Wkurza mnie...

dolly

#5870080 Napisano: 03.06.2014 22:11:10
koza.k90 napisał(a):

młoda mojej znajomej niedawno zadzwoniła po policje, bo matka nie chce jej puścić po 22 na imprezkę

i policja przyjechała bronić pokrzywdzonego dziecka

a smarkula ma chyba 12 czy 13 lat

skad Ty bierzesz takie teksty?
0 0

dolly

#5870086 Napisano: 03.06.2014 22:18:52
koza.k90 napisał(a):

dolly napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

młoda mojej znajomej niedawno zadzwoniła po policje, bo matka nie chce jej puścić po 22 na imprezkę

skad Ty bierzesz takie teksty?

z życia

niestety

ale realnego, czy wirtualnego, bo wiesz, jakos nie widze policji, ktora jedzie do zgloszenia dzieciaka, ze mama z domu wyjsc nie pozwala. Bez jaj.
0 0

zezowaty_kot

#5870088 Napisano: 03.06.2014 22:20:10
koza.k90 napisał(a):

I powiedziała w zgłoszeniu, że mama nie chce jej na imprezę puścić? I policja przyjechała? Coś mi się wydaje, że albo smarkula naściemniała, że krzywda jej się dzieje (po złości), albo sytuacja wyglądała zupełnie inaczej. Wyobraź sobie, dzwoni do Ciebie gówniara i mówi, że mama nie chce jej na tańce puścić na noc? Jako policjant przyjeżdżasz? Czy każesz małej spier....? emotka
0 0

efelinkaaa

#5870094 Napisano: 03.06.2014 22:24:17
isiulka napisał(a):

Ogolnie nie ogladam takich programow, ale dzis wyjatkowo przykuła mnie "UWAGA". W zyciu zaden reportaz mnie tak nie wkurzył jak ten o facecie który pozwał swoich rodzicow o błędy wychowawcze. W jakimmy kraju żyjemy.
Rodzice przez 7 lat studiów oplacali mu mieszkanie, ale tylko kawalerke emotka i dawali tylko 100 zł na tydzień na życie emotka
I nie miał nawet na spodnie, bo rodzice dali mu 5 tysiecy i kazali kupić laptopa, a za kolejne motor, jak ten chciał książke.
Normalnie się poryczałam jak slyszałam wypowiedz matki tego niewdzięcznika

emotka emotka

biedny.. nosił białe t-shirty, a koledzy mieli kolorowe.. i miał laptopa tylko za 5tys.. i motor... przecież to taka trauma dla dziecka emotka
0 0

efelinkaaa

#5870095 Napisano: 03.06.2014 22:25:40
koza.k90 napisał(a):

Chyba do setki emotka

Ja też nie wierzę, że policja przyjechała. Chyba, że dziecko powiedziało, że matka bije, itp.
0 0

Gość: swibek

#5870096 Napisano: 03.06.2014 22:26:25
zezowaty_kot napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

I powiedziała w zgłoszeniu, że mama nie chce jej na imprezę puścić? I policja przyjechała? Coś mi się wydaje, że albo smarkula naściemniała, że krzywda jej się dzieje (po złości), albo sytuacja wyglądała zupełnie inaczej. Wyobraź sobie, dzwoni do Ciebie gówniara i mówi, że mama nie chce jej na tańce puścić na noc? Jako policjant przyjeżdżasz? Czy każesz małej spier....? emotka

Wtdaje mi się, że to zalezy na kogo trafisz, ale policjant nie zbagatelizuje sprawy, najwyzej upomni dziecko czy matkę i obczai teren czy mają równo pod kopułą.. przynajmniej u mnie tak jest. Dzielnicowy też ma ciekawe przypadki. emotka Potem by mu zarzucili, ze nie przyjechał na wezwanie a sytuacja mogła być o wiele bardziej dramatyczna niż zgłoszenie. I nie wiem czy nie nagrywają tych zgłoszeń.
0 0

dolly

#5870105 Napisano: 03.06.2014 22:39:29
koza.k90 napisał(a):

jak zadzwoni płaczące dziecko, które skarży sie, że dzieje mu się non stop krzywda i sa ograniczane wszelkie jego prawa,to policja musi przyjechać

to sie zdecyduj, czy dziecko dzwoni, ze dzieje mu sie krzywda, czy mama nie pozwala wyjsc na impreze- bo to zasadnicza roznica i o tym wlansie toczy sie ta dyskusja
0 0

isiulka

#5870109 Napisano: 03.06.2014 22:49:48
efelinkaaa napisał(a):

isiulka napisał(a):

Ogolnie nie ogladam takich programow, ale dzis wyjatkowo przykuła mnie "UWAGA". W zyciu zaden reportaz mnie tak nie wkurzył jak ten o facecie który pozwał swoich rodzicow o błędy wychowawcze. W jakimmy kraju żyjemy.
Rodzice przez 7 lat studiów oplacali mu mieszkanie, ale tylko kawalerke emotka i dawali tylko 100 zł na tydzień na życie emotka
I nie miał nawet na spodnie, bo rodzice dali mu 5 tysiecy i kazali kupić laptopa, a za kolejne motor, jak ten chciał książke.
Normalnie się poryczałam jak slyszałam wypowiedz matki tego niewdzięcznika

emotka emotka

biedny.. nosił białe t-shirty, a koledzy mieli kolorowe.. i miał laptopa tylko za 5tys.. i motor... przecież to taka trauma dla dziecka emotka

Jeszcze rodzice zbagatelizowali jego płaskostopie, przez co teraz go boli kręgosłup.
A jak go bolał ząb to mama kazała mu jeść drugą stroną.
I w domu musiał z rodzeństwem wycierać się tym samym ręcznikiem bo rodzice oszczędzali.

I najgorsze jest to , że on mówi serio.
emotka
0 0

Gość: black_cat

#5870114 Napisano: 03.06.2014 22:56:45
Ja myślę , że w tych czasach bardzo łatwo o patologie.

Ja mam znajomego, który ma roczną córeczkę, a żonę nienormalną do tego stopnia, że nie pozwala mu przebierać dziecka, bo uważa, że dorosły mężczyzna nie może oglądać narządów dziecka, tym bardziej dziewczynki. I jak on jest w parku z córką a ta zrobi "E E", to musi biec do swojej matki aby ją przebrała z obawy , że ta mamusia dziecka zarzuci mu molestowanie.
0 0

Gość: black_cat

#5870117 Napisano: 03.06.2014 23:01:17
black_cat napisał(a):

Ja myślę , że w tych czasach bardzo łatwo o patologie.

Ja mam znajomego, który ma roczną córeczkę, a żonę nienormalną do tego stopnia, że nie pozwala mu przebierać dziecka, bo uważa, że dorosły mężczyzna nie może oglądać narządów dziecka, tym bardziej dziewczynki. I jak on jest w parku z córką a ta zrobi "E E", to musi biec do swojej matki aby ją przebrała z obawy , że ta mamusia dziecka zarzuci mu molestowanie.

Wiecie, to niby nic takiego ale ja mieszkam w małej miejscowości, widząc takie sytuacje ludzie zaraz się zastanawiają, że może coś w tym jest skoro mu zabrania. Tak czy siak matka, to święta krowa stojąca na straży bezpieczeństwa dziecka, a ojciec cokolwiek by nie zrobił jest na straconej pozycji- jeżeli się zwiąże z niewłaściwą kobietą. Wiadomo widziały gały co brały, ale nie podoba mi się nadużywanie praw.
0 0

zezowaty_kot

#5870137 Napisano: 04.06.2014 00:07:22
Koza, ale pierwszy post napisałaś w taki sposób, że ja też zrozumiałam, że dziewczyna zadzwoniła na policję, powiedziała, że jej mama nie puszcza na nocną imprezę i policja przyjechała przywołać matkę do porządku emotka a taka sytuacja jest zbyt abstrakcyjna, nawet jak na Polskę emotka
0 0

maria1980

#5870162 Napisano: 04.06.2014 08:48:03
Mnie wkurza,że w lutym miałam operację usunięcia zatok,małżowin nosowych i polipów i ...znowu mam katar emotka I to o takim samym nasileniu jak ostatnio emotka
i trochę się boję,że znowu wraca choroba.

0 0

anialistopad

#5870167 Napisano: 04.06.2014 08:52:44
Ja wczoraj ogladalam ten program o tym chlopaku i najpierw myslalam,ze on zartuje,pozniej stwierdzilam,ze on jest po prostu nienormalny. Rodzice mu na wszystko dawali,a on co? Tak mi szkoda jego mamy, takiego syna podlego ma.
0 0

rutka

#5870174 Napisano: 04.06.2014 09:29:11
A najbardziej rozbawiło mnie to oskarzenie ze szesciolatek zdemolowal piaskownicę.
0 0

Gość: pewnastudentka

#5870183 Napisano: 04.06.2014 09:42:30
http://uwaga.tvn....owanie,reportaz.html emotka i on z mojego miasta pochodzi emotka
0 0

maria1980

#5870186 Napisano: 04.06.2014 09:46:24
rutka napisał(a):

A najbardziej rozbawiło mnie to oskarzenie ze szesciolatek zdemolowal piaskownicę.

dokładnie ,teraz będą tego chłopca ciągać po sądach
0 0

mia

#5870231 Napisano: 04.06.2014 10:57:33
Słowotok, trapiący niektórych.
Nie można to se bloga założyć? emotka
0 0

avatea

#5870241 Napisano: 04.06.2014 11:04:29
mia napisał(a):

Weszłam na chwilę na forum coś sprawdzić a tu Mia sprawiła, że się uśmiałam emotka
A zaczyna mnie wkurzać brak dreszczyku emocji... niemniej obiecany sobie urlop konkursowy trwa... emotka
0 0

isiulka

#5870256 Napisano: 04.06.2014 11:29:50
avatea napisał(a):

mia napisał(a):

Weszłam na chwilę na forum coś sprawdzić a tu Mia sprawiła, że się uśmiałam emotka
A zaczyna mnie wkurzać brak dreszczyku emocji... niemniej obiecany sobie urlop konkursowy trwa... emotka

Pewnie zapiła do mnie emotka Bo ja to tak mam, czytam głupoty, trzymam to wszystko w sobie, ale jak wybuchnę to nie widać końca emotka Chyba jestem już za stara na to forum, bo nadmiar pretensji, wszystkich o wszystko źle na mnie działa emotka
0 0

mia

#5870258 Napisano: 04.06.2014 11:32:33
Nie, Isiulka, na pewno nie chodzi mi o Ciebie.
Na to stanowczo zbyt krótko i za rzadko piszesz. emotka
Wtajemniczeni wiedzą. emotka
0 0