Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dzasmina
Postów 2370
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja osobiście znam jeszcze 2 osoby z takim samym imieniem i nazwiskiem jak moje.
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
bloomcia
Postów 468
Data rejestracji 17.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzasmina, nie odniosłaś się do mojego pytania w związku z konkursem, w którym się chwalę "taką wygraną".
To czy to są faktycznie te same osoby to niech oni już roztrzygną. Powtórzę jeszcze raz, że wyraziłam tylko swoje niezadowolenie i już i nie lubię kłótni, więc nie mam też na nie ochoty. Uszanujcie moje zdanie, a ja uszanuję Wasze. Taka wzajemna tolerancja mimo braku akceptacji.
Wydaje mi się, że takie osoby liczą, że ktoś jakimś cudem się zlituje nad nimi i odda swoją nagrodę, kiedy strzała bólu przeszyje jego serce po przeczytaniu takiego komentarza
\'Jeżeli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło, to znaczy że jest duże i idzie małymi krokami\'
Zrobię zakupy: Intermarche, Biedronka, Kaufland, Netto, Lidl, Polo Market, ABC, Żabka, Drogeria Natura, Rossmann.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
selenes
Postów 629
Data rejestracji 08.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
The ultimate inspiration is the deadline
dzasmina
Postów 2370
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może rzeczywiście całą rodzinę natchnęło. czy Ty i bliska Ci osoba nie wygraliście w tym samym konkursie?
etap zaczął się w piątek, wyniki za poprzedni podali w czwartek, może nie wszyscy czekali ze zgłoszeniem do ogłoszenia wyników? może odrobina tej tolerancji?
a Ty wytarłaś sobie buty czyimś nazwiskiem, opatrzyłaś dopiskiem "ludzie pazerni" i dziwisz się reakcjom.
ja też nie lubię kłótni i nie powinnam się teraz denerwować, ale gdyby to było moje, to nie zostawiłabym tak tego.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A, żeby było jeszcze lepiej w jednym z etapów jest dokładne imię i nazwisko mojej siostry, która również gra czasami w konkursach ( ta zbieżność jest tutaj na forum
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
selenes - cieszę się, że teraz Ci mniej przeszkadza, chociaż rozumiem Twoje poirytowanie tym tematem
Gość: kelo77
Ja ostatnio widziałem wyższy poziom "zapytań o drobiazg" mianowicie:
Fanka 3276 wita i o niespodziankę pyta" Już nawet nie celują w pełną liczbę
Swoją drogą żona ma koleżankę, która notorycznie do nas przychodzi na kawę i wynosi nam pół lodówki. Ja kupuje coś na konkurs i może robi się mały magazyn ale to nie znaczy że nie mam zamiaru tego zjeść/użyć albo mam za dużo i muszę się tym koniecznie podzielić.
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żartujesz z tymi liczbami???
zaczytana-pola
Postów 11518
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I pomyśl sobie jak każdy się wkurzać mógłby, że wygrały caaaałe rodziny. I to nie byle co, bo tablety
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11518
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: polaanka12
Niech to ktoś poprawi!
Gość: polarniczka
nie wiem czy wiesz, ale jedna z osób z tego forum notorycznie pisze coś w stylu cytuję: "a tak chciałam dać mamie na urodziny i teraz będę smutna" noż kurna mać czy samym żebractwem ci ludzie żyją i nie mają innych spraw na głowie i rzeczy do zrobienia, tylko siedzieć na FB i rozpaczać po każdych wynikach? oż jakie puste jest ich życie...współczuję na prawdę...
anialistopad
Postów 14158
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak, tylko że tam nie dało się oszukać w żaden sposób, bo to był konkurs video i każdy grał "swoją twarzą" ale już poruszałam tę kwestię w odpowiedzi dzasminie
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie jestem chyba zorientowana na tyle, żeby wiedzieć kto to, ale i tak widzę tego masakrycznie duże ilości na necie
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Następnie wkurzają mnie nachalne firmy telemarketingowe, które dzwonią i stosują różne sztuczki, aby tylko namówić na towar czy usługę.
I wkurza mnie, że taki towar jest o wiele droższy, niż normalnie.. np. jakaś książka, którą oferują bezpośrednio w wydawnictwie jest o wiele tańsza, albo darmowy pakiet Office, w super promocyjnej cenie u nich za jedyne 300zł!!
i jeszcze bardziej wkurza mnie, że dostaję na różne skrzynki pocztowe maile w sprawie testu zawodowego "job test" - napisałam maila, że proszę o usunięcie wymienionych adresów z ich bazy danych, to teraz dostaję regularnie na wszystkie!!! i nie można wypisać się od nich, bo link do wypisania nie działa
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też "job test"opanował skrzynkę meilową
zezowaty_kot
Postów 2792
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie ostatnio po 4 razy w tygodniu dzwonią z Orange z jakimiś super ofertami. Już nie mam siły odmawiać, tłumaczyć, że nie chcę, żeby przestali dzwonić, więc na pytanie:
-Czy rozmawiam z osobą decydującą o numerze?
Zawsze odpowiadam krótko: NIE.
Coś wtedy konsultant upomina się o właściciela numeru, ale jego niestety NIGDY nie ma w domu
Co do spamu na skrzynki - ostatnio znów Stefan napastuje mnie ofertami przedłużania penisa. Nawet o 7 cm
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane