Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kubatbg
"spokojnie jak na wojnie .. zaspaliśmy i zamieniamy nagrodę, zamiast pobytu w domku - stare skarpetki . albo teraz zmieniamy zasady i zbieramy lajki .. "
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
selenes
Postów 629
Data rejestracji 08.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
The ultimate inspiration is the deadline
zezowaty_kot
Postów 2793
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie rozwalił na łopatki kiedyś Rimmel na fb i go zbojkotowałam. Ogłosili konkurs na lajki, zaczęłam maltretować znajomych i mi wyklikali, że byłam w tej grupie łapiącej się na nagrody. 2 godziny przed końcem konkursu napisali, że uznali iż konkurs na lajki jest niesprawiedliwy i zmieniają reguły, wybierze jednak komisja. Oczywiście, rację mają, że konkursy na lajki to nieporozumienie, ale 2 godziny przed końcem zmieniać zasady!? Ja nie orientuję się w tym zdobywaniu tysiąca głosów, siedziałam 3 dni i rozsyłałam wiadomości po znajomych, żeby dowiedzieć się po wszystkim, że ktoś sobie zrobił ze mnie żarty...
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i w ogóle mała liczba ciekawych zadań ostatnio.
ale możliwe, że to ja nie potrafię dobrze szukać. jeżeli tak, to to też mnie wku..
--------------------------
a co do wcześniej wspomnianych fejsbukowych ignorantów, którzy własnych regulaminów nie potrafią czytać i przestrzegać, mam to, co najlepsze, czyli bojkot
we must suffer to free our pain
aniutka
Postów 1044
Data rejestracji 02.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIE GŁOSUJĘ
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Rzadko mu się to zdarza, ale jak już, to nad podziw skutecznie.
Klasyka: on tego nie zrobił, co ja mówię, że zrobił, a ja tego nie zrobiłam, co on mi powiedział żeby zrobić... No, w ten sposób to sobie możemy gadać do usranej śmierci!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
noo toteż trzeba czytać regulamin PRZED wzięciem udziału w konkursie
Ekipa Rafaello tłumaczyła się na fb, ze to do celów konkursu i zapłacenia podatku
Gość: Anonima
ode mnie graf wolal takie dane przy glupiej maszynce za zlotowke wilkinsona z primaaprilisowej promocji i do tego pianka do golenia, tylko ze tam byla to akcja w sklepie i regulaminu nie przytaczali przed wzieciem udzialu, takze zwyczajnie podziekowalam po konkursie, zeby sobie takie nagrody wzieli dla siebie a sama sobie kupilam maszynki po zlotowce i nie musialam rozdawac swoich danych.
Szkoda tylko naszego czasu, takze czasem warto dobrze czytac regulamin, ja widzialam ze teraz w konkursie almy chca nr dowodu itp za weekend w hotelu, wiec zrezygnowalam z konkursu.
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I naprawdę nie wiem, po co im ta seria i numer dowodu skoro to jest właśnie poniżej tej kwoty, o której piszesz
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
jolidlo
Postów 332
Data rejestracji 15.03.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jolidlo
Postów 332
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadzam się.
Po tej akcji na fb chyba zrezygnowali z tego dowodu, dodam że wygrałam w konkursie na dzień kobiet.
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jolidlo
Postów 332
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tym bardziej że do odprowadzenia podatku nie jest wymagana seria i numer dowodu
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no właśnie... w końcu nie wiadomo, kto siedzi w tej agencji, która zajmuje się konkursem lub obsługą profilu firmy na fb. Bo może być ktoś nieuczciwy i wykorzysta te dane np. do wzięcia kredytu
Ja bym nie podawała tych danych (nawet przy wygranej) i wyjaśniła właśnie tym, że obawiam się o to, co dalej będzie działo się z nimi a nie chcesz mieć kredytu zaciągniętego z tego powodu, że kiedyś wygrałaś coś za 100 zł a kredyt masz na wiele tysięcy
http://www.wprost...kupy-na-czyjs-koszt/
http://natemat.pl...rzy-podawaniu-danych
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
możesz im to napisać
Swoją drogą jestem ciekawa, co się dzieje z tymi danymi później? jak one są zabezpieczone??
Może warto zapytać kogoś z zewnątrz, np. rzecznika praw konsumentów?
Chyba naskrobię im maila w tej sprawie, żeby wiedzieć na przyszłość, jak reagować na takie coś.
Podaj im swój adres, napisz, dlaczego nie podajesz danych wrażliwych (pesel i nr dowodu).
Jeśli przyślą nagrodę - ok. Jeśli nie - kij im w oko
Fajnie by było, gdyby więcej osób tak zrobiło - tzn. nie podało tych danych. Może Rafaello pomyślałoby następnym razem??
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Gość: Anonima
Za kazda nagrode wszyscy zadaja danych, niedlugo hasel do konta bankowego za bon o wartosci 10zl.
Gość: iwonciaaa
Przez te cholerne 3czekolady straciłam całą wenę.
Co więcej tracę ogromne ilości czasu na czytanie wszelkich regulaminów i jedno niepokojące słowo sprawia, że odpuszczam