Wkurza mnie...

marta_1234

#5925710 Napisano: 02.10.2014 22:29:45
Jutro pierwsze zajęcia w roku akademickim , a są dwa plany i nie wiadomo, który prawdziwy emotka
0 0

abodak

#5925732 Napisano: 02.10.2014 23:02:47
marta_1234 napisał(a):

Jutro pierwsze zajęcia w roku akademickim , a są dwa plany i nie wiadomo, który prawdziwy emotka

echh też tak miałam-fajne to były czasy......
0 0

Gość: Anonima

#5925752 Napisano: 02.10.2014 23:36:37
size napisał(a):

Anonima

W kwestii Twojej osobistej sytuacji ciężko mi sie wypowiedzieć, bo w podobnej nie bylam, ale moj stosunek pewnie bylby:
pognać i przepędzić emotka

Natomiast ciesze się, ze bylaś u fryzjera i coś nie wyszlo :) I nie dlatego, ze zrobił Ci coś nie tak, ale DLATEGO, ze skoncentrowalas myśli w końcu na czymś innym emotka
Teraz kontempluj swój fryz emotka a nie zawracaj sobie głowy drobiazgami emotka

Włosy zawsze naprawisz/dojdą do siebie a relacje/stosunki niekoniecznie emotka Ciesz sie, że teraz emotka Jakkolwiek jest Ci źle teraz, uważam, ze masz szczescie. Nie każdy ma taką jasną sytuacje.

PS. Nigdy nie rozumiałam (albo źle rozumiałam) takie wyświechtane w filmach rady: idź do fryzjera, na zakupy itp. A moze jest w tym sens? Odwrotny w zamierzeniach ale jakby skuteczniejszy
emotka emotka emotka

oj to prawda, teraz sie skupilam na wlosach, dobre i to, niestety teraz mi ich szkoda i z uwielbieniem ogladam mlode dziewczyny w dlugich wlosach, ja sobie poczekam pewnie z rok zanim odrosna. A co do farby, jednej forumowej kolezance pokazalam zdjecie, powiedziala ze jej sie podoba, takze troche mnie pocieszyla, choc jakos ja w tej polowie blond wlosow sie nie odnajduje, , bardziej sie wkurzylam jak wspomnialam kolezance z ktora byam u jej fryzjerki i ona nas robila, ze nie podoba mi sie to co mam na glowie, to sie wkurzyla i zaczela cenzura ze mam tam na zadne poprawki nie chodzic bo inaczej tylko ja osmiesze i fryzjerke uraze...no coz kolor mi sie nie podoba, takze i tak bede chciala wrocic do brazu, tylko nie wiem jaki kolor wyjdzie jak sie farbe na rozjasniane konce nalozy, ktos mi mowil ze fiolet moze wyjsc emotka
0 0

Gość: mikki85

#5925781 Napisano: 03.10.2014 07:29:59
Anonima, sama sobie nałóż jakiś konkursowy szampon koloryzujący

jak będziesz zadowolona, strzelisz farbę
jak nie, szybko zejdzie
0 0

jolidlo

#5925786 Napisano: 03.10.2014 07:56:34
Anonima napisał(a):

size napisał(a):

Anonima

W kwestii Twojej osobistej sytuacji ciężko mi sie wypowiedzieć, bo w podobnej nie bylam, ale moj stosunek pewnie bylby:
pognać i przepędzić emotka

Natomiast ciesze się, ze bylaś u fryzjera i coś nie wyszlo :) I nie dlatego, ze zrobił Ci coś nie tak, ale DLATEGO, ze skoncentrowalas myśli w końcu na czymś innym emotka
Teraz kontempluj swój fryz emotka a nie zawracaj sobie głowy drobiazgami emotka

Włosy zawsze naprawisz/dojdą do siebie a relacje/stosunki niekoniecznie emotka Ciesz sie, że teraz emotka Jakkolwiek jest Ci źle teraz, uważam, ze masz szczescie. Nie każdy ma taką jasną sytuacje.

PS. Nigdy nie rozumiałam (albo źle rozumiałam) takie wyświechtane w filmach rady: idź do fryzjera, na zakupy itp. A moze jest w tym sens? Odwrotny w zamierzeniach ale jakby skuteczniejszy
emotka emotka emotka

oj to prawda, teraz sie skupilam na wlosach, dobre i to, niestety teraz mi ich szkoda i z uwielbieniem ogladam mlode dziewczyny w dlugich wlosach, ja sobie poczekam pewnie z rok zanim odrosna. A co do farby, jednej forumowej kolezance pokazalam zdjecie, powiedziala ze jej sie podoba, takze troche mnie pocieszyla, choc jakos ja w tej polowie blond wlosow sie nie odnajduje, , bardziej sie wkurzylam jak wspomnialam kolezance z ktora byam u jej fryzjerki i ona nas robila, ze nie podoba mi sie to co mam na glowie, to sie wkurzyla i zaczela cenzura ze mam tam na zadne poprawki nie chodzic bo inaczej tylko ja osmiesze i fryzjerke uraze...no coz kolor mi sie nie podoba, takze i tak bede chciala wrocic do brazu, tylko nie wiem jaki kolor wyjdzie jak sie farbe na rozjasniane konce nalozy, ktos mi mowil ze fiolet moze wyjsc emotka

Ja myślę, Anonima, że nie jest tak źle z Tymi włosami, w końcu ładnemu we wszystkim ładnie, zresztą ombre jest teraz mega modne. Mam wrażenie, że jesteś w takim stanie lekkiego doła i masz przeświadczenie, że wszystko jest przeciwko Tobie i nie ma prawa się nic udać. Może potrzebujesz kilka dni żeby oswoić się z nową fryzurą?
0 0

#5925790 Napisano: 03.10.2014 08:08:29
Sprobuje troche pochodzic w tej fryzurze, ale nawet w domu smieja sie ze wygladam strasznie i wczesniej wygladalam lepiej. Moze masz racje Jolidlo, troche sie nastawilam negatywnie, jestem z tych co boja sie zmian.

A co do szamponu koloryzujacego, to wiecej nie naloze, ostatni zrastal mi sie 2 lata, mial byc braz czekoladowy a wyszedl czarny emotka
0 0

jolidlo

#5925792 Napisano: 03.10.2014 08:15:13
Powiedz w domu, że się nie znają na modzie i wyglądzie emotka Tobie się podoba i koniec kropka emotka Ja też się boję zmian od kilku miesięcy podobają mi się krótkie fryzurki takie asymetryczne, rozwiane lekko ale nie zdecyduję się.
0 0

jola_asia

#5925795 Napisano: 03.10.2014 08:50:35
Wczoraj wkurzył mnie sklep abc.W sklepie jest telewizor gdzie wyświetlają się produkty które są w promocji i była ciekawa oferta na piwo żywiec kup 2 a zapłacisz 4,50 zł.Mówię wieczorem mężowi że piwo w takiej cenie,to wziął skrzynkę i pojechał.Wrócił i mi mówi"ale masz promocję,2,79zł bo w tym sklepie nie obowiązuje".oczywiście paragonu nie wziął.to ja do auta i się pytam dlaczego wprowadzają klientów w błąd,a ekspedientka tak ona wie,ale to szef.na telewizorku wyświetlają sie płatki zbożowe pytam się czy są w tej cenie ona że nie.A hitem było to olej kujawski w promocji na wyświetlaczu 5,49 mówię po ile ten olej a one udają że mnie słyszą w końcu mi po wielkich trudach odpowiedziała że 7,49 to jest 2 zł więcej.tak oszukują w sklepach.przyjdzie klient zrobi zakupów więcej to się nie skapnie emotka
0 0

malenka

#5925797 Napisano: 03.10.2014 08:54:10
jola_asia napisał(a):

Wczoraj wkurzył mnie sklep abc.W sklepie jest telewizor gdzie wyświetlają się produkty które są w promocji i była ciekawa oferta na piwo żywiec kup 2 a zapłacisz 4,50 zł.Mówię wieczorem mężowi że piwo w takiej cenie,to wziął skrzynkę i pojechał.Wrócił i mi mówi"ale masz promocję,2,79zł bo w tym sklepie nie obowiązuje".oczywiście paragonu nie wziął.to ja do auta i się pytam dlaczego wprowadzają klientów w błąd,a ekspedientka tak ona wie,ale to szef.na telewizorku wyświetlają sie płatki zbożowe pytam się czy są w tej cenie ona że nie.A hitem było to olej kujawski w promocji na wyświetlaczu 5,49 mówię po ile ten olej a one udają że mnie słyszą w końcu mi po wielkich trudach odpowiedziała że 7,49 to jest 2 zł więcej.tak oszukują w sklepach.przyjdzie klient zrobi zakupów więcej to się nie skapnie emotka

Widać zapłacili za telewizor i na promocyjne ceny już ich nie stać. Piwo trzeba było oddać, albo męża przeszkolić w takich sytuacjach kryzysowych emotka
0 0

jola_asia

#5925798 Napisano: 03.10.2014 08:54:59
a ni nie mów jaki miał wykład emotka
0 0

luna341

#5925800 Napisano: 03.10.2014 09:03:38
Wkurza mnie gdy muszę upominać sie o nagrody ,Z trzech konkursów czekam już ponad miesiąc.W regulaminie nie ma nawet wzmianki o terminie,a moje pytania zostają ignorowane.
0 0

zaczytana-pola

#5926184 Napisano: 03.10.2014 18:33:50
Nie lekceważ tego co mam do powiedzenia! W TYM domu od lat ukryta jest zapomniana GOTÓWKA! DUŻA kwota! Właściciel pieniędzy NIE ŻYJE!
I jak tu zostawić ten SMS obojętnie jak gdzieś tam ktoś nie żyje emotka emotka
0 0

Gość: pola731

#5926241 Napisano: 03.10.2014 20:23:26
Anonima napisał(a):

Poszlam bo kolezanka mnie namowila, ona u niej zawsze sie farbuje. Ale tak jak mowisz, to wyglada jakby ktos rowno on linijki pofarbowal mi wlosy, nie wim czy teraz odczekac troche, bo jak tak bede farbowac i farbowac, to jeszcze zmarnuje wlosy. A chcialam zupelnie inaczej, zeby to nie razilo i wygladalo naturalnie. Teraz sie tamten pajac ucieszy ze wygladam jeszcze gorzej.

nie czekałabym ani jednego dnia jeśli zmiana koloru mogłaby poprawić mi humor/samopoczucie/wygląd - teraz farby są nowoczesne, mniej niszczą włosy ;
pajaca olej i zrób wszystko by wyglądać świetnie - nie dla pajaca a DLA SIEBIE emotka
0 0

staszek

#5926257 Napisano: 03.10.2014 20:43:38
zaczytana-pola napisał(a):

Nie lekceważ tego co mam do powiedzenia! W TYM domu od lat ukryta jest zapomniana GOTÓWKA! DUŻA kwota! Właściciel pieniędzy NIE ŻYJE!
I jak tu zostawić ten SMS obojętnie jak gdzieś tam ktoś nie żyje emotka emotka

też taki dostałam, a co ciekawe mieszkanie kupione jakiś czas temu i dawny właściciel naprawdę nie żyje (na szczęście zmarł później i nie w tym mieszkaniu). No i teraz nie wiem czy odpisywać i szukać czy dać sobie spokój? emotka
0 0

#5926283 Napisano: 03.10.2014 21:26:34
Juz nawet mam gdzies te wlosy, nie jestem w stanie o tym wszystkim zapomniec. Nie umiem tak zyc, codziennie rozmawialismy, pisalismy, a teraz nie mam sie do kogo odezwac, wyjsc gdziekolwiek, nic go nie obchodzilo co ja czuje, jak ja sobie poradze jak mnie tak potraktuje. Zamiast lepiej jest tylko gorzej i coraz bardziej sie zadreczam, chocby kazdy mowil ze to nie moja wina, ja czuje ze on przez ta nerwice mial mnie dosc i wolal inna. Chocbym nie wiem jak sie starala.
0 0

slonecznik1309

#5926305 Napisano: 03.10.2014 22:03:29
kobieto weź się w garść emotka czytam cały czas Twoje wypowiedzi i zastanawiam się ile masz lat.... nie był Ciebie wart emotka
0 0

#5926307 Napisano: 03.10.2014 22:09:04
asiabuczkowska napisał(a):

kobieto weź się w garść emotka czytam cały czas Twoje wypowiedzi i zastanawiam się ile masz lat.... nie był Ciebie wart emotka

nastolatka juz dawno nie jestem, choc w tej chwili tak sie czuje.
0 0

staszek

#5926317 Napisano: 03.10.2014 22:31:19

to nie zależy od wieku, można mieć i 60 lat i przeżywać tak samo jakby się miało 15.
0 0

slonecznik1309

#5926319 Napisano: 03.10.2014 22:35:54
Anonima napisał(a):

nastolatka juz dawno nie jestem, choc w tej chwili tak sie czuje.

głowa do góry emotka jeszcze życie da Ci kiedyś w kość... teraz regeneruj siły i do przodu emotka
0 0

slonecznik1309

#5926320 Napisano: 03.10.2014 22:36:59
staszek napisał(a):

to nie zależy od wieku, można mieć i 60 lat i przeżywać tak samo jakby się miało 15.

chodziło mi raczej o to, że z wiekiem człowiek nabiera dystansu do pewnych rzeczy
0 0