Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asiunia260
Postów 581
Data rejestracji 05.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie zazdroszczę i współczuję
katrin22 z muzyką nie umiem się uczyć, ale w zatyczki chyba się zaopatrzę
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
notta
Postów 8824
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Polecajki: Sprzedawaj na Vinted https://www.vinted.pl/invite/ivanotta | Zyskaj cashback za swoje zakupy https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://shop.orif...m/PL-notta/bzeBoO6hK
anialistopad
Postów 14162
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
xena
Postów 684
Data rejestracji 03.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej -na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!!
jomajd86
Postów 2392
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
zezowaty_kot
Postów 2796
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Musisz znaleźć w necie regulamin tych smsow, sprawdzić jak wyłączyć usługę, prawdopodobnie będziesz musiała wysłać STOP na podany numer, później u operatora możesz zablokować SMS premium, ale wtedy i na konkurs z tego numeru nic nie wyślesz. Obstawiam, że za tą usługą stoi wapster, to ich standardowa praktyka, wystarczy przez pomyłkę wysłać nawet pustą wiadomość żeby "wykupić" usługę. Ostatnio właśnie moja tesciowa zamiast skasować wysłała pustego smsa i zaczęły jej przychodzić wiadomości z jakiegoś czatu miłosnego
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
pionas
Postów 7733
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 27
Ew. przejść się do Operatora i poprosić o wyłączenie takich smsów. W Play jest coś takiego, że możesz przez stronę zablokować smsy powyżej określonej kwoty...
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
Gość: hittmanka
a tego nie rozumiem
asiunia260
Postów 581
Data rejestracji 05.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może specjalnie tak przeciąga ten remont, żebyś częściej przychodziła pytać kiedy skończy!
monikar
Postów 3326
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dokładnie a przecież święta za miesiąc z hakiem...nie wiem jak Wy ale ja w okresie Bożego Narodzenia zawsze wygrywałam najwięcej nagród...kiedyś...
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję Wam za rady, w sobotę jak dostałam rachunek pogrzebałam w necie i wydaje mi się że skutecznie wyłączyłam, bo wczoraj i dzisiaj nie przyszło dziadostwo!! No ale k...mnie zastanawia czy ja to muszę zapłacić?? przecież to trochę kasy i ewidentne wyłudzanie pieniędzy!! zamiast kupić dziecku Mikołaja trzeba zapłacic za miłosne smsy, tak???
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie, żebym paluchem celowała w Twojego męża, ale jeszcze nie spotkałam się z naciągactwem, które z automatu ściąga pieniądze - zawsze trzeba choć raz do nich napisać. Oczywiście, oni nie informują, ile w sumie zapłacisz, ale zwykle na końcu SMSa jest lakoniczne "4,92 zł". I nie wiadomo, czy za dzień / tydzień / wiadomość.
Podejrzewam, że Twój mąż zupełnie nieświadomie uruchomił tę usługę, więc zapłacić trzeba
Życzę Ci od razu w środę takiej wygranej, żebyś o całej sprawie z esemesami zapomniała
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przyznaj się, coś tam wyuzdanego naskrobał
vingag
Postów 212
Data rejestracji 16.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
radosna
Postów 2443
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
anialistopad
Postów 14162
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję joan
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A wiesz, ile osób ginie w wypadkach samochodowych? Zmiataj do wątku "Dziś cieszę się z..."
To przez facetów w agencjach reklamowych, oni nie wiedzą, czego pragną kobiety
vingag
Postów 212
Data rejestracji 16.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11520
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W żadnym konkursie seksu ani siebie nie dawali