Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: quarter
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi mama od kilku lat podcina tyle cm ile chcę, ja za to sama sobie farbuję odrosty i jestem na pewno bardziej zadowolona niż gdyby miała mi to zrobić tutejsza fryzjerka, portfel też się cieszy
Anonima Niestety z tego co widziałam w necie to mało który fryzjer umie zrobić ładne ombre
Gość: Anonima
niestety i teraz nie wiem co z tym zrobic, to wyglada jak paskudne odroty, teraz juz nie wiem co z tym zrobic dalej, jak to poprawic, nie dosc ze zadreczam sie codziennie, ani nie spie, to jeszcze mam na glowie kolejny problem na wlasne zyczenie..
asiunia260
Postów 581
Data rejestracji 05.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
idź do tej fryzjerki i zgłoś reklamację. Powinna ci poprawić te włosy albo doradzić co zrobić żeby to tak nie wyglądało. Najlepiej byłoby pójść do dobrego fryzjera i pofarbować włosy ton w ton z twoimi naturalnymi. To trochę przygasi blond i złagodzi przejście między kolorami
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: Anonima
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do osiemdziesięciu ośmiu Krupników~!
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Oto link do piosenki, która pozwoliła mi dziś rano z toczyć się z łóżka".
WTF? Jestę blogerę...
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gość: Ewelajna
Plastry compeed z SampleCity nie dotarł...
Bidon z KPMG z Facebooka nie dotarł...
Zwijacz do kabli Tymbark nie dotarł...
Jakieś kosmetyki FB nie dotarły...
Co to ma być w ogóle.
A i jeszcze dotarła w końcu słodka niespodzianka od Prince Polo z FB. Wyobraźcie sobie że były to dwa wafelki... a właściwie miazga bo zostały wysłane w zwykłej kopercie... Pogratulować bezmyślności tylko.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
lepiej brzmi.. trrrreeootrrallllwe!!!!!
zgadzam się, szczególnie jak widzę jak barany wjeżdżają na skrzyżowanie, a później nie mogą z niego zjechać.
Albo jak zachowują "bezpieczną" odległość od poprzedzającego samochodu, tak, że tir mógłby się zmieścić
masza
Postów 7663
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
cudaczek121
Postów 6778
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
xena
Postów 684
Data rejestracji 03.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej -na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!!
zaczytana-pola
Postów 11520
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kaśka, poszukaj nowej rodziny, może ktoś jeszcze będzie chciał Cię adoptować
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Adoptować może nie,ale na synową to bym Cię wzięła choćby dziś.Widzialas mojego syn,układ uczciwy
teodozja
Postów 1041
Data rejestracji 11.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze gorzej? Co ty kobito piszesz?Widziałam Cię i wyglądasz bardzo ładnie.Mimo fryzury pewnie też wyglądasz nieźle,zresztą co się bedziesz męczyć, idź do innej i przefarbuj zebys się dobrze czuła w swoim ciele. Jako bardziej doświadczona bo starsza kolezanaka powiem Ci że facet może nawet by nie zauwazył że masz inną fryzurę.Gorzej jakby Ci biust ubył tudziez inna bardziej strategiczna cześć ciała
Gość: size
W kwestii Twojej osobistej sytuacji ciężko mi sie wypowiedzieć, bo w podobnej nie bylam, ale moj stosunek pewnie bylby:
pognać i przepędzić
Natomiast ciesze się, ze bylaś u fryzjera i coś nie wyszlo :) I nie dlatego, ze zrobił Ci coś nie tak, ale DLATEGO, ze skoncentrowalas myśli w końcu na czymś innym
Teraz kontempluj swój fryz
Włosy zawsze naprawisz/dojdą do siebie a relacje/stosunki niekoniecznie
PS. Nigdy nie rozumiałam (albo źle rozumiałam) takie wyświechtane w filmach rady: idź do fryzjera, na zakupy itp. A moze jest w tym sens? Odwrotny w zamierzeniach ale jakby skuteczniejszy
cudaczek121
Postów 6778
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Dzięki, przystojnego masz syna
Wkurza mnie,bo chciałam dziś z Mamą skręcić telewizor wygrany z Biedronki i brakuje jednego elementu-tego prostokąta łączącego podstawkę z telewizorem (z tyłu telewizora jest na to taki otwór). Gdzie ja mam to zgłosić