Wkurza mnie...

bloomcia

#5848350 Napisano: 10.04.2014 14:38:29
Sprzedawanie czegoś, co jest za darmo emotka

http://allegro.pl/bilety?string=zalando

Tutaj bonów zalando, które się dostaje za dołączenie do newslettera emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5848352 Napisano: 10.04.2014 14:45:02
bloomcia napisał(a):

ktoś podał swoje dane i najlepiej, żeby za darmo bony rozdawał emotka emotka

przecież dla większości świata nasze wygrane są... za darmo

i co ? rozdajesz je dokoła za friko ???

według mnie każdy ze swoją własnością może robić to co mu się żywnie podoba i nikomu nic do tego

0 0

isiulka

#5848364 Napisano: 10.04.2014 15:04:11
bloomcia napisał(a):

A co w tym złego? Jak ktoś nie chce sobie zawalać skrzynki spamem to tu za pare groszy ma gotowca, bez podawania danych.
0 0

luna341

#5848403 Napisano: 10.04.2014 15:54:05
anialistopad napisał(a):

Wkurzył mnie hortex olali mnie,ale jakby tego było mało poparzyłam sobie język gorąca kawą emotka i ogólnie cały dzień jest do d................,jest mi smutno i źle ,nie mam z kim pogadać dziś i wszystko mnie drażni

polarniczka napisał(a):

selenes napisał(a):

Nic bardziej mnie nie wkurza niż żebraki na facebooku.
Błagam, niech ktoś mnie olśni i powie mi co da takie pisanie po wynikach konkursu:
"Och, jaka wielka szkoda, że nie wygrałam, chciałam dać te słodycze/ubranka/kubek z logo pasztetu mojej córeczce;((("
To jest jakieś branie na litość? Na biedę? Nie czaję.

Co to za różnica komu się chciało dać nagrodę? Nienawidzę takiego epatowania dzieckiem, gdzie się tylko da. I czym dłużej jestem w ciąży, tym szybciej mnie to wpienia emotka

nie wiem czy wiesz, ale jedna z osób z tego forum notorycznie pisze coś w stylu cytuję: "a tak chciałam dać mamie na urodziny i teraz będę smutna" noż kurna mać czy samym żebractwem ci ludzie żyją i nie mają innych spraw na głowie i rzeczy do zrobienia, tylko siedzieć na FB i rozpaczać po każdych wynikach? oż jakie puste jest ich życie...współczuję na prawdę...

Żebractwo przed ogłoszeniem wyników tez jest irytujące.Zauważyłam ostatnio jedna Pani gra wszędzie razem z mężem.Wszędzie żebrają.Tu dżemik dla dzieci tam herbatkę.A jak nie wygrają to stałe teksty,typu a tak liczyłam na słoiczek przecieru dżemu ,może następny konkursik bo dzieci już ostatni dżem wyjadają.Za grosz honoru.
0 0

Gość: tulipanka

#5848406 Napisano: 10.04.2014 15:59:10
luna341 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wkurzył mnie hortex olali mnie,ale jakby tego było mało poparzyłam sobie język gorąca kawą emotka i ogólnie cały dzień jest do d................,jest mi smutno i źle ,nie mam z kim pogadać dziś i wszystko mnie drażni

polarniczka napisał(a):

selenes napisał(a):

Błagam, niech ktoś mnie olśni i powie mi co da takie pisanie po wynikach konkursu:
"Och, jaka wielka szkoda, że nie wygrałam, chciałam dać te słodycze/ubranka/kubek z logo pasztetu mojej córeczce;((("

Co to za różnica komu się chciało dać nagrodę? Nienawidzę takiego epatowania dzieckiem, gdzie się tylko da. I czym dłużej jestem w ciąży, tym szybciej mnie to wpienia emotka

nie wiem czy wiesz, ale jedna z osób z tego forum notorycznie pisze coś w stylu cytuję: "a tak chciałam dać mamie na urodziny i teraz będę smutna" noż kurna mać czy samym żebractwem ci ludzie żyją i nie mają innych spraw na głowie i rzeczy do zrobienia, tylko siedzieć na FB i rozpaczać po każdych wynikach? oż jakie puste jest ich życie...współczuję na prawdę...

Żebractwo przed ogłoszeniem wyników tez jest irytujące.Zauważyłam ostatnio jedna Pani gra wszędzie razem z mężem.Wszędzie żebrają.Tu dżemik dla dzieci tam herbatkę.A jak nie wygrają to stałe teksty,typu a tak liczyłam na słoiczek przecieru dżemu ,może następny konkursik bo dzieci już ostatni dżem wyjadają.Za grosz honoru.

Nie no, nie bądźmy bez serca! To co? Forumowa zbiórka na dżemorek? emotka
0 0

cc_investigator

#5848410 Napisano: 10.04.2014 16:02:55
Honor honorem, ale dla mnie to np. brak kultury.
Może się uda tym razem.
Poszło, czekam z niecierpliwością.
moje dzieci tak (wpisać dowolny produkt) lubią.

A później:
nie miałam szczęścia (a co tu szczęście ma do rzeczy, skoro konkurs kreatywny był, szczęście to się miewa w losowaniach)
i moje ukochane: a tak się starałam.
Założę, że wszyscy się staramy, ale nie za to nagrody dają. Albo trafiamy w gust, albo nie.
0 0

#5848420 Napisano: 10.04.2014 16:16:14
luna341 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

polarniczka napisał(a):

selenes napisał(a):

daj linka to zrobimy zbiórkę jak sie patrzy

mam kilka starych dżemów, jakieś zupki, sosy, przepiękne kubki i ochraniacze na banany emotka
0 0

apoccalipsa

#5848427 Napisano: 10.04.2014 16:22:20
też to zauważyłam
i wpisy pod tekstami konkursowymi całej rodzinki ,,musisz wygrać, tak bardzo potrzebujecie tego dżemiku/kokardki/kwiatka/zawieszki.

to jest żałosne i nie sądzę, aby ktokolwiek z organizatorów się na to nabierał
0 0

#5848430 Napisano: 10.04.2014 16:24:59
być może co jakiś czas ktoś daje ten dżemik na odczepne

więc idą po bandzie - jak jeden dał, inni też mogą
0 0

malutka456

#5848433 Napisano: 10.04.2014 16:29:33
oj, chyba wszyscy mamy na myśli tą samą osobę emotka ostatnio szczerze się uśmiałam jak zobaczyłam Jej wpisy emotka kiedyś mnie to irytowało, teraz śmieszy emotka zawsze można poblokować niektóre osoby na fb i wtedy nie widać ich wpisów emotka

emotka emotka emotka
0 0

isiulka

#5848435 Napisano: 10.04.2014 16:31:26
malutka456 napisał(a):

oj, chyba wszyscy mamy na myśli tą samą osobę emotka ostatnio szczerze się uśmiałam jak zobaczyłam Jej wpisy emotka kiedyś mnie to irytowało, teraz śmieszy emotka zawsze można poblokować niektóre osoby na fb i wtedy nie widać ich wpisów emotka

emotka emotka emotka

ejjj ja nie wiem o kogo chodzi, podrzuccie linka na PW emotka
0 0

assal

#5848439 Napisano: 10.04.2014 16:33:17
Mnie osłabia, do kompletu z żebraniem, zdrabnianie nazw danej firmy.
"Mam pytanie o konkurs, Bartusiu... (to buty)"
I tak co chwila, gdzie nie wejdę, tam widzę jedną i tą samą twarz, zawsze z tysiącem pytań o byle co.
Plus słodzenie co chwila, jaki wspaniały konkursik.
A po wynikach: zawiodłam się na Was
emotka
0 0

isiulka

#5848444 Napisano: 10.04.2014 16:39:17
Ja dziś padłam jak zobaczyłam na fb jakiś konkurs gdzie do wygrania są te pluszaki "bakterie" co kiedyś domestos rozdawał, tylko tym razem można wygrać np. pluszowego rzęsistka pochwowego, a w swoim magazynie mają jeszcze komórki nowotworowe, kiłę i hiv emotka
0 0

#5848449 Napisano: 10.04.2014 16:46:36
malutka456 napisał(a):

emotka emotka emotka

ja tam rzadko grywam na FB, bo mnie to wkurza, więc nie jestem w temacie
0 0

zezowaty_kot

#5848464 Napisano: 10.04.2014 16:57:51
Ja kojarzę kilka takich osób, ale nie pamiętam nazwisk, widzę tylko te same profilowe i od razu wiem, jak będzie brzmiał post. Ciągle to żebranie na dzieci... Fakt, np NIVEA żebraczy-podlizywaczy nagradza. Nawet jak mają lipne prace to zawsze łaska NIVEA skapnie na pewne grono płaczków emotka
A za lat kilka te dzieci będą umiały czytać i ze wstydu się spalą, że własny, prywatny rodzic zasłaniał się niewinną buźką latorośli w celu wyłudzenia dżemoru i kremu na zmarszczki. Albo, co gorsza, koledzy tego nieszczęsnego dziecka wygrzebią te posty i w szkole palcem będą wytykać, że tu się wożą nowo wygranym samochodem a matka za konfitury robi z siebie pajaca. Co jak co, ale INTERNET NIE ZAPOMINA.
0 0

zezowaty_kot

#5848474 Napisano: 10.04.2014 17:06:13
E tam, na fb też są fajne konkursy, nie tylko te lajkowe- cenzurakowe, do których mam lajkowstręt. Moja pierwsza wygrana w życiu to był tusz z fb, więc jak mam sentyment emotka
0 0

Gość: Anonima

#5848491 Napisano: 10.04.2014 18:05:57
mnie rowniez strasznie wkurzaja niektore wpisy na fb, chocby co wchodze na strone galerii lodzkiej, pewien Pan Radek co chwila wypisuje pod kazdym postem cokolwiek, byleby go pewnie zapamietali, przeciez to jest smieszne. Wrzuci galeria zdjecia bielizny lub kolczykow, a ten juz wali komentarze, ale niestety takich osob jest wiecej, gdzie nie wejdzie sie na jakis profil, to powtarzaja sie te same nazwiska. Dla mnie to tez w pewien sposob zebranie, sztuczne podlizywanie sie sponsorom. Wystarczy wejsc na profil gorzkiej, gdzie co chwila ludzie wypisuja cokolwiek emotka Dla mnie to zadni fani, zwykli ludzie ktorzy cale dni siedza na fb wlaza na mase profili i zostawiaja pod kazdym zdjeciem komentarz.

Mnie to wkurza, czasem i smieszy, ale to moja subiektywna opinia, kazdy moze miec swoja emotka
0 0

zdolnabestia

#5848492 Napisano: 10.04.2014 18:09:13
Wkurzają mnie maile od:
- Rafał: Jeszcze tylko 3 tygodnie
- Sebastian: Powiększ Penisa Nawet o ... 7 CM!
- Kasia: Spotkanie

O dziwo nie ma dzisiaj żadnego maila z JobTest.
0 0

isiulka

#5848498 Napisano: 10.04.2014 18:22:42
Anonima napisał(a):

mnie rowniez strasznie wkurzaja niektore wpisy na fb, chocby co wchodze na strone galerii lodzkiej, pewien Pan Radek co chwila wypisuje pod kazdym postem cokolwiek, byleby go pewnie zapamietali, przeciez to jest smieszne. Wrzuci galeria zdjecia bielizny lub kolczykow, a ten juz wali komentarze, ale niestety takich osob jest wiecej, gdzie nie wejdzie sie na jakis profil, to powtarzaja sie te same nazwiska. Dla mnie to tez w pewien sposob zebranie, sztuczne podlizywanie sie sponsorom. Wystarczy wejsc na profil gorzkiej, gdzie co chwila ludzie wypisuja cokolwiek emotka Dla mnie to zadni fani, zwykli ludzie ktorzy cale dni siedza na fb wlaza na mase profili i zostawiaja pod kazdym zdjeciem komentarz.

Mnie to wkurza, czasem i smieszy, ale to moja subiektywna opinia, kazdy moze miec swoja emotka

Widzisz tu możesz być w błędzie, bo firmy często zatrudniają osoby aby robiły sztuczny tłum.Jak ktoś to robi "nieumiejętnie" to niestety pojawia się ciągle jedna osoba, normalnie robi to kilka osób aby się nie rzucało w oczy.

Albo tzw. fan miesiąca. I po prostu nabija punkty, bo liczy sie kazdy like i komentarz, chociaz to tez mnie rozwala jak ktos pisze powaznej firmie "dobranoc", "dzien dobry", "milego dnia" i tak każdego dnia
0 0

Gość: margtaczer

#5848503 Napisano: 10.04.2014 18:24:30
Wkurzją mnie kolejki w Lidlu, chcę kupić pieczywo a marnuję 30 min.
0 0