Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skad Ty bierzesz takie teksty?
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale realnego, czy wirtualnego, bo wiesz, jakos nie widze policji, ktora jedzie do zgloszenia dzieciaka, ze mama z domu wyjsc nie pozwala. Bez jaj.
zezowaty_kot
Postów 2794
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I powiedziała w zgłoszeniu, że mama nie chce jej na imprezę puścić? I policja przyjechała? Coś mi się wydaje, że albo smarkula naściemniała, że krzywda jej się dzieje (po złości), albo sytuacja wyglądała zupełnie inaczej. Wyobraź sobie, dzwoni do Ciebie gówniara i mówi, że mama nie chce jej na tańce puścić na noc? Jako policjant przyjeżdżasz? Czy każesz małej spier....?
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
biedny.. nosił białe t-shirty, a koledzy mieli kolorowe.. i miał laptopa tylko za 5tys.. i motor... przecież to taka trauma dla dziecka
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba do setki
Ja też nie wierzę, że policja przyjechała. Chyba, że dziecko powiedziało, że matka bije, itp.
Gość: swibek
Wtdaje mi się, że to zalezy na kogo trafisz, ale policjant nie zbagatelizuje sprawy, najwyzej upomni dziecko czy matkę i obczai teren czy mają równo pod kopułą.. przynajmniej u mnie tak jest. Dzielnicowy też ma ciekawe przypadki.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to sie zdecyduj, czy dziecko dzwoni, ze dzieje mu sie krzywda, czy mama nie pozwala wyjsc na impreze- bo to zasadnicza roznica i o tym wlansie toczy sie ta dyskusja
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Jeszcze rodzice zbagatelizowali jego płaskostopie, przez co teraz go boli kręgosłup.
A jak go bolał ząb to mama kazała mu jeść drugą stroną.
I w domu musiał z rodzeństwem wycierać się tym samym ręcznikiem bo rodzice oszczędzali.
I najgorsze jest to , że on mówi serio.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: black_cat
Ja mam znajomego, który ma roczną córeczkę, a żonę nienormalną do tego stopnia, że nie pozwala mu przebierać dziecka, bo uważa, że dorosły mężczyzna nie może oglądać narządów dziecka, tym bardziej dziewczynki. I jak on jest w parku z córką a ta zrobi "E E", to musi biec do swojej matki aby ją przebrała z obawy , że ta mamusia dziecka zarzuci mu molestowanie.
Gość: black_cat
Wiecie, to niby nic takiego ale ja mieszkam w małej miejscowości, widząc takie sytuacje ludzie zaraz się zastanawiają, że może coś w tym jest skoro mu zabrania. Tak czy siak matka, to święta krowa stojąca na straży bezpieczeństwa dziecka, a ojciec cokolwiek by nie zrobił jest na straconej pozycji- jeżeli się zwiąże z niewłaściwą kobietą. Wiadomo widziały gały co brały, ale nie podoba mi się nadużywanie praw.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2794
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i trochę się boję,że znowu wraca choroba.
anialistopad
Postów 14161
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
rutka
Postów 400
Data rejestracji 11.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pewnastudentka
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie ,teraz będą tego chłopca ciągać po sądach
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie można to se bloga założyć?
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
avatea
Postów 1346
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Weszłam na chwilę na forum coś sprawdzić a tu Mia sprawiła, że się uśmiałam
A zaczyna mnie wkurzać brak dreszczyku emocji... niemniej obiecany sobie urlop konkursowy trwa...
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Pewnie zapiła do mnie
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Na to stanowczo zbyt krótko i za rzadko piszesz.
Wtajemniczeni wiedzą.