Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jola29k
Postów 2306
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
i jakaś kobieta się nienawidzi , powiem ci kiedy będzie ślub , kto się kocha itp
lusienka
Postów 906
Data rejestracji 04.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupiłam soczki Hortexa na konkurs w tesco.Wymyśliłam hasełko,wklepuje wszystko do tel,wysyłam.....a tu sms zwrotny:
NIESTETY NR PARAGONU ZOSTAŁ JUŻ WYKORZYSTANY,ZRÓB KOLEJNE ZAKUPY I WEŹ UDZIAŁ W KONKURSIE.
Ja się pytam,jak to możliwe?
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Numery paragonów mogą się w różnych sklepach/kasach/miastach powtarzać.
Zadzwoń jutro i opieprz agencję, że zastosowała taką blokadę.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
lusienka
Postów 906
Data rejestracji 04.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz rację,jutro do nich dzwonię,mam nadzieję,że to odblokują,bo nie mam zamiaru kupować kolejnych soczków,tylko po to aby trafić na wykorzystany nr paragonu,
dzieki mia
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Miłej niedzieli.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
darog
Postów 2952
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
http://www.sklepy...y_20140922_jf_ok.pdf
anus
Postów 2039
Data rejestracji 25.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to ja dawno temu, za czasów gdy u nas w sklepach był proszek Pollena, pasta Colodent itp., nocowałam u koleżanki. Ona miała rodzinę za granicą i dostawała od nich paczki z różnymi cudami kosmetyczno-higienicznymi. Poszłam do łazienki się wykąpać i gdy przyszło do mycia zębów, rozejrzałam się za pastą i znalazłam jakąś kolorową tubkę z niemieckimi napisami. Konsystencja była trochę dziwna, smak też, w ogóle się to nie pieniło, ale pomyślałam, że tak widocznie ma być. Wyszłam, pakuję się do wyrka, a tu wpada koleżanka i przeprasza, że pasta się skończyła, ale już położyła nową i mogę umyć zęby. Ja na to, że przecież jest pasta - jak się okazało, był to żel do włosów
Everything that kills me makes me feel alive...
estrelitta
Postów 5898
Data rejestracji 30.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
edith
Postów 2549
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: Anonima
przepraszam, z cudzego nieszczescia nie powinno sie smiac, ale usmiecham sie od ucha do ucha
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na chwilke sie usmiechnelam, ale krem do stop wygladza i intensywnie nawilza wiec nie ma tego zlego, no chyba ze to bylby p/grzybiczny to juz gorzej
asiam
Postów 4098
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Kiedyś poprosiłam w sklepie o nożyk z czerwonym członkiem ( czyt. trzonkiem) i w innym zapytałam o długie prześcieradła ( czyt. sznurowadła)
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
Gość: mikki85
Zaledwie kilka godzin temu udało mi się dopiąć na ostatni guzik kilka życiowych spraw, poukładać na właściwych półeczkach marzenia i priorytety, posegregować jak śmieci zmartwienia i kłopoty.
I nagle info w TV, że Anna Przybylska przegrała z nieubłaganą chorobą.
Odeszła. Moja radość nagle pryska jak bańka mydlana...
Nie wierzę, że odchodzą takie anioły
Jutro idę sobie zrobić multum badań - niech ta śmierć nie idzie na marne.
Kto ze mną ???
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ultrixx
Postów 1006
Data rejestracji 29.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moj maz, ktory o oczywiscie etykiet nie czyta, zamiast kremem wysmarowal sie kiedys silnym peelingiem enzymatycznym i poszlismy na impreze, w polaczeniu z alkoholem dostal takich czerwonych plam, ze wygladal jak poparzony
wina oczywiscie moja, bo te kosmetyki byly ode mnie i no coz - chcialam go zalatwic...
\"Don\'t judge someone just because they sin differently than you.\"
mallina
Postów 829
Data rejestracji 17.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Badania, dokładnie o tym samym pomyślałam. Była niewiele starsza ode mnie...
Wkurza mnie to że takich ludzi zabiera choroba, a wielu pijaków, którzy za nic mają swoje zdrowie i dobro swojej rodziny, dożywa późnej starości.
zaczytana-pola
Postów 11520
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie nam decydować kto powinien dożyć później starości...
Wkurza mnie to, że coraz więcej osób odchodzi tak młodo...
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: jkkp
a ja mogę dodać z własnego doświadczenia, że jeszcze jest instynkt który podpowiada, że coś jest nie tak, bo nieraz i nie dwa badania wychodzą dobre i lekarze też potrafią zwalić na jakąś pierdołę(a to przeziębienie, a to zmęczenie, a to inne dziadostwo) wiem co piszę bo by potwierdzić u mnie raka zajęło im 4 miesiące choć podejrzenia były i mówię tu o naprawdę dobrych specjalistach, a kładąc mnie na przeszczep szpiku miałam 5% szans. Życie pisze swoje scenariusze
constanza
Postów 406
Data rejestracji 23.07.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2795
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
Wypowiedź była edytowana 2 razy.