Wkurza mnie...

dzasmina

#5846932 Napisano: 07.04.2014 21:57:31
a jeśli chodzi o te różne etapy, to przecież dopóki nie będą mieli pełnych danych, to skąd mają wiedzieć, że chodzi o tą samą osobę.
ja osobiście znam jeszcze 2 osoby z takim samym imieniem i nazwiskiem jak moje.
0 0

bloomcia

#5846939 Napisano: 07.04.2014 22:11:30
dzasmina napisał(a):

a jeśli chodzi o te różne etapy, to przecież dopóki nie będą mieli pełnych danych, to skąd mają wiedzieć, że chodzi o tą samą osobę.
ja osobiście znam jeszcze 2 osoby z takim samym imieniem i nazwiskiem jak moje.

Dzasmina, nie odniosłaś się do mojego pytania w związku z konkursem, w którym się chwalę "taką wygraną".

To czy to są faktycznie te same osoby to niech oni już roztrzygną. Powtórzę jeszcze raz, że wyraziłam tylko swoje niezadowolenie i już i nie lubię kłótni, więc nie mam też na nie ochoty. Uszanujcie moje zdanie, a ja uszanuję Wasze. Taka wzajemna tolerancja mimo braku akceptacji.

selenes napisał(a):

Nic bardziej mnie nie wkurza niż żebraki na facebooku.
Błagam, niech ktoś mnie olśni i powie mi co da takie pisanie po wynikach konkursu:
"Och, jaka wielka szkoda, że nie wygrałam, chciałam dać te słodycze/ubranka/kubek z logo pasztetu mojej córeczce;((("
To jest jakieś branie na litość? Na biedę? Nie czaję.

Co to za różnica komu się chciało dać nagrodę? Nienawidzę takiego epatowania dzieckiem, gdzie się tylko da. I czym dłużej jestem w ciąży, tym szybciej mnie to wpienia emotka

Wydaje mi się, że takie osoby liczą, że ktoś jakimś cudem się zlituje nad nimi i odda swoją nagrodę, kiedy strzała bólu przeszyje jego serce po przeczytaniu takiego komentarza emotka
0 0

selenes

#5846941 Napisano: 07.04.2014 22:21:44
Hahaha, Bloomcia poprawiłaś mi humor tą strzałą przebijającą zbolałe serducho emotka emotka I już jakoś mniej mi to przeszkadza emotka emotka
0 0

dzasmina

#5846947 Napisano: 07.04.2014 22:26:16
bloomcia, mam na myśli to

to że popieracie taką grę nie fair (oczywiście przypuszczam że takowa ma miejsce, no chyba że rzeczywiście całą rodzinę natchnie)

może rzeczywiście całą rodzinę natchnęło. czy Ty i bliska Ci osoba nie wygraliście w tym samym konkursie?
etap zaczął się w piątek, wyniki za poprzedni podali w czwartek, może nie wszyscy czekali ze zgłoszeniem do ogłoszenia wyników? może odrobina tej tolerancji?
a Ty wytarłaś sobie buty czyimś nazwiskiem, opatrzyłaś dopiskiem "ludzie pazerni" i dziwisz się reakcjom.
ja też nie lubię kłótni i nie powinnam się teraz denerwować, ale gdyby to było moje, to nie zostawiłabym tak tego.
0 0

kalisto1986

#5846949 Napisano: 07.04.2014 22:28:57
bloomcia może kamień spadnie Ci z serca,ale gwarantuje Ci, że akurat w lorealu na liście znajdują się takie same nazwiska osób, które nawet się nie znają emotka A wojowanie o sprawdzanie po nazwiskach może co niektórych tylko skrzywdzić.
A, żeby było jeszcze lepiej w jednym z etapów jest dokładne imię i nazwisko mojej siostry, która również gra czasami w konkursach ( ta zbieżność jest tutaj na forum emotka ) więc , gdyby nie odpuściła tego konkursu z tego powodu i wygrałaby, to dopiero byłoby pole do narzekania emotka

0 0

bloomcia

#5846955 Napisano: 07.04.2014 22:43:43
dzasmina (i część do kalisto1986) - tak, ja i mój tata wygraliśmy w tym samym konkursie, tyle że każdy grał na swój rachunek. Wiem do czego zmierzasz, chodzi Ci o to, że każda z tych osób mogła grać na siebie, a nie że jedna osoba z rodziny na całą rodzinę. Pewnie że mogło tak być, nie piszę, że nie. Nie wrzucam wszystkich do worka pazerności, tylko tych co wiedzą, że powinni się tam znaleźć. Może źle to ujęłam, stąd ta burza. Wszystkich uczciwych przepraszam. Może po prostu powinnam napisać "Wkurza mnie jak jedna osoba gra na wszystkich członków rodziny włącznie ze zwierzętami (to już tak humorystycznie - uprzedzam, gdyby miała wybuchnąć kolejna burza)". A mimo, że wiem, że może nie wszyscy o tych samych nazwiskach są oszukańcami, to wiem też, że zdarzają się takie przypadki wielokrotnie, stąd właśnie mój pierwszy post, a reszta jak wyżej.

selenes - cieszę się, że teraz Ci mniej przeszkadza, chociaż rozumiem Twoje poirytowanie tym tematem emotka emotka
0 0

Gość: kelo77

#5846960 Napisano: 07.04.2014 22:53:07
selenes napisał(a):

Błagam, niech ktoś mnie olśni i powie mi co da takie pisanie po wynikach konkursu:
"Och, jaka wielka szkoda, że nie wygrałam, chciałam dać te słodycze/ubranka/kubek z logo pasztetu mojej córeczce;((("

Co to za różnica komu się chciało dać nagrodę? Nienawidzę takiego epatowania dzieckiem, gdzie się tylko da. I czym dłużej jestem w ciąży, tym szybciej mnie to wpienia emotka

Ja ostatnio widziałem wyższy poziom "zapytań o drobiazg" mianowicie:
Fanka 3276 wita i o niespodziankę pyta" Już nawet nie celują w pełną liczbę emotka

Swoją drogą żona ma koleżankę, która notorycznie do nas przychodzi na kawę i wynosi nam pół lodówki. Ja kupuje coś na konkurs i może robi się mały magazyn ale to nie znaczy że nie mam zamiaru tego zjeść/użyć albo mam za dużo i muszę się tym koniecznie podzielić.
0 0

selenes

#5846962 Napisano: 07.04.2014 23:00:00
kelo77 napisał(a):

selenes napisał(a):

Ja ostatnio widziałem wyższy poziom "zapytań o drobiazg" mianowicie:
Fanka 3276 wita i o niespodziankę pyta" Już nawet nie celują w pełną liczbę emotka

Swoją drogą żona ma koleżankę, która notorycznie do nas przychodzi na kawę i wynosi nam pół lodówki. Ja kupuje coś na konkurs i może robi się mały magazyn ale to nie znaczy że nie mam zamiaru tego zjeść/użyć albo mam za dużo i muszę się tym koniecznie podzielić.

Żartujesz z tymi liczbami??? emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#5846980 Napisano: 07.04.2014 23:47:00
bloomcia napisał(a):

Boże, ale na mnie naskoczyłyście... to że popieracie taką grę nie fair (oczywiście przypuszczam że takowa ma miejsce, no chyba że rzeczywiście całą rodzinę natchnie) to nie znaczy że nie mogę napisać co o tym sądzę. Już od razu wkurza Was moja jak to nazywacie "spina". Po to jest ten wątek, zgadza się?

Ja też wygrałam 1 bon a i tak mnie to dalej wkurza i koniec kropka. I nie jestem mistrzem kreatywności jak wygrywam, bo tu chodzi o co innego w tym momencie.

emotka
bloomcia napisał(a):

I jaaaa emotka I mój tata, czyli w sumie dwa w rodzinie emotka

I pomyśl sobie jak każdy się wkurzać mógłby, że wygrały caaaałe rodziny. I to nie byle co, bo tablety emotka
0 0

bethan

#5846995 Napisano: 08.04.2014 00:24:25
Brawo Ilona. Za odwagę emotka
0 0

zaczytana-pola

#5846996 Napisano: 08.04.2014 00:30:50
Zauważyłam, że już stronę wcześniej poruszona została ta sprawa. emotka A ja zawsze najpierw napiszę, z później doczytam emotka emotka
0 0

Gość: polaanka12

#5847012 Napisano: 08.04.2014 08:24:35
Wkurza mnie błąd na stronie startowej- chodzi o reklamę konkursu -Podążaj za papierzem
Niech to ktoś poprawi!
0 0

Gość: polarniczka

#5847114 Napisano: 08.04.2014 12:23:54
selenes napisał(a):

nie wiem czy wiesz, ale jedna z osób z tego forum notorycznie pisze coś w stylu cytuję: "a tak chciałam dać mamie na urodziny i teraz będę smutna" noż kurna mać czy samym żebractwem ci ludzie żyją i nie mają innych spraw na głowie i rzeczy do zrobienia, tylko siedzieć na FB i rozpaczać po każdych wynikach? oż jakie puste jest ich życie...współczuję na prawdę...
0 0

anialistopad

#5847118 Napisano: 08.04.2014 12:31:49
Wkurzył mnie hortex olali mnie,ale jakby tego było mało poparzyłam sobie język gorąca kawą emotka i ogólnie cały dzień jest do d................,jest mi smutno i źle ,nie mam z kim pogadać dziś i wszystko mnie drażni
0 0

bloomcia

#5847132 Napisano: 08.04.2014 12:46:13
zaczytana-pola napisał(a):

I pomyśl sobie jak każdy się wkurzać mógłby, że wygrały caaaałe rodziny. I to nie byle co, bo tablety emotka

No tak, tylko że tam nie dało się oszukać w żaden sposób, bo to był konkurs video i każdy grał "swoją twarzą" ale już poruszałam tę kwestię w odpowiedzi dzasminie emotka A z tym "całe rodziny" to bez przesady, moja rodzina liczy więcej osób emotka Zresztą nie o to mi chodziło, także z mojej strony zamykam temat, bo już mi się nie chce go dalej ciągnąć jak napisałam wszystko co myślę i wyjaśniłam swój punkt widzenia emotka
0 0

selenes

#5847137 Napisano: 08.04.2014 12:55:58
polarniczka napisał(a):

selenes napisał(a):

nie wiem czy wiesz, ale jedna z osób z tego forum notorycznie pisze coś w stylu cytuję: "a tak chciałam dać mamie na urodziny i teraz będę smutna" noż kurna mać czy samym żebractwem ci ludzie żyją i nie mają innych spraw na głowie i rzeczy do zrobienia, tylko siedzieć na FB i rozpaczać po każdych wynikach? oż jakie puste jest ich życie...współczuję na prawdę...

Nie jestem chyba zorientowana na tyle, żeby wiedzieć kto to, ale i tak widzę tego masakrycznie duże ilości na necie emotka Często wystepuje motyw z chorą babcią, małą córeczką, która jeśli nie wygra nie będzie mieć bucików na zimę emotka Ja bym umarła ze wstydu pisząc takie rzeczy i zabrałabym się na miejscu owej osoby do normalnej roboty, skoro nie stać mnie na podstawowe rzeczy.
0 0

ziolko

#5847217 Napisano: 08.04.2014 14:36:52
a mnie wkurza, że ktoś coś zleca, a później nie można doprosić się pieniędzy za zlecenie. Obojętnie jaka to kwota.

Następnie wkurzają mnie nachalne firmy telemarketingowe, które dzwonią i stosują różne sztuczki, aby tylko namówić na towar czy usługę.
I wkurza mnie, że taki towar jest o wiele droższy, niż normalnie.. np. jakaś książka, którą oferują bezpośrednio w wydawnictwie jest o wiele tańsza, albo darmowy pakiet Office, w super promocyjnej cenie u nich za jedyne 300zł!!

emotka emotka

i jeszcze bardziej wkurza mnie, że dostaję na różne skrzynki pocztowe maile w sprawie testu zawodowego "job test" - napisałam maila, że proszę o usunięcie wymienionych adresów z ich bazy danych, to teraz dostaję regularnie na wszystkie!!! i nie można wypisać się od nich, bo link do wypisania nie działa emotka emotka emotka emotka
0 0

maria1980

#5847220 Napisano: 08.04.2014 14:43:52
ziolko napisał(a):

a mnie wkurza, że ktoś coś zleca, a później nie można doprosić się pieniędzy za zlecenie. Obojętnie jaka to kwota.

Następnie wkurzają mnie nachalne firmy telemarketingowe, które dzwonią i stosują różne sztuczki, aby tylko namówić na towar czy usługę.
I wkurza mnie, że taki towar jest o wiele droższy, niż normalnie.. np. jakaś książka, którą oferują bezpośrednio w wydawnictwie jest o wiele tańsza, albo darmowy pakiet Office, w super promocyjnej cenie u nich za jedyne 300zł!!

emotka emotka

i jeszcze bardziej wkurza mnie, że dostaję na różne skrzynki pocztowe maile w sprawie testu zawodowego "job test" - napisałam maila, że proszę o usunięcie wymienionych adresów z ich bazy danych, to teraz dostaję regularnie na wszystkie!!! i nie można wypisać się od nich, bo link do wypisania nie działa emotka emotka emotka emotka

u mnie też "job test"opanował skrzynkę meilową emotka
0 0

zezowaty_kot

#5847221 Napisano: 08.04.2014 14:43:59
ziolko napisał(a):

emotka emotka

Do mnie ostatnio po 4 razy w tygodniu dzwonią z Orange z jakimiś super ofertami. Już nie mam siły odmawiać, tłumaczyć, że nie chcę, żeby przestali dzwonić, więc na pytanie:
-Czy rozmawiam z osobą decydującą o numerze?
Zawsze odpowiadam krótko: NIE.
Coś wtedy konsultant upomina się o właściciela numeru, ale jego niestety NIGDY nie ma w domu emotka

Co do spamu na skrzynki - ostatnio znów Stefan napastuje mnie ofertami przedłużania penisa. Nawet o 7 cm emotka
0 0

bloomcia

#5847222 Napisano: 08.04.2014 14:50:19
U mnie Sebastian proponuje powiększenie penisa o 7cm, chyba się skuszę emotka
0 0