Wkurza mnie...

Gość: alusia29

#5893886 Napisano: 24.07.2014 17:11:34
rene5 napisał(a):

ankasss napisał(a):

malmoki napisał(a):

konwaliowa napisał(a):

madzia34 napisał(a):

każdy sie chwali nivea a ja na dwa zgłoszenia nie trafiłam NIC emotka emotka

Ja też nic! Czytam jak ludzie wygrywają po kilka zestawów. Dzisiaj wygrywają z rezerwy i mówią, że to cud.. a dla mnie cudów brak emotka

Nie lubię Nivea!!!!! każda rezerwa mnie omija , ja się pytam gdzie są te moje "zgłoszone" zgłoszenia ???? wszystkie 5 zostaną chyba na amen... emotka

przyłączam się i ja ze swoimi 3 zgłoszeniami emotka

u mnie też 3 zgłoszenia wysłane na początku konkursu, wzięły udział w tylu losowaniach, a wygranych 0 emotka

Mnie też Nivea omija szerokim łukiem emotka 3 zgłoszenia i nic emotka
0 0

Gość: skarbek

#5893907 Napisano: 24.07.2014 18:15:27
asiabuczkowska napisał(a):

frodo napisał(a):

benasia napisał(a):

a mnie wkurza że dziś uderzyłam się w palec u stopy - nie wiem czy złamałam czy wybiłam - spuchł i boli jak diabli a w weekend jadę na wesele i mam nadzieję że mu przejdzie do soboty emotka emotka

Gratuluję emotka Ja właśnie wróciłam z urlopu z nogą w gipsie. Starej babie zachciało się grać w badmintona i... masz babo placek - cztery tygodnie gipsowej mordęgi emotka

witaj w klubie "połamańców" ;( jest już na kilkoro na forum ;( ja oprócz tego, że mam nogę w gipsie, to przez weekend walczyłam z gorączką 39,5-40,01 emotka emotka , dodatkowo wyskoczyły mi węzły chłonne na szyi, a dzis dodatkowo jakas wysypka na całym ciele emotka emotka emotka niedawno wróciłam od lekarza, no i antybiotyk na 3 dni - mega infekcja gardła, choc kaszlu nie mam .... ;( gips, gardło, wysypka, bolące węzły chłonne + upał .... emotka emotka emotka emotka ale mnie to w.....a !!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu

o matko emotka przy Twoich przeżyciach to mój gips to pestka emotka jak ja to przeżyję emotka ja mam siniaka, noga nie boli ale ponoć złamana tak stwierdził lekarz, jutro się dowiem więcej
0 0

ziolko

#5893919 Napisano: 24.07.2014 18:41:40
maria1980 napisał(a):

" Lesbo cuties in anal acts"
"Petite blonde teen toying her pussy and asshole"
- o takim tytule dostaję ostatnio meile z linkami oczywiście...zablokuję nadawcę i zaraz pojawia się pod innym adresem,kurdę jak się tego pozbyć i skąd mają mój adres @ emotka emotka emotka emotka

jeśli bierzesz udział w konkursach na fb, gdzie podaje się adres mailowy w komentarzu, to już mają gotową bazę danych..
najlepiej zrobić sobie adres alternatywny, antyspamowy (np. na o2 jest taka opcja) i w takich konkursach podawać ten adres.
Jeśli zdarzy się, że jest masa spamu to wtedy usuwa się ten adres i już koniec ze spamem

też tak niestety mam.. mniejsza, jak to jest mail po polsku i można wypisać się z newslettera - swoją drogą dostaję wiele newsów, których nie zamawiałam i pierwszy raz widzę nadawcę emotka czyli co? z automatu dodają mój adres do bazy newslettera?
0 0

maria1980

#5893925 Napisano: 24.07.2014 18:55:29
ziolko napisał(a):

maria1980 napisał(a):

- o takim tytule dostaję ostatnio meile z linkami oczywiście...zablokuję nadawcę i zaraz pojawia się pod innym adresem,kurdę jak się tego pozbyć i skąd mają mój adres @ emotka emotka emotka emotka

jeśli bierzesz udział w konkursach na fb, gdzie podaje się adres mailowy w komentarzu, to już mają gotową bazę danych..
najlepiej zrobić sobie adres alternatywny, antyspamowy (np. na o2 jest taka opcja) i w takich konkursach podawać ten adres.
Jeśli zdarzy się, że jest masa spamu to wtedy usuwa się ten adres i już koniec ze spamem

też tak niestety mam.. mniejsza, jak to jest mail po polsku i można wypisać się z newslettera - swoją drogą dostaję wiele newsów, których nie zamawiałam i pierwszy raz widzę nadawcę emotka czyli co? z automatu dodają mój adres do bazy newslettera?

Ziolko to jest właśnie taki @ ,który nie służy mi do konkursów...nie wiem skąd te dziady mają mój adres -nawet nie wiem gdzie napisac ,żeby się od....li emotka
0 0

staszek

#5893930 Napisano: 24.07.2014 19:12:23
maria1980 napisał(a):

ziolko napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Ziolko to jest właśnie taki @ ,który nie służy mi do konkursów...nie wiem skąd te dziady mają mój adres -nawet nie wiem gdzie napisac ,żeby się od....li emotka

tak im nie pisz, bo jeszcze im się spodoba i się nie odczepią emotka
0 0

maria1980

#5893944 Napisano: 24.07.2014 19:56:26
staszek napisał(a):

tak im nie pisz, bo jeszcze im się spodoba i się nie odczepią emotka

no fakt emotka przecież to w ich klimacie emotka
0 0

cudaczek121

#5894150 Napisano: 25.07.2014 09:34:05
22 lipca kupiłam w Big star jeansy przy okazji konkursu emotka Dziś chciałam je włożyć,patrzę,a tu nieodpięty chip zabezpieczający z tyłu spodni na pupie emotka A nic nie pikało na bramce w reklamówce jak opuszczałam sklep emotka Będę musiała tam dziś po pracy podjechać,ech.Na szczęście mam jeszcze paragon i metkę z ceną emotka
0 0

zdolnabestia

#5894160 Napisano: 25.07.2014 09:46:14
cudaczek121 napisał(a):

22 lipca kupiłam w Big star jeansy przy okazji konkursu emotka Dziś chciałam je włożyć,patrzę,a tu nieodpięty chip zabezpieczający z tyłu spodni na pupie emotka A nic nie pikało na bramce w reklamówce jak opuszczałam sklep emotka Będę musiała tam dziś po pracy podjechać,ech.Na szczęście mam jeszcze paragon i metkę z ceną emotka

Zaczęłam szukać przez google, jak to ściągnąć (ludzie mają sposoby - poczytaj), a tam jakiś koleś z nieodpiętym klipsem na pupie wybrał się do centrum handlowego emotka
0 0

cudaczek121

#5894169 Napisano: 25.07.2014 09:55:06
zdolnabestia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Zaczęłam szukać przez google, jak to ściągnąć (ludzie mają sposoby - poczytaj), a tam jakiś koleś z nieodpiętym klipsem na pupie wybrał się do centrum handlowego emotka

hi,hi,hi, koleżanka w pracy mówiła,że mogą mi to odpiąć w pierwszym lepszym sklepie, w którym używa się zabezpieczeń.Wolę przy tym nie majstrować sama, bo jeszcze sobie dziurę zrobię emotka
0 0

henryczka62

#5894179 Napisano: 25.07.2014 10:08:40
poczta polska emotka polecony chyba przez Trójmiasto z Warszawy do Poznania idzie emotka
0 0

kalisto1986

#5894182 Napisano: 25.07.2014 10:16:00
cudaczek121 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

hi,hi,hi, koleżanka w pracy mówiła,że mogą mi to odpiąć w pierwszym lepszym sklepie, w którym używa się zabezpieczeń.Wolę przy tym nie majstrować sama, bo jeszcze sobie dziurę zrobię emotka

mi kiedyś zostawili w spodniach z cropp town - jedno dobre trzaśnięcie młotkiem i po klipsie emotka

Wkurza mnie, że albo mąż,albo syn namieszali mi coś w telefonie (obaj ostatnio mieli go w swoich łapkach) i mimo wyłączenia czego się dało ciągle znika mi kasa z konta emotka 3 doładowania, a miałam go nawet nie kilka godzin emotka
0 0

aerdna

#5894197 Napisano: 25.07.2014 10:34:14
kalisto1986 napisał(a):

Wkurza mnie, że albo mąż,albo syn namieszali mi coś w telefonie (obaj ostatnio mieli go w swoich łapkach) i mimo wyłączenia czego się dało ciągle znika mi kasa z konta emotka 3 doładowania, a miałam go nawet nie kilka godzin emotka

A używali do czegoś Twojego numeru tel ?

Mój mądry wpisał swój numer pod jakimś filmikiem na FB, żeby go odblokować. Wszyscy widzieli filmik, to On też musi! A przecież mówiłam mu, że to oszustwo... emotka Od tamtej pory po każdym doładowaniu przychodził sms za 2,46 zł ze otrzymałeś ileś tam, czegoś tam... i tak do 5 sms na dzień emotka Dopiero po 3 komendzie udało mi się to zablokować.
0 0

kalisto1986

#5894205 Napisano: 25.07.2014 10:44:50
aerdna napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

A używali do czegoś Twojego numeru tel ?

Mój mądry wpisał swój numer pod jakimś filmikiem na FB, żeby go odblokować. Wszyscy widzieli filmik, to On też musi! A przecież mówiłam mu, że to oszustwo... emotka Od tamtej pory po każdym doładowaniu przychodził sms za 2,46 zł ze otrzymałeś ileś tam, czegoś tam... i tak do 5 sms na dzień emotka Dopiero po 3 komendzie udało mi się to zablokować.

nie oni nie używają mojego telefonu normalnie, ale miałam jakiegoś wirusa i mąż mi go usuwał i musiał coś włącyć emotka A syn grał tylko
0 0

radosna

#5894230 Napisano: 25.07.2014 11:20:40
0 0

Gość: ir

#5894313 Napisano: 25.07.2014 13:07:00

aerdna

#5894320 Napisano: 25.07.2014 13:14:15
(Wśród emotek brakuje takiej, co ściąga spodnie i pokazuje ... ) bo to się należy agencji co mnie wkurza.
0 0

maria1980

#5894494 Napisano: 25.07.2014 17:06:10
Wkurza mnie,że
-taka zmęczona wracam z pracy,że nie mam czasu ani zamówić sobie coś na spartoo ,ani w zalando...
-dalej wkurzają mnie dziwne meile,
- mam rozmowę o pracę w czwartek i znowu będą mnie maglować tym całym teatrzykiem typu:jestem niezadowolonym klientem...
-że mi się w ogóle pracować nie chce!
-że nie mam już pomysłów na Hochland,
-że na Kauflanda też nie mam pomysłu,

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#5894513 Napisano: 25.07.2014 17:18:48
edzia21 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Kto mi jeszcze pogłosuje:)
proszę o kilka głosów

Wkurza mnie zbieranie głosów poza wątkiem "KLIKNIJCIE". Tak samo jak żebranie o paragony wszędzie gdzie się da. emotka Chyba po to są wątki tematyczne, żeby innych użytkowników nie drażniły, wyłażące z każdej strony żebrolajki emotka

popieram! Żenada emotka

to była pomyłka... dostałam karniaka. przez pomyłkę tu mi się napisało. Przeparszam wszytskich
0 0

radosna

#5894566 Napisano: 25.07.2014 18:25:11

bridget

#5895034 Napisano: 27.07.2014 17:10:02
Ale mam mega w k***a,właśnie byłam w makro zrobiłam spore zakupy zapłacić chciałam bonami wygranymi z warki,które mają krótki termin ważności do 15 września,i nie mogłam nimi zapłacić,zwróciłam cały towar straciłam prawie 3 h i wyszłam z niczym,kierowniczka hali dzwoniła niby gdzies wyzej ze nie będą honorować,czy ktoś miał problem z ich realizacja?
0 0