Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
można.. nazywa się poczta pro.. ale jest zdecydowanie droższa
jakby ktoś miał pocztę na tlenie i nie chciał logować się z o2, to polecam wersję www.prokonto.pl
używam od ponad roku i jestem baaaardzo zadowolona - żadne śmieciowe tematy mi nie przeszkadzają, goła prosta strona pocztowa i tyle
Gość: swibek
Gość: katrin22
Nie mogłam się powstrzymać
http://demotywato...steczek-dupka-rosnie
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
we must suffer to free our pain
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Niby agencje chcą wyeliminować "konkursowiczów" a kto z normalnych ludzi trzyma paragon przez miesiąc od zakupu, pamiętając że grał w jakimś tam konkursie.
zezowaty_kot
Postów 2793
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie właśnie z tego samego powodu wkurza Raffaello na fb. Konkurs skończył się 19 marca a wyników nadal niet
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
pioge7
Postów 8411
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Heheh, o ty, nie pomyślałem
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
zezowaty_kot
Postów 2793
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zacytuję Wojaczka: "W czterech ścianach wiatr nie wieje"
Gość: alusia29
I wkurzam się na kasy w tesco, bo mam paragony z poucinanymi datami, tzn nie ma pierwszego członu, czyli dnia
Gość: koza.k90
bo pozmieniali mi kasy i tera takie duże i szerokie paragony, że w portfelu się nie mieszczą
z workiem na paragony pora paradować
edith
Postów 2549
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja pisalam ze dostalam meila o wygranej biżuteri w Raffaelo a wykasowalam potem mój wpis ponieważ byly prowadzone idiotyczne rozmowy na profilu Raffaelo na temat mojego wpisu i mialam glupie pw ze wymyslam bo nikt inny nie dostal takiej wiadomosci tylko ja
bloomcia
Postów 468
Data rejestracji 17.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://i61.tinypic.com/14pq3r.jpg
\'Jeżeli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło, to znaczy że jest duże i idzie małymi krokami\'
Zrobię zakupy: Intermarche, Biedronka, Kaufland, Netto, Lidl, Polo Market, ABC, Żabka, Drogeria Natura, Rossmann.
zezowaty_kot
Postów 2793
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na bank poszły mmsy
bloomcia
Postów 468
Data rejestracji 17.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak myślę ;D Ale wolała uprzedzić organizatorów w komentarzu, żeby nie byli zaskoczeni
Gość: dotti25
A skoro wyrzucam z siebie, to denerwuje mnie też fskt, że Stieg Larsson napisał tylko trzy powieści, a Pratchett choruje na Alzheimera przez co ominie mnie w zyciu tyle cudownie zabawnych powieści do przeczytania - że egoistycznie ponarzekam.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Pratchett choruje już od dawna, a mimo to wciąż wydaje książki, chyba średnio jedną rocznie. Głowa do góry, jeszcze trochę poczytasz (i ja tez
Gość: boom30
http://wyborcza.p...Bernadetcie_.html#MT
zaczytana-pola
Postów 11519
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mateusz do dnia dzisiejszego uznawany jest za dziecko zaginione
A sprawa tego ośrodka w głowie mi się nie mieści. Ciągle słychać o tym, co kiedyś się działo, zupełna samowolka nauczycieli, wychowawców, opiekunów. Nie dalej jak w ub. było głośno o kobiecie, która zabiła pasierba i uczyła w szkole.
http://www.tvn24....rtem-men,335919.html
Teraz wydaje się, że jest troszkę inaczej, ale czy naprawdę?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.