Wkurza mnie...

Gość: quarter

#5925189 Napisano: 02.10.2014 01:58:57
mnie wkurza zakłamanie w polityce...
0 0

calliope

#5925202 Napisano: 02.10.2014 08:15:42
zezowaty_kot napisał(a):

maria1980 napisał(a):

mi kiedyś stylista uwalił 30 cm końcówek emotka myślałam,że go zadźgam nożyczkami emotka

Dlatego ja sobie sama obcinam włosy emotka

Mi mama od kilku lat podcina tyle cm ile chcę, ja za to sama sobie farbuję odrosty i jestem na pewno bardziej zadowolona niż gdyby miała mi to zrobić tutejsza fryzjerka, portfel też się cieszy emotka
Anonima Niestety z tego co widziałam w necie to mało który fryzjer umie zrobić ładne ombre emotka (Większość myśli, że jak walnie trochę rozjaśniacza na końcówki to będzie dobrze emotka )
0 0

Gość: Anonima

#5925213 Napisano: 02.10.2014 08:43:52
calliope napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

maria1980 napisał(a):

mi kiedyś stylista uwalił 30 cm końcówek emotka myślałam,że go zadźgam nożyczkami emotka

Mi mama od kilku lat podcina tyle cm ile chcę, ja za to sama sobie farbuję odrosty i jestem na pewno bardziej zadowolona niż gdyby miała mi to zrobić tutejsza fryzjerka, portfel też się cieszy emotka
Anonima Niestety z tego co widziałam w necie to mało który fryzjer umie zrobić ładne ombre emotka (Większość myśli, że jak walnie trochę rozjaśniacza na końcówki to będzie dobrze emotka )

niestety i teraz nie wiem co z tym zrobic, to wyglada jak paskudne odroty, teraz juz nie wiem co z tym zrobic dalej, jak to poprawic, nie dosc ze zadreczam sie codziennie, ani nie spie, to jeszcze mam na glowie kolejny problem na wlasne zyczenie..
0 0

asiunia260

#5925220 Napisano: 02.10.2014 08:50:24
Anonima napisał(a):

calliope napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

maria1980 napisał(a):

niestety i teraz nie wiem co z tym zrobic, to wyglada jak paskudne odroty, teraz juz nie wiem co z tym zrobic dalej, jak to poprawic, nie dosc ze zadreczam sie codziennie, ani nie spie, to jeszcze mam na glowie kolejny problem na wlasne zyczenie..

idź do tej fryzjerki i zgłoś reklamację. Powinna ci poprawić te włosy albo doradzić co zrobić żeby to tak nie wyglądało. Najlepiej byłoby pójść do dobrego fryzjera i pofarbować włosy ton w ton z twoimi naturalnymi. To trochę przygasi blond i złagodzi przejście między kolorami emotka moja przyjaciółka przechodziła przez to samo w zeszłym miesiącu. Poszła zrobić ombe a wróciła z płaczem i żółtymi końcówkami pomalowanymi jakby od linijki xD
0 0

calliope

#5925225 Napisano: 02.10.2014 09:14:51
Zgadzam się z asiunia260 pójdź do tej babki, wyjaśnij sytuację i niech Ci to poprawi, a jak nie chcesz do niej to idź do kogoś innego, tylko koniecznie zapytaj co będą robić i czym
0 0

Gość: Anonima

#5925230 Napisano: 02.10.2014 09:16:58
Poszlam bo kolezanka mnie namowila, ona u niej zawsze sie farbuje. Ale tak jak mowisz, to wyglada jakby ktos rowno on linijki pofarbowal mi wlosy, nie wim czy teraz odczekac troche, bo jak tak bede farbowac i farbowac, to jeszcze zmarnuje wlosy. A chcialam zupelnie inaczej, zeby to nie razilo i wygladalo naturalnie. Teraz sie tamten pajac ucieszy ze wygladam jeszcze gorzej.
0 0

joan

#5925234 Napisano: 02.10.2014 09:19:48
Anonima - tak se myślę, że problemem nie są włosy tylko to, że się przejmujesz całą sytuacją. Olej to emotka Zrób sobie kilka ciekawych zdjęć w nowej fryzurze, na pewno przydadzą się na konkursy emotka
0 0

is77

#5925277 Napisano: 02.10.2014 10:15:37
Treotralwe! (kto czytał Chmielewską ten wie o co chodzi!)
do osiemdziesięciu ośmiu Krupników~!
emotka emotka
0 0

79magda

#5925388 Napisano: 02.10.2014 12:18:51
Facebook. Os czasu płynie nieubłaganie. Przeglądam, popijając kawkę.

"Oto link do piosenki, która pozwoliła mi dziś rano z toczyć się z łóżka".

WTF? Jestę blogerę... emotka
0 0

joan

#5925390 Napisano: 02.10.2014 12:23:10
O proszę, jakże łatwo się stoczyć... językowo! emotka
0 0

Gość: Ewelajna

#5925402 Napisano: 02.10.2014 12:36:50
Wkurza mnie że nie otrzymuję wszystkich nagród... Nie wiem co się z nimi dzieje...
Plastry compeed z SampleCity nie dotarł...
Bidon z KPMG z Facebooka nie dotarł...
Zwijacz do kabli Tymbark nie dotarł...
Jakieś kosmetyki FB nie dotarły...

Co to ma być w ogóle.

A i jeszcze dotarła w końcu słodka niespodzianka od Prince Polo z FB. Wyobraźcie sobie że były to dwa wafelki... a właściwie miazga bo zostały wysłane w zwykłej kopercie... Pogratulować bezmyślności tylko.
0 0

ziolko

#5925517 Napisano: 02.10.2014 15:20:28
is77 napisał(a):

Treotralwe! (kto czytał Chmielewską ten wie o co chodzi!)
do osiemdziesięciu ośmiu Krupników~!
emotka emotka

lepiej brzmi.. trrrreeootrrallllwe!!!!!

zgadzam się, szczególnie jak widzę jak barany wjeżdżają na skrzyżowanie, a później nie mogą z niego zjechać.
Albo jak zachowują "bezpieczną" odległość od poprzedzającego samochodu, tak, że tir mógłby się zmieścić

0 0

masza

#5925518 Napisano: 02.10.2014 15:24:14
a mnie wkurza wyczekiwanie na nagrody; Bony do Go sport- sami nie wiedza kiedy je wyślą, a ja okupiłabym dzieci na jesień-zimę emotka
0 0

cudaczek121

#5925520 Napisano: 02.10.2014 15:27:03
Wkurza mnie czarnowidztwo mojej Mamy emotka Jest to kobieta, która wiecznie narzeka na wszystko i na wszystkich,delikatnie mówiąc gada,żeby gadać,krytykuje ludzi,uważa,że tylko ona wszystko wie i robi najlepiej i z niczego nie potrafi się cieszyć emotka
0 0

xena

#5925527 Napisano: 02.10.2014 15:40:40
milka!! odniechciało mi się konkursów całkowicie!
0 0

zaczytana-pola

#5925532 Napisano: 02.10.2014 15:57:49
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie czarnowidztwo mojej Mamy emotka Jest to kobieta, która wiecznie narzeka na wszystko i na wszystkich,delikatnie mówiąc gada,żeby gadać,krytykuje ludzi,uważa,że tylko ona wszystko wie i robi najlepiej i z niczego nie potrafi się cieszyć emotka

Kaśka, poszukaj nowej rodziny, może ktoś jeszcze będzie chciał Cię adoptować emotka
0 0

barszcz

#5925633 Napisano: 02.10.2014 20:03:48
zaczytana-pola napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kaśka, poszukaj nowej rodziny, może ktoś jeszcze będzie chciał Cię adoptować emotka

Adoptować może nie,ale na synową to bym Cię wzięła choćby dziś.Widzialas mojego syn,układ uczciwy emotka emotka
0 0

teodozja

#5925661 Napisano: 02.10.2014 20:55:00
Anonima napisał(a):

Poszlam bo kolezanka mnie namowila, ona u niej zawsze sie farbuje. Ale tak jak mowisz, to wyglada jakby ktos rowno on linijki pofarbowal mi wlosy, nie wim czy teraz odczekac troche, bo jak tak bede farbowac i farbowac, to jeszcze zmarnuje wlosy. A chcialam zupelnie inaczej, zeby to nie razilo i wygladalo naturalnie. Teraz sie tamten pajac ucieszy ze wygladam jeszcze gorzej.

Jeszcze gorzej? Co ty kobito piszesz?Widziałam Cię i wyglądasz bardzo ładnie.Mimo fryzury pewnie też wyglądasz nieźle,zresztą co się bedziesz męczyć, idź do innej i przefarbuj zebys się dobrze czuła w swoim ciele. Jako bardziej doświadczona bo starsza kolezanaka powiem Ci że facet może nawet by nie zauwazył że masz inną fryzurę.Gorzej jakby Ci biust ubył tudziez inna bardziej strategiczna cześć ciała emotka
0 0

Gość: size

#5925677 Napisano: 02.10.2014 21:21:42
Anonima

W kwestii Twojej osobistej sytuacji ciężko mi sie wypowiedzieć, bo w podobnej nie bylam, ale moj stosunek pewnie bylby:
pognać i przepędzić emotka

Natomiast ciesze się, ze bylaś u fryzjera i coś nie wyszlo :) I nie dlatego, ze zrobił Ci coś nie tak, ale DLATEGO, ze skoncentrowalas myśli w końcu na czymś innym emotka
Teraz kontempluj swój fryz emotka a nie zawracaj sobie głowy drobiazgami emotka

Włosy zawsze naprawisz/dojdą do siebie a relacje/stosunki niekoniecznie emotka Ciesz sie, że teraz emotka Jakkolwiek jest Ci źle teraz, uważam, ze masz szczescie. Nie każdy ma taką jasną sytuacje.

PS. Nigdy nie rozumiałam (albo źle rozumiałam) takie wyświechtane w filmach rady: idź do fryzjera, na zakupy itp. A moze jest w tym sens? Odwrotny w zamierzeniach ale jakby skuteczniejszy
emotka emotka emotka
0 0

cudaczek121

#5925707 Napisano: 02.10.2014 22:24:52
barszcz napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Adoptować może nie,ale na synową to bym Cię wzięła choćby dziś.Widzialas mojego syn,układ uczciwy emotka emotka

Dzięki, przystojnego masz syna emotka emotka

Wkurza mnie,bo chciałam dziś z Mamą skręcić telewizor wygrany z Biedronki i brakuje jednego elementu-tego prostokąta łączącego podstawkę z telewizorem (z tyłu telewizora jest na to taki otwór). Gdzie ja mam to zgłosić emotka Niestety, nie miałam możliwości w pracy otworzyć paczki przy kurierze,ech.
0 0