Wkurza mnie...

zezowaty_kot

#5846518 Napisano: 07.04.2014 11:15:05
mkrzysiek napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie którzy zamiast kupić papier regina wolą wyciąć kody na sklepie

Ja w tamtym roku kilka razy kupiłam sobie odkręconą Hellenę na konkurs z tabletami. I pani w sklepie notorycznie wyrzucała paragony pod ladę. Tzn pewnie nie wyrzucała a sama grała. Tak czy inaczej już nie pogra na cudzy koszt bo w sklepie pracować przestała. No, chyba że poszerzyła zakres działania i zatrudniała się w hurtowni emotka
0 0

visserarthur

#5846673 Napisano: 07.04.2014 15:57:56
Nie wiem czy wkurza, czy to śmieszne, żałosne, poza tym nie zwykłem komentować wyborów komisji, ale jak czytam kolejny raz w konkursie doładowań mbanku, że doładowanie jest "tanie", to aż słów brak- cena jest normalna, a taniej można kupić gdzie indziej emotka
0 0

anialistopad

#5846682 Napisano: 07.04.2014 16:04:12
Wszystko ,dosłownie wszystko mnie dziś wkur.......,a najbardziej dobry kolega mnie wkur.......Faceci to mają mózgi nie powiem od kogo emotka
0 0

nataszka

#5846683 Napisano: 07.04.2014 16:06:14
visserarthur napisał(a):

Nie wiem czy wkurza, czy to śmieszne, żałosne, poza tym nie zwykłem komentować wyborów komisji, ale jak czytam kolejny raz w konkursie doładowań mbanku, że doładowanie jest "tanie", to aż słów brak- cena jest normalna, a taniej można kupić gdzie indziej emotka

ja też staram się nie polemizować -ale hasła bez szału emotka
0 0

monikar

#5846691 Napisano: 07.04.2014 16:13:04
Mnie natomiast wkurza brak Pepsi Max w sklepach konkursowych...Ostatnio objechałam 4 Odido i w żadnym nie mieli wyżej wymienionych produktów, dziś byłam na poszukiwaniach Pepsi w ABC i też nigdzie nie mogę jej znaleźć...a niby Warszawa... emotka
0 0

bloomcia

#5846710 Napisano: 07.04.2014 16:30:18
Ludzka pazerność... niektóre nazwiska w Triumph'ie po kilka razy, np. rodzina Piegza wymiata...
0 0

Gość: Anonima

#5846808 Napisano: 07.04.2014 18:19:42
haha dokladnie, tez zauwazylam te powtarzajace sie nazwiska, niektorzy nawet raz nie wygrali, a niektorzy po kilka razy, ale no coz, nie ma chyba ograniczenia na gospodarstwo domowe, a nawet gdyby to zadna pewnie przeszkoda
0 0

79magda

#5846812 Napisano: 07.04.2014 18:29:19
O ile się nie mylę, był to konkurs kreatywny, co oznacza mniej więcej tyle, iż niektóre klany zawojowały dżuri bogactwem słownictwa na ten przykład... emotka

Wkurzają mnie wieczni narzekacze emotka każdy nie-wygrywa-częściej-lub-rzadziej. Po co te stękania, szukania winnych i zarzucanie pazerności?! Gdybym wiedziała, że każda moja odpowiedź odpowiednio kogoś gdzieś urzeknie, wysłałabym se 100 na 100 bonów, by pazernie mieć zapas pięknej bielizny na bardzo, bardzo długo emotka
0 0

zezowaty_kot

#5846823 Napisano: 07.04.2014 18:48:42
79magda napisał(a):

O ile się nie mylę, był to konkurs kreatywny, co oznacza mniej więcej tyle, iż niektóre klany zawojowały dżuri bogactwem słownictwa na ten przykład... emotka

Wkurzają mnie wieczni narzekacze emotka każdy nie-wygrywa-częściej-lub-rzadziej. Po co te stękania, szukania winnych i zarzucanie pazerności?! Gdybym wiedziała, że każda moja odpowiedź odpowiednio kogoś gdzieś urzeknie, wysłałabym se 100 na 100 bonów, by pazernie mieć zapas pięknej bielizny na bardzo, bardzo długo emotka

Też nie bardzo rozumiem po co się spinać, że ktoś wygrał na siostrę, matkę, ciotkę? Mają sposób, mają dobre pomysły to starają się wydusić jak najwięcej z tej cytryny. Wkurzanie się z tego powodu nie sprawi, że gracze rodzinni nagle zrezygnują z takiego sposobu na konkursowanie. emotka
Ja jakbym np znalazła sposób na lotto to gwarantuję, że codziennie wysyłałabym po 10 kuponów, bo od przybytku głowa nie boli emotka
Poza tym, jeśli nawygrywali tyle bonów to może wcale nie będą chcieli ich wykorzystać i komuś trafi się odkupienie ich za bezcen? A wcale nie jest powiedziane, że jeśli nie wygrałaby rodzina X na 5 kont, to wygrałby ktoś z narzekających i złoszczących się. emotka
0 0

asantesana

#5846826 Napisano: 07.04.2014 18:51:27
79magda napisał(a):

Bo to jest tak - jak inni wygrywają, to są pazerni, jak ja wygrywam to jestem mistrz kreatywności. Ot, koło Kalego to stało i niestety się nie zmieni...
0 0

Gość: Anonima

#5846839 Napisano: 07.04.2014 19:05:53
ja tam sie nie spinam, mam swoj jeden bon i bardzo sie z niego ciesze, po prostu potwierdzilam tylko ze nazwiska sie powtarzaja i nie ma zadnych ograniczen i tyle, takze dajcie spokoj.
0 0

Gość: hittmanka

#5846846 Napisano: 07.04.2014 19:15:37
wkurza mnie nowy fb.... nie ogarniam.... niech ktoś mnie oświeci co zrobić, żeby pokazywało mi najnowsze posty emotka
0 0

zezowaty_kot

#5846848 Napisano: 07.04.2014 19:18:40
hittmanka napisał(a):

wkurza mnie nowy fb.... nie ogarniam.... niech ktoś mnie oświeci co zrobić, żeby pokazywało mi najnowsze posty emotka

Po lewej stronie na górze jest opcja "aktualności" i obok taka strzałka w dół. Klikasz na tą strzałkę i wybierasz opcję "najnowsze" emotka
0 0

Gość: hittmanka

#5846849 Napisano: 07.04.2014 19:20:04
zezowaty_kot napisał(a):

hittmanka napisał(a):

Po lewej stronie na górze jest opcja "aktualności" i obok taka strzałka w dół. Klikasz na tą strzałkę i wybierasz opcję "najnowsze" emotka

dzięki emotka cały dzień nie mogłam tego znaleźć emotka

0 0

bloomcia

#5846856 Napisano: 07.04.2014 19:34:50
Boże, ale na mnie naskoczyłyście... to że popieracie taką grę nie fair (oczywiście przypuszczam że takowa ma miejsce, no chyba że rzeczywiście całą rodzinę natchnie) to nie znaczy że nie mogę napisać co o tym sądzę. Już od razu wkurza Was moja jak to nazywacie "spina". Po to jest ten wątek, zgadza się?

Ja też wygrałam 1 bon a i tak mnie to dalej wkurza i koniec kropka. I nie jestem mistrzem kreatywności jak wygrywam, bo tu chodzi o co innego w tym momencie.
0 0

zezowaty_kot

#5846887 Napisano: 07.04.2014 20:55:47
bloomcia napisał(a):

Boże, ale na mnie naskoczyłyście... to że popieracie taką grę nie fair (oczywiście przypuszczam że takowa ma miejsce, no chyba że rzeczywiście całą rodzinę natchnie) to nie znaczy że nie mogę napisać co o tym sądzę. Już od razu wkurza Was moja jak to nazywacie "spina". Po to jest ten wątek, zgadza się?

Ja też wygrałam 1 bon a i tak mnie to dalej wkurza i koniec kropka. I nie jestem mistrzem kreatywności jak wygrywam, bo tu chodzi o co innego w tym momencie.

Mnie ta "spina" nie wkurza. Ja po prostu nie rozumiem po co się tym denerwować? Przecież Twoje nerwy nie zmienią niczego na lepsze. To Ty tracisz zdrowie. Zdystansuj się, bo szkoda życia i (konkursowej) energii na coś, na co nie mamy wpływu emotka
0 0

Gość: polaanka12

#5846899 Napisano: 07.04.2014 21:18:49
zezowaty_kot napisał(a):

bloomcia napisał(a):

Mnie ta "spina" nie wkurza. Ja po prostu nie rozumiem po co się tym denerwować? Przecież Twoje nerwy nie zmienią niczego na lepsze. To Ty tracisz zdrowie. Zdystansuj się, bo szkoda życia i (konkursowej) energii na coś, na co nie mamy wpływu emotka

byc moze, ze wlasnie dzieki takim osobom cos zmieni-bo maja zweryfikowac te podwojne nazwiska
0 0

dzasmina

#5846909 Napisano: 07.04.2014 21:34:05
a pokażcie mi w regulaminie wpis, że jedna osoba może wygrać tylko raz? bo ja widzę tylko, że wygrywając w jednym etapie nie można brać udziału w następnych. skoro dali możliwość wielokrotnego udzielania odpowiedzi na każde z pytań, to może dali sobie też prawo do nagrodzenia różnych zgłoszeń tych samych osób? weźcie sobie taką sytuację na chłopski rozum - wysyłacie w jednym etapie kilka zgłoszeń na siebie w logiczny sposób chcąc zwiększyć swoje szanse i wygrywanie kilka razy. I co? zrzekacie się nagrody, bo innym się nie udało, a przecież zachłanni nie jesteście? a już zakładanie z góry, że jeśli gra kilka osób w rodzinie jest nie fair, to w ogóle jakieś nieporozumienie, tym bardziej z ust osoby, która taką wygraną w innym konkursie się chwali emotka
0 0

bloomcia

#5846927 Napisano: 07.04.2014 21:53:34
dzasmina napisał(a):

a pokażcie mi w regulaminie wpis, że jedna osoba może wygrać tylko raz? bo ja widzę tylko, że wygrywając w jednym etapie nie można brać udziału w następnych. skoro dali możliwość wielokrotnego udzielania odpowiedzi na każde z pytań, to może dali sobie też prawo do nagrodzenia różnych zgłoszeń tych samych osób? weźcie sobie taką sytuację na chłopski rozum - wysyłacie w jednym etapie kilka zgłoszeń na siebie w logiczny sposób chcąc zwiększyć swoje szanse i wygrywanie kilka razy. I co? zrzekacie się nagrody, bo innym się nie udało, a przecież zachłanni nie jesteście? a już zakładanie z góry, że jeśli gra kilka osób w rodzinie jest nie fair, to w ogóle jakieś nieporozumienie, tym bardziej z ust osoby, która taką wygraną w innym konkursie się chwali emotka

zezowaty_kot - ale mój poziom zdenerwowania nie jest na jakimś mega wysokim poziomie, po prostu mnie to wkurza i tyle emotka Czy nie po to jest ten wątek żeby wyrazić swoje niezadowolenie? Wg mnie na tym to polega, że piszą tu osoby, które nie są w stanie czegoś zmienić, więc wyrażają swoje niezadowolenie. Oczywiście macie prawo się nie zgadzać, ale ja też mam prawo do swojego zdania.

A i nie jestem zazdrosna, po prostu czasem mentalność Polaków daje się mocno we znaki.

dzasmina - do jakiego konkursu "pijesz"? Proszę powiedz jeśli już podejmujesz taki temat.
To co napisałaś ma oczywiście sens i nie mam o nic pretensji, bo to logiczne, że się zwiększa swoje szanse w ten sposób, ale takie sytuacje nie mają miejsca w tym konkursie, a przynajmniej ja takich nie widzę. Nie widzę w jednym etapie dwóch takich samych imion i nazwisk. Widzę jednak takie same w różnych etapach, a w regulaminie jasno jest, że zwycięzca jednego etapu nie może wziąć udziału w następnym. Ale chodzi mi też o te same nazwiska które występują np 4 razy w różnych etapach i możemy tutaj snuć przypuszczenia że może to nie rodzina, może nie wiedzieli a może wzięli, jednak jest to mało prawdopodobne. Tyle, nic wielkiego a wielka "wojna".
0 0

selenes

#5846930 Napisano: 07.04.2014 21:54:33
Nic bardziej mnie nie wkurza niż żebraki na facebooku.
Błagam, niech ktoś mnie olśni i powie mi co da takie pisanie po wynikach konkursu:
"Och, jaka wielka szkoda, że nie wygrałam, chciałam dać te słodycze/ubranka/kubek z logo pasztetu mojej córeczce;((("
To jest jakieś branie na litość? Na biedę? Nie czaję.

Co to za różnica komu się chciało dać nagrodę? Nienawidzę takiego epatowania dzieckiem, gdzie się tylko da. I czym dłużej jestem w ciąży, tym szybciej mnie to wpienia emotka
0 0