Wkurza mnie...

wesoyromek

#5914411 Napisano: 08.09.2014 22:00:40
marielu napisał(a):

wesoyromek napisał(a):

dziś to mam mega wkur*** na wszystko emotka Dobrze, że dzień się kończy emotka

emotka podać młotek? emotka

Od ciebie Marielcia z przyjemnością emotka biorę
0 0

sambolera

#5914501 Napisano: 09.09.2014 09:48:58
jola29k napisał(a):

wkurza mnie danio tyle kodów i ani jednej maskotki emotka emotka

u mnie to samo emotka
0 0

Gość: pamal73

#5914506 Napisano: 09.09.2014 10:01:35
sambolera napisał(a):

jola29k napisał(a):

u mnie to samo emotka

i mnie emotka
0 0

jola29k

#5914507 Napisano: 09.09.2014 10:06:30
pamal73 napisał(a):

sambolera napisał(a):

jola29k napisał(a):

u mnie to samo emotka

i mnie emotka

a już myślałam że tylko ja nie umiem wygrać tego głoda emotka
0 0

aurorcia

#5914540 Napisano: 09.09.2014 11:05:50
Siedzę sobie w pracy, nagle dzwoni telefon 42 ....już pełna napięcia odbieram, w myślach zastanawiam się czy to Oxford, czy Lajkonik, czy jeszcze coś innego...Pani przedstawia się , gratuluje i....zaprasza na spotkanie odnoście zdrowego odżywiania emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#5914542 Napisano: 09.09.2014 11:09:49
Wkurza mnie mój mąż. Jakbym go tak emotka , to może wreszcie zrozumiałby, że "nie wtrącać się" znaczy "nie wtrącać się" i, że jak mówię NIE wtrącać się, to znaczy dokładnie to, co mówię, a nie odwrotnie. emotka
0 0

maria1980

#5914585 Napisano: 09.09.2014 12:17:29
Kurier z 7 - dzwoni i mówi ,ma przesyłkę do zapłaty 75 zł ...
no jakie 75 jak 74.20 ! emotka
Ostatnio córa była i wziął od niej tez jakąś tam sumę i zaokrąglił! emotka
Niech do US się przyjmie jak chce zaokrąglać sumy!
0 0

zezowaty_kot

#5914710 Napisano: 09.09.2014 15:41:17
Znów przedszkole emotka Większość opiekunek grupy mojego syna jest cudowna, do rany przyłóż, takie spokojne ciocie. I jedna, która ciągle się drze. Na mnie raz przy odbiorze wyładowała swoją frustrację, bo "syn nie dał się rozebrać!" - no nie dał, obca baba chce mu ściągać ciuchy i bardzo dobrze zrobił, skąd miał wiedzieć o co jej chodzi emotka
Dziś syn mówi, że w przedszkolu było trochę nie fajnie, bo ciocia w białym ubraniu krzyczała (czyli ta wrzeszcząca). A jak zapytałam dlaczego krzyczała, to powiedział: Bo nie umiałem założyć skarpetek i na dziewczynkę krzyczała, że też nie umie. Zapytałam, czy pomogła mu założyć, to powiedział, że przyszła druga ciocia i mu założyła. Po co takie sfrustrowane baby biorą się za zawód wymagający całych wiader cierpliwości!? emotka
0 0

edzia21

#5914711 Napisano: 09.09.2014 15:48:23
Jak już jesteśmy w temacie wrzeszczących bab...to niemiłosiernie wkurza mnie opętana sąsiadka, która od świtu do nocy wydziera japę na męża i 2-kę dzieci. Nie ma 15 minut spokoju, cały czas kłapie dziobem, że jeszcze głosu nie straciła? emotka Pomimo, że mieszka w klatce obok, w przyległym do mnie bloku, który PONOĆ oddzielony jest 3 cm szczeliną...słyszę ją doskonale przez ściany emotka i krew mnie zalewa emotka emotka Szkoda, że nie można gdzieś tego zgłosić... emotka
0 0

marzenier

#5914713 Napisano: 09.09.2014 15:49:58
zezowaty_kot napisał(a):

Znów przedszkole emotka Większość opiekunek grupy mojego syna jest cudowna, do rany przyłóż, takie spokojne ciocie. I jedna, która ciągle się drze. Na mnie raz przy odbiorze wyładowała swoją frustrację, bo "syn nie dał się rozebrać!" - no nie dał, obca baba chce mu ściągać ciuchy i bardzo dobrze zrobił, skąd miał wiedzieć o co jej chodzi emotka
Dziś syn mówi, że w przedszkolu było trochę nie fajnie, bo ciocia w białym ubraniu krzyczała (czyli ta wrzeszcząca). A jak zapytałam dlaczego krzyczała, to powiedział: Bo nie umiałem założyć skarpetek i na dziewczynkę krzyczała, że też nie umie. Zapytałam, czy pomogła mu założyć, to powiedział, że przyszła druga ciocia i mu założyła. Po co takie sfrustrowane baby biorą się za zawód wymagający całych wiader cierpliwości!? emotka

Moze to jedna z tych co to na pedagogikę poszla bo :
a)szła koleżanka
b)akurat były jeszcze miejsca
c)nie dostała sie ma AWF
d)a co tam taka praca w przedszkolu,picie kawy przy stoliczku i zaśpiewania piosenki raz na 2 godz

Też uważam że są zawody do których człowiek bez powołania, pchać sie nie powinien,by potem nie męczyć siebie i społeczeństwa
0 0

Gość: tinagoni

#5914719 Napisano: 09.09.2014 15:59:24
marzenier napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Moze to jedna z tych co to na pedagogikę poszla bo :
a)szła koleżanka
b)akurat były jeszcze miejsca
c)nie dostała sie ma AWF
d)a co tam taka praca w przedszkolu,picie kawy przy stoliczku i zaśpiewania piosenki raz na 2 godz

Też uważam że są zawody do których człowiek bez powołania, pchać sie nie powinien,by potem nie męczyć siebie i społeczeństwa

Dobrze, że synek potrafi powiedzieć co było w przedszkolu,a nie tłumi w sobie emotka
0 0

beniaminowa

#5914933 Napisano: 09.09.2014 23:26:11
edzia21 napisał(a):

Jak już jesteśmy w temacie wrzeszczących bab...to niemiłosiernie wkurza mnie opętana sąsiadka, która od świtu do nocy wydziera japę na męża i 2-kę dzieci. Nie ma 15 minut spokoju, cały czas kłapie dziobem, że jeszcze głosu nie straciła? emotka Pomimo, że mieszka w klatce obok, w przyległym do mnie bloku, który PONOĆ oddzielony jest 3 cm szczeliną...słyszę ją doskonale przez ściany emotka i krew mnie zalewa emotka emotka Szkoda, że nie można gdzieś tego zgłosić... emotka

To chyba o mnie emotka I wkurza mnie to że muszę drzeć japę emotka
0 0

dolly

#5914935 Napisano: 09.09.2014 23:29:22
beniaminowa napisał(a):

ufff, bo juz sie przestraszylam , ze to o mnie emotka
0 0

edzia21

#5914938 Napisano: 09.09.2014 23:36:14
dolly napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

nie nabijajcie się, bo to jest wydzieranie w stylu, np.:

(do 2 letniego dziecka) o 23:45! - ostatnie tego dnia:

"Krzysiek, w********aj spać, bo Cię k***a z*****dolę"!

Mi osobiście uszy więdną...i nie jest mi do śmiechu. emotka
0 0

asantesana

#5914945 Napisano: 09.09.2014 23:51:54
edzia21 napisał(a):

dolly napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

Nie wiem, czy ona się tylko drze, czy też bije to dziecko, ale ja bym zgłosiła to na niebieską linię. Przyjdą, sprawdzą, a może kobieta sie przestraszy i przestanie drzeć japę i uzywac takich słów do małego dziecka, bo co z niego wyrośnie?
0 0

anialistopad

#5914946 Napisano: 09.09.2014 23:52:32
Edzia spoko tez mam takich sąsiadów i lecą lepsze teksty. Wyobraź sobie środek nocy,smacznie sobie śpisz,a tu nagle huk niesamowity jakby blok sie walił u wrzask zabije cie ty k...zamknij ryj dziw....i trzask drzwiami raz,drugi,trzeci i cisza. A o 6 rano pobudka,bo ci rozwali disco polo na Full i zono moja itp....to jest wkur..... A sąsiadka druga madra trz od rana do wieczora drze sie na swojego syna. Siedzi chłopak caly dzień w domu,bo go nie wypuści samego na plac,który mamy pod blokiem.chłopak ma 8 lat
0 0

edzia21

#5914951 Napisano: 09.09.2014 23:59:16
asante napisał(a):

edzia21 napisał(a):

dolly napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

Nie wiem, czy ona się tylko drze, czy też bije to dziecko, ale ja bym zgłosiła to na niebieską linię. Przyjdą, sprawdzą, a może kobieta sie przestraszy i przestanie drzeć japę i uzywac takich słów do małego dziecka, bo co z niego wyrośnie?

nie wiem, ale powiem Ci, że czesto ten chłopczyk płacze...niby wykształceni ludzie, dobrze sytuowani, a taka mentalna patologia emotka rozumiem, dzieci są czasami tak nieznośne, że puszczają nerwy i rodzice (chociaż nie powinni) reagują krzykiem. Ale żeby drzeć papę cały dzień w odstępach co 15 min? To nie jest przybliżenie, ona krzyczy non stop. Wcześniej wynajmowałam mieszkanie w 3 miejscach i nigdy się z takim czymś nie spotkałam emotka rok temu kupiłam swoje i proszę, świetnie! Na początku był święty spokój na osiedlu, ale 4 mies temu wprowadziła się krzykaczka. Czasami, jak zaczyna kreować publicznie swoją wiązankę wulgaryzmów, to słychać u kilku innych sąsiadów "trzask" zamykanych okien. Nie wiem jak to dalej będzie... emotka
0 0

asantesana

#5914953 Napisano: 10.09.2014 00:04:19
edzia21 napisał(a):

asante napisał(a):

nie wiem, ale powiem Ci, że czesto ten chłopczyk płacze...niby wykształceni ludzie, dobrze sytuowani, a taka mentalna patologia emotka rozumiem, dzieci są czasami tak nieznośne, że puszczają nerwy i rodzice (chociaż nie powinni) reagują krzykiem. Ale żeby drzeć papę cały dzień w odstępach co 15 min? To nie jest przybliżenie, ona krzyczy non stop. Wcześniej wynajmowałam mieszkanie w 3 miejscach i nigdy się z takim czymś nie spotkałam emotka rok temu kupiłam swoje i proszę, świetnie! Na początku był święty spokój na osiedlu, ale 4 mies temu wprowadziła się krzykaczka. Czasami, jak zaczyna kreować publicznie swoją wiązankę wulgaryzmów, to słychać u kilku innych sąsiadów "trzask" zamykanych okien. Nie wiem jak to dalej będzie... emotka

Jesli często placze, to ja bym się nie zastanawiała, tylko anonimowo zgłosiła. u mnie byla taka sytuacja, że matka (mloda dziewczyna) też się darła, nikt nie zglaszal, bo to przecież normalne, ze sie drze, az w końcu małym dzieckiem rzucila o ścianę. na szczęście nic poważnego się nei stalo, ale teraz już bym nie czekala. Nie bije, to nic jej nie zrobia, a może się zastanowi, bije to jej założą kartę.
0 0

Gość: emka86

#5915023 Napisano: 10.09.2014 09:46:09
wkurza mnie ,że będę musiała zrezygnować ze swojej pracy emotka Pracuję zmianowo tydzień na 6-14 następny od 14-22.Mam synka ,który poszedł w tym roku do zerówki i już zaczęły się problemy... Chorubsko,kto odprowadzi dziecko/przyprowadzi ze szkoły-o wszystko sama muszę się prosić rodziców ,teściów kto pomoże-i co? zostałam z tym całkiem sama... Dziś muszę wziąć zwolnienie lekarskie na chore dziecko ,bo moja mama dokładnie po 2 dwóch dniach zostania z dzieckiem w godz.od 13-16 dopóki mąż nie wróci,stwierdziła ,że ją to wkurza...a wcześniej stwierdziła ,że się nim zajmie... Jak żyć ? już nie wiem... Wszyscy tylko oczekują ode mnie ,a nikt nie pomaga... 3 dni dania urlopu od przełożonej to już poważny problem...Daje z łaską,ale stwierdza ,że to stanowczo za długo...Teściowa wpada niezapowiedziane i mówi ,że mamy burd.l w domu. Ok idealnie nie jest ,ale wszystko robię ja!dotego zostaje na nadgodzinach,haruje jak głupia,śpię czasem po 4 godz. dziennie i jeszcze wszystkim jest za mało... Sorki musiałam się rozpisać... Nic tylko ryczeć mi się chce
0 0

masza

#5915029 Napisano: 10.09.2014 09:50:35
emka86 napisał(a):

wkurza mnie ,że będę musiała zrezygnować ze swojej pracy emotka Pracuję zmianowo tydzień na 6-14 następny od 14-22.Mam synka ,który poszedł w tym roku do zerówki i już zaczęły się problemy... Chorubsko,kto odprowadzi dziecko/przyprowadzi ze szkoły-o wszystko sama muszę się prosić rodziców ,teściów kto pomoże-i co? zostałam z tym całkiem sama... Dziś muszę wziąć zwolnienie lekarskie na chore dziecko ,bo moja mama dokładnie po 2 dwóch dniach zostania z dzieckiem w godz.od 13-16 dopóki mąż nie wróci,stwierdziła ,że ją to wkurza...a wcześniej stwierdziła ,że się nim zajmie... Jak żyć ? już nie wiem... Wszyscy tylko oczekują ode mnie ,a nikt nie pomaga... 3 dni dania urlopu od przełożonej to już poważny problem...Daje z łaską,ale stwierdza ,że to stanowczo za długo...Teściowa wpada niezapowiedziane i mówi ,że mamy burd.l w domu. Ok idealnie nie jest ,ale wszystko robię ja!dotego zostaje na nadgodzinach,haruje jak głupia,śpię czasem po 4 godz. dziennie i jeszcze wszystkim jest za mało... Sorki musiałam się rozpisać... Nic tylko ryczeć mi się chce

ja się nawet domyślam gdzie pracujesz emotka
0 0