Wkurza mnie...

ziolko

#5844589 Napisano: 02.04.2014 11:42:57
xooxooxoo napisał(a):

Rozumiem, że chce się coś wygrać, że chce się zarobić kilka groszy ale po co spamować linkami wszystkie możliwe profile na fejsie?! emotka emotka

kto? czym? gdzie?
0 0

kalka

#5844592 Napisano: 02.04.2014 11:47:52
asiabuczkowska napisał(a):

wkurzyłam się, bo mam duże zaległości w sprawdzaniu klasówek uczniów, ale jak zaczęłam sprawdzać to roześmiałam się do łez emotka uczeń klasy VI napisał: car to "król" Rosji, a jego żona to.... c..... cerata emotka

emotka emotka emotka
0 0

xooxoo

#5844594 Napisano: 02.04.2014 11:52:33
ziolko napisał(a):

xooxooxoo napisał(a):

Rozumiem, że chce się coś wygrać, że chce się zarobić kilka groszy ale po co spamować linkami wszystkie możliwe profile na fejsie?! emotka emotka

kto? czym? gdzie?

Od kilku dni spotkałam się z wieloma takimi wpisami, różnych osób.. Kto to nie wiem, piszę raczej o ogóle emotka
0 0

zezowaty_kot

#5844595 Napisano: 02.04.2014 11:54:18
xooxooxoo napisał(a):

W kwestii fb to wkurza mnie jeszcze zaśmiecanie "fanpejdży" pytaniami: kiedy wyniki/kiedy rozwiązanie konkursu/kiedy poznamy zwycięzców/a może dziś będzie lista laureatów? No ściana płaczu. Termin podania wyników upływa za kilka dni a już sikają po nogach bo wyników nie ma. A jakby podali wyniki zaraz po zakończeniu konkursu to by płakali, że nie czytają prac, że było losowanie. Ja rozumiem, ktoś się niecierpliwi, wstawi post, sponsor/organizator odpowie, że wyniki za kilka dni. Chyba powinno zaspokoić ciekawość innych i powstrzymać ich przed lawiną bezsensownych, dublujących się pytań? I człowiek zamiast znaleźć pomocną informację tonie w bezkresie ludzkiej bezmyślności. emotka
0 0

edzia21

#5844600 Napisano: 02.04.2014 11:56:14
zezowaty_kot napisał(a):

xooxooxoo napisał(a):

W kwestii fb to wkurza mnie jeszcze zaśmiecanie "fanpejdży" pytaniami: kiedy wyniki/kiedy rozwiązanie konkursu/kiedy poznamy zwycięzców/a może dziś będzie lista laureatów? No ściana płaczu. Termin podania wyników upływa za kilka dni a już sikają po nogach bo wyników nie ma. A jakby podali wyniki zaraz po zakończeniu konkursu to by płakali, że nie czytają prac, że było losowanie. Ja rozumiem, ktoś się niecierpliwi, wstawi post, sponsor/organizator odpowie, że wyniki za kilka dni. Chyba powinno zaspokoić ciekawość innych i powstrzymać ich przed lawiną bezsensownych, dublujących się pytań? I człowiek zamiast znaleźć pomocną informację tonie w bezkresie ludzkiej bezmyślności. emotka

a ja zdążyłam tez zauwazyc zaleznosc, ze pytajacy non stop o wyniki, nigdy nie wygrywaja, albo rzadko emotka
0 0

zezowaty_kot

#5844624 Napisano: 02.04.2014 12:19:08
edzia21 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

xooxooxoo napisał(a):

a ja zdążyłam tez zauwazyc zaleznosc, ze pytajacy non stop o wyniki, nigdy nie wygrywaja, albo rzadko emotka

Tak i są wielce oburzeni, bo tak się starali a ich zgłoszenie było jedyne słuszne i warte nagrody. W międzyczasie inwestują też dużo czasu i transferu na wypisywanie psalmów pochwalnych pod adresem sponsora/organizatora. A kiedy ten najlepszy w swoim rodzaju sponsor mimo wszystko nie przyzna wiernemu fanowi kremu na zmarszczki, to moment okazuje się, że jednak jego produkty są najgorsze na rynku a stronę należy "odlubić", markę zbojkotować i odradzić wszystkim znajomym. emotka
0 0

edzia21

#5844626 Napisano: 02.04.2014 12:20:40
zezowaty_kot napisał(a):

edzia21 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

xooxooxoo napisał(a):

Tak i są wielce oburzeni, bo tak się starali a ich zgłoszenie było jedyne słuszne i warte nagrody. W międzyczasie inwestują też dużo czasu i transferu na wypisywanie psalmów pochwalnych pod adresem sponsora/organizatora. A kiedy ten najlepszy w swoim rodzaju sponsor mimo wszystko nie przyzna wiernemu fanowi kremu na zmarszczki, to moment okazuje się, że jednak jego produkty są najgorsze na rynku a stronę należy "odlubić", markę zbojkotować i odradzić wszystkim znajomym. emotka

emotka emotka true! true!
0 0

cudaczek121

#5844651 Napisano: 02.04.2014 12:56:16
Wkurzyła mnie jedna dziewczyna na fb.Zorganizowała konkurs z doładowaniami na fb, a ja jeszcze zaprosiłam kilka osób z forum na to pożal się Boże wydarzenie emotka Niejaka Ala Głowacka to oszustka! Uważajcie na jej profil i udostępnijcie znajomym! https://www.faceb...f_t=event_mall_reply
0 0

selenes

#5844653 Napisano: 02.04.2014 12:58:34
Cudaczku, naprawdę uwierzyłaś że ona da Wam jakiekolwiek doładowanie? Toż to fejk w stylu: rozdam 1000 Iphonów 5S, niestety moja rodzina już ma iphony, a ja już nie chcę emotka emotka
0 0

aga67

#5844654 Napisano: 02.04.2014 13:01:35
Wkurza mnie,że przez nieuwagę fajne zgłoszenie spartoliłam zupełnie,bo błędnie podałam nazwę produktu,którego dotyczyło emotka I to nie raz!!! emotka
0 0

cudaczek121

#5844656 Napisano: 02.04.2014 13:02:57
selenes napisał(a):

Cudaczku, naprawdę uwierzyłaś że ona da Wam jakiekolwiek doładowanie? Toż to fejk w stylu: rozdam 1000 Iphonów 5S, niestety moja rodzina już ma iphony, a ja już nie chcę emotka emotka

wiesz co, gdybym ja zorganizowała na fb czy forum konkurs, to bym na pewno wywiązała się z obietnicy emotka Zresztą zorganizowałam konkurs na forum, ale coś chętnych brak emotka
0 0

edzia21

#5844657 Napisano: 02.04.2014 13:04:26
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyła mnie jedna dziewczyna na fb.Zorganizowała konkurs z doładowaniami na fb, a ja jeszcze zaprosiłam kilka osób z forum na to pożal się Boże wydarzenie emotka Niejaka Ala Głowacka to oszustka! Uważajcie na jej profil i udostępnijcie znajomym! https://www.faceb...f_t=event_mall_reply

przecież ta osoba to fejk i to perfidny emotka emotka
0 0

selenes

#5844658 Napisano: 02.04.2014 13:06:26
cudaczek121 napisał(a):

selenes napisał(a):

wiesz co, gdybym ja zorganizowała na fb czy forum konkurs, to bym na pewno wywiązała się z obietnicy emotka Zresztą zorganizowałam konkurs na forum, ale coś chętnych brak emotka

No ja wierzę, że Ty byś nie ściemniała, ale tak samo jak Edzia sądzę, że to fejk jak ode mnie do Krakowa, ściema na równi z Iphonami 5S emotka
0 0

cudaczek121

#5844732 Napisano: 02.04.2014 15:24:03
selenes napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

selenes napisał(a):

No ja wierzę, że Ty byś nie ściemniała, ale tak samo jak Edzia sądzę, że to fejk jak ode mnie do Krakowa, ściema na równi z Iphonami 5S emotka

Człowiek uczy się na błędach,ech.
Absolutnie mnie nie wkurza,ale szokuje i zaskakuje fakt,że zadzwoniła do naszej kancelarii dziś kobieta, która powiedziała,że chce się umówić na podpisanie aktu notarialnego- oświadczenia dotyczącego faktu iż sąsiadka pobiła ją butelką a jej męża nazwała faszystą emotka
0 0

wanderlust

#5844940 Napisano: 02.04.2014 19:46:42
Ciągłe problemy w życiu emotka Jak nie urok to sraczka emotka Chcę już plaże, morze, słońce i zapomnieć o wszystkim na jakiś czas.
0 0

madzia34

#5845350 Napisano: 03.04.2014 17:03:45
wkurza mnie ze brak wyników w konkach na disneyxd-takie fajne nagrody były dziecko mi sie napaliło a tu nawet nie ma do kogo napisac o wyniki emotka emotka emotka
0 0

serene

#5845396 Napisano: 03.04.2014 19:29:07
Wkurza mnie glupota facetow-wyslalam dzis meza do ABC po Pepsi,30 km od nas....w drzwiach mowie 'Tylko nie zapomnij paragonu'....Wrocil z reklamowka pepsi....paragonu brak emotka emotka emotka
0 0

mamadwojga

#5845419 Napisano: 03.04.2014 20:16:19
Dzisiaj wkurza mnie wszystko.
0 0

cudaczek121

#5845469 Napisano: 03.04.2014 22:06:09
Wkurzyła mnie dziś dziewczyna, którą ojciec zatrudnił do naszego biura dwa dni temu.Ojciec jest na urlopie za granicą,więc wczoraj uprzedziła jego zastępczynię,że zamiast na 9 przyjdzie do pracy o 11. Natomiast przyszła o...12.35 emotka Na moją grzeczną sugestię,że jeśli się umawia z nami na konkretną godzinę,a z jakiegoś powodu czas nieobecności się wydłuża, powinna zadzwonić, panna zrobiła wielkie oczy i do nas z tekstem: aaa,to powinnam zadzwonić,tak? Ani żadnego przepraszam ani słowa skruchy emotka Poza wszystkim uważam,że to bardzo nieprofesjonalne podejście, aby już drugiego dnia w nowej pracy spóźniać się i pół dnia urywać, tym bardziej,że jutro ma zajęcia na aplikacji i nie będzie jej cały dzień emotka
0 0

aurelito

#5845471 Napisano: 03.04.2014 22:09:30
wrrrr nawet małego żelu o fioletowym kolorze nie umiem trafić:( idę na emeryturę emotka buuuuu
0 0