Wkurza mnie...

zezowaty_kot

#5848628 Napisano: 10.04.2014 22:47:56
ziolko napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ja korzystam z konkursów, które inni wrzucają to i dla innych wrzucam to co ja znajdę.

o to właśnie chodzi!! ale niektórzy tak nie uważają...

ignam napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

E tam, na fb też są fajne konkursy, nie tylko te lajkowe- cenzurakowe, do których mam lajkowstręt. Moja pierwsza wygrana w życiu to był tusz z fb, więc jak mam sentyment emotka

Ostatnio większość wygranych mam z Facebooka, ale jak widzę stale plagiaty to mnie już odrzuca. Zrobiłam sobie folderek na boku i wywalam te strony, których organizatorzy nie reagują na zżynanie, żeby ich przypadkiem znowu nie polubić.
Od donoszenia też mnie odrzuca emotka

no cóż.. mnie ostatnio zbanowano za to, że domagałam się ponownego wyboru laureata, bo nagrodzili plagiatorkę...

zresztą większośc konkursów wygrywają te same osoby, więc zaczyna mi się odechciewać brać udział w nich.
I też nie znoszę brania na litość.
Czasami na czymś mi zależy, ale wolę nie wygrać, niż brać kogoś na litość emotka emotka

Ale konkursy na fb mają jedną, bardzo istotną dla mnie zaletę - rzadko kiedy trzeba coś kupować. A dla bezrobotnego to naprawdę duży plus emotka
0 0

oryginalny80

#5850398 Napisano: 15.04.2014 11:28:50
Czekam cały podniecony od rana na wyniki konkursów i co chwila zerkam na telefony. Nagle jest! Coś przyszło! Biorę telefon i czytam że jak wyślę sms o treści DOWCIP to będzie to najlepsza rzecz jaką dziś zobacze...Nie wysyłam to może jednak jakiś sms z kaufla chociaż przyjdzie.
0 0

ziolko

#5850406 Napisano: 15.04.2014 11:38:53
oryginalny80 napisał(a):

Czekam cały podniecony od rana na wyniki konkursów i co chwila zerkam na telefony. Nagle jest! Coś przyszło! Biorę telefon i czytam że jak wyślę sms o treści DOWCIP to będzie to najlepsza rzecz jaką dziś zobacze...Nie wysyłam to może jednak jakiś sms z kaufla chociaż przyjdzie.

u mnie to samo emotka
wyślij maila na adres reklamacje@mobilegate.pl z podaniem numeru, który ma zostać usunięty z ich bazy dowcipów i innych tym podobnych serwisów
0 0

wanderlust

#5850749 Napisano: 15.04.2014 18:09:08
Zamiast kupić w Tesco 2x Hochland, kupiłem 1xHochland i 1xTurek. emotka
0 0

Gość: pola731

#5850804 Napisano: 15.04.2014 19:15:05
zarania napisał(a):

Anonima napisał(a):

przepraszam, ale dla mnie to troche smieszne, jak mozna dorobic na konkursach? szczegolnie jak ktos nie ma pracy i slaba kondycje finansowa, wiadomo czasem sie poszczesci, czasem nawet kilka razy mozna wygrac cos fajnego, ale na tym nie da sie dorobic, a juz tym bardziej na konkursach w groszku emotka grajacych jest masa, a tam liczy sie glownie szczescie. Poza tym wyliczajac koszta zwiazane z wysylaniem smsow(wiadomo mozna jednego, ale szansa mniejsza), do tego w przypadku konkursow promocyjnych takich jak groszek trzeba kupowac produkty konkursowe. Szczerze mowiac ciekawa jestem jak wyglada bilans zyskow i strat na przelomie kilku lat takiego konkursowicza emotka

wybaczcie za moje wywody, po rachunkowosci, zostaje jakies zboczenie emotka

Dorobić sobie do budżetu na konkursach to nie to samo co utrzymywać się wyłącznie z konkursów, choć niektórzy podobno z tego żyją. I wierz mi, Anonima, że bilans wcale nie musi wyjść ujemny ani nawet bliski zeru.

już nie gram, bo przez pracę i jej charakter nie mam czasu na konkursy - ale 2 lata mojej przygody konkursowej to było w miarę fajne życie właśnie dzięki konkursom - używałam niezłych produktów, grałam o rzeczy na które nie mogłam sobie pozwolić i łatałam dzięki konkursom wiiiiiielką dziurę budżetową w domu - M pracował wtedy na opłaty - ja na całą resztę - byłam bez pracy, z małym dzieckiem w charakterze kuli u nogi dla potencjalnych pracodawców - w tamtym czasie więc wychowywałam dziecko, grałam i poszłam na studia emotka

a wkurza mnie , że nie mam już czasu na nic konkursowego (ani zakupy, ani wymyślenie ) -znajduję tylko czas na forum na chwilkę wpaść i poczytać co u znajomych słychać
0 0

Gość: jackk76

#5850860 Napisano: 15.04.2014 21:40:43
trebor1 napisał(a):

wkurza mnie jak ktoś wjeżdża w d..ę mojemu wygranemu autu emotka

Mojemu 2 tygodnie po odbiorze pacan też wjechał. Już mi przeszło. emotka
0 0

ilonaxx5

#5850865 Napisano: 15.04.2014 21:46:53
ale jestem wściekła inter mnie olał hochland też na dodatek synek z przedszkola wraca z podarta nowa koszulką jutro szykuje się zadyma co to znaczyć emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: mightyb

#5850988 Napisano: 16.04.2014 10:31:11
Wątek zapowiedzi konkursów .... wchodzę a tam dyskusja o .... emotka emotka emotka
0 0

isiulka

#5850998 Napisano: 16.04.2014 10:41:24
A mnie doprowadza do szału, jak ktoś dzwoni z zastrzeżonego. Dla mnie z takich numerów dzownią tylko kombinatorzy (czyt. handel majtkami, banki i inne callcenter). Znam dużo ludzi co dla zasady nie odbiera takich numerów, a uczciwy organizator nie musi się kryć z numerem.
0 0

mia

#5851011 Napisano: 16.04.2014 10:53:23
isiulka napisał(a):

A mnie doprowadza do szału, jak ktoś dzwoni z zastrzeżonego. Dla mnie z takich numerów dzownią tylko kombinatorzy (czyt. handel majtkami, banki i inne callcenter). Znam dużo ludzi co dla zasady nie odbiera takich numerów, a uczciwy organizator nie musi się kryć z numerem.

O, to to! emotka
Nienawidzę telefonów z zastrzeżonych. Ani nie wiadomo czego się spodziewać, ani na to kurna oddzwonić. emotka
0 0

kalisto1986

#5851061 Napisano: 16.04.2014 12:27:59
koza.k90 napisał(a):

mia napisał(a):

isiulka napisał(a):

O, to to! emotka
Nienawidzę telefonów z zastrzeżonych. Ani nie wiadomo czego się spodziewać, ani na to kurna oddzwonić. emotka

bo agencje naiwnie myślą, że człowiek w necie lub od znajomych nie znajdzie ich numeru emotka

Agencje tak niestety zabezpieczają się. Ile razy jak jakaś dzwoniła z normalnego nr to niecierpliwi zamiast czekać to dzwonili pytać się czy są na liście ? emotka
Ja już zauważyłam, że dużo z tego co teraz agencje robią to odpowiedź na zachowania konkursowiczów i nigdy nie będzie lepiej jak nie weźmiemy pod uwagę tego, że po drugiej tronie też jest człowiek
0 0

kammaro

#5851162 Napisano: 16.04.2014 14:04:03
kalisto1986 napisał(a):

Agencje tak niestety zabezpieczają się. Ile razy jak jakaś dzwoniła z normalnego nr to niecierpliwi zamiast czekać to dzwonili pytać się czy są na liście ? emotka
Ja już zauważyłam, że dużo z tego co teraz agencje robią to odpowiedź na zachowania konkursowiczów i nigdy nie będzie lepiej jak nie weźmiemy pod uwagę tego, że po drugiej tronie też jest człowiek

Dokładnie! Mam identyczne zdanie. Na większość zachowań agencji, które teraz nas wkurzają, zapracowaliśmy sobie sami. MY, czyli konkursowicze, bo NIESTETY wszyscy jesteśmy wrzuceni do jednego wora.
A to, co się dzieje, o czym się pisze na forum od ok 2 lat... nawet mi się komentować nie chce emotka
0 0

zezowaty_kot

#5851209 Napisano: 16.04.2014 15:39:31
kammaro napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Dokładnie! Mam identyczne zdanie. Na większość zachowań agencji, które teraz nas wkurzają, zapracowaliśmy sobie sami. MY, czyli konkursowicze, bo NIESTETY wszyscy jesteśmy wrzuceni do jednego wora.
A to, co się dzieje, o czym się pisze na forum od ok 2 lat... nawet mi się komentować nie chce emotka

I dzięki temu coraz mniej fajnych, kreatywnych konkursów, a coraz więcej loterii, przy których organizator nie musi walczyć ze stadem niezadowolonych przegranych, którzy przecież "tak się starali, a wyniki są ustawione".
0 0

madzia34

#5851218 Napisano: 16.04.2014 15:50:46
jak zawsze przed swietami KTOS mi musi popsuc humor emotka
0 0

arabela79

#5851236 Napisano: 16.04.2014 16:14:39
Jak ktos zle wpisuje daty zakonczenia konkursow.
Wlasnie mi przepadlo testowanie balsamow z Wizażu emotka
0 0

maria1980

#5851238 Napisano: 16.04.2014 16:20:49
kammaro napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

popieram!
Wystarczy zobaczyć co się działo gdy 4Frame spóźnił się o 24 godziny z wysyłką bonów czy potem z doładowaniem Kart-na f.b Kauflanda zrobiło się zamieszanie , że jak to tak można -a teraz gdy 4frame już nie robi wszyscy piszą jacy byli fajni,jak szkoda,że to nie oni...
Takich przykładów jest więcej ,niestety!
0 0

patijm

#5851427 Napisano: 17.04.2014 10:55:33
A mnie wkurza złodziejstwo! Wczoraj okradziony został pokój hotelowy w którym zakwaterowany był mąż! Łupem złodzieja padł ipad i 3 telefony!!!Mam nadzieję, że gnojowi łapy pousychają!!! emotka
0 0

Gość: krynio

#5851437 Napisano: 17.04.2014 11:25:21
maria1980 napisał(a):

kammaro napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

popieram!
Wystarczy zobaczyć co się działo gdy 4Frame spóźnił się o 24 godziny z wysyłką bonów czy potem z doładowaniem Kart-na f.b Kauflanda zrobiło się zamieszanie , że jak to tak można -a teraz gdy 4frame już nie robi wszyscy piszą jacy byli fajni,jak szkoda,że to nie oni...
Takich przykładów jest więcej ,niestety!

Narzekanie - Polaków sport narodowy emotka
0 0

Gość: kubatbg

#5851453 Napisano: 17.04.2014 11:56:22
jakiś czas temu w topie TERAZ
malutka456 napisał(a):

Dziś się kończy https://www.faceb...p;type=1&theater do wygrania dwa noclegi w jednym z naszych komfortowych apartamentów z kominkiem emotka

Konkurs do 14.04.2014 dzisiaj wyniki .... wygrała Pani która dodała swoje zgłoszenie 15 kwietnia o 12:29 emotka emotka emotka na miłość boska nie chodzi mi o to że Ja nie wygrałem ale jak sa zasady to powinny być zasady !! Przecież wielu z ich fanów który potrafią czytać ze zrozumieniem (na posty czekamy do 14 marca) NIE DODALI SWOICH POSTÓW PO CZASIE ... !! emotka emotka emotka
0 0

isiulka

#5851471 Napisano: 17.04.2014 12:46:17
kubatbg napisał(a):

jakiś czas temu w topie TERAZ

malutka456 napisał(a):

Dziś się kończy https://www.faceb...p;type=1&theater do wygrania dwa noclegi w jednym z naszych komfortowych apartamentów z kominkiem emotka

Konkurs do 14.04.2014 dzisiaj wyniki .... wygrała Pani która dodała swoje zgłoszenie 15 kwietnia o 12:29 emotka emotka emotka na miłość boska nie chodzi mi o to że Ja nie wygrałem ale jak sa zasady to powinny być zasady !! Przecież wielu z ich fanów który potrafią czytać ze zrozumieniem (na posty czekamy do 14 marca) NIE DODALI SWOICH POSTÓW PO CZASIE ... !! emotka emotka emotka

Napisali : Spokojnie jak na wojnie my też troszeczkę przespaliśmy z ogłoszeniem wyników także dzisiaj pod wieczór je ogłosimy Wszyscy łącznie z dzisiejszym dniem będą uwzględnieni przy ogłaszaniu zwycięzcy !
0 0