Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asiunia260
Postów 581
Data rejestracji 05.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja tez
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
jarekaska
Postów 385
Data rejestracji 25.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba wysłać e-maila na adres: biuro@rms.net.pl
z żądaniem usunięcia numeru
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak biała i świeża nigdy nie była
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje
Gość: Anonima
tak mnie wkurza, choc bardziej bym uzylam gorszego slowa, to jak siebie nie uszanowalam, a jedyne o czym mysle to zeby sie zemscic, czekam poki ochlone, bo nie zamierzam sie osmieszac i tracic resztki godnosci. Jeszcze dzis podobno dzien chlopaka, niech sobie swietuje.
Przestalam narazie grac w konkursy, ale ciesze sie ze moge utrzymywac kontakt z Wami. Fakt, z takich osobistych spraw nie powinno sie rozpowiadac po forach jak nastolatka, ale naprawde moglam sie rozladowac i pokrzepic czytajac Wasze wpisy. Mam nadzieje ze nie zmienilam tego watku na watek psychologiczno-babski, z gory przepraszam. Obym nie zostala teraz zapamietana jako Anonima, ta co chlopa ni ma.
delvitto
Postów 1781
Data rejestracji 14.03.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: iskierka
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po to też to forum jest, więc luz, głowa do góry!
ps. ale zrymowało Ci się na końcu
memos
Postów 587
Data rejestracji 15.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widzisz - nie ma tego złego...
A nowa, piękna piwnica pewnie już tylko czeka na całą paletę podpasek
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam sie w 100%
tereniagno
Postów 5276
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Juz nad tym pracuje
Gość: martens
Gość: pamal73
DORFII
Postów 305
Data rejestracji 09.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nadejdzie zima, kupimy łyżwy.
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mnie to wkurza, bo chciałam na zakupy jechać a oni pewnie planują wysyłkę łączną z nagrodami z konkursu, który się wczoraj skończył
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Vivacia
Postów 575
Data rejestracji 14.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jeszcze nie dostałam od nich voucherów z Wymarzonej podróży, a powinny przyjść ze 3 tygodnie temu. I to też mnie wkurza ;(
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja myślałam, że przyszłaś się tu wpisać, że wkurza cię, ze musisz wrócić do rzeczywistości po wycieczce
moskala22
Postów 3519
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab