Wkurza mnie...

radosna

#5941718 Napisano: 10.11.2014 20:15:01
JOAN! Masz rację! Ale są wyjątki - pan Sławek to chociaż wiedział, że kobiety chcą mężczyzn pachnących miętą - do wygrania były zestawy Colgate. Czuję do niego miętę emotka
0 0

estrelitta

#5941719 Napisano: 10.11.2014 20:15:36
Wkurza mnie Biedronka emotka Co to za konkurs? emotka Tęsknię za konkursem z Żubrem emotka
0 0

staszek

#5941725 Napisano: 10.11.2014 20:34:32
vingag napisał(a):

joan napisał(a):

vingag napisał(a):

Dzisiejszy dzień mnie wkurza. Wszystko się pieprzy, półtorej godziny temu popsuła mi się myszka od komputera, pojechałam po nową i na parkingu pod marketem wymusiłam pierwszeństwo i koleś przerysował mi bok auta. Auto jest na mojego męża i teścia i to im polecą zniżki, mąż się do mnie nie odzywa, zabijcie mnie proszę.... emotka :(:(

A wiesz, ile osób ginie w wypadkach samochodowych? Zmiataj do wątku "Dziś cieszę się z..." emotka

Taak, mojego męża tam wyślij, bo zamiast się cieszyć, że nie zginęłam, to się nie odzywa do mnie, tylko klnie pod nosem.

przy stłuczce jeszcze nikt nie zginął. Dobrze, że to był tylko parking, a nie jakieś skrzyżowanie ruchliwe. A mężowi przejdzie emotka

0 0

sylzab2294

#5941770 Napisano: 10.11.2014 22:10:00
magnus napisał(a):

joan napisał(a):

magnus napisał(a):

Brak bluzy ŁOSIA, to dopiera trzeba być łosiem zeby 1 bluzy nie trafić emotka emotka

Przyznaj się, coś tam wyuzdanego naskrobał emotka

Wcale nie wyuzdane emotka
Ekologiczne emotka

haha, to i ja się dopisuję...
niezłym ŁOSIEM jestem, że nawet 1 bluzy nie trafiłam emotka
0 0

joan

#5941773 Napisano: 10.11.2014 22:11:19
magnus napisał(a):

joan napisał(a):

magnus napisał(a):

Brak bluzy ŁOSIA, to dopiera trzeba być łosiem zeby 1 bluzy nie trafić emotka emotka

Przyznaj się, coś tam wyuzdanego naskrobał emotka

Wcale nie wyuzdane emotka
Ekologiczne emotka

Jasssne, pewnie o kwiatkach i pszczółkach emotka
0 0

dolly

#5941774 Napisano: 10.11.2014 22:12:57
vingag napisał(a):

Dzisiejszy dzień mnie wkurza. Wszystko się pieprzy, półtorej godziny temu popsuła mi się myszka od komputera, pojechałam po nową i na parkingu pod marketem wymusiłam pierwszeństwo i koleś przerysował mi bok auta. Auto jest na mojego męża i teścia i to im polecą zniżki, mąż się do mnie nie odzywa, zabijcie mnie proszę.... emotka :(:(

jak z tych nerwow jeszcze nie "przyrysowalaś" męzowi za to obrażanie, to nie jest źle emotka
0 0

Gość: eveliina

#5941775 Napisano: 10.11.2014 22:14:21
Już o tym pisałam kiedyś ale zrobię to jeszcze raz bo nadal mnie wkurza, gdy ktoś dodając testy z wizazu nie podaje daty, kiedy kończą zbieranie ankiet! Znów przegapiłam tusze! I co mi z tego, że konkurs jeszcze niby trwa? Staram się sprawdzać wizaz ale z braku czasu i nawału innych zajęc po prostu czasem wylatuje mi to z głowy, a w konkursach biorę udział korzystając z opcji dzisiaj kończące się...ech.... emotka
0 0

jola29k

#5941789 Napisano: 10.11.2014 22:46:14
magnus napisał(a):

Ja też nie umiem wygrac emotka
0 0

vingag

#5941794 Napisano: 10.11.2014 23:14:55
dolly napisał(a):

vingag napisał(a):

jak z tych nerwow jeszcze nie "przyrysowalaś" męzowi za to obrażanie, to nie jest źle emotka

Jak na razie to "przyrysowałam" się do butelki wina, coby ulżyć nieco nerwom. Zawsze jak coś się dzieje z autem, to dzieje się wtedy, kiedy jeżdżę ja. Dzisiaj ewidentnie moja wina, ale inne awarie to po prostu wina auta, które już dawno jest pełnoletnie, nawet według "ludzkich" standardów.
0 0

Gość: katrin22

#5941800 Napisano: 10.11.2014 23:41:07
hittmanka napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

a mnie wkurza moja głupota - w pracy odebrałam paczkę jak się okazało od lewego kuriera - zapłaciłam 840 zł za jakąś pościel wartą może 140 i zostałam bez kasy a za to z tą debilną pościelą... policja przyjęła zgłoszenie ale i tak nic z tym nie zrobią bo przecież jakiś towar dostałam... emotka emotka

a tego nie rozumiem emotka jak można dać tyle pieniędzy i nie wiedzieć za co i komu....

Ja też tego nie rozumiem emotka

vingag, to tylko głupie auto- rzecz materialna, ciesz się, ze Ty cała i zdrowa. Jasne, że to wkurza(no bo nie musiało się stać), ale żyje się dalej,a auto można "zamalować". Cycki do góry i dość ubolewnia!
0 0

zaczytana-pola

#5941802 Napisano: 10.11.2014 23:57:49
joan napisał(a):

xena napisał(a):

dziękuję Wam za rady, w sobotę jak dostałam rachunek pogrzebałam w necie i wydaje mi się że skutecznie wyłączyłam, bo wczoraj i dzisiaj nie przyszło dziadostwo!! No ale k...mnie zastanawia czy ja to muszę zapłacić?? przecież to trochę kasy i ewidentne wyłudzanie pieniędzy!! zamiast kupić dziecku Mikołaja trzeba zapłacic za miłosne smsy, tak??? emotka emotka

Nie, żebym paluchem celowała w Twojego męża, ale jeszcze nie spotkałam się z naciągactwem, które z automatu ściąga pieniądze - zawsze trzeba choć raz do nich napisać. Oczywiście, oni nie informują, ile w sumie zapłacisz, ale zwykle na końcu SMSa jest lakoniczne "4,92 zł". I nie wiadomo, czy za dzień / tydzień / wiadomość.

Podejrzewam, że Twój mąż zupełnie nieświadomie uruchomił tę usługę, więc zapłacić trzeba emotka

Życzę Ci od razu w środę takiej wygranej, żebyś o całej sprawie z esemesami zapomniała emotka

Ostatnio na FB jakas laska wrzucała wpisy o Airmaxach, które wygrała. Całe 50 sztuk chyba. I tam była taka akcja z płatnymi SMS-ami... A ludzie nie doczytają i wysyłają.
0 0

jomajd86

#5941820 Napisano: 11.11.2014 11:09:41
katrin22 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

a mnie wkurza moja głupota - w pracy odebrałam paczkę jak się okazało od lewego kuriera - zapłaciłam 840 zł za jakąś pościel wartą może 140 i zostałam bez kasy a za to z tą debilną pościelą... policja przyjęła zgłoszenie ale i tak nic z tym nie zrobią bo przecież jakiś towar dostałam... emotka emotka

a tego nie rozumiem emotka jak można dać tyle pieniędzy i nie wiedzieć za co i komu....

Ja też tego nie rozumiem emotka

eh ja też nie wiem jak to zrobiłam... nauczka na całe życie ;/ szkoda tylko, że taka bolesna... głupota i tyle inaczej tego nie mogę nazwać
0 0

asiam

#5941827 Napisano: 11.11.2014 11:51:02
jomajd86 napisał(a):

Jest mi ciebie bardzo szkoda.I wkurzaja mnie ci co się mądrzą - jak można było odebrać? Każdego z nas , nawet najbardziej uważającego można zmylić.Na każdego jest sposób by go oszukać.I naprawdę bardzo łatwo jest stracić czujność w sytuacjach, których niejednokrotnie nie przewidzimy.
A wam się nigdy nie zdarzyło podpisać umowy, której wcale nie mieliście zamiaru zawrzeć? To akurat taki prosty przykład.
0 0

Gość: katrin22

#5941842 Napisano: 11.11.2014 13:21:34
asiam nikt się nie mądrzy i również szkoda mi joasia4786, ale ona za nie wiadomo co zapłaciła 840zł, to nie jest 84zł...
Plus taki, że następnym razem tego nie zrobi.

JA kiedyś pamiętam wieki temu zamówiłam jakiś segregator z przepisami i też przychodziły mi co kilka dni karteczki z przepisami+ fakturka większa niż przypuszczałam. Rozwiązałam tę sprawę, ale nauczkę mam do dzisiaj.
0 0

zarania

#5941855 Napisano: 11.11.2014 14:58:30
asiam napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

Jest mi ciebie bardzo szkoda.I wkurzaja mnie ci co się mądrzą - jak można było odebrać? Każdego z nas , nawet najbardziej uważającego można zmylić.Na każdego jest sposób by go oszukać.I naprawdę bardzo łatwo jest stracić czujność w sytuacjach, których niejednokrotnie nie przewidzimy.
A wam się nigdy nie zdarzyło podpisać umowy, której wcale nie mieliście zamiaru zawrzeć? To akurat taki prosty przykład.

Aby coś dostać trzeba najpierw coś zamówić. Skoro nic nie zamawiała to po co płaciła i to jeszcze tak wysoką kwotę? emotka
I wierz mi lub nie, nie zdarzyło mi się jeszcze podpisać umowy, której nie zamierzałam zawierać. Grunt to asertywność. emotka
0 0

androm

#5941857 Napisano: 11.11.2014 15:25:38
o rany, jak można dać 840 zł jak się nic takiego nie zamawiało? chyba jesteś za bogata, że tak rozdajesz emotka
0 0

radosna

#5941858 Napisano: 11.11.2014 15:31:33
androm napisał(a):

o rany, jak można dać 840 zł jak się nic takiego nie zamawiało? chyba jesteś za bogata, że tak rozdajesz emotka

Wszyscy tu starają się ją pocieszyć, a Ty dołujesz dziewczynę emotka Czasem ma się słabszy dzień, nie myśli się ze zmęczenia. Ja ją rozgrzeszam i pocieszam emotka
0 0

ankasss

#5941861 Napisano: 11.11.2014 15:52:18
zarania napisał(a):

asiam napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

jeśli zakupu dokonałaś poza lokalem firmy, masz prawo odesłać towar chyba w ciągu 10 dni i żądać zwrotu pieniędzy. Jest to nieco ryzykowne, bo kasy mogą nie oddać ale może warto spróbować. Ewentualnie wtedy udać się do rzecznika praw konsumenta.

0 0

ankasss

#5941874 Napisano: 11.11.2014 16:23:50
magnus ona już swoją nauczkę ma, a takie teksty tylko człowieka dobijają.
0 0

Gość: hittmanka

#5941926 Napisano: 11.11.2014 20:51:56
ankasss napisał(a):

zarania napisał(a):

asiam napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

jeśli zakupu dokonałaś poza lokalem firmy, masz prawo odesłać towar chyba w ciągu 10 dni i żądać zwrotu pieniędzy. Jest to nieco ryzykowne, bo kasy mogą nie oddać ale może warto spróbować. Ewentualnie wtedy udać się do rzecznika praw konsumenta.

skoro kurier był trefny to i firmy pewnie nie ma...

0 0