Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: Anonima
zgadzam sie,strasznie duzo czasu schodzi na samo czytanie wielostronnicowych regulaminow,czesto dopiero na koncu dowiaduje sie ze chca numeru dowodu czy pesel i rezygnuje,choc mialam wielka ochote wziac udzial.
Gość: iwonciaaa
ja też tak mam !
jedyny plus z tej historii, że zaczęłam bardziej zwracać uwagę na to, co dzieje się z moimi danymi.
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
anialistopad
Postów 14158
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: koza.k90
ale nie pamiętasz, że TQG podawało sie wszystkie dane wcześniej i gotowy protokół był dołączony do przesyłki ?
tylko się podpisywało
ktoś więc od razu może mieć pełne dane wraz z podpisem
Gość: loczeq
przez kurierów nie takie rzeczy przechodzą i świat żyje
a co do gromadzenia takich danych o jakich piszecie trzeba mieć zarejestrowana bazę w GIODO
selenes
Postów 629
Data rejestracji 08.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
The ultimate inspiration is the deadline
selenes
Postów 629
Data rejestracji 08.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
chociażby taka sytuacja
http://wiadomosci...la_ani_jednego_.html
Gość: rafi323raf
Albo inna historia z bliskiego otoczenia, ktoś wziął na kogoś kredyt nie mając nawet numeru dowodu (podał zły) jedynie adres i pesel... No i się udało.
Więc nikt nie jest bezpieczny
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze chociaż ,ze ćwikła smakuje jak u mamy
edzia21
Postów 9843
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja nie chcę nic mówić...ale jest coś takiego jak księgi wieczyste i KAŻDY ma do nich dostęp z otoczenia najbliższych sąsiadów (bądź też losowo) i są tam publiczne podane pesele, imiona rodziców, dokładne imiona oraz wartosci kredytow hipotecznych
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
pioge7
Postów 8411
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
nataszka
Postów 2786
Data rejestracji 25.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kto podróżuje ten dwa razy żyje \"
pioge7
Postów 8411
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
:*
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja pamietam że niestety u mnie w rodzinie wysyłali na rodziców paczki (oczywiscie nie ja) i mama (osoba starsza) podawała kurierowi swoje dane z dowodu m.in. nr dowodu, żeby wydał paczkę...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: Anonima
Nie wiem czy ja dobrze zrozumialam, a pozna juz godzina, przy odbiorze bonow z konkursu kaufland z TQG aby odebrac nagrode nalezy kurierowi podac swoj numer dowodu i pesel??? Bo nie chcialabym aby teraz ktos przy odbiorze nagrody mial niemila niespodzianke
Jezeli odmowie podania danych to mi nie wydadza nagrody?
zezowaty_kot
Postów 2794
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
niezłą masz tą znajomą