Wkurza mnie...

silvia8

#5980946 Napisano: 17.02.2015 11:07:19
Mysia napisał(a):

giulietta napisał(a):

napisał(a):sylzab2294 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):ktosiek napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):liga100 napisał(a):Wkurza mnie że ludzie są zazdrosni i zawistni - zamiast gratulowac wygranej szpeca i piszą przykre rzeczy, aż odechciewa się wszystkiego

Ja mam tak z rodzinką,żal ich ściska gdy coś wygram.Kto im broni,niech też grają...konkursy są dla wszystkich i czasem naprawdę trzeba włożyć wiele trudu i poświęcenia aby coś osiągnąć! Dlatego już nawet się nie chwalę przed nimi moimi nagrodami,bo tylko potem kraczą abym czasem czegoś znowu nie wygrała...emotka

haha, dopiero rozmawiałam z koleżanką na ten temat....Ostatnimi czasy dali mi popalić twierdząc, że to nic nie kosztuje i że mam im wygrać też... Gdzie bym nie pojechała i co bym nie miała wszystko z konkursów, echhh szkoda gadać nawet emotka

ja cieszę sie z każdej wygranej czy wygram ja czy ktoś, czy to auto czy smycz, bo to sens życia znajdować radość nie tylko w milionach, ale i w tym zwykłym kubku do codziennej kawy, który może dać cenniejsze emocje niż najdroższy voucher, a tak z perspektywy przeżytych lat i osób, które zwłaszcza w ostatnim czasie poznaję bardzo mi się podobają te cytaty, prawdziwe i głębokie!  http://demotywato...torego-wilka-karmisz    i perełka! http://demotywato...czlowieka-rzekl-ktos

ładnie napisane emotka też doceniam te mniejsze nagrody, często oddaje takie wygrane pewnej rodzince bo dzieciaki mają dużo radochy np. chciałam wygrać im ferie z Milką, ustrzeliłam ślizgacze, ale dzieci i tak były zachwycone emotka
a WKURZA MNIE jak znajomi pytają: co znowu wygrałaś? a gdzie? a co zrobiłaś/napisałaś? a gdzie szukasz konkursów? a najlepsze: jak będzie gdzieś konkurs to PODEŚLIJ MI INFO to też wezmę udział! Od dawna już staram się nie wygadać, że to nie kupione a wygrane. Ludzie nie zdają sobie sprawy ile czasu poświęcamy na konkursy emotka Z rodzinką też uwielbiam się dzielić, zawsze cieszą się ze mną z każdej wygranej emotka

mnie irytuje, jak opowiadam komuś o konkursie, że trzeba było napisać kreatywną odpowiedź, a podsumowanie brzmi: "Ty to masz szczęście", i nikt nie wie, ile czasu poświęciłam na ten konkurs...
0 0

Gość: Estera2045

#5980957 Napisano: 17.02.2015 11:22:55
Ja wygrywam zawsze takie małe nagrody ale dają mi ogromną radość i  satysfakcję.Tylko raz w życiu 3 lata temu udało mi się wygrać TV w netto no i jeden dzień spędzony z miss polonia Rozalią Mancewicz gdzie dostałam przy tym bon na zakupy w moodo. Nie mam szczęścia do sprzętów czy wycieczek ale umiem się cieszyć z wszystkiego nawet bryloczka. Nie mówię już znajomym o wygranych bo nawet najdrobniejsza wygrana działa im na nerwy. Mój mąż i dzieci są dla mnie największą motywacją do grania, a miny jak przysłali  np.puszki z PP były bezcenne i radość ogromna emotka
0 0

asiunia260

#5980974 Napisano: 17.02.2015 11:46:29
Mnie też irytują słowa "Ty to masz szczęście, że wygrywasz" . Nic w życiu nie jest za darmo! Jak się napracuję,, nawymyśłam, poświęce swój czas to MOŻE ktoś to doceni i nagrodzi. Dlatego wkurza mnie jak ktoś uważa, że jak coś wygrałam to dostałam za darmo, a już szczególnie irytuje mnie jak wygram coś wartościowego komuś np na prezent urodzinowy i słyszę "dobrze, że to wygrałaś bo byłby to za drogi prezent". 

Akurat ja bardziej bym się ucieszyła z prezentu wygranego specjalnie dla mnie niż kupionego, bo wiem ile to wymaga wysiłku: znaleźć konkurs z odpowiednią nagrodą, spełnić warunki konkursu, wymyślić ciekawy tekst i trafić nim w gusta jury. (Na pewno więcej niż pójść do sklepu, wziąć towar z półki i zapłacić). A że przy tym ktoś ma drogi prezent a ja zaoszczędzę to już tylko moja sprawa.
0 0

malenka

#5980982 Napisano: 17.02.2015 11:55:43
O właśnie to mnie też wkurza! Że prezent wygrany ma dla obdarowanego niejednokrotnie mniejszą wartość niż gdybym go kupiła w sklepie! No bo przecież "Nic Cię to nie kosztowało". A prawda jest taka, że nie byłoby mnie stać na to żeby kupić w sklepie jakiś wypasiony prezent. Z tego powodu przestałam dawać kosztowne wygrane, a zaczęłam kupować drobiazgi tak jak reszta rodziny. Niestety, teraz się okazało, że to również jest w złym goście, bo "Patrzcie ją, wczoraj kurier przywiózł suszarkę do włosów, a w prezencie daje marny zestaw filiżanek ze sklepu obok".
0 0

synk

#5980996 Napisano: 17.02.2015 12:09:03
wkurza mnie gra Intermarche Pingwiny. Skoro 2.66s nie wygrywa...niżej też nie wygrywa to jaki czas w końcu trzeba mieć aby wygrać? Powyżej 3s też nie wygrywa emotka
Mam wrażenie że identyfikują po kodach pocztowych - jak nie ma ITM w okolicy to nie dają wina. A u mnie akurat ITM nie ma.
0 0

abodak

#5980999 Napisano: 17.02.2015 12:11:05
synk napisał(a):

wkurza mnie gra Intermarche Pingwiny. Skoro 2.66s nie wygrywa...niżej też nie wygrywa to jaki czas w końcu trzeba mieć aby wygrać? Powyżej 3s też nie wygrywa emotka
Mam wrażenie że identyfikują po kodach pocztowych - jak nie ma ITM w okolicy to nie dają wina. A u mnie akurat ITM nie ma.

u mnie tez nie ma itm a wczoraj zagralam i wygralam:D,a czasu 2,66 w zyciu nie mialam
0 0

liga100

#5981070 Napisano: 17.02.2015 14:14:55
silvia8 napisał(a):

Mysia napisał(a):

napisał(a):giulietta napisał(a):

napisał(a):napisał(a):sylzab2294 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):ktosiek napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):liga100 napisał(a):Wkurza mnie że ludzie są zazdrosni i zawistni - zamiast gratulowac wygranej szpeca i piszą przykre rzeczy, aż odechciewa się wszystkiego

Ja mam tak z rodzinką,żal ich ściska gdy coś wygram.Kto im broni,niech też grają...konkursy są dla wszystkich i czasem naprawdę trzeba włożyć wiele trudu i poświęcenia aby coś osiągnąć! Dlatego już nawet się nie chwalę przed nimi moimi nagrodami,bo tylko potem kraczą abym czasem czegoś znowu nie wygrała...emotka

haha, dopiero rozmawiałam z koleżanką na ten temat....Ostatnimi czasy dali mi popalić twierdząc, że to nic nie kosztuje i że mam im wygrać też... Gdzie bym nie pojechała i co bym nie miała wszystko z konkursów, echhh szkoda gadać nawet emotka

ja cieszę sie z każdej wygranej czy wygram ja czy ktoś, czy to auto czy smycz, bo to sens życia znajdować radość nie tylko w milionach, ale i w tym zwykłym kubku do codziennej kawy, który może dać cenniejsze emocje niż najdroższy voucher, a tak z perspektywy przeżytych lat i osób, które zwłaszcza w ostatnim czasie poznaję bardzo mi się podobają te cytaty, prawdziwe i głębokie!  http://demotywato...torego-wilka-karmisz    i perełka! http://demotywato...czlowieka-rzekl-ktos

ładnie napisane emotka też doceniam te mniejsze nagrody, często oddaje takie wygrane pewnej rodzince bo dzieciaki mają dużo radochy np. chciałam wygrać im ferie z Milką, ustrzeliłam ślizgacze, ale dzieci i tak były zachwycone emotka
a WKURZA MNIE jak znajomi pytają: co znowu wygrałaś? a gdzie? a co zrobiłaś/napisałaś? a gdzie szukasz konkursów? a najlepsze: jak będzie gdzieś konkurs to PODEŚLIJ MI INFO to też wezmę udział! Od dawna już staram się nie wygadać, że to nie kupione a wygrane. Ludzie nie zdają sobie sprawy ile czasu poświęcamy na konkursy emotka Z rodzinką też uwielbiam się dzielić, zawsze cieszą się ze mną z każdej wygranej emotka

mnie irytuje, jak opowiadam komuś o konkursie, że trzeba było napisać kreatywną odpowiedź, a podsumowanie brzmi: "Ty to masz szczęście", i nikt nie wie, ile czasu poświęciłam na ten konkurs...

ehhhh....ja ostatnio usłyszałam "wygraj mi 2000 zł, wygraj mi kosmetyki DO CERY WRAŻLIWEJ, wygraj mi bilet na koncert Violetty itp itd - to tak jakbym
mogła wszystko...masakra....
0 0

zaczytana-pola

#5981126 Napisano: 17.02.2015 15:44:34
ITM i konkurs z bonami emotka
0 0

ulciah

#5981146 Napisano: 17.02.2015 15:56:48
synk napisał(a):

Ja na początku konkursu miałam ok 4sek i wygrałam bilety... emotka
0 0

aurorcia

#5981195 Napisano: 17.02.2015 16:31:27
200 bonów i nie wygrać emotka emotka
0 0

anialistopad

#5981197 Napisano: 17.02.2015 16:32:04
aurorcia napisał(a):

Ja to samo i timotei na dokłądkę 
0 0

aurelito

#5981227 Napisano: 17.02.2015 16:56:56
aurorcia napisał(a):

he he to tak jak ja emotka
0 0

agamaty

#5981228 Napisano: 17.02.2015 16:59:48
aurorcia napisał(a):

było 200 mikrofalówek i ja też nie wygrać  wtedy emotka  
0 0

mia

#5981232 Napisano: 17.02.2015 17:01:50
agamaty napisał(a):

aurorcia napisał(a):

A ja jak było 300 kompletów jakichś garów, więc jeszcze lepsza byłam!emotka
0 0

ilonaxx5

#5981234 Napisano: 17.02.2015 17:03:12
durny wózekemotka
0 0

agamaty

#5981235 Napisano: 17.02.2015 17:03:33
mia napisał(a):

agamaty napisał(a):

aurorcia napisał(a):200 bonów i nie wygrać emotka emotka

A ja jak było 300 kompletów jakichś garów, więc jeszcze lepsza byłam!emotka

mia, garów też nie wygrałam, przypomniałaś mi, hehe,  a zakupów wtedy narobiłam na 3 paragony. Jak tak policzę to ciągle te ststystki były jednak na moją niekorzyść emotka  
0 0

defed

#5981238 Napisano: 17.02.2015 17:09:43
jak większość ITM - raz na wozie, raz pod wozem, a tym razem w ogóle bez wózka emotka
0 0

androm

#5981393 Napisano: 17.02.2015 20:12:52
3 zgłoszenia na pelny wozek i kicha
0 0

iwona0103

#5981444 Napisano: 17.02.2015 21:57:54
agamaty napisał(a):

aurorcia napisał(a):

ja również... pusto tu i tu..
0 0

Gość: beciala

#5981448 Napisano: 17.02.2015 22:07:04
silvia8 napisał(a):

ja kiedyś usłyszałam od "życzliwej " koleżanki,ze pewnie nikt nie grał i dlatego wygrałam  emotka emotka
0 0