:45:08
dotti25 napisał(a):

Zacytuję Sapkowskiego "król bez­gra­nicznie kochał swą małżonkę, królową, a ona całym ser­cem kochała je­go. Coś ta­kiego mu­siało skończyć się nieszczęściem" emotka

może niektóre decyzje lepiej podejmować "na zimno"?

a gdzie wtedy miejsce na namietnosc? emotka
0 0

Gość: Anonima

#5842510 Napisano: 27.03.2014 18:27:04
to ja zmienie temat, bo wkurza mnie jogobella, pierwszy raz wzielam udzial, ale sie zrazilam...zeby wygrac z tego co widze trzeba nakupic stos jogurtow jak dla calego przedszkola i jeszcze wcisnac na zdjeciu swoje dziecko (najlepiej w jakims zalosnym przebraniu)...juz sam pomysl sie nie liczy. Zaraz wszyscy zaczna sie pewnie bulwersowac, ale zdania nie zmienie.
0 0

MEG13

#5842517 Napisano: 27.03.2014 18:40:05
mnie też wkurza jogobella, bez sensu oceniają prace.
0 0

ignam

#5842931 Napisano: 28.03.2014 18:59:20
Wkurza mnie nowa moda na Facebooku - publikowanie zwycięzców konkursu po sztuce, przez kilka dni. Już kilka fanpage się tym zaraziło. Tak, wiem, że chodzi im o odwiedzanie strony ale to żałosne... I wkurzające emotka
0 0